Καλη χρονια!!
Ευχομαι σε ολους σας και στις οικογενειες σας χρονια πολλα, καλη χρονια, με υγεια πανω απ' ολα, ασφαλη χιλιομετρα, χαρα και επιτυχιες.
Printable View
Καλη χρονια!!
Ευχομαι σε ολους σας και στις οικογενειες σας χρονια πολλα, καλη χρονια, με υγεια πανω απ' ολα, ασφαλη χιλιομετρα, χαρα και επιτυχιες.
Προσευχομουν ολη μερα προχθες εκανα και νηστεια και παλι δε το κερδισα το πρωτοχρονιατικο λαχειο...
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 1.000.000 Θεουλη μου λεω, δεν θελω τα πολλα !
Καλή χρονιά και από μένα και να θυμάστε όλα τα όνειρα πραγματοποιούνται αρκεί να το πιστέψετε με όλη σας την θέληση!Για παράδειγμα εγώ μπορώ να σας πραγματοποιήσω ένα όνειρο να σας κάνω όλα τα αυτοκίνητα ABARTH!!!Το 2009 μας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις ελπίζω να είναι όλες ευχάριστες!
Συμφωνω.... Οτι πιστεψεις το πετυχαινεις...
Λαχειο μονο μη παιξετε ειναι μουφα...
Γεια σου ρε Sn7per ομοιοπαθή.....
Πάλι καλά πήρα μια 300αρα την προηγούμενη εβδομάδα εγώ....
Οπως και να έχει χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία....(και πιο πολλές κληρώσεις του Λαικού σε 7).
ευχομαι ολοψυχα ο παλιος χρονος που φευφει να παρει μαζι του το μοτερακι του στυλο μου και να μου φερει αλλο 20vt... να παρει και απο εσας μαζι του ολα εκεινα που σας πληγωσαν ολα τα μιση της κακιες δισκολιες και ολα τα στραβα που μας εκατσαν, εννοειτε και του στυλο.. ο νεος χρονος να σας φερει πολυ αγαπη υγεια και ολα εκεινα που σας ελειψαν και που πολυ θα θελατε... με αγαπη Σπυρος + Στυλο...
Καλη Χρονια..
Καλη χρονια παιδια να φυγει το 08 που ητανε μια απο τις χειροτερες χρονιες τουλαχιστον για μενα. Παντως ηδη το 2009 μου ξεκινησε μια χαρα.
καλη χρονια και τα ονειρα που εχει ο καθενας να γινουν πραγματικοτητα
Καλή χρονιά σε όλους με ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα!
Καλη χρονια με υγεια και ευτιχια σε ολους......
Καλη χρονια με υγεια και χαρα σε ολους και πολυ, μα παρα πολυ τρελααααα!!!
Καλή χρονιά σε όλους σας με χαρά υγεία και ευτηχία
Καλή χρονιά παιδιά, με υγεία και χαρα!