-
Θεσσαλονικη - Αθηνα σε ποσο ?
-
Απάντηση: Θεσσαλονικη - Αθηνα σε ποσο ?
-
-
-
αυτο ειναι εφηκτο μονο με 1,2 η' πολυ δισκολο με 1,4 και παντα με τη χριση c. control .
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
αυτο ειναι εφηκτο μονο με 1,2 η' πολυ δισκολο με 1,4 και παντα με τη χριση c. control .
1.6 έχει ο snyper και τόσο έκανα και εγώ Παντελή...σε ταξίδια από 8,5-9,00 έπαιζα...με μέση ωριαία έως 125χλμ/ώρα
-
Η διαδρομη ηταν mixed απο 120-180 με πολλες επιταχυνσεις και φρενα δυστιχως
Ειχε κινηση και σε πολλα σημεια πηγαινα καροτσακι.
Επιπλεον ενα μεγαλο μηκος του δρομου εκτελουνταν εργα. (3 λωριδες να μπαινουν σε μια καταλαβαινετε τι συνεπαγεται...)
Αν το εσκαγα και βαρουσα τελικες θα εφτανα 20 λεπτα (το πολυ) νωριτερα αλλα θα επρεπε να σταματησω και σε βενζιναδικο lol.
-
από ότι έχω καταλάβει τα σημεία που αναγκαστικά κόβεις είναι τόσα ώστε να ρίχνουν τη μέση ωριαία ταχύτητα. Στις ευθείες το πηγαίνω σταθερά από 140-160χλμ/ώρα.
-
Στο γυρισμο θα σας δειξω οτι για μια ωρα παραπανω ταξιδι μπορεις να καψεις περιπου το μισο απο αυτο που φαινεται παραπανω.
Με αλλα λογια η καταναλωση πολλαπλασιαζεται δυσαναλογα με λιιιιγα χιλιομετρα παραπανω την ωρα.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
από ότι έχω καταλάβει τα σημεία που αναγκαστικά κόβεις είναι τόσα ώστε να ρίχνουν τη μέση ωριαία ταχύτητα. Στις ευθείες το πηγαίνω σταθερά από 140-160χλμ/ώρα.
Εννοειται... Διοδια και χιλια δυο.
115 μεση ταχυτητα ειναι δυσκολο πραγμα για ενα μαμα αυτοκινητο. (ακομα και για 1.6, με 1.2 ουτε για πλακα δε γινεται και χωρις κινηση. ασε που θα πρεπει να φουλαρει 2 φορες :P)
-
η χρυση οριακη ταχυτητα για το Abarth ειναι σταθερα 135 km πανω απο 137 καθε 10km ανεβαζει 1 λιτρο καταναλωση και οπως καταλαβενεται μεχρι εκει που και το οριο ταχυτητας στην εθνικη οδο 130 + 10% κινητε πολυ οικονομικα αν θελεις ομως να τρεξεις και καυσημο θα πληρωσεις και προστυμο .
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Εννοειται... Διοδια και χιλια δυο.
115 μεση ταχυτητα ειναι δυσκολο πραγμα για ενα μαμα αυτοκινητο. (ακομα και για 1.6, με 1.2 ουτε για πλακα δε γινεται και χωρις κινηση. ασε που θα πρεπει να φουλαρει 2 φορες :P)
σαφως και γινεται χωρις γεμισμα
-
Τοτε δε το εχεις δοκιμασει ποτε, και μη πεις οτι ειμαι μαντης...
Κανει μπαμ απο μακρια :P
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Τοτε δε το εχεις δοκιμασει ποτε, και μη πεις οτι ειμαι μαντης...
Κανει μπαμ απο μακρια :P
εδω χανεις το προνομιο του μαντη το εχω κανει αρκετες φορες και την επομενη θα βαλω και την φωτογραφικη για του λογου το αληθες και η επομενη δεν ειναι μακρια (βλεπε πασχα)
-
Αν βγαλεις σε φακο ολα τα στοιχεια, χρονος, μεση ταχυτητα, μεση καταναλωση και αποσταση.
Και κανεις λιγοτερο απο 10liters per 100km θα σου χαρισω το Stilo μου :P
(μεση ταχυτητα 110 εστω ετσι...)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Αν βγαλεις σε φακο ολα τα στοιχεια, χρονος, μεση ταχυτητα, μεση καταναλωση και αποσταση.
Και κανεις λιγοτερο απο 10liters per 100km θα σου χαρισω το Stilo μου :P
(μεση ταχυτητα 110 εστω ετσι...)
μην κανεις δηλωσεις με μαρτυρες ποτε και ποσο μαλλον σε δικηγορο :D:D:D:D:D:D:D
-
χαχαχαχαχαχα μορφη εισαι μορφη.
Εδω ειναι το μερος που τοτε με τα φρενα που με αφησαν εφυγα πανω στους κωνους
http://i25.photobucket.com/albums/c7...r/DSC00034.jpg
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
χαχαχαχαχαχα μορφη εισαι μορφη.
Εδω ειναι το μερος που τοτε με τα φρενα που με αφησαν εφυγα πανω στους κωνους
οταν λες σε αφησαν?
-
Ψαξε στο κεφαλαιο "εδω τα καλα φρενα"
Και εδω ενα ibiza (μαλλον 1.4) το επαιζε μαγκας :P
http://i25.photobucket.com/albums/c7...r/DSC00046.jpg
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Ψαξε στο κεφαλαιο "εδω τα καλα φρενα"
Και εδω ενα ibiza (μαλλον 1.4) το επαιζε μαγκας :P
ααα οκ το εχω διαβασει αλλα δεν ηξερα οτι ειναι δικο σου ποστ
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Μπορεις να μη βαζεις καθε φωτογραφια 2 φορες παρακαλω ? Ευχαριστω :)
σαφως και μπορω το διορθωσα
-
Αντε τα λεμε στην επιστροφη.
Μεχρι τριτη θα σου πω κυριε κιτρινακια, θα βαλω σε μια ζυγαρια τα υπερ και τα κατα, και αν ειναι την δευτερα βραδυ θα σε παρω τηλ.
Α ikaros αν τα καταφερεις αγορι θα πρεπει να παρεις βραβειο νομπελ man, μη σκεφτεσαι το Stilo, ολοκληρο μελλον θα ξανοιχτει μπροστα σου χαχαχαχαχαχαχα.
Μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια
Σε ευχαριστω ! :) :) :) :) :) :) :)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Αντε τα λεμε στην επιστροφη.
Μεχρι τριτη θα σου πω κυριε κιτρινακια, θα βαλω σε μια ζυγαρια τα υπερ και τα κατα, και αν ειναι την δευτερα βραδυ θα σε παρω τηλ.
Α ikaros αν τα καταφερεις αγορι θα πρεπει να παρεις βραβειο νομπελ man, μη σκεφτεσαι το Stilo, ολοκληρο μελλον θα ξανοιχτει μπροστα σου χαχαχαχαχαχαχα.
Μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια
Σε ευχαριστω ! :) :) :) :) :) :) :)
Μη τα λές σε μένα ρε Τεό... άλλοι να τα δούνε....
-
Θοδωρή, άσχετο, αλλά γιατι εχεις τα φωτα σου χαμηλωμενα (στο 2)... Στο 0 δεν ειναι το ψηλωτερο, οταν φυσικα δεν εχεις ατομα στα 2 πισω καθισματα... στο 2 περιοριζεται η ορατοτητα που εχεις μπροστα σου...
-
Τα εχω ρυθμισει ετσι ωστε στο 2 να ειναι σε κανονικο υψος, οταν ταξιδευω με αδειο δρομο τα ανεβαζω για να βλεπω μακρια.
-
4 ωρες μεχρι αθηνα με νορμααλ ταχυτητες
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Τα εχω ρυθμισει ετσι ωστε στο 2 να ειναι σε κανονικο υψος, οταν ταξιδευω με αδειο δρομο τα ανεβαζω για να βλεπω μακρια.
Η ρυθμιση της δεσμης των φωτων εχει να κανει με το βαρος που κατανεμεται στον πισω αξονα, και πόσο δηλαδη "σηκωνεται" το μπροστα μερος όταν "καθεται" λογω βαρους όλο το αυτοκινητο...
Τι εννοεις τα ρυθμισες να ειναι σε "κανονικο" υψος???
Στο 0 η δεσμη των φωτων ειναι στο ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ σημειο οταν το αυτοκινητο δεν ειναι πισω φορτωμενο. (Δηλαδη για να βλεπουμε μακρυτερα οταν επιβαινει στο αυτοκινητο μονο ο οδηγος πρεπει η δεσμη στα φωτα διασταυρωσεως να ειναι στο 0)
-
Οπως ειναι εσενα στο 0, εμενα ειναι στο 2.
Αν θελω το ανεβαζω -ακομα- ποιο ψιλα αν ταξιδευω χωρις κινηση.
Ετσι τα εχω ρυθμισει εγω... Κατα καλονα δε ταξιδευω με κοσμο πισω.
Αλλα και να ταξιδεψω... πισω να κατσει παραπανω βαρος απο μπροστα λιγο δυσκολο.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Κατα καλονα δε ταξιδευω με κοσμο πισω.
Αλλα και να ταξιδεψω... πισω να κατσει παραπανω βαρος απο μπροστα λιγο δυσκολο.
Αν βάλεις άτομο/α πίσω τότε το περισσότερο βάρος τους πάει στον πίσω άξονα και λιγότερο στον μπροστά, μια και το πίσω κάθισμα είναι σχεδόν πάνω από τον πίσω άξονα. Αλλά και στο κέντρο του αυτοκινήτου να βάλεις βάρος, πάλι το πίσω μέρος θα κάτσει περισσότερο μια και τα πίσω ελατήρια είναι πιό μαλακά.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
HighFidelity
Αν βάλεις άτομο/α πίσω τότε το περισσότερο βάρος τους πάει στον πίσω άξονα και λιγότερο στον μπροστά, μια και το πίσω κάθισμα είναι σχεδόν πάνω από τον πίσω άξονα. Αλλά και στο κέντρο του αυτοκινήτου να βάλεις βάρος, πάλι το πίσω μέρος θα κάτσει περισσότερο μια και τα πίσω ελατήρια είναι πιό μαλακά.
+1
Θοδωρη πως τα ρυθμισες? Ρυθμιζονται απο καπου στο φαναρι?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
HighFidelity
Μια που το ειπες εκατσα και μετρισα ποσες φορες εβαλα πισω ατομα στο Stilo.
5-6 φορες το καλοκαιρι και μαλιστα μερα LoL.
Και μια φορα προσφατα (πριν απο 2 ευδομαδες) 1 ατομο. Παλι μερα λολ.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
mitsos
+1
Θοδωρη πως τα ρυθμισες? Ρυθμιζονται απο καπου στο φαναρι?
Νομιζω απο κατι πλαστικα τσουτσουνια που εχει, μονο που για να γινει ακριβης μετρηση πρεπει να υπαρχει ειδικο μηχανημα
-
Μετάφραση:
Τσουτσούνια = ρεγουλατόροι :P