Συρτάρι κάτω από το κάθισμα
Εκεί που το χάιδευα τις προάλλες ξαφνικά το χέρι μου μπήκε σε μια χειρολαβή... το τραβάω και μου βγήκε ένα συρτάρι νά!!
Το έχετε και εσείς ρε παιδιά στου οδηγού η και στου συνοδηγού??
Από ότι είδα όσοι δεν το έχουν έχει ένα κάλυμμα πλαστικό εκ των οποίων βγαίνει και μπαίνει το συρτάρι extra...
Lakis με βλέπω για μια επίσκεψη στον φίλο μας...
Απάντηση: Συρτάρι κάτω από το κάθισμα
Αποτι ξερω το εχουν ολα τα Stilo το ψυγειο το βρηκες?
Ανακαλυπτωντας τα Stilo....
Βεβαια υπαρχει κ το manual αλλα δεν εχει γουστο να ξερεις που βρισκεται τι..χανεται η μαγεια της αναζητησης κ το στοιχειο της εκπληξης :P
Το Manual λέει ότι έχουμε και με αυτόματο πιλότο.. όπως επίσης και θερμαινόμενα καθίσματα... όπως επίσης και αναδιπλούμενα καθίσματα πίσω με δυνατότητα μεταφοράς εμπρός πίσω
Αισθητήρα φώτων, αισθητήρα βροχής κ.α.
Και θερμαινομενα εχουμε και αισθητηρα βροχης και αναδιππλουμενα καθισματα που πανε μπρος πισω και τα φωτα αναβουν μονα τους
Πιλοτο δυστυχως μας τελειωσε
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nasos
Και θερμαινομενα εχουμε και αισθητηρα βροχης και αναδιππλουμενα καθισματα που πανε μπρος πισω και τα φωτα αναβουν μονα τους
Πιλοτο δυστυχως μας τελειωσε
Naso.....
Μιλάμε για τα Νορμάλ...
Από 1.2 έως 1.6...
Το δικό σου ανήκει στην κατηγορία Abath!!!!
Εσύ μπορείς να μιλάς με τον Verone...
Πάνω κάτω τα ίδια εργαλεία έχετε
τι είναι δυο πόρτες και ενας κ@λ@ς λιγο λιψός?? κατα τα άλλα αμα τα βάλετε οι δυο σας, μαζί σας βλέπω να τερματίζετε
Εγώ το είχα βρει όταν έψαχνα το manual... Τελικά ήταν μέσα στο συρτάρι! Άντε και καλό ψάξιμο!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Το Manual λέει ότι έχουμε και με αυτόματο πιλότο.. όπως επίσης και θερμαινόμενα καθίσματα... όπως επίσης και αναδιπλούμενα καθίσματα πίσω με δυνατότητα μεταφοράς εμπρός πίσω
Αισθητήρα φώτων, αισθητήρα βροχής κ.α.
Διαβασε το manual για το δικο σου απο το νετ..κ στης Αγγλιας το stilo θα δεις διαφορες..κ στην Γερμανια κ στην Τουρκια κ στο Mexico εχει κ facelift stilo..ελεος..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Διαβασε το manual για το δικο σου απο το νετ..κ στης Αγγλιας το stilo θα δεις διαφορες..κ στην Γερμανια κ στην Τουρκια κ στο Mexico εχει κ facelift stilo..ελεος..
το δικό μου διαβασα... άστα..... όλα αυτά έχει... ακομα και σε αυτά που δεν έχει γραφει (Προαιρετικά)
Το Stilo μας είναι από τα πολύ καλά εξοπλισμένα αυτοκίνητα!
Από εκεί και πέρα υπάρχουν εκδόσεις με ανάλογο εξοπλισμό και φυσικά υπάρχει και
αρκετά μεγάλος κατάλογος προαιρετικών στοιχείων.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PascM
Το Stilo μας είναι από τα πολύ καλά εξοπλισμένα αυτοκίνητα!
Από εκεί και πέρα υπάρχουν εκδόσεις με ανάλογο εξοπλισμό και φυσικά υπάρχει και
αρκετά μεγάλος κατάλογος προαιρετικών στοιχείων.
Ναι, το θεμα ειναι και οι τιμες των προαιρετικων που μας δινουν!
Να μην ξεχασουμε ποσο κοστιζει ενας τεμπελης η ενα cruise control ας πουμε...
ειναι πολυ βολικο το συρταρακι κατω απο το καθισμα!
πολλα λεει οτι εχουμε,αναλογως ομως την εκδοση και το επιπεδο εξοπλισμου!
Τα προαιρετικά, είναι αυτό που λέει και το όνομα τους ... μπορείς να κάνεις και χωρίς αυτά.
Τώρα για το cruise control, εμένα μου κόστισε 100 € όταν παρήγγειλα το αυτοκίνητο (ανάξιο λόγου και μηδενικό "κόστος")
100 ευρω και το πηρες σαν εξτρα απο την φιατ και σου ηρθε το αμαξι ετσι?
λιγα μου φαινοντια!
Στην συνάντηση Εχθές ανακάλυψα πως ένας ακόμα δεν γνώριζε για το συρτάρι για 2 ολόκληρα χρόνια... τελικά δεν είμαι τόσο χάλια!! Το ανακάλυψα μόλις σε ένα μήνα!!
To parking δεξιά αριστερά εχθές και το ΄΄Ακολούθαμε σπίτι μου’’ το ίδιο… Καλά που κάνουμε και καμία συνάντηση και μαθαίνουμε τίποτα…
Στην επόμενη συνάντηση να μου πείτε που είναι η ρεζέρβα γιατί έχω φάει τον τόπο να την βρώ
Αν σηκώσεις τη μοκέτα στον χώρο αποσκευών θα την βρεις μαζί με τον γρύλο κλπ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PascM
Αν σηκώσεις τη μοκέτα στον χώρο αποσκευών θα την βρεις μαζί με τον γρύλο κλπ
Φιλαράκι το έκανα και απο την fiat τα έχουνε βουτιξει όλα....
Θα παω να πάρω άλλα απο εκει τσάμπα βεβαια....
Τι κακό ειναι αυτό να τα πέρνουν όλα απο τις μάντρες δεν το έχω καταλάβει ακόμα...
Τον χώρο όμως τον είδες?
Έχει και πλαστικό στο οποίο κουμπώνουν τα εργαλεία και ο γρύλος και είναι όλα τακτοποιημένα και με βίδα (πεταλούδα) δένουν πάνω στο αμάξι για να μην χτυπάνε.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PascM
Τον χώρο όμως τον είδες?
Ναι βρε.. τον είδα τον χόρο.. και το πλαστικό υπήρχε αλλα μέσα δεν είχε τίποτα...
Θα το αναλάβουν τα παλικάρια όμως... θα παρουν απο άλλο Stilo που έχει λένε και θα τα βάλουν μέσα στο δικό μου.......