-
Μεταχειρησμένη ΒΜW 116i
ενδιαφερομαι να αγορασω μια BMW 116i μεταχειρησμενη η οποια ειναι η εκδοση lifestyle του 11/2007.Εχει 9000 κm τιμονι πολλαπλων χρησεων και ειναι 5θυρη.Ειναι ατρακαριστη.Μου την δινουν 17500.Επισης επειδη το δινει αντιπροσωπια μου δινει και 2 χρονια εγγυηση κανονικα...Αν καποιος γνωριζει καλα το συγκεκρημενο μοντελο θα ηθελα να μου πει αν προκειται για μια καλη ευκαιρια....
-
Απάντηση: Μεταχειρησμένη ΒΜW 116i
Φιλαράκι καλός ήρθες αλλά και εσύ αυτό βρήκες να ρωτήσεις στο πρώτο σου post και σε ένα forum για Fiat.
ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ
-
ΧΑΧαχαχαΧΑχαχαΧΑχαχαΧΑΧαχαΧΑΧα.
Και bmw κιολας... Να ελεγε κανα Lancia παει στο διαλο... Αλλα bmw lol.
-
Έλα ρε πλάκα μας κάνει.Είναι δυνατόν να μην ξέρει οτι είναι ευκαιρία αφού έχει τιμονι πολλαπλων χρησεων??
-
Είναι τρομερή ευκαιρία!! :jumpy:
Θα πάρεις μια άσχημη 316 χωρίς **** και με ένα ατέλειωτο καπώ!!
Δυστυχώς δε ξέρω πολλά για το συγκεκριμένο μοντέλο γιατί συνήθως τα περνώ τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνω να τα δω καλά!! :hehe:
Λες ο φίλος να έβαλε στο google bmwclub και να του έβγαλε το club μας? :slap:
-
Ξέρετε ότι η σειρά 1 είναι από τα λίγα αυτοκίνητα που έχει κατανομη βάρους 50-50? Συνεπάγεται και πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά. Ηλιοροφή έχει?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ngtech
Ξέρετε ότι η σειρά 1 είναι από τα λίγα αυτοκίνητα που έχει κατανομη βάρους 50-50? Συνεπάγεται και πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά.
Ειλικρινά συγκινήθηκα μ'αυτό που είπες...
-
Το να έχεις όμως ένα BMW με κατανομή 50-50, όμως να έχει έναν τελείως αδύναμο κινητήρα κ ένα πλαίσιο που δε σ'αφήνει να παίξεις ούτε για πλάκα, είναι απίστευτο ξενέρωμα...
-
Εγώ προτιμώ audi a3 ή mercedes A150 με τα ίδια ή και λιγότερα αν θέλεις να πάρεις γερμανικό σώνει και καλά. Επίσης υπάρχουν και saab και volvo στα ίδια λεφτά. Τη συγκεκριμένη bmw δε τη χωνεύω λόγω εμφάνισης κυρίως, αλλά αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό θέμα.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
Το να έχεις όμως ένα BMW με κατανομή 50-50, όμως να έχει έναν τελείως αδύναμο κινητήρα κ ένα πλαίσιο που δε σ'αφήνει να παίξεις ούτε για πλάκα, είναι απίστευτο ξενέρωμα...
ρε παιδια τι αδυναμος κινητηρας...το stilo το 1.6 ειναι ποιο γρηγορο δηλαδη?εγω παντως ειδα την 135 κ επαθα ζημια....
-
Μαγκες ειδα μια BMW 116i χτυπημενη στη μουρη, μακρια απο αυτο το αμαξι μαλλον δε στριβει καλα.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Μαγκες ειδα μια BMW 116i χτυπημενη στη μουρη, μακρια απο αυτο το αμαξι μαλλον δε στριβει καλα.
Και εγω ειδα μια ferrari f360 με διαλυμενη την μουρη εξω απο την Χαλκιδα, λες και αυτη να μην στριβει καλα?:)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Και εγω ειδα μια ferrari f360 με διαλυμενη την μουρη εξω απο την Χαλκιδα, λες και αυτη να μην στριβει καλα?:)
+1000:D:D:D:D:D:D:D
-
-
παντος απο το stilo to 1.6 ειναι πιο γρηγορη...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lakis
ρε παιδια τι αδυναμος κινητηρας...το stilo το 1.6 ειναι ποιο γρηγορο δηλαδη?εγω παντως ειδα την 135 κ επαθα ζημια....
Μάλλον δεν έγινα πλήρως κατανοητός...
Τί να την κάνεις την 50-50 κατανομή όταν δεν έχεις δύναμη για να το εκμεταλλευτείς???
Το stilo που κολλάει?? Κ ειδικά το 1,6. Η BMW είναι 120κάτι hp από 1800cc...
-
η 116 1.6 δεν ειναι 120 αλογα?
-
-
Λάθος, 1,6 είναι... Μπερδευτηκα με την compact... Αλλά κ πάλι, το σχόλιο που έκανα προηγουμένως δεν έχει να κάνει με τα νούμερα αυτά καθεαυτά...
-
επειδη το κοιταξα η 116 ειναι 1600 120 αλογα κ βγαινει κ 1800 κ 2000 αργη δε μπορω να πω οτι ειναι γιατι εχω μπει μεσα...μαλλον ποιο γρηγορη απο ενα stilo 1.6 το οτι ειναι βαρια ειναι...κρατηματα εχει πολυ καλα ομως οπως κ ποιοτητα κατασκαυης..η 2πορτη ειναι ομορφη..αλλα ακριβη...αν εξερουσαμε τα λεφτα ειναι ποιο καλο αμαξι απο το stilo για εμενα παντα οκ..αν βαλουμε κ τα λεφτα στη μεση..ο καθενας κρινει κ ζυγιζει τα πραγματα...το λεω αυτο γιατι το θαψαμε το αμαξακι:D:D
εγω παντος stilaki θαπερνα...:)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Ναι ρε αλανι σας κοροιδευω που βγαλατε σε αλλο θρεντ το opel opc αναπειρο, γιατι ειδατε 2 τρακαρισμενα στα πλαγια.
Το αυτοκινητακι μου φαινεται καλο, θυμαμαι οτι ηθελα να το αγορασω γιατι φαινοταν σε καλη τιμη, αλλα με τα extra (τασακι, θεσεις, πομολο) εφτανε σε εξωφρενικη τιμη.
Σαν εμφανιση παντως (πριν απο λιγο ειδα ενα λευκο)... Οι γραμες του δε μου αρεσουν.
Πολυ "μικροσωμο" για τα γουστα μου...
Η μουρη καθολου αγριεμενη
Πολυ "σεμνο"
Γενικοτερα δεν ειναι αυτοκινητο που τραβαει το βλεμα σου στο δρομο, μονο το σημα της BMW προσθετει λιγο Image.
Σιγουρα απο ποιοτητα και οδικη συμπεριφορα θα ειναι ανω του μεσου ωρου αλλα...
OPC rules
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lakis
επειδη το κοιταξα η 116 ειναι 1600 120 αλογα κ βγαινει κ 1800 κ 2000 αργη δε μπορω να πω οτι ειναι γιατι εχω μπει μεσα...μαλλον ποιο γρηγορη απο ενα stilo 1.6 το οτι ειναι βαρια ειναι...κρατηματα εχει πολυ καλα ομως οπως κ ποιοτητα κατασκαυης..η 2πορτη ειναι ομορφη..αλλα ακριβη...αν εξερουσαμε τα λεφτα ειναι ποιο καλο αμαξι απο το stilo για εμενα παντα οκ..αν βαλουμε κ τα λεφτα στη μεση..ο καθενας κρινει κ ζυγιζει τα πραγματα...το λεω αυτο γιατι το θαψαμε το αμαξακι:D:D
εγω παντος stilaki θαπερνα...:)
Ποιο λογικό και λόγω τιμής θα είναι να τη συγκρίνεις με μια 147.
Λοιπόν αν και η alfa είναι σχέδιο 10ετίας είναι απείρως ομορφότερη και πιο εντυπωσιακή από την άχρωμη σειρά 1 που ακόμη και οι bmwδάκηδες θάβουν.
Οσον αφορά την οδική συμπεριφορά δεν υπάρχει καν σύγκριση και όσοι έχουν οδηγήσει και τα δύο αυτοκίνητα μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Για το 50-50 δεν είναι κάτι φοβερό για πισωκούνα.
Αν νομίζει κανείς ότι είναι ευκαιρία ένα αυτοκίνητο με τα χαρακτηριστικά της 116 με βασική τιμή 24000 Ε είναι ευκαιρία και καλή περίπτωση τι να πω... Πολύ ακριβό το σηματάκι τελικά. να θυμίσω ότι το bravo sport έχει 20000Ε...
Για την 130 που κοστίζει 45000 τι να πω. Με αυτά τα λεφτά παίρνεις S3 και αντε γεια...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Λοιπόν αν και η alfa είναι σχέδιο 10ετίας είναι απείρως ομορφότερη και πιο εντυπωσιακή από την άχρωμη σειρά 1 που ακόμη και οι bmwδάκηδες θάβουν.
Οσον αφορά την οδική συμπεριφορά δεν υπάρχει καν σύγκριση και όσοι έχουν οδηγήσει και τα δύο αυτοκίνητα μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Για το 50-50 δεν είναι κάτι φοβερό για πισωκούνα.
Αν νομίζει κανείς ότι είναι ευκαιρία ένα αυτοκίνητο με τα χαρακτηριστικά της 116 με βασική τιμή 24000 Ε είναι ευκαιρία και καλή περίπτωση τι να πω... Πολύ ακριβό το σηματάκι τελικά. να θυμίσω ότι το bravo sport έχει 20000Ε...
Για την 130 που κοστίζει 45000 τι να πω. Με αυτά τα λεφτά παίρνεις S3 και αντε γεια...
συμφωνω σε αυτα που λες.....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
ειχε τοσο.τωρα εχει περιπου 17000
-
Ναι και για τα δύο έγραψα παλιές τιμές γιατι με τις καινουριες γίνεται ένα μπαχαλο...
-
ΡΕ ΕΧΕΙ ΤΙΜΟΝΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΛΕΜΕ!!ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ??
-
ΝΑΙ ΡΕ ! ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΕΙ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ
-
Δηλαδή τι εννοείς?????!!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
-
τελος παντων δεν ασχολουμαι αλλο καθως κατανταει κοροιδια!
το μπαλονι που φουσκωνει λεω και αν καταλαβεις καταλαβες!
ηπαμε κανεις πλακα αλλα κατανταει αηδια!
-
Έλα ρε.. είπες και στρίβει..εκει μπερδεύτηκα.
-
Στην 116i στριβει κιολας με ενα ειδικο υδραυλικο συστημα
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
τελος παντων δεν ασχολουμαι αλλο καθως κατανταει κοροιδια!
το μπαλονι που φουσκωνει λεω και αν καταλαβεις καταλαβες!
ηπαμε κανεις πλακα αλλα κατανταει αηδια!
καλος εισαι στην αντιγραφη!:D:D