ΕΙΧΑ καιρο να φαω κληση...αναρωτωμουν.....η καλη αστυνομια εκανε παλι καλα το καθηκον της....αυτην την φορα...δεν εμεινε στην κληση.....μου εκοψε και δικαστηριο....την ευχαριστω πολυ!!!!
Printable View
ΕΙΧΑ καιρο να φαω κληση...αναρωτωμουν.....η καλη αστυνομια εκανε παλι καλα το καθηκον της....αυτην την φορα...δεν εμεινε στην κληση.....μου εκοψε και δικαστηριο....την ευχαριστω πολυ!!!!
γιατι τι εκανες?????
εχω XT Super motard δεν φοραγα κρανος.....ειμαι αλητης πιαστε με!!!!!
Σε πιάσανε να κάνεις και donuts ή απλά πήγαινες;
περαστικα.ειδικα χωρις κρανος δεν γινετε!
δεν το εφαγα για κρανος...γιατι ειμαι στοκος που σταματησα.........
Πριν απο λιγο καιρο οδηγουσα κοματια και με αναμενο το λαμπακι βλεπω στην ευθεια 3 κοκκινα στην σειρα. (περιοχη απολωνια, Μαικ στα μερη σου)
Ε τωρα στις 4 η ωρα το βραδυ σιγα μη λογαριασω φαναρια και εκεινη τη στιγμη βλεπω ενα Citroen xara να ερχεται απο μακρια (στο αντιθετο ρευμα) αλλα δεν καταλαβα οτι ειναι αστυνομια.
Βλεπω στον καθρευτη να κανει αναστροφη οπως τις ταινιες και φαρος ιστοριες μ@λακιες.
Εκεινη τη στιγμη λεω.... "Η ολα η τιποτα"
Στριβω στο στενο που παει για χαλκιδικη.
Το μονο που με εσωσε εκεινη τη μερα ηταν οτι ειχε ψιλοβροχο και δεν μπορεσε καν να με πλησιασει μεσα στις στροφες.
Τι να σου κανει και ο μπατσος οταν του δινεις ενα αμαξι με λαστιχα των 200 ευρω ?
Pirreli P zero rosso, Αυτο το λαστιχο περα απο την συγκεκριμενη περιπτωση με εχει γλυτωσει απειρες φορες, και εχει κανει περιπου 40.000χμ
Δεν το αλλαζω με ΤΙΠΟΤΑ.
(απ οτι φαινεται πινακιδα δεν προλαβαν να δουνε)
χειμωνα ή καλοκαιρι?
γιατι αν ηταν χειμωνας για να ζεσταθει θελει πολυ ζορι!
τα ειχα και ξερω!
Χειμωνα χειμωνα.
Αν εχεις περασει απο τον δρομο εκεινο θα καταλαβεις οτι ειναι η απολυτη δοκιμασια για τα λαστιχα. Σαν τρενο πηγαινα...
μονο οταν χρειαζονταν να φρεναρω γιατι η στροφη ειχε εντελως αντιθετη κληση... πετουσε **** πολυ απαλααααααααα αλλα το ελεγχα.
Αν ο μπατσος πηγαινε εκει με 140 ακομα στο χωραφι θα ηταν.
Κάνεις και τέτοια; Έχουμε και ίδιο αμάξι και για αυτό με σταματάνε συνέχεια ρε; Μέχρι στιγμής στον 1,5 χρόνο που έχω το αμάξι, με έχουν σταματήσει 4 φορές για έλεγχο!
Μονο οταν βιαζομαι, οχι δεν κανω τετοια ειμαι καλο παιδι εγω.
Σβελτα πηγαινω αλλα οχι να κανω μαλακιες.
Πρεπει να κανω το συστημα που ειχα δει σε ενα εργο, να σταματας σε ενα σημειο και σε 3 λεπτα να αλλαζεις χρωμα και πινακιδες.
Που να τσιμπησω και μηχανη ... !