Ενα βιντεο που δειχνει ειτε τι γινεται οταν 2 αμαξια με 120 χλμ περιπου συγκρουστουνε η αμα ενα αμαξι παει με 200 και χτυπησει με σταματημενο.
Printable View
Ενα βιντεο που δειχνει ειτε τι γινεται οταν 2 αμαξια με 120 χλμ περιπου συγκρουστουνε η αμα ενα αμαξι παει με 200 και χτυπησει με σταματημενο.
Εχω ενα Linkακι απο τραυματισμους απο τρακαρισματα να το ποσταρω ?
αυτο εγινε μονο με 120χλμ!!!
πω πω τρελλα.ορε που παμε που παμε!!!
Οι αποψεις εδω ειναι 2, η μια λεει οτι τοσο σοκαριστικες εικονες μας κανουν να ειμαστε ποιο προσεκτικοι, και η δευτερη οτι τοσο σοκαριστικες εικονες μας φαινονται μακρια απο την πραγματικοτητα οποτε δεν μας προσφερουν κατι...
(εγω πιστευω το πρωτο φυσικα)
Θα ποσταρω ενα λινκακι που υπεπεσε στην αντιλιψη μου προχθες, και αν εισαστε αντιθετοι με το σκεπτικο σβιστε το θα το καταλαβω.
(προσοχη το περιεχομενο απεικονιζει πραγματικα ατυχηματα με πραγματικους νεκρους) http://4lol.ru/cars/
θα μας τρελλανεις ρε φιλε πω πω σοκ επαθα!!
Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η οποιος το δει παιδια!!
Εγώ πάντως δεν άντεξα να τα δω μέχρι το τέλος...
οσο για το πρωτο φαντσου μονο με 120χλμ!!!
για το δευτερο δεν αντεχετε πιστευω!!!!!ΣΟΚ!!!!!!!!!!
Που να τα δεις και απο κοντα.
γα(#$&(*&# πριν 3 βδομαδες περασα στην κυριολεξια 1 λεπτο αφου εγινε ενα τρακαρασιμα στην κηφισσιας με μια γρια να εχει διαμελιθει και παραλιγο να πατησω τα μελοι της.
Επισης πριν 4 χρονια ειδα εναν γερακο να εχει πατηθει οπως οι φωτογραφιες κατω απο νταλικα. Ειχα φρικαρει τοσο πολυ που εβαλα τα κλαμματα οταν εφτασα σπιτι.
εγω τα βιωσα τετοια στην πυροσβεστικη(ΕΜΑΚ) σακη και ακομα πολλες φορες ερχονται μπροστα μου!!
Φανταζομαι πως θα ηταν το δυστυχημα στο 74 χμ αθηνων λαμιας, οπου αυτοκινητο εφυγε απο την πορεια του και επεσε με τον ουρανο σε αυτοκινητο στο αντιθετο ρευμα.
Δεν μπορουσαν να μετρισουν τους νεκρους, στην αρχη λεγαν 8 και μετα 7, ουτε κεφαλια δεν βρισκαν εκει, οι φωτο δεν ειναι τιποτα!
Βρε συ!! ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ?????:eek::eek: παιδια,αν εχετε σκοπο να το δειτε μεχρι τελος.... καλο ειναι να μην εχετε φαει...
παναγια μου....ανακατευτηκα:puke:!!
τι συλλογή έχουν κάνει τα παλικάρια...πο.....
αυτά πρέπει να τα δείχνουν (όχι τόσο τα σώματα αλλά τα αυτοκίνητα έτσι όπως έγιναν ....από εκεί κ πέρα φαντάζεται ο καθένας πως βγήκαν από εκεί μέσα)
εγώ πιστεύω πως μόνο τέτοιες οικόνες ίσως μας βάλουν μυαλό
κ αυτό για λίγες μέρες μέχρι να τις ξεχάσουμε....
όπως μετά από κάποιο (δικό μας ή παρα τρίχα δικό μας) ατύχημα....
τι να λέμε ....
κρίμα στις οικογένειες....
Ε πρεπει να γνωριζουμε και τον αντιποδα απο το να τρεχουμε ωραια και αμεριμνοι στην εθνικη, ωστε να μπορουμε να κρινουμε.
Αφου τα ειδαμε αυτα, για σκεφτητε που τρεχουμε σαν τρελοι ολοι μας, στην εθνικη, οχι λιγοτερο απο ....160km.
Ζητω που καικαμε, αν μας τυχει κατι. Αλλα ολοι νομιζουμε οτι το κακο θα παει σε αλλους και οχι σε μας.:rip:
γενικως αν και δυσκολο μπορουμε να κρατηθουμε ειδικα εθνικη αλλα πανω απο 120 ειναι πολυ επικινδυνα να επιζησεις σε τρακα ειδικα αμα ειναι μετωπικη
Και εγω τωρα τελευταια εχω αρχισει και σκευτομαι διαφορετικα, πχ στην εθνικη δεν παιρνω ποτε αριστερη στροφη στην γρηγορη γραμμη μην φυγει κανενας απο το αντιθετο ρευμα, οχι οτι κανω κατι ετσι, απλως αισθανομαι καλυτερα, καλα για τα τεμπη δε το συζηταμε, προσπεραση εχω κανει μονο κανα δυο φορες τερμα βραδυ και σε πολυ "βαρεως" κινουμενο οχημα (το "βαρεως" εχει να κανει με την ταχυτητα οχι με τον τυπο του οχηματως).
Επισης στον ιδιο δρομο δεν πηγαινω ποτε στην λοριδα εκτακτης αναγκης για να διευκολινω τον αλλο να σφηνωθει διοτι μια φορα ηταν σταματημενο αυτοκινητο εκει και παραλιγο να την παθω, μπορει να ειναι "στριμενο" αλλα δεν διευκολινω κανεναν να κανει παρανομη προσπεραση με κοστος την δικια μου ασφαλεια.
Αυτο πιστευω ειναι το σωστο και ας τσαντιζονται οι τζιπακιδες που βιαζονται, γιατι αν κανει προσπεραση και δεν υπολογισει κατι καλα, ο δεξια θα την πληρωσει οχι ο μπροστα.
Σε μια απο τις φωτο εχει και το τρακαρισμα με την πριγκηπισσα νταϊνα...Και εγω πριν μια εβδομαδα μερα-μεσημερι επανω στο δαχτυλιδι στην κηφισιας ειδα εναν ηλικιωμενο στο οδοστρωμα..Αντε μπας και αλλαξουμε λιγο μυαλα ΟΛΟΙ μας και σκεφτουμε οτι δεν αξιζει για μια μ@μ@κια να χασουμε την ζωη μας....
Edit: χαρα στο κουραγιο αυτων που απεγκλωβιζουν τα θυματα.....
τη ηταν αυτο ρε παιδια?δεν θα ηθελα σιγουρα να το ζησω ουτε απο μεσα ουτε απο εξω!
http://www.youtube.com/watch?v=cu--G...e=relatedΔειτε πως ειναι η καμπινα μετα απο το συμβαν
αυτο πρεπει να εγινε περσυ αν δεν κανω λαθος στην χαβαη το ειχε νομιζω ενας εγγλεζος που το εστειλε αμερικη και σταματησε να πληρωνει της δοσεις τον πιασανε και τον στειλανε φυλακη
και σωθηκε???
Γιατι σωθηκε ? Και παλι για να αγορασεις αμαξι με δοσεις και να μη τις δωσεις η σου παιρνουν το car (που τωρα δεν υπαρχει) η βγαζουν σε πληστιριασμο κανα σπιτι η περιουσιακο στοιχειο, φυλακη δεν τους συμφερει να πας ετσι δεν ειναι :P
Εκτος αν ειναι ολα χρεωμενα οποτε ατυχησανε χοχοχοχοχο
τα μαζεψε και εφυγε αυτος τι να του παρουνε? ναι σωθηκε εντελως κολοφαρδος αφου η κολωνα τον χτυπησε ακριβως πισω του και το εκοψε στην μεση
Στην ελλαδα παντως το παραπανω που μπορεις να εκτησεις στην φυλακη για χρεη ειναι 15 χρονια αν δεν κανω λαθος, και ακομα και 10.000.000 να χρωστας μετα απο 15 χρονια παραγραφεται το αδικημα και βγαινεις κυριος!
Νομίζω η προσωποκράτηση για χρέη έχει καραργηθεί (με νόμο).
http://www.youtube.com/watch?v=kGdJvdXrcWE
Μη το δειτε αν δεν θελετε δειχνει ατυχημα.
Θα δούμε πάλι τίποτα σε splater...???
Πριν απο λιγες ωρες εγινε ενα ατυχημα εδω και ολα τα θυματα εξω απο το αμαξι.
Ε λοιπον ακομα και να δω καποιον να σκοτωθει και να μη φοραει ζωνη δε θα τον λυπηθω ρε παιδια και ας ειμαι σκληρος.
Ποσο χαζος να εισαι δηλαδη για μια απλη κινηση αντι να εχεις μια ασχημη εμπειρεια να καταλυξεις στο φερετρο.
Δεν μπορω να καταλαβω την βλακεια μερικων...
μην νομιζεις οτι η ζωνη παντα σωζει!
Το να τρεχεις ειναι παρανομο και κατακριτεο, το να μη φορας ζωνη ειναι προβλημα νοημοσυνης. τελος
Εμαθα για το ατυχημα, σε λεπτο δρομο κοντα στην διασταυρωση αγιας αναστασιας (πολυγυρος - θεσσαλονικη) πλαγιομετωπικη μεγαλο audi με ενα μικρο.
Το μικρο εφυγε απο τον δρομο και το audi συνεχισε και σταματησε 100 μετρα μετα. (μεσα στις φλογες)
Κατευηκε ο πατερας μου να δει τι γινεται, φανηκαν δυο που εφυγαν απο το πισω μπαμπριτζ... ενας μερικα μετρα μακρια και ο αλλος στο παρπριτζ (το πισω) μισος μεσα μισος εξω.
επειδη τον ξερω καλα εκεινον τον δρομο καλα,ποσο ετρεχαν εκει???ειναι δυνατον??
Περασα και το ειδα με τα ματια μου το αμαξι, ειναι οπως πας πολυγυρο πριν απο την διασταυρωση του μοναστιριου αγιας αναστασιας.
Αριστερα πεταμενο το αμαξι οπως να ναι και φανταστηκα την σκηνη που ειδε ο πατερας μου με τον ανθρωπο στο πισω μπαμπριτζ.
Ανατριχιλα!
Σε εκεινο το δρομο βραδυ χωρις κινηση εχω παει και 180 αλλα ειναι παρα πολυ λεπτος ισα ισα χωρανε δυο αμαξια και δεξια αριστερα χαντακια.
Αυτος πρεπει να πηγαινε με 160 περιπου και χτυπησε ξυστα ενα αλλο μεγαλυτερο αμαξι που ευτιχως ο αλλος εμεινε στο δρομο λογω του βαρους του.
Αφου ο αλλος πιγαινε σερνοντας με τις λαμαρινες να βγαζει σπιθες για 100 μετρα να μη σταματησει εκει και γινει καραμπολα.
Πολλες φορες σε εκεινο το δρομο εχει τιχει να υπαρχει νταλικα και να ειναι στη μεση του δρομου και να αναγκαζομαι να πατησω χωμα...