Απάντηση: Βαφές Ζαντών...
Ειχα ρωτησει εδω στο Ηρακλειο γιατι κ μενα ειχε αλλα δεν συμφερει αν δεν κανω λαθος περιπου 50 ευρω η ζαντα..αλλα γινονται καινουριες
και θεσσαλονικη τοσο πανε ενας φιλος εκανε τις δικες του
Που ρε παιδιά; Το κόστος δεν νομίζω να τον πειράζει γιατί αν είναι να πάρει καινούργιες την μάμησε... (Μιλάμε για το TT)
ειναι στην μοναστηριου καποια εταιρια που κανει και μικρογραντζουνιες απο προφυλακτηρες και λαμαρινοδουλειες ελαφριες!καπου κοντα πριν την γιαννιτσων αν δεν κανω λαθος!
Ειναι και ενας πολυ γνωστος εδω,"Πεττας" λεγεται,τις περναει με αμμοβολη και χρησιμοποιει ηλεκτροστατικες βαφες (αυτη η βαφη ειναι ειδικη στο να μην ξεφτιζει το χρωμα)
Για Αθήνα λές Λίζα.... Θεσσαλονίκη με ενδιαφέρει.
Ευχαριστώ πάντως
Na sai kala!! Makari na vreis ton kalutero!!
αυτος που λεω εγω ειναι στην Νεαπολη αλλα τις στελνει αλλου!
Μην ξεχνατε οτι με την αμμοβολη αδυνατιζει η συνοχη της ζαντας..
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο...
Δεν εχω λογο να μην ακουσω την αποψη σου αλλα 2 καταστηματα επαγγελματιες μου το ειπαν...περι ορεξεως..
Μαλιστα στο ενα μαγαζι ηταν κ ο Παιδαρος μαζι μου κ το συζητουσαμε με το παλικαρι κανενα μισαωρο+ κ με απετρεπε απο κατι τετοιο.Ηθελα να τις κανω μαυρες.
Δεν θα είχαν να σου κάνουν αμμοβολή και θα λέγαν δικαιολογίες!! Μόνο η επιφάνεια επηρεάζεται...
Παντως σε ενα RX8 φιλου εσπασε η μπροστινη μολις βαφτηκε μαυρη..για τις εργοστασιακες μιλαω παντα.Τι να πω..
Μπας και σούταρε πουθενά; Μου φένεται λίγο περίεργο αν κάνεις αμμοβολή στην φάτσα της ζάντας και χάσεις ας πούμε 0,2 του χιλιοστού υλικού, να χαθεί η συνοχή της.
Από την άλλη μπορεί και να ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ στο Tipo τις είχα βάλει σε τόρνο και είχα φάει τα στεφάνια κάπου μισό πόντο. Και τις βάσεις. Ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα!