Είναι λίγο ιδιαίτερο θέμα αλλά ελπίζω να γνωρίζετε κάτι πάνω σε αυτό που ψάχνω.
Ο πατέρας μου θέλει να πάρει το αυτοκίνητο του απο Αυστραλία και να το φέρει Ελλάδα.
Μήπως γνωρίζετε πόσο περίπου θα στοιχίσει αυτό?
Ευχαριστώ!
Printable View
Είναι λίγο ιδιαίτερο θέμα αλλά ελπίζω να γνωρίζετε κάτι πάνω σε αυτό που ψάχνω.
Ο πατέρας μου θέλει να πάρει το αυτοκίνητο του απο Αυστραλία και να το φέρει Ελλάδα.
Μήπως γνωρίζετε πόσο περίπου θα στοιχίσει αυτό?
Ευχαριστώ!
αρκετα λεφτα θα παει. Τι αμαξι ειναι? αμα δεν ειναι τιποτα τρελλο και ακριβο δεν αξιζει καν.
Αυτο φαντάζομαι και εγώ...
Απλά να βρω πάνω κάτω μία τιμή για να μην έχει καθόλου ελπίδες και να το κρατήσω εγώ.
Είναι Ford Falcon 4.000cc μοντέλο του 2000.
Είναι τεράστιο για μένα... Γιαυτό ακριβώς το λόγο όμως αρέσει στον πατέρα μου και επειδή είναι και αυτόματο και είναι και full extra με όλα τα ηλεκτρονικά και δέρματα και και...
Είμαι σίγουρος ότι δεν αξίζει καθόλου απο περιέργεια όμως!
Ααααα βάλε και το δεξι τιμόνι μέσα στα αρνητικά!!!
να καταλαβεις οτι περιπου 800 ευρω θελει φορτηγο να το φερει απο γερμανια. Σκεψου απο την αλλη μερια του ατλαντικου ποσο θα παει. Ασε που μετα θα πρεπει μετα να πληρωσεις τελωνειο και το αυτοκολλητο που θα πρεπει να πληρωνεις καθε χρονο για αμαξι με τοσα κυβικα ειναι απαγορευτικη. Εδω περα κι ολας που θα βρει ανταλακτικα να το φτιαξει.
http://www.australiatrade.com.au/Shi...hips/index.htm
στειλε τους ενα email να σου πουνε αλλα σιγουρα δεν θα αξιζει.
Είδα κανα 2-3 τέτοιες σελίδες...
Θα στείλω για να δω τι θα μου απαντήσουνε.
Πάντως για να λες 800 ευρώ απο Γερμανία μιλάμε για πολύ υψηλή τιμή απο εδώ!
Ευχαριστώ!
να σου πω δεν μου φερνεις και ενα vauxhall VXR8? :P
και πως θα το οδηγηση με δεξι τιμονι?
Παιδιά η τιμή για μεταφορά από Γερμανία δεν έχει μεγάλη σχέση με αυτό που ζητάει, είναι περισσότερο οδική παρά θαλασσια. Συγκεκριμένα ένας φίλος πλήρωσε το 2005 1.050 δολάρια Καναδά(κάπου 550€ με την τότε ισοτιμία) για μεταφορά ενός RAV4 σε κοντέινερ από λιμάνι του Καναδά ώς Πειραιά. Υπόψιν όμως αυτή η τιμή ήταν φιλική, χωρίς ασφάλιση και χωρίς φόρους.
Είναι εύκολο πάντως να μάθεις, απλά παίρνεις τηλέφωνο σε μια μεταφορική είτε σε Ελλάδα είτε σε Αυστραλία και ζητάς τιμή για μεταφορά αυτοκινήτου 4.70m διευκρινίζοντας αν θα το παραδώσεις σε λιμάνι ή αν θα έρθουν να το πάρουν από εκεί που βρίσκεται. Αν θέλεις μπορώ να σου βρώ εγώ τηλέφωνα, αύριο όμως.
Και μια λεπτομέρεια ακόμα... αν θυμάμαι καλά όταν φέρνει μέτοικος αυτοκίνητο στην Ελλάδα δεν πληρώνει δασμό όταν πρόκειται ώς 2000cc, για περισσότερα πληρώνει το 1/3 του δασμού.
αυτο το αυτοκινητο τι καυσημο καει φιλε Canonis?
βαλε καμια φωτο να δουμε .
φανταζομαι οτι εχει 8-9 εμβολα για πες .
9 έμβολα? :eek:
6 έχει και καίει αμόλυβδη :)
Διάβασα ότι είσαι υποχρεωμένος να κάνεις ασφάλεια για την μεταφορά...
Ο φίλος σου οπως λες λόγω φιλικής τιμής του βγήκε τόσο μάλλον.
Αν μπορούσες να μου δώσεις τηλέφωνο απο μεταφορική Ελλάδας θα με διευκόλυνες πολύ φίλε μου...
Παντελή καίει αμόλυβδη και όπως αναφέρθηκε ήδη έχει 6 έμβολα.
Μερικά χαρακτηριστικά:
Μήκος: 4907
Πλάτος: 1870
Βάρος: 1550
Κυβισμός: 4000
Άλογα: 230
Κάντο λίγο google να το δεις και θα δεις ένα άσχημο αυτοκίνητο.
Αυτό είναι...
Μόνο η μηχανή μου αρέσει που φαίνετε μεγααααάλη.
Θα το βγάλω φώτο σήμερα αν είναι να την ανεβάσω!
Όχι βέβαια, κανείς δεν σε υποχρεώνει να κάνεις ασφάλεια, εκτός ίσως αν κάποια εταιρεία έχει σαν πολιτική της γενικά να μην μεταφέρει ανασφάλιστα αγαθά.
Πάρε και 2 τηλέφωνα:
PROCARGO Limited
Γούναρι 4-6
Πειραιάς
+30 (210) 41 77 222 - 14
ARRIA TRANS ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Ε.Π.Ε.
ΛΕΩΦ. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ 15-17, 185 37 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΗΛ: 210 4536723 - 24 - 25
Εγώ πάντως στη θέση σου θα ανησυχούσα περισσότερο για το τι δασμούς θα πληρώσω και το κόστος της έγκρισης τύπου, και λιγότερο για τα μεταφορικά.
ενταξι το αμόλυβδη αλλα το 4000 τι το θες αυτα ειναι τζαμπα κιβηκα ενα Abarth απο τα ταπεινα 2,4 βγαζει 174 αλογακια κοτζαμ 4000 με 6 εμβολα μονο 230 αλογα στην Ελλαδα θα το φερεις οχι στη Γερμανια
με τοσα που θα δωσεις για να το φερεις περνεις ενα Abarth Stilo 2,4 20v μεταχειρησμενο του ρειχνεις ενα προγραμα μια ολοσωμη εξατμηση κομπλε εισαγωγη και να τα 230 αλογα και εισαι και πρωτη μουρη στο εθνικο οδικο δυκτιο.
για ξανασκεψου τι πας να κανεις.
ασε που με αυτο αν δεις ς2000 δεν εχεις καμια ελπιδα .
Για τον πατέρα του είναι Παντελή! :D
τη παροιμια που λεει γιατι μηλο που πεφτει παντα κατω απο τη μηλια τη ξερεις?
αν ο μπαμπας ειναι καψουρα με τη νεκροφορα
ογιος τι θα σκεφτεται και να γρηγορο η καμια καντιλακ με ποιο πολλα cc