Απάντηση: Ενδεικτική Τιμή πώλησης?
Αν δεν εχει προβλημα το Sky window και ειναι σε καλη κατασταση (και φαινεται) τοτε ισως να μπορει να πιασει μεγιστο 11.000 ευρω.
Σε ιδιωτη
Το Sky-window ευτυχώς δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Πάντως, να σου πω την αλήθεια είχα στο μυαλό μου μια τιμή κάτω απο 10.000, μακάρι να είναι όπως τα λες :). Κυρίως διότι γενικότερα σιγά σιγά θα θέλει αλλαγές όπως πχ αμορτισέρ που δεν έχουν αλλαχτεί, πράγματα που μπορούν να αποτρέψουν τον επίδοξο αγοραστή. Λέω να βάλω μια τιμή της τάξης των 9.000Ε-9.500E και βλέπουμε. Στη Χρυσή ευκαιρία είδα οτι παίζουν 8-9.500 οι τιμές, ανάλογα με τα Km.
Κατα κανόνα οταν πουλας ενα αυτοκινητο παιρνεις λιγοτερα απ οσο αξιζει, ειδικα οταν μιλαμε για χρονολογιας 2002.
Σκεψου το ξανα
Η τιμή που έχω ως στόχο στο μυαλό μου είναι τα 8.000-8.500Ε, απλά αν οι τιμές παίζουν πιο πάνω (γιατί δεν έχω ιδέα σχετικά), εννοείται πως θα το έψαχνα λίγο περισσότερο, γι αυτό και έφταξα το topic.
Το μεγάλο σερβισ το έχεις κανει? Ιμάντες αλλάξες?? Αν ναι τότε το 10ρικο νομίζω το έχεις χαλαρά. Με την προυπόθεση ότι είναι σε καλή κατάσταση...
10,000 πανε τα 2004 και πανω απο οτι ξερω!!
αν παρεις τα 9000 πιστευω οτι πρεπει να εισαι ευχαριστημενος!
11,000 ειναι υπερβολη ενα 9,000 μπορεις πιστευω να το πουλησεις
Αποφάσισα να βάλω ως τιμή τα 8.750 Ευρώ, γιατί σε μερικά πράγματα πάσχει (πχ αμορτισέρ, που δεν θα μπω στη διαδικασία να τα αλλάξω, αφού έχω σκοπό να το δώσω) και βλέπουμε. Σκέφτηκα να βάλω και εδώ στο club σχετική αγγελία, αλλά δε ξέρω κατα πόσο είναι σοφό, αφού όλοι εδώ Stilo έχουν :hmmm:.
Ενημερωτικά, επειδή θέλω να βγάλω το BMC το "βαρελάκι", αν κάποιος θέλει μπορεί να μου δώσει το εργοστασιακό φιλτροκουτί με το φίλτρο + κάποια διαφορά σε χρήματα :).
ποσα ας πουμε οτι θα ειναι η διαφορα και ποσα χλμ το εχεις?
Είναι στο αυτοκίνητο περίπου 1.5 χρόνο, δηλαδή 15-20.000Km. η διαφορά που έχω στο μυαλό μου είναι της τάξης των 90-100ευρώ.