οοοοοχχχχχχιιιιιιιι!!!!!!!
Printable View
ειναι απο corsa,απο polo???????
αντε πες μας.....
Astra f...?
Honda glx? Typhoon??
μαλλον απο smart :D
Hint---> Το αυτοκίνητο αυτό έχει τρομερή θέση για να τοποθετείς τα γυαλιά σου.
Κάτι Hyundai έχουν κάτι τέτοια...
ναι ειδικα τα coupe!
Ουπςςς, λάθος, δεν είναι από γερμανικό αμάξι!!!!
Για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία είναι από....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
σιγά μη σας πω, χεχεχε, να το βρείτε μόνοι σας!!!!
αχ ναι αυτή η θήκη για τα γυαλιά...τι έρωτας..
Νάτος ο πρώτος που το βρήκε!!!
Όποιος έχει μπει σε αυτό το αμάξι (ιδιαίτερα δε αν το έχει οδηγήσει), πρέπει να έχει κάνει τουλάχιστον ένα σχόλιο για την θήκη αυτή!!
ρε παιδια για ποιο καρο μιλαμε?
δεν καταλαβα ακομη....
Εγώ το μόνο που θυμάμαι με θήκη είναι τα Hyundai και το Carina ε. Τι να πω; Δεν ξέρω...
Θα μας πεί ότι ήταν για κανα Simca του 70 και θα τρελαθούμε στο τέλος...
Όχι ρε. Κυκλοφορεί ανάμεσά μας το αυτοκίνητο αυτό. Ξέρω μάλιστα και άτομα από εδώ που το έχουν οδηγήσει...
σκας γαιδαρο παντως αρη!!!
:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::h mmm:..........................
Εγώ ξέρω και 2 μέλη που έχουν τέτοιο κάρο..ο ένας το γρήγορο με τα 200+ άλογα και ο άλλος το 14ρακι με τα 80.
καλυτερα να επαιζα κανενα tomb raider παρα να ελεινα αυτον τον γρυφο.
Sudoku καλύτερα!
πειτε μας τουλαχιστον χαρακτηριστικα αυτου του καρου 'η καποιες λεπτομεριες για να κατσουμε να σπαζοκεφαλιασουμε................
Μην ακούσω τίποτα για off topic... Μόνος του βγάζει τα ματάκια του ο Arf! :D:D:D:D
Μα μόλις το βρείτε θα τα σβήσουμε όλα :D:D
Αντε, επειδή σήμερα είμαι ευδιάθετος, θα δόσω άλλη μια πληροφορία και θα το βρείτε αμέσως.
Το συγκεκριμένο μοντέλο στην βασική του έκδοση έχει πίσω ταμπούρα, ενώ στην μεγαλύτερή του έκδοση βγαίνει σε ένα τρομερό χρώμα. Άντε, κι άλλο θέλετε???? :sick::sick:
Ford Focus ST
Skoda Octavia?
Imprezaaaaaaa
hyundai Getz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το βρηκα?
Opel Astra opc?
...
ολα αυτα που λετε εχουν θηκη για γυαλια??????
για καποιο hyundai δεν λεμε αν δεν κανω λαθος?
Ό,τι νάναι!
xaxaxaa Το focus μπορεί να θεωρηθεί και αμερικάνικο ως Ford. xaxa
Και έχει μπρός πίσω δίσκους. Μην το ξεφτιλιζουμε
πλακα μας κανει ο arf???
φιλαρακι μας εστηλες....
:D:D:D Πάντος έχω την εντύπωση οτι μόνο του focus έχουν το βαθούλωμα στο πίσω τμήμα (για τους μαρσπιέδες μιλάω).
Ναι, είναι από focus new, και η μόνη μετατροπή που χρειάστηκε ήταν να κοντύνουν 1cm για να καθήσουν ακριβώς, και να τα "φαμε" λίγο στο σημείο κάτω από τον μεντεσέ της εμπρός πόρτας για να καθήσουν όμορφα. Κατά τα άλλα, μπήκαν κουτί!!!
τα πρωτα focus ειχαν ταμπουρα πισω!
Τα πρώτα ναι είχαν ταμπούρα πίσω.Αυτό που έχω εγώ είναι 07 μοντέλο και έχει δίσκους πίσω..δεν θυμάμαι εκδοση αλλα νομίζω όλα έχουν.