Απάντηση: αισθητηρας για stilo.
Πρεπει να κανεις τρυπες νομιζω για να βαλεις, για τα αλλα αρμοδιοι ειναι αλλοι εδω θα σε βοηθησουν
Κάνε μια αναζήτηση νομίζω το θέμα έχει απαντηθεί παλιότερα! Και αν θυμαμαι καλά λέει για αισθητήρες παρκινγκ χωρίς τρύπες.
Κοίταξε στο clevermarket.gr. Ασύρματοι αισθητήρες σταθμεύσεως, χωρίς τρύπες με €99,00.
99E? Με 40Ε αν θυμάμαι καλά είχαμε κάνει group buy. Ναι φίλε μου, υπάρχουν και αισθητήρες που βάζεις μια μεμβράνη στον πίσω προφυλακτήρα και δεν χρειάζεται να τρυπήσεις...
Φίλοι μου, πρέπει να παραδεχθώ ότι χαίρομαι που έγινα μέλος του club.
εχουμε κανει μαζεμενη παραγκελια δες στις ενοτητες και βγαλε ακρη εγω ακομα δεν το εβαλα και σκεφτομαι νατο δωσω αλλα δεν ξερω ακομα
τρυπες εχετε ολοι σας ηδη στον προφυλακτηρα αν βγαλετε την μαυρη λωριδα πισω θα δειτε ειναι ετοιμες απλως θελει τρυπημα η μαυρη λωριδα.
Εγω εχω ιδιους αισθητηρες με αυτους που δεν εχει βαλει ο Αγγελος και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Μπαινουν πανευκολα και βοηθανε!
πες μου φιλε Ammulianiotis ποσο κοστισαν οι αισθητηρες και αν τις εβαλες χωρις να ανοιξεις τρυπες στον προφυλακτηρα,
το παιρνει ο γιος μου (φοιτητης ιατρικης)και εκει που ειναι εχει φοβερη κινηση οποτε συγουρα θα τον βοηθησει,
σε ευχαριστω πολυ
φιλικα
abckid
fiat stilo 1.4 3d mod2004
Η παραγγελια ειχε γινει στην Αθηνα οποτε δεν ξερω μαγαζι κτλ.
Τωρα ο Αγγελος απο οτι ειπε μπορει να τους πουλησει αλλα θα ρωτησω και τον DontMKsense γιατι νομιζω οτι και εκεινος δεν τους εχει βαλει.
Κατα τα αλλα μπαινουν πανευκολα, αρκει να τραβηξεις ρευμα απο το λαμπακι της οπισθεν και να κολλησεις την ταινια!