-
Salonica by John Stil
-
Salonica by John Stil
all the money......
τπτ παραπάνω τπτ παρακάτω....
-
Salonica by John Stil
Α ρε Γιάννη.......έγραψες......μιλάμε άπαιχτες οι φωτογραφίες........
-
Salonica by John Stil
Γειά σου ρε Γιάννη με τις φωτογραφίες σου!
Άντε τώρα που θα... πάρεις το Abarth πέρνα από Θεσσαλονίκη να με κάνεις καμία βόλτα! :wink:
-
Salonica by John Stil
Κορυφαίος ο Γιάννης! Και όπως πάντα, με το καλύτερο φωτογραφικό υλικό!
-
Τι ωραιες φωτογραφιες ρε Γιαννη?????
παρα πολυ καλες.....ειδικα αυτες που δεν εβαλες ακομα καλυτερα.....
α και ξεχασα επειδη χθες δεν με πηρες για να ερθεις να παρεις το abarth αποσυρω την προσφορα μου και δενε χω κανενα προβλημα.... :129 :129 :129
-
Κωνσταντίνε, ο Γιάννης μου έστειλε με e-mail κάποιες φωτογραφίες από το FIX.
Τι λές; Ισχύει η προσφορά; Να παίξω θέλω λίγο με τον Μητσάρα!
-
-
Πολύ όμορφες....καλα δε μπορούσες να με φωνάξεις για να βλέπω κιόλας στη φωτογραφία.
Είναι όμορφα που όολα γυαλίζουν.Τ'ελειες φωτο. Βλέπω παρέβλεψες αυτές πάνω στα τραπέζια..........συνχαρητηρια
-
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....
ΤΙ ΑΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
-
:116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116
-
Ακόμη δεν έχω δει karateka πάνω σε τραπέζι και ανυσηχώ.Ήταν πράγματι πολύ καλές οι φώτο.Μπράβο μας παιδιά και σε ακόμη καλύτερες συναντήσεις. :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 με τη σειρά μου
-
παιδια πολλα πολλα μπραβο σας. πολυ καλη συγκεντρωση απ' οτι βλεπω!!
πιστευω να προσεξατε και τα δικα μας παιδια του PUNTO CLUB ε?
-
Ρε Γιάννη αν ήξερα οτι θα του βγάλεις τέτοια φωτογραφία του κόκκινου θα το είχα πλύνει τουλάχιστον τέσσερις φορές. Πάντως όλες οι φώτο είναι καταπληκτικές και μάλλον έχασα που δεν ήρθα σε Κιάμο και Όλυμπο. Η οργάνωση ήταν καταπληκτική. Συγχαρητήρια σε όλους.
-
ρε Γιάννη σε ευχαριστώ που έβαλες τις photos γιατί είχα πλέον πιστέψει ότι δεν θα έβλεπα τίποτα άλλο από τη μάζωξη πάνω!!! μπράβο σου έκανες παρα πολύ καλή δουλειά και πάλι ευχαριστώ !!
-
Τώρα που είδα κι αυτές τις φωτό ζηλεύω ακόμη περισσότερο που δεν μπόρεσα να είμαι και γω εκεί...
Μπράβο παιδιά! Πάντα τέτοια
-