Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?
Από το off-Road Portal:
Καλημέρα
Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ……για την « Γειτονιά των Αγγέλων »
Εχθές στης 17/11 περίπου στις 00΄30 στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ.Αννης
Ένα CITROEN SAXO KOKKINO τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε.
Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω
Οποίον φίλο θέλει να βοηθήσει ( γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί) το KOKKINO SAXO είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία –κομμάτια του αυτοκίνητου έχουν βρεθεί .
Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και οποίος μπορεί να το προώθηση σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες η αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά
Τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ.
Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες…………….
Αντίο αγαπημένε μου αδελφέ……..
Ορίστε και το link, μακάρι κάποιος να μπορεί να βοηθήσει.
http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-8038.html
Απάντηση: Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?
ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SITE!
Απάντηση: Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?
ποσο ηλιθιοι και ανεφθηνοι ειμαστε?????????????
Απάντηση: Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?
Το συγκεκριμένο το διάβασα & σε άλλο site χθες...
Μου έφτιαξε την μέρα :( :(
Απάντηση: Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?
Να που θα χρησιμευαν καμερες στον δρομο, αυτα που ελεγα για προστιμα, 400 ευρω ειναι πολλα ?
Παράθεση:
Ένα CITROEN KOKKINO
Απάντηση: Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?
παιδια να γινει γενικο τηεμα κεντρικης σελιδας μεσα στο σαιτ και σε ολουσ τουσ γνωστους
να τον βρουμε !!!!!!
Απάντηση: Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?
ΕΙΝΑΙ CITROEN C3 model 2003 ΚΑΙ ΟΧΙ SAXO,ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ.
Απάντηση: Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?
αρη θα κανω οτι μπορω συληπητηρια
Απάντηση: Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?
Δεν είναι δικό μου post ρε Άγγελε, σε άλλο club το βρήκα και το μετέφερα εδώ μπας και γνωρίζει κανείς κάτι...
Απάντηση: Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?
Σε συναγερμό έθεσε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου το συγκλονιστικό μήνυμα του Δημήτρη Μαραγκού, που ζητά πληροφορίες για τον ασυνείδητο οδηγό, που παρέσυρε στον θάνατο τον αδελφό του. Τα ξημερώματα της 17ης Νοεμβρίου ο 42χρονος οδηγός νταλίκας και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών στάθμευσε το όχημα του στην Πέτρου Ράλλη, στο ύψος της Αγίας Άννης, πήγε σε περίπτερο και αγόρασε ένα μπουκάλι νερό και επέστρεφε στην νταλίκα. Πριν όμως προλάβει να φθάσει στο πίσω μέρος του οχήματος του, ο δράστης έπεσε πάνω του με ιλιγγιώδη ταχύτητα και στην συνέχεια τον εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου.
Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρεθεί ο δολοφόνος του 42χρονου, ο αδελφός του έστειλε ένα e-mail σε blog στο διαδίκτυο και έθεσε σε συναγερμό όλους τους Έλληνες διαχειριστές ιστοσελίδων. «Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι για την "Γειτονιά των Αγγέλων"», γράφει στο μήνυμα του ο Δημήτρης Μαραγκός και προσθέτει: «Εχθές στης 17/11 περίπου στις 00:30 στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ. Άννης ένα CITROEN SAXO KOKKINO τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε. Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω όποιον φίλο θέλει να βοηθήσει (γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί) το KOKKINO SAXO είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία-κομμάτια του αυτοκίνητου έχουν βρεθεί. Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και οποίος μπορεί να το προωθήσει σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες ή αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά. Τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ».
Το ένα μετά το άλλο τα sites άρχισαν να κοινοποιούν την επιστολή, για να συγκεντρωθούν στοιχεία και πληροφορίες για τον ασυνείδητο οδηγό με το κόκκινο CITROEN, που σκόρπισε τον θάνατο και εξαφανίστηκε. Ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Περιστερίου Δημήτρης Κολτούκης δηλώνει κατηγορηματικά ότι «είναι θέμα τιμής για μας να βρούμε τον δράστη». Οι δύο κάμερες του ΥΠΕΧΩΔΕ που είναι τοποθετημένες σε κολώνες στην Πέτρου Ράλλη, έχουν καταγράψει το τροχαίο δυστύχημα, ενώ από την πρόσκρουση έσπασαν δύο κομμάτια απ’ τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με την έρευνα της Τροχαίας δεν είναι CITROEN SAXO, αλλά CITROEN C3 μοντέλο του 2003. Όλοι οι ιδιοκτήτες με αυτό το μοντέλο θα κληθούν να καταθέσουν και σύντομα θα βρεθεί ο δράστης. Στην επιστολή του ο αδελφός του 42χρονου καταλήγει: «Δύο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό, που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες... Αντίο αγαπημένε μου αδελφέ».
Απάντηση: Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?
Τελειωσε ο μπαγασας δεν την γλιτωνει πιστευω ειναι θεμα χρονου πια
Απάντηση: Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?
Καλα μη τρελενεστε οι αστυνομια μπλοφαρει και λιγο για να ερθει μονος του ο τυπος, αλλα και να τον πιασουν αντιμετωπιζει κατηγορια για εγκαταληψη μονο και με καλο δικηγορο θα κανει κανα χρονο φυλακη και αναστολη!
Απάντηση: Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?
μπα χλωμο σε κοβω να την γλυτωσει ετσι απλα!!!!
θα σαπισει στην φυλακη το καθικι!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση: Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?
Εχω δει περιπτωσεις απο οδηγος παραμαζευει γυναίκα με καροτσακι το βραδυ και ουτε παραδειγματικα το διπλωμα δεν παιρνουν...
Πιστεψε με ειναι δυσκολο το συστημα να αποδείξει οτι φταίει ο οδηγος...
Και ως γνωστον καλυτερα να αφησεις δεκα ενοχους παρα να φυλακισεις εναν αθωο.!
Απάντηση: Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?
Απάντηση: Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?
πως το επαθε και παραδοθηκε???????????
να δουμε ποια θα ειναι η ποινη του!!!!!!!!!!!!