-
EΛΑΤΗΡΙΑ
Παιδια ειχα 16 ζαντες στο stilo μου κ τουχα βαλει 4ποντα hr το χαμηλωμα ηταν ωραιο τωρα εβαλα τις abarth ζαντες που ειναι 17 κ ψηλωσε το αμαξι ενω εγω νομιζα οτι θα γινοταν κομπλε.εχω αμορτισερ bilstein κιτρινα λεω να του βαλω 5ποντα ελατηρια η 6ποντα τι λετε κ τι προτηνετε.βασικα η καλητερη λυση ειναι να παρω σε στιλ kw που ειναι ρυθμιζομενα αλλα δε θελω να δωσω ακομα τοσα λεφτα γιαυτα εχω αλλα προτερεοτητα για το αμαξι...
-
Απάντηση: EΛΑΤΗΡΙΑ
Πως ψήλωσε?!? Δεν είναι λογικό! Τι λάστιχα έβαλες? Βάλε και καμιά φωτογραφία.
-
φωτο δε μπορω να βαλω τα λαστιχα πριν ηταν 205 55 16 κ τωρα ειναι 215 45 17
-
16"=40,64cm + 11,275cm*2 = 63,19 cm διάμετρος τροχού (με 205 55 16)
17"=43,18cm + 9,675cm*2 = 62,53 cm διάμετρος με 215 45 17.
Μήπως δεν ψήλωσε, αλλά "άδειασε" ο θόλος σου;
Εκτός αν κάνω λάθος στα μαθηματικά μου...
-
Φυσικά αν πάρετε μια μεζούρα και τα μετρήσετε ΔΕΝ θα δείτε τέτοια νούμερα, απλά μια τάξη μεγέθους υπολόγισα!!!
Μην με βαρέσετε! Ειδικά εσύ Stilate :D:D:D:D
-
-
αυτο ειναι αδιασε ο θολος μου οποτε θελει κιαλλο χαμηλωμα...τι προτηνετε ρε μαστορια..
-
Με αυτούς τους τροχούς να έχεις υπόψη σου ότι χαμήλωσες ήδη περίπου 30 χιλιοστά... Άρα αν εισαι ήδη στα 4ποντα και πάς στα 5ποντα θα έχει συνολικό χαμήλωμα 1,3 πόντους περισσότερο από πρίν...
Μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω καθότι εγώ είμαι στους 3 και βρίσκω ΠΑΝΤΟΥ!!!!
-
παλια εβρισκε η ποδια αλλα την εφτιακσα κ ολα κομπλε τωρα αμα εχει κανα βαθι σαμαρακι θα βρει λιγο αλλα τι να κανο δε μου πολυαρεσει ετσι...μαλλον 5ποντα θα βαλω.εσενα πωσ βρισκει κ εσυ τισ ιδιεσ ζαντες δεν εχεισ?
-
Ναι... Αλλά μάλλον παίζει ρόλο και από ποιούς δρόμους πάμε...
Και επειδή είμαι συνηθισμένος από το τρακτέρ Tipo που είχα... Καταλαβαίνεις...
Πρώτη μέρα που το πήρα στην δουλειά έφαγα ένα καλό σε δρόμο που έμπαινα με τα μούτρα... Τώρα πρέπει να πλαγιάζω, να πάω σιγά σιγά και πάλι με το ζόρι μπαίνω:D:D (Αν και τώρα πια το ασφαλτοστρώσανε και είμαι jet)
-
πω πω επαθα πλακα με τα μαθηματικα σου
-
παιδια υπαρχουν της H&R ελατηρια 6ποντα η 5ποντα ξερει κανεις?