Για πείτε, για πείτε.... άσχετα με την προσωπική σας επιλογή....
Εγώ διαλέγω ΑΣΗΜΙ, όχι γιατί το έχω αλλά γιατί είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!! :wink: :twisted: :twisted: :twisted:
ΥΓ. Προβλέπω μέγιστες μάχες....
Printable View
Για πείτε, για πείτε.... άσχετα με την προσωπική σας επιλογή....
Εγώ διαλέγω ΑΣΗΜΙ, όχι γιατί το έχω αλλά γιατί είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!! :wink: :twisted: :twisted: :twisted:
ΥΓ. Προβλέπω μέγιστες μάχες....
Σιγά το χρώμα ρε παλιόγερε. Το Stilo είναι sport αμάξι και είναι για έντονα χρώματα. Κίτρινο, κόκκινο και μπλέ τα καλύτερα.
Συμφωνώ με τον κ.karateka αλλά από τα τρία το μπλε,μπλέ,μπλέ,μπλέ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
Το κίτρινο είναι το καλύτερο! Αλλά αφου το λέει και ο Πρόεδρος, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ!!!!!! :D:D:D:D:D
Τι θα έλεγες εσύ.
Ασημί γιατί κάνει μπαμ στον ήλιο όταν περνάς από από μαγαζιά και παράλια….αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες….είναι sport….και το βράδυ γίνεται με στην Κύριλλα ασημομαυρο. :wink:
Μαύρη μαυρίλα κύλισε...
Μαύρη σαν ....
Το ανθρακί δε σας κάνει δηλαδή???!!!
ASIMOGALAZIO TO KALYTERO
Κιτρινο γιατι μπορει να σε σταματαει και κανα γκομενακι για ταξι...... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:...........
:171 :171 :171 :171 :171
Κιτρινο & αν δεν το εχεις κιτρινο, μπορεις παντα να θαυμαζεις αυτα του club.
BLACK "MAGIC" POWER!!!!
Μπλε στα χρώματα της Ελλάδας
κίτρινο σαν την φωτιά....(απο γκαζάκι)
Εντάξει......topic locked για το λόγο ότι το χρώμα είναι ένα.....το Μάυρο....
Α και όσοι δεν έχουν Μαύρο ή που ότι δεν τους αρέσει.......BAN!!!
Σιγά βρε Θοδωρή!! :shock:
Δυστυχώς δεν μπορούμε να ψηψίσουμε 2 χρώματα!
Αν μπορούσαμε, θα ψήφιζα το χρώμα που έχω κ το μαύρο που ήθελα να πάρω...
πιο ήθελες??
Tο μαύρο αλλά έπρεπε να περιμένω 3 μήνες ακόμα για παράδοση.
Ξέρω γιατί ρωτάς.
Το κίτρινο ήταν 2η επιλογή, μετά το μαύρο αλλά κ εκείνο είχε πολύ αναμονή, συν το ότι ο πατέρας μου επέμενε ότι δε θα είναι ωραίο επείδη
έχει ίδιο χρώμα με τα taxi!
Ρε παιδια ενα ειναι το χρωμα ΚΟΚΚΙΝΟ
Η Ferrari κόκκινη,
η Masseratti μαύρη,
και το stilo ΚΙΤΡΙΝΟ!!!
και σε σταματάνε και για ταξί εδώ στην Αθήνα όπως είπε ο Κων/νος (...συνήθως κάτι γιαγιάδες, ε, το καλοκαίρι κάτι γινόταν με τις τουρίστριες!!!)
Δυστυχως ψηφισα όχι το χρώμμα μου...........με κεντριζει το κοκκινο μου αρεσει και το κίτρινο σε abarth.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΑΚΙ
Λίγα και καλά Bill!!
γεια σας everybody here.η γνωμη μου για το γκαλοπ που κανετε ειναι οτι αν ειναι να εχω ενα πανι ενα λαστιχο ενα σφουγγαρι και γενικα να πλενω το αμαξι μου καθε τρεις και λιγο δεν θα ειμαι εγω υπο απο το αυτοκινητο μου θα ειναι αυτο υπο απο μενα.γι αυτο προτεινω ανεπιφυλακτα ασημι για οποιον δεν βαριετε να το βλεπει πολυ η λιγο λερωμενο.ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν στεναχωρησα και κανεναν.MIKE ΜΑΖΙ ΣΟΥ.;)
Ελάτε ρε παιδιά μόνο δυο ψήφους πίσω είμαστε (για τα κόκκινα μιλάω φυσικά). Μήπως να ξανακάνουμε register και να ξαναψηφίσουμε ?
ασημογαλαζιο (παει με τα ματια μου τα γαλανα)
Φαντάσου τι ωραία αντίθεση θα έκανε όμως αν ήταν κόκκινο :lol: :lol: :wink:
Μήπως αρχίζω να έχω εμμονές με το κόκκινο ? :shock: :shock:
:127
Χμ.....Γιώργο τον έκανες να το σκέφτεται τον Φίλιππο....
μπα οτι και να λετε ειναι ανωριμοτητες,μα καλα μεγαλα παιδια ειμαστε για κοκκινα και για κιτρινα θα μιλαμε αλλο τοσο και για μαυρα ;ειπαμε τελος.μονο ασημι ;) γιατι ξερεις τι θα ειναι να εισαι ετοιμος να κανεις την βολτα σου και να αρχισει να βρεχει και να βγεις και να δεις ενα αυτοκινητο στα μαυρα του τα χαλια; αλλο τοσο και το καλοκαιρι με τις σκονες,μονο στο ασημι δεν συμβαινουν αυτα,γι αυτο αν υπαρχει κανεις που το :127 ακομα θα του το προτεινα,ευχαριστω.
μπραβο μορφω.
λοιπον εδω λεμε αν δε κανω λαθος σε πιο χρωμα δειχνη πιο ωραιο.
αν αρχισουμε τωρα οτι το ενα λερωνη το αλλο δε παει με την ηλικια
η οτι μοιαζη με ταξι
δε βγαζουμε ακρη.
εγω παντως ειχα σκοπο να παρω μαυρο γιατι το κιτρινο
εβγαινε μονο 1.6 dynamic και δε μπορουσα να δωσω τοσα λεφτα.
αν το ειχα παρη παλι κιτρινο θα ψηφιζα.
τελικα σταθηκα τυχερος και πηρα το πρωτο 1.2 κιτρινο στο ηρακλειο
αν και μου αρεσει πολυ το κιτρινο χρωμα(εχει και το puntaki τετοιο)ειμαιο αναμεσα στο κοκκινο και στο κιτρινο!!!
ψηφισα κοκκινο!!εχει μεγαλη διαφορα απο τα υπολοιπα κοκκινα πλησιαζει λιγο και της alfa!
νομιζω το κοκκινο βγαινει μονο στον 1800 κινητηρα η κανω λαθος?
λαθος ολα βγαινουν κοκκινα
Μπλέ σκούρο αν εχεις όρεξη να πλένεις.
Ασημένιο η ασημενογαλάζιο αν εισαι μπίχλας.
και προς θεού ρε παιδία!καναρίνια να βλέπουμε μονο στον ουρανό :130 :130 :130 :130
Poll
Ποιό είναι το καλύτερο χρώμα για το Stilo?
Κόκκινο? 16% [ 7 ]
Ασημί? 21% [ 9 ]
Κίτρινο? 19% [ 8 ]
Μαύρο? 14% [ 6 ]
Μπλέ? 9% [ 4 ]
Ασημογάλαζο? 11% [ 5 ]
Μπλέ σκούρο? 4% [ 2 ]
Κυπαρρισί? 2% [ 1 ]
Μπορντώ? 0% [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 42
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!! ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολύ βιάζεσαι κύριε Μήτσο μας ...... Σύνολο Ψήφων : 42 που σημαίνει οτι έμειναν άλλοι τουλάχιστον 100 για να ψηφίσουν. Και μη χαίρεσαι είστε μόνο 2 ψήφους μακριά. Έπρεπε να το βάλω στην πίστα το κόκκινο και να περάσω από πάνω σας μου φαίνεται γιά να μάθετε να μου ψηφίζεται ασημί. Έμαθα το φόρεσες τελικά το κράνος στον Όλυμπο
Ρε παιδιά εντάξει, δεν το πολυγουστάρετε το ανθρακί...αλλά τουλάχιστον βάλτε το σαν επιλογή :175
Το πιάσατε το κόλπο που έκαναν η μαύρη για να φαίνονται περισσότερη? Κάνανε μια κατηγόρια για το ανθρακί και το μαύρο με αποτέλεσμα να μην μπορούν τα μέλη με ανθρακί να ψηφίζουν ανθρακί και να το ρίχνουν μαύρο. Το είπαμε και το λέμε πάλι και ότι και να λετε από την ζήλια σας το λετε ΑΣΗΜΙ που είναι κ@υλα. :D
Τα σκούρα χρωματα ειναι για αυτούς που θέλουν να κρύψουν αυτο που έχουν παρει!, το δε ασημί ειναι για sedan almera με τασια!! Το κιτρινο ειναι το χρώμα του αντε το κοκκινο!