Πολλοι απο εσας εδω μεσα θα ξερουν οτι ενας απο την παρεα μας εχει ενα Nissan, οχι Datsun, το αλλο, το 200SX. Ακομα μαλλον θα ξερετε οτι μεσα σε αυτο το 200SX ο τυπακος ηθελε να βαλει ενα αλλο μοτερ, απο ενα αλλο Nissan, ηθελε να βαλει ενα RB25!
Αυτο το παλικαρακι λοιπον, μετα απο 40 κυμματα καταφερε βρηκε μοτερ, αγορασε ανταλλακτικα, τα πεταξε ολα μεσα σε ενα συνεργειο και αφησε τον φουκαρα τον μαστορα να βγαλει ακρη μονος του.
Χθες το βραδυ λοιπον, εκει που ειμασταν τα 3 ρεμαλια παρεα και καναμε ονειρα για το μελλον (γιατι ας μην ξεχναμε οτι ειμαστε ολοι ιδια ηλικια, σαν και μενα δηλαδη), τσουπ!
Χτυπησε ενα κινητο...
Μια φωνη απο την αλλη ακρη ελεγε να παμε στο χωρο του συνεργειου οπου κατι ειχε συμβει...
Μητσο με το καλο να το βγαλεις στο δρομο και καλα χιλιομετρα!!!
Πήρε μπρός το τέεεεραααααααςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Thanks μούτρα!Απο χθές το βράδυ έχει κρεμαστεί στα αυτιά μου αυτό το γέλιο και δε λέει να σβήσει.
17-04-09, 15:18
carlos_jackal
Απάντηση: Καi... ζωντανεψε!
Καλα πρεπει να εισαι πολυ χαρουμενος Μητσο!νομιζω ειναι το καλυτερο δωρο που εχεις παρει ποτε για πασχα!καλοταξιδο και καλα μπαντιλικια!
17-04-09, 15:49
Soul_Giannis
Θελει η Πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει!!!!!
Με τις παντες παντα φιλε!!!
Και που ΄σαι θελουμε να μας κανεις το λογοτυπο του StiloClub με τις ροδιες σου!!!!
17-04-09, 16:13
canonis
Μεγιές μεγιές...
Άντε καλοτάξιδο το θηρίο σου!
17-04-09, 20:04
tzagarakis
Εγώ ως πρωην Nissanakias αλλά & ως μέλλον,χαίρομαι να βλέπω τέτοιες δουλειές.....
μπράβο παιδιά & καλή ανάσταση
17-04-09, 22:19
παντελης
καλοταξιδο φιλε αντε και πρωταθλητης στο drift πρωταθλημα.
18-04-09, 05:55
DontMKsense
To cut a long story short..
18-04-09, 09:10
Athanasios
Μαγκες καμια σχεση σε αυτο που βλεπετε και ακουτε.Το μοτερ απο κοντα ειναι κτηνος πιο πανω στο βιντεο ακουγεται ρελαντι και λιγο πιο πανω που το δινει μια ιδεα ζητημα να εχει παει 3.500-4000 στροφες και κοφτιαζει στις 8000 και.
18-04-09, 11:00
paidaros
μητσο μπραβο ρε φιλε!
αξιζε ο κοπος,το χρημα και η αναμονη !
για τι ιπποδυναμη μιλαμε?
18-04-09, 12:02
redpanther
Πωπωωωωω.......ακουγεται καλυτερα κι απο γκομενα στο κρεβατι....:D:D:D
μη πω τη λεξη ..δεν κανει..ειναι σκετη........τρελαααα..
καλοταξιδο Μητσο και τερμα τα γκαζια!!!!:)
18-04-09, 13:13
lisaNY
Bravo Δημητρη!! Αυτο ειναι!!!
καλοταξιδο το Θυριο!!!!!!!!!!!!!!
18-04-09, 20:39
lakis
μπραβο κ απο μενα..εδω πατρα εχουμε πολυ δυνατα nsx που κατεβαινουν σε drift ειναι κανα 5..αλλα πολυ δυναμη 500 αλογα κ ενα supra 700 αλογα...μπορει να τα ξερεις τα παιδια...ασπαστο ναναι!!!
Μη λες για λαστιχα Παρη γιατι θα καει τα δικα μας οταν τελειωσουν τα δικα του...
20-04-09, 00:55
Athanasios
Παντως παιδια περα απο το drift το αμαξι και στην πιστα θα σκοτωνει θα εχει πολλα "μπιχλιμπιδια" επανω.
20-04-09, 09:10
ammoulianiotis
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Athanasios
Παντως παιδια περα απο το drift το αμαξι και στην πιστα θα σκοτωνει θα εχει πολλα "μπιχλιμπιδια" επανω.
Σαν αυτα που εδιναν οι κατακτητες στους ινδιανους;;; :bleh:
20-04-09, 13:39
DontMKsense
χασχααχα πολλα "μπιχλιμπιδια" όπως Μπαμπά μην τρέχεις,σιγά τις πόρτες κτλ.Τι φίλοι είστε όμως εσείς ρε..ένα δώρο δεν μου κάνατε για το αμάξι...ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ!!!!!!!!
20-04-09, 13:48
Arf
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο DontMKsense
χασχααχα πολλα "μπιχλιμπιδια" όπως Μπαμπά μην τρέχεις,σιγά τις πόρτες κτλ.Τι φίλοι είστε όμως εσείς ρε..ένα δώρο δεν μου κάνατε για το αμάξι...ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ!!!!!!!!
Σου έχω πάρει εγώ, μην ανησυχείς... Όχι δεντράκι, "ΔΕΝΤΡΑΡΑ"!!!! Και μάλιστα επάνω στο κουτί γράφει "συνίσταται η χρήση με λιπαντικό, για καλύτερη εφαρμογή" :dildo1::dildo1::dildo1:
20-04-09, 14:10
ammoulianiotis
Ελα ρε παραπονιαρη, ειδες πως σε σκεφτηκε ο Αρης;
Παντως εδω που τα λεμε, δεν ηταν σωστο αυτο που κανατε...
Πηρατε απο το αμαξι μου ολα τα πευκακια που ειχα για να μυριζει ωραια και τα εξαφανισατε...
20-04-09, 20:34
paidaros
ληστεια κανονικη δηλαδη σοφοκλη!
20-04-09, 22:19
ammoulianiotis
Με ειχανε δεμενο και ειχαν βαλει και μια καλτσα στο στομα μου ωστε να μην μπορω να φωναξω! Καπου υπαρχει και φωτο που δειχνει οτι αλλος εκανε την βρωμοδουλεια και οχι εγω...
Μιας και ετοιμάστηκε το περιβόητο Datsούn, να ευχηθώ και γω καλές δουλειές, καλοπούλητες πατάτες, κρεμμύδια, γλάστρες, κηπόχωμα, πλαστικές καρεκλεεεεεες....
Με γειες ρε Μήτσο. Όλα δεξιά να σε έρχονται. Και αριστερά. Και ανάποδο τιμόνι και πάλι δεξιά. Και πάλι αριστερα. Και πάλι δεξιά. Και πάλι αριστερα.Και πάλι δεξιά. Και πάλι αριστερα.Και πάλι δεξιά. Και πάλι αριστερα.Και πάλι δεξιά. Και πάλι αριστερα.Και πάλι δεξιά. Και πάλι αριστερα.Και πάλι δεξιά. Και πάλι αριστερα.Και πάλι δεξιά. Και πάλι αριστερα.Και πάλι δεξιά. Και πάλι αριστερα.Και πάλι δεξιά. Και πάλι αριστερα.Και πάλι δεξιά. Και πάλι αριστερα.
Φιλιά!
23-04-09, 16:24
paidaros
μονηο που το διαβαζα ζαλιστηκα!
23-04-09, 16:49
παντελης
καννενα καλο βιδεο θα ρηξεις η' μονο για το ανυψωτηκο ειναι ?
αλλα κοιτα τωρα μολης το βγαλεις να αρχησεις να το στρωνεις και δε κανει αυτο δε κανει το αλλο και να μας ξενερωσεις .
μπορει να αραξε καιρο στο ανεβατορι καιρος ειναι να το καραξεσκησεις λιγακι να παρει χαμπαρι ποιος ειναι το αφεντηκο.
και πατα και το REC.
24-04-09, 00:07
DontMKsense
όολα θα γίνουν..
24-04-09, 00:17
paidaros
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο DontMKsense
όολα θα γίνουν..
αυτο το μακρυ ολα με φοβιζει!
24-04-09, 08:59
ammoulianiotis
Χεχε... Φτανει ο καιρος που θα βγει στους δρομους συμφωνα με τα λεγομενα του Μητσου και τοτε φανταζομαι οτι θα ερχονται βροχη τα βιντεακια...
24-04-09, 11:43
ioannidis
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ammoulianiotis
Χεχε... Φτανει ο καιρος που θα βγει στους δρομους συμφωνα με τα λεγομενα του Μητσου και τοτε φανταζομαι οτι θα ερχονται βροχη τα βιντεακια...
Και οι πατάτες...
24-04-09, 17:28
paidaros
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ammoulianiotis
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ioannidis
Και οι πατάτες...
και η κετσαπ!:D:D
24-04-09, 19:51
ammoulianiotis
Ποιες πατατες και κετσαπ ρε;
Καλα, γελατε εσεις αλλα σας λεω, το ετοιμαζει με πολυ μερακι και αγαπη ο Μητσος και οταν με το καλο βγει θα γαζωνει!
(Μετα μενει μονο να μαθει να γραφει το ονομα του με τα πισω λαστιχα!)
(Αν το μαθει αυτο τοτε θα τον βαλω να γραψει το επιθετο μου που εχει περισσοτερα να γουσταρουμε λιγο!)