Λιπών παιδία τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση;
Μόλις γύρισα από το praktiker με χτύπησε ένας από δεξιά φτερό φανάρι προφυλακτήρα.
Εγώ ήμουν στο κεντρικό διάδρομο του parking και αυτός έβγαινε από το χώρο του parking.
Printable View
Λιπών παιδία τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση;
Μόλις γύρισα από το praktiker με χτύπησε ένας από δεξιά φτερό φανάρι προφυλακτήρα.
Εγώ ήμουν στο κεντρικό διάδρομο του parking και αυτός έβγαινε από το χώρο του parking.
Άμα δεχτεί να πει πως έγινε έξω είσαι οκ... Άμα όμως δεν το δεχθεί, μην σκας ακόμα...
Κοίταξε αν σε καλύπτει η ασφάλεια για ατυχήματα σε προστατευμένους χώρους...
Αν ακόμα και αυτό δεν έχεις μην σκας......
Άντε δες πόσο είναι η ζημιά και τότε σκάσε......
πρώτα όμως πέρνα από τα δύο πρώτα στάδια......
Βασικά επειδή βαριόμουν να τραβιέμαι του λέω ότι δεν έπαθες τίποτα εσύ κάνω πως παίρνω και τον ασφαλιστή μου και του λέω άντε για καλά μου λέει έτσι και αλλιώς το αμάξι είναι εταιρικό καληνύχτα.
Αλλά θα βοηθούσε αν κάποιος ήξερε τι ακριβός γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Αν δεν υπάρχει ο ειδικός όρος στο ασφαλιστήριο δεν καλύπτετε τίποτα!
επι τοπου την ασφαλεια και αμα δεν το αναγνωριζει την πινακιδα και την δινεις στην ασφαλεια σου με φωτογραφια το δικο σου και το δικο του!
Γιάννη αυτό όμως μόνο όταν υπάρχει ο ειδικός όρος στο ασφαλιστήριο.
Οχι όρος για το δεξι φαναρι, αν δεν αναγραφεται στο ασφαλιστηριο δεν παιρνεις φραγκο
Ακριβώς! Ο όρος που περιγράφει οτι η ασφάλιση καλύπτει σε χώρους πάρκιγκ και συνήθως περιλαμβάνει Καράβια - Φερι - Φυλασσόμενους χώρους κλπ
παιδια κα8ε μερα παω και κανω δηλωσεις ατυχηματων...
μπαμπη μην μασας...το 8εμα ειναι να παρεις τηλ. στην φροντιδα ατυχηματος που γραφει στις καλυψεις του συμβολαιου σου... 8α σου ερ8ει ενας μαγκας και 8α σου κανει δηλωση επι τοπου.. το ιδιο πρεπει να κανει και ο αλλος φυσικα.. αν δεν κανει 8α τον καλεσουν απο την ασφαλεια σου στην ασφαλεια του για να κανει... αν παλι κανει και πει πως δεν φταιει τοτε παει δικαστικος οποτε με βαση πως πηγαινε ο κα8ενας αναλαμβανει φυσικα η νομικη καλυψη εκει και δεν τρεχεις...
πριν 5 χρονια στο παρκινγ του carefour πηγε να ξεπαρκαρει κανοντας οπισθεν μια κοπελα και με χτυπησε στο πισω δεξι φτερο...και ολα εγιναν χωρις κανενα προβλημα...
και σχεδον κα8ε μερα παω και κανω δηλωσεις μεσα σε παρκινγ... αυτο που λετε το ειχα ακουσει οτι ηταν παλια στο τεξας...