Λοιπον παιδια προτεινω αυτη την ημερομηνια για να μη δουλευουμε απογευμα κ να κανονισουμε ναμαστε οσο το δυνατον περισσοτεροι γινετε να τα περασουμε ομορφα οπως την προιγουμενη φορα.
ΩΡΑ 19:00 ΣΤΟ ΣΕΦ
1.lakis
Printable View
Λοιπον παιδια προτεινω αυτη την ημερομηνια για να μη δουλευουμε απογευμα κ να κανονισουμε ναμαστε οσο το δυνατον περισσοτεροι γινετε να τα περασουμε ομορφα οπως την προιγουμενη φορα.
ΩΡΑ 19:00 ΣΤΟ ΣΕΦ
1.lakis
1.lakis
2.gas
λεω να το κανω 7 ναναι κ λιγο μερα να δουμε τα κουκλια μας οκ?
1.lakis
2.gas
Έχει και στον Έβρο ΣΕΦ?
Νίκο πολύ χαίρομαι που το πήρες έτσι θερμά ελπίζω να συνεχίσεις μιας και είσαι και νέος στην ηλικία και έχεις ένταση!
Καλό θα είναι ακομα και μια παρέα 3 με 4 άτομα να γινει η συνάντηση σου το υπογράφω ότι θα περάσετε τέλεια και μην ξανά ακυρώσετε συνάντηση.
Μετακινηθηκε στο σωστο τοπικ για να ειμαστε οκ.
1.lakis
2.gas
3.richard
1.lakis
2.gas
3.richard
4.ngtech
Aντε να μαζευτουμε ομαδα να βγαλουμε κ καμια foto...
1.lakis
2.gas
3.richard
4.ngtech
Παιδια ελπιζω αυτη τη φορα να καταφερω να σας γνωρισω...
Οχι οπως την προιγουμενη φορα που δεν σας προλαβα!!
1.lakis
2.gas
3.richard
4.ngtech
5.labros
μπαμπη θαρθεις κ εσυ ρε??λαμπρο αν εχεις το τηλ καποιου παιδιου να το παρεις τηλεφωνο να μας βρεις αν αργησεις παλι...:D
θα κοιταξω να μην αργησω παλι φιλε μου αν και η δουλεια μου
ειναι λιγο περιεργη...εκτος απροοπτου θα σας γνωρισω επιτελους!!!
Ρε παιδιά κανένα ΣΚ παίζει να κάνετε συνάντηση? :(
Δυστυχώς δουλεύω σε δυο δουλειές (άτιμη κενωνία) και δεν μπορώ κανένα απόγευμα θα είχε πολύ γούστο να σας περιγράψω όλο το σκηνικό που περνάω :) με το Stilo μου.
Magkes mporei na mhn exw parei akoma to kainoyrio moy stilaki ma tha erthw stilatos na sas gnwrisw giati feneste na to goystarete ayto poy kanete....
Ta leme ekei..
1.lakis
2.gas
3.richard
4.ngtech
5.lab
6.glikoylis
7.giorgos 90%
Ρε παιδιά μας μπερδέψατε... Αθήνα ή Έβρο θα το κάνετε;
Μπαχαλο ταχετε κανει,τελος παντων:)λοιπον κανονιστε να ειστε να παρετε και τα μπλουζακια οσοι τα εχεται παραγγειλει
1.lakis
2.gas
3.richard
4.ngtech
5.lab
6.glikoylis
7.giorgos 90%
8.nasos
Στην λιστα γραφουμε οσοι ειμαστε απο Αθηνα copy paste για να συμληρωνετε η λιστα
παιδια και εγω μεσα απλα θα αργησω λιγο γιατι τελειωνω 8,30.θα εχουμε και τα μπλουζακια ε?? μια χαρα ...αντε να τα πουμε πλεον/....
1.lakis
2.gas
3.richard
4.ngtech
5.lab
6.glikoylis
7.giorgos
8.nasos
9.stilo stelios
1.lakis
2.gas
3.richard
4.ngtech
5.lab
6.glikoylis
7.giorgos
8.nasos
9.stilo stelios
10.cavallino
Είχαμε πει για 19.00, φαντάζομαι αυτή η ώρα ισχύει...
Μάγκες εγώ στην απ’έξω δεν λέει έτσι !!!
Βέβαια το Stilaki ξεχάστε το συνεργείο .Μόνο σε ποιο Parking λέτε αυτό που είναι μπροστά από το Σ.Ε.Φ :confused:
Ελα οπως μπορεις εγω λεω να ερθω με το ποδηλατο:)ειναι κατηφορα....μετα θα φυγω με το 166:cool::cool:
Φίλε άστο εγώ σου λέω με λεωφόρο άτιμη κενωνία πού μας έριξες:p
1.lakis
2.gas
3.richard
4.ngtech
5.lab
6.glikoylis
7.giorgos
8.nasos
9.stilo stelios
10.cavallino
αυτο που ειναι μπροστα το πρωτο που βλεπεις οπως μπαινεις απο εθνικη...θα μασ δεισ κιολας...αν ερθουμε... κ δεν βρεχει κ καρεκλες:D:D
Λοιπον κυριοι τα μπλουζακια σας οσοι εχετε παραγγειλει ειναι στα χερια μου μετα απο ενα γερο μπανιο εγω και ο Μιχαλις συναντηθηκαμε!
Λογω υποχρεωσεων δεν θα μπορω να ειμαι στις 1900 αλλα κατα τις 1930
βρεχει δεν βρεχει θαμε εκει
Νασος
Θα μας βρεις εξαλου δε θα παμε κατευθειαν στην καφετερια...αν βρεχει κ εγω θαρθω...
σωστα.....
Ελπιζω καποιος να εχει και να φερει κανα αυτοκολητο η τουλαχιστον ας πει καποιος που να παω να βγαλω(ενοω την γραματοσειρα)
εμενα το στιλο μου εχει να δουλεψει περιπου απο τοτε που καναμε τιν τελευταια μας συναντηση και δεν περνει μπροστα!!!αν μπορεσω θα ερθω με το ΧΤ Αν εχει καλο καιρο!!!οχι τιποτα αλλο...μην με ψαχνει και η σερβιτορα!!!αχχαχαχααχ
Θέλουν να έρθουν κάτι γκομενίτσες να τις φέρω η δεν γουστάρετε? θα έχουν τελειώσει απο ένα μπάνιο πάρτυ και θα έρθουν με βρεγμένα μπλουζάκια...να τα φέρω η μπά??? Τους αρέσει να πλένουν τα μπαμπρίζ αλλα σιγά μην τις αφήσετε να πειράξουν τα εργαλεία σας!! εεεεε? να τις φεεεερωωωωωωωω???:D:D:D