Απάντηση: SOS ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
Το δεύτερο που είναι; Το έχεις; Την κάρτα σου; Αν έχεις την καρτούλα με τον κωδικό που σου δώσανε τότε με αυτό θα μπορέσεις να βγάλεις νέα κλειδιά.
Που σου τυχε ρε φίλε αυτο;;; Να ξέρεις ότι το αμάξι είναι και δεν είναι κάτω...
Δεν του βγάζεις τις ρόδες του να είσαι λίγο πιο σίγουρος για τώρα τουλάχιστον;
βγάλε κάνα σωληνάκι από τη μηχανή, τον πόλο, την φίσα του εγκεφάλου, την ασφάλεια του immobilizer γιατί μπορεί να επιστρέψουν.....
πρέπει να έχεις και 2ο κλειδί αλλά ακόμα και αν έχεις, πήγαινε στη fiat και πες του το γιατί το αμαξάκι κινδυνεύει άμεσα...
και απλως μετα το πιο πιθανο να αλλαξεις το immobilizer με καινουργια κλειδια!πανε κατευθειαν στην φιατ!
Το αυτοκινητο το πηρα μεταχειρισμενο μονο με ενα κλειδι δυστυχως.Οσο για καρτα δεν ηξερα καν ουτε υπαρχει κ δεν υπαρχει ουτε κ αυτη.Το μονο μου που μου μενει ειναι να παω στη ΦΙΑΤ δλδ.Για ποσα χρηματα το βλεπετε?
Πας στην FIAT με την καρτα σου βγαζουνε καινουργια κλειδια και σου ακυρωνουνε μεσα απο τον εγκεφαλο τα παλια ωστε και να εχει τα κλειδια αλλος να ειναι αχρηστα.Τωρα αφου δεν εχεις την καρτα μαθε απο που το πηρε η αμα μπορουνε να βγαλουνε που σιγουρα μπορουνε.Πιο παλια παντως που ειχα ρωτησει ηταν στα 75 ευρω το ζευγαρι νομιζω.Υποψην μπορουμε να βγαλουμε μονο 3 ζευγαρια μετα παμε για αλλαγη immobilizer.
Λιπών υπάρχει το body computer όλες οι κλειδαριές και τα 2 κλειδιά και η κάρτα με τους κωδικούς αν ενδιαφέρεσαι επικοινώνησε μαζί μου 6938000361.
αμεσως ο μπαμπης να πουλησει το body computer lol
Θα κανω μια ερωτηση στη ΦΙΑΤ να μαθω ποσο θα παει να μου βγαλουν νεα κλειδια κ θα σε παρω κ εσενα ενα τηλ verone νομιζω πως λυση θα βρεθει τελικα.Ευχαριστω παντως παιδια για το ενδιαφερον
Pas me ton arithmo plaisiou se enan kalo kleidara kai sou vgazei kainourio kleidi me kostos peripou 80-90E. To thema einai oti esi prepei na allakseis kodiko, dld na allakseis immobilizer gia na exeis to kefali sou isixo. An psakseis stis aggelies sto antistoixo section, ha vreis 2-3 pou poulame immobilizer...
Ξεχάσατε ότι πρέπει να αλλάξει και κλειδαριές στις πόρτες (αν αλλάξει κλειδί). Δε φαντάζομαι απλά να βγάλεις αντίγραφο κλειδί και κάποιοι εκεί έξω να έχουν τα πρώτα κλειδιά....
Πω πω πικρα, στο σπιτι ελπιζω φιλε να μην ειχες τιποτα πολυτιμο.
Ευτυχως δεν σου πηραν και το αμαξι.
Φώτη αν αλλάξει απλά τον κωδικό στο immobilizer, μπορεί να κρατήσει κανονικά όλες τις κλειδαριές του. Αυτός που έχει το "χαμένο" κλειδί θα μπορεί να ανοίξει την πόρτα, αλλά όχι να βάλει μπρος το αμάξι...
Βέβαια το πιο σωστό απ'όλα θα ήταν να αλλαχτούν και ΟΛΕΣ οι κλειδαριές...
Λοιπον παιδες τα πραγματα εχουν ως εξης.Η ΦΙΑΤ ζηταει για αλλαγη ολων των κλειδαριων καρτα 2 κλειδια 550ε.Μπορουν να μου βγαλουν καρτα βεβαια αλλα το κοστος τισ καρτας μονο με τα κλειδια ειναι 450ε.οποτε καταλαβαινετε..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
kalamou
Λοιπον παιδες τα πραγματα εχουν ως εξης.Η ΦΙΑΤ ζηταει για αλλαγη ολων των κλειδαριων καρτα 2 κλειδια 550ε.Μπορουν να μου βγαλουν καρτα βεβαια αλλα το κοστος τισ καρτας μονο με τα κλειδια ειναι 450ε.οποτε καταλαβαινετε..
Δηλαδη...
550ε = 2 κλειδια, 2 κλειδαριες, καρτα
450ε = 2 κλειδια, καρτα
Με 450 ειναι νεα καρτα και κλειδια ή με σου δινουν τα "παλια" κλειδια? Με το immobilizer τι γινεται?
4 κλειδαριές θέλεις, και όχι 2.
Πόρτα οδηγού
Πόρτα συνοδηγού
Τιμόνι
Πορτ μπαγκάζ...
Και να μην ξεχάσεις και την κλειδαριά του αερόσακου συνοδηγού
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
4 κλειδαριές θέλεις, και όχι 2.
Πόρτα οδηγού
Πόρτα συνοδηγού
Τιμόνι
Πορτ μπαγκάζ...
Και να μην ξεχάσεις και την κλειδαριά του αερόσακου συνοδηγού
σωστος ο αρης!!!
Μην ανησυχείς τα έχω όλα αυτά!
Δεν το εθεσα σωστα. ολες οι κλειδαριες κ η καρτα κ τα κλειδια 550.παει αυτο τωρα μονο τα 2 κλειδια κ η καρτα 450.τα κλειδια τα γνησια που βγαζουν απο την καρτα που την καρτα βγαζουν με τον αρ.πλαισιου