Αναζήτηση κωδικού χρώματος
Χαιρετώ το φόρουμ, καθώς είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω, αν και είμαι μέλος εδώ και καιρό...
Αναζητώ τον κωδικό ενός χρώματος fiat stilo. Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό ή να δώσω λίνκ, αν καταλαβαίνω καλά πρέπει να κάνω πρώτα 15 πόστ.
Το χρώμα είναι το ασημί γαλάζιο που είχαν τα stilo 1,4, αν δεν κάνω λάθος από το 2004 και μετά. Τα 1,2 πριν το 2004 είχαν ένα ασημί γαλάζιο ελαφρώς διαφορετικό, πιό ανοιχτό ίσως, λιγότερο μπλε. Στο 1,4 το χρώμα ήταν παραπλήσιο, αλλά κάπως πιό προς το γαλάζιο - σιέλ. Ελπίζω να περιγράφω αρκετά καλά...
Ψάχνοντας βρήκα ότι το χρώμα λέγεται μάλλον dub azure metallic, χωρίς να είμαι σίγουρος.
Αν κάποιος έχει αυτό το χρώμα σε stilo 2004 και μετά, θα ήμουν υπόχρεος αν μπορούσε να μου πει τον κωδικό. Η αν υπάρχει καμιά ιδέα πού να ψάξω...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απάντηση: Αναζήτηση κωδικού χρώματος
Το αυτοκόλλητο του χρώματος βρίσκετε στο καπό σου κολλημένο. Όπως το έχεις ανοιχτό, πάνω πάνω.
Χαρακτηρίζετει από το όνομα πχ: Giallo Ginestra και από τον κωδικό 284... Παράδειγμα είναι αυτό.
ευχαριστώ για την απάντηση.
Μόνο που δεν έχω αυτό το μοντέλο, με αυτό το χρώμα :) . Εγώ έχω το 1,2 στο παλιό ασημί-σιέλ χρώμα...
Σε όλα τα Stilo ο κωδικός είναι στην θέση που σου είπα. Στο καπό της μηχανής. Αν το ανοίξεις θα είναι πάνω πάνω....
Το giallo ginestra είπα ότι είναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ και είναι ΚΙΤΡΙΝΟ! Αν πας στο αμάξι σου και δεις το αυτοκολλητάκι σου, θα γράφει το δικό σου χρώμα και τον δικό σου κωδικό.
:D:D
κατάλαβα τι θες να πεις. Αλλά το δικό μου αμάξι δεν έχει το χρώμα το οποίο ψάχνω. Δεν ψάχνω το δικό μου χρώμα, τον δικό μου κωδικό. Άλλο έχω εγώ, άλλο ψάχνω να βρω. Γι αυτό και ψάχνω μήπως κάποιος έχει αυτό το χρώμα...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
leftermann
κατάλαβα τι θες να πεις. Αλλά το δικό μου αμάξι δεν έχει το χρώμα το οποίο ψάχνω. Δεν ψάχνω το δικό μου χρώμα, τον δικό μου κωδικό. Άλλο έχω εγώ, άλλο ψάχνω να βρω. Γι αυτό και ψάχνω μήπως κάποιος έχει αυτό το χρώμα...
:hmmm:
Και θές μετά του 2004 ε; 1,4...
2-3 μέλη με 1,2 έχω πρόχειρα στο μυαλό μου ΑΛΛΑ του 2002-2003....
Δεν πειράζει... Ευχαριστώ πάντως.
Μου φαίνεται θα σταματήσω κανέναν στο δρόμο, και θα του πω "ρε φίλε, σε πειράζει να ανοίξεις λίγο το καπό σου;" . Το πολύ πολύ να φάω ξύλο :D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
leftermann
Δεν πειράζει... Ευχαριστώ πάντως.
Μου φαίνεται θα σταματήσω κανέναν στο δρόμο, και θα του πω "ρε φίλε, σε πειράζει να ανοίξεις λίγο το καπό σου;" . Το πολύ πολύ να φάω ξύλο :D
"Φιλαράκι χτύπα με αλλά σε παρακαλώ, Άνοιξε το καπώωωωω!!!!"
Και γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο σε κάποια αντιπροσωπεία;
θα το δοκιμάσω κι αυτό.
Στο wikicars βρήκα πως το stilo το 2007 έβγαινε σε χρώμα dub azure, χωρίς να λέει κωδικό. Το δείγμα του χρώματος που έχει μοιάζει αρκετά με αυτό που ψάχνω, όσο μπορεί να μοιάζει ένα τετραγωνάκι με το χρώμα ενός αυτοκινήτου. Ψάχνοντας βρήκα ένα pdf manual του fiat croma, το οποίο επίσης βγαίνει σε αυτό το χρώμα, με κωδικό 260, στην φωτό που έχει όμως δεν πολυμοιάζει με αυτό που ψάχνω... Μπλέξιμο...
Επίσης, σε μια άλλη σελίδα που βρήκα με fiat color codes, το dub azure δεν υπάρχει καθόλου...
αν εχεις το ασημογαλαζιο ειναι ή το 524 ή το 584!
δενθυμαμαι ακριβως αλλα το λεει μεσα απο το καπο
Έχω αυτό ακριβώς που ζητάς. 1.4 του 2004 σε ασημογαλάζιο. Θα κοιτάξω και θα σου πω πώς λέγεται ακριβώς.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
αν εχεις το ασημογαλαζιο ειναι ή το 524 ή το 584!
δενθυμαμαι ακριβως αλλα το λεει μεσα απο το καπο
έχω το ασιμογαλάζιο 1,2 του 2002, που είναι... πιό ασημί και λιγότερο γαλάζιο από το 1,4 του 2004. Το δικό μου είναι το 823 grigio sassi...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
juhyko4
Έχω αυτό ακριβώς που ζητάς. 1.4 του 2004 σε ασημογαλάζιο. Θα κοιτάξω και θα σου πω πώς λέγεται ακριβώς.
ευχαριστώ πολύ. Αναμένω :)
Λοιπόν το χρώμα λέγεται azzuro polare vr. με κωδικό 248.
Σ' ευχαριστώ πάαααρα πάρα πολύ :)
Αύριο πρωί πρωί πάω να δώσω τον κωδικό στον φαναρτζή!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
leftermann
Σ' ευχαριστώ πάαααρα πάρα πολύ :)
Αύριο πρωί πρωί πάω να δώσω τον κωδικό στον φαναρτζή!
Θα το πας για βάψιμο; Όλο; Ρωτάω γιατί θέλω να μάθω τιμές.
όχι το stilo μου. Το μηχανάκι μου θα βάψω! Σακάτεψα το σκούτερ μου τις προάλλες, και το πάω για βάψιμο. :D
Αν θες να ρωτήσω τον μάστορα πόσο θα έβαφε ένα stilo, να σου πω. Θα πάω έτσι κι αλλιώς από εκεί.
Ναι ήθελα να μάθω γιατί μου το έχουν κάνει χάλια όλο. 2 φορές το βρήκα χτυπημένο. Άσε τις γρατζουνιές. Ευχαριστώ.
οκ, θα κάνω μια ερώτηση αύριο. Υποθέτω όλο, μόνο από έξω, σε μεταλλικό χρώμα; (το ίδιο);
Ναι όλο. Και φυσικά στο ίδιο χρώμα. Αν και πρέπει να είναι πιο ακριβό απο τα απλά μεταλικά χρώματα.
στο 1,2 το ασημογαλαζιο ειναι κωδικος 823 που το ιδα σημερα στο καπω