-
Επιλογή αυτοκινήτου στις 13000€
θα ηθελα καποια βοηθεια για το επομενο αμαξη που θα παρω.
ειμαι μεταξυ : kia pro_cee'd sc1 12.900 E,citroen c4 coupe xt 12.500 E,
seat ibiza 1.4 115hp sport 12.790 E - formula sport 12.990 Ε.πραγματικα ειμαι σε διλημα!!!
υστερα απο πολυ σκεψη το μετανιωσα επειδη ακουσα και πολλα διαφορα ''κακα'' σχολια για το fiat bravo που σκεφτομουνα να παρω και βλεπω κατι
πιο οικονομικο τωρα και στιλατο.
-
Απάντηση: καποια βοηθεια?
Το Kia pro cee'd μου αρεσει παρα πολυ!!ειναι αμαξαρα!!τα Ibiza δεν τα πολυγουσταρω..
-
Το ibiza μην το σκέφτεσαι... To C4 έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής από το kia το οποίο έχει καλύτερο μοτέρ και μεγαλύτερη εγγύηση... Δες τα από κοντά και πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο... Εγώ πάντως προτείνο Bravo...
-
τα citroen c4 εχουν βγλαει προβλημα με τα ηλεκτρονικα
το κια και εισαι αρχοντας!
φοβερος κινητηρας και ειναι το μοναδικο που περασε σε φαρδος ημιαξονιου το stilo που μεχρι τωρα ειχε στην κατηγορια του το πιο φαρδυ ημιαξονιο
-
κι εγω για το pro βλεπω να πηγαινω...βασικα ibiza και c4 τα εχω δει απο κοντα...πριν παρω το stilo ητανε να παρω c4 αλλα μετα το μετανιωσα και πηρα την stilara
-
-
-
σου ειπα οτι τα C4 εχουν προβλημα με τα ηλεκτρονικα και πριν λιγο καιρο αρκετοι κατοχοι ητνα ετοιμοι να κανουν αγωγη στην citroen
τωρα απο εκει και περα ειναι αποφαση δικη σου!
το ιβιza το καινουργιο ή αυτο που κυκλοφορει τωρα?
-
πιο πολυ για το pro_cee'd λεω αλλα και παλι το σκεφτομαι...λεω για το ιβιζα αυτο που κυκλοφορει τωρα
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Mironas
Το Kia pro cee'd μου αρεσει παρα πολυ!!ειναι αμαξαρα!!τα Ibiza δεν τα πολυγουσταρω..
ειναι ο κλονος τοu audi a3 kai opel astra gtc!!!
ειναι αμαξαρα το pro_cee'd τι να λεμε...
-
Κ εγω οταν εψαχνα να αγορασω ειχα βαλει αυτο στο ματι...αλλα μετα αποφασησα να μην παρω καινουριο κ πηρα κ εγω την Stilara
-
-
ενταξει αλλη φαση ειναι το stilo μας
-
εγω λεω σε ασπρο 'η ανθρακι
-
Bravo χωρις παιδικες ασθενειες:cool:
-
-
εγω παντος σκεφτομαι να κρατησω αυτες τις ζαντες που εχω και να τις βαλω στο pro_cee'd που θα ειναι και ανθρακι χρωματακι...τουμπανο θα γινει!!!
-
αν ταιριαζουν τα μπουλονια και το καρε που εχει σαν νουμερο!
-
ναι δεν το σκεφτηκα....σωστο και αυτο!!!κατσε να πουλησουμε την στιλαρα και βλεπουμε μετα....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
σου ειπα οτι τα C4 εχουν προβλημα με τα ηλεκτρονικα και πριν λιγο καιρο αρκετοι κατοχοι ητνα ετοιμοι να κανουν αγωγη στην citroen
τωρα απο εκει και περα ειναι αποφαση δικη σου!
το ιβιza το καινουργιο ή αυτο που κυκλοφορει τωρα?
Αυτά που τα ακούτε?!?!
-
Δαγκωτό KIA pro ceed, φοβερή εμφάνιση λευκό πέρλα....θα το ευχαριστηθείς πολύ γενικότερα χωρίς να του βάλεις ΤΙΠΟΤΑ, για πολλά χρόνια.
-
Απάντηση: Επιλογή αυτοκινήτου στις 13000€
Kia Φιλε μη το σκευτεσαι ειναι οτι καλυτερο και οχι μονο σε αυτα τα χρηματα.
Εχει ακριβοτερα με πολυ λιγοτερα πραγματα.
Αν αγοραζα τωρα αμαξι αυτο θα επαιρνα, το Bravo αν το ειχαν στα 10.000 ευρωπουλα παλι δε θα ψηνομουν
-
να ρωτισω και κατι αλλο το στιλο που πουλαω δεν το εχω σε καλη τιμη?
-
6 χρονων ειναι μη περιμενεις να το δωσεις ουτε στη μιση τιμη (απο καινουργιο)
-
-
Ε ποσο εκανε καινουργιο, αν το πουλισεις στη μιση τιμη θα ειναι καλα, στη θεση σου θα εβαζα παλι τα μαμα αξεσουαρ γιατι πιστεψε με... πιανει περισσοτερα ετσι
-
ξερει κανεις την πραγματικη καταναλωση του kia pro_cee'd 1.4?
-
Φαγώθηκες με τις καταναλώσεις εσύ!!!!
Δεν ξέρω αλλά το κοιτούσε ο γαμπρός μου να το πάρει. Είναι σαφώς λιγότερο από το T-Jet Bravo...
-
KIA και παλι ΚΙΑ. Καλή ποιότητα, λογική τιμή και αξιοπιστία
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Αυτά που τα ακούτε?!?!
απο πολυ εγκυρες πηγες!
-
-
-
C4 πρώην συναδέλφισας είχε βγάλει ένδειξη για υψηλή θερμοκρασία νερού ενώ το αμάξι ήταν ακίνητο για περίοπου 5 ώρες. Επί τόπου μιλάει με την αντιπροσωπεία και την καθυσήχασαν ότι είναι κάτι απλό ηλεκτρονικό και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Το παίρνει η γυναίκα, παει σπίτι της (με το θρμόμετρο στο full). Ξυπνάει την επόμενη το πάει συνεργείο και τελικά έκαψε φλάντζα. 18000 ΚΜ.
Φυσικά εντός εγγύησης και φυσικά επισκευή και όχι αντικατάσταση μοτέρ...
Δεν τα λέω αυτά ως επιβεβαίωση κανόνα. Απλά μου έκανε εντύπωση πως ένα "γνωστό ηλεκτρικό/ηλεκτρονικό" πρόβλημα του αυτοκινήτου, είχε τέτοια έκβαση...
-
Ρε παιδια μεμονομένες περιπτώσεις υπάρχουν πολλές. Βγήκε το C4 που είναι σαν διαστημόπλοιο μέσα... αααα αυτό έχει προβλήματα με τα ηλεκτρικά.. Έβγαλε τα tsi η vw... ααα αυτά τα μοτερ σπάνε... Βγήκε το bravo... ααα ιταλικό είναι κάιει λάδια...
-
Το bravo ειναι Fiat, το μεγαλυτερο μειονεκτημα
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Ρε παιδια μεμονομένες περιπτώσεις υπάρχουν πολλές. Βγήκε το C4 που είναι σαν διαστημόπλοιο μέσα... αααα αυτό έχει προβλήματα με τα ηλεκτρικά.. Έβγαλε τα tsi η vw... ααα αυτά τα μοτερ σπάνε... Βγήκε το bravo... ααα ιταλικό είναι κάιει λάδια...
γιατι αμφιβαλεις για τα γκολφ?
ρωτα κανεναν γνωστο που ξερει και θα σου πει!
-
Νομίζω Kia Ceed... Είναι και όμορφο και θα σου βγεί πιο οικονομικό μακρυπρόθεσμα (service, ανταλλακτικα...)
Και το C4 βέβαια όμορφο είναι αλλά κυκλοφορεί καιρό. Σε λίγο δε θα βγει και το νέο μοντέλο? Μη παρεις και "παλιό" αυτοκίνητο.
-
Kia Ceed με 13.000 δεν παιρνεις απ οσο ξερω παντως εκτος αν επεσε τοσο η τιμη, μη βλεπεις τις διαφημησεις οτι να ναι λενε,
Θυμηθηκα τωρα μια εκπομπη που εκανε ο Ευαγγελατος παλιοτερα και εστελνε αγοραστη σε αντιπροσωπιες
Αγοραστης: Γεια σας, θα ηθελα το ταδε αυτοκινητο που εχει στη διαφημιση και κοστιζει 12.990 ευρω
Πωλητης: Εεεεε... ειναι χωρις κλιματισμο ομως ξερετε το αμαξι που θελετε
Αγοραστης: Δεν πειραζει, θα ηθελα αυτο το αυτοκινητο που εχετε στην διαφημιση και κοστιζει 12.990 ευρω
Πωλητης: Εεεεε, δε θα βαλετε κλιματισμο ? σκετο το θελετε ? πρεπει να γινει ειδικη παραγγελια κυριε μου
Αγοραστης: Δεν πειραζει, θα ηθελα το αυτοκινητο που δειχνει η τηλεοραση
Πωλητης: Κυριε μου, το αυτοκινητο που θελετε υπαρχει μονο στην διαφημιση, δεν μπορειτε να το αγορασετε, δεν διατειθεται
Οτι διαφημιση βλεπεις βαλε και κανα 3χιλιαρο η ταλιρο πανω για να εισαι μεσα.
-
χαχα ξερω ξερω καλα τα λες....αλλα για αυτα εχω ρωτισει!τοσο ειναι η τιμη χωρις χρωμα και χωρις χαρτια
-
Που να κοιτουσες για καμια Bmw, 25.000 μονο σου λεει, και εννοει μονο οι λαμαρινες οπως η διαφημιση χαχαχαχαχα