Απάντηση: Απορια για Quad + Nero
Με τέτοιο μηχάνημα και rendering στο Premiere με 60% χρήση μόνο, μου φαίνεται κουφό να κολώνει στο Nero. Γενικά το Nero εγώ δεν το πολυσυμπαθώ γιατί κατά καιρούς μου κάνει διάφορα.
Είναι συμβατό 100% με την 64-bit έκδοση των Vista?
Διάβασα ότι το Nero πριν την έκδοση 8 είχε προβλήματα με τα 64bit.
Δε δοκιμάζεις κανένα άλλο burner software?
Δημητρη πραγματικα κ μενα μου κανει εντυπωση παρα πολυ.
Εχεις να προτεινεις κατι?Να δω κατι σε Alcohol?
Λεει οτι ειναι συμβατο παντως ΚΑΙ με 64bit..δεν ειναι δηλαδη αποκλειστικα 64bit εφαρμογη.
Νίκο,
δουλεύει στο 64-bit αλλά με emulation mode 32-bit (που είναι ενσωματωμένο στα 64-bit Vista).
Ίσως να μην έχω πετύχει την ορολογία ακριβώς αλλά νομίζω θα καταλαβαίνεις τι εννοώ. Δεν είναι δηλαδή όπως είπες και εσύ 64-bit εφαρμογή.
Δε δοκιμαζεις το Ashampoo Burning Studio?
Το Premiere καλό? Εγώ έχω μείνει στο Pinnacle ακόμα (ερασιτέχνης....)
Το πρόβλημα το έχεις μόνο όταν γράφεις dual-layer?
Πιθανόν να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα του Nero και των DVD's σου.
Και τέλος ένα update στο firmware του dvd-writer σου δεν θα ήταν άσχημη ιδέα...
Αν δεις διαφορά, πες μας να ξέρουμε.
Καλή τύχη.
Παράθεση:
Νίκο,
δουλεύει στο 64-bit αλλά με emulation mode 32-bit (που είναι ενσωματωμένο στα 64-bit Vista).
Ίσως να μην έχω πετύχει την ορολογία ακριβώς αλλά νομίζω θα καταλαβαίνεις τι εννοώ. Δεν είναι δηλαδή όπως είπες και εσύ 64-bit εφαρμογή.
καπου εκει την μυριζομαι την δουλεια πραγματι..θα δοκιμασω αυτο που προτεινεις.
Ashampoo Burning Studio
Παράθεση:
Το πρόβλημα το έχεις μόνο όταν γράφεις dual-layer?
Πιθανόν να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα του Nero και των DVD's σου.
Και τέλος ένα update στο firmware του dvd-writer σου δεν θα ήταν άσχημη ιδέα...
Αν δεις διαφορά, πες μας να ξέρουμε.
Μολις τσεκαρα κτο Eset Smart Security και αποτι βλεπω κανει κ αυτο τα δικα του σε καταναλωση πορων μιας κ ειναι ΚΑΙ για 64bit k οχι καθαρα 64bit εφαρμογη.
Τα 64bit τα εβαλα γιατι ειδα τρομακτικη διαφορα σε χρονους ειδικα το Premiere.Σε Xp32 αφηνα το pc κ εκανα καφε κ μετα τελειωνε το rendering για 10λεπτο πχ flashvideo.
Αξιζει παντως το Premiere Δημητρη τωρα το ψαχνω κ γω οσο καλυτερα μπορω.Αρκετες δυνατοτητες αλλα βαρβατο απο αποψης πορων.
Thanks για τις info!
βαλε linux ubuntu να σε δει ο θεος...........
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ikaros80
βαλε linux ubuntu να σε δει ο θεος...........
εχω στο laptop αλλα για οικιακη χρηση..δε μπορω να πω στον πελατη "εβαλα linux οποτε δε δουλευω πια το project σου"
Καλα τα linux αλλα πολυ πισω σε εφαρμογες πχ premiere,director,flash και παει λεγοντας..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
εχω στο laptop αλλα για οικιακη χρηση..δε μπορω να πω στον πελατη "εβαλα linux οποτε δε δουλευω πια το project σου"
Καλα τα linux αλλα πολυ πισω σε εφαρμογες πχ premiere,director,flash και παει λεγοντας..
υπαρχουν καποια προγραμματα που μεσα απο αυτα μπορεις να τα τρεξεις δεν τα εχω δοκιμασει,συγνωμη αν εβγαλα εκτος το ποστ
δεν πειραζει ανταλλαζουμε αποψεις..σαν τι προγραμμα?virtual machine ιστορια?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
δεν πειραζει ανταλλαζουμε αποψεις..σαν τι προγραμμα?virtual machine ιστορια?
ναι αλλα δεν τα εχω δοκιμασει ποτε απλα εχω διαβασει οτι δουλευει ετσι χωρις να μπορω να το βεβαιωσω
Επισης κ μια ακομα ερωτηση.Σε κατασταση ηρεμιας οσοι εχετε Quad τι θερμοκρασιες βλεπετε?
εχω τον quad 9550 2.8ghz αυτη τη στιγμη σερφαροντας εχει 29.1 βαθμους κελσιου τρεχω τα xp 32 κ ο επεξεργαστης δουλευει 0-1%,στο nero 7 που εχω οταν γραφω double layer δισκο δεν ξεπερνα το 12% ο επεξεργαστης
Το Nero 9 ειναι οτι πιο Bug προγραμμα υπαρχει.. Πολλα προβληματα...
Δοκιμασε το Nero 8... Ειναι Σχεδον το ιδιο...
Εμενα που το εβαλα δεν αναγνωριζε το Blu-Ray... ενω η εκδοση 8 το εβλεπε μια χαρα... Μιλαω παντα για Vista 64...
Θα διαφωνησω για το Nod. Τουλαχιστον το AntiVirus και ειδικοτερα η εκδοση 4 για Vista64 ειναι σημειο αναφορας...
Οσο για τις θερμοκρασιες.. εγω οτι και να σου πω θα ειμαι μακρια γιατι ειμαι συνεχεια πανω απο 45...
τι ψυκτρα εχεις στον επεξεργαστη ionio-zante?γιατι αυτη του πακετου που ειχε ο quad ειναι της πλακας,εγω σε μετατροπη βιντεο h264 με το mkv2vob κανοντας αρχειο βιντεο υψηλης αναλυσης 720p για το ps3 εχω δει μεχρι 37.8 με τον επεξεργαστη να δουλευει 90-97%,πιστευω μια καλυτερη ψυκτρα θα σε βοηθησει αν κ εχω δει guad να δουλευουν στους 53 βαθμους χωρις προβληματα.Για το nero δοκιμασα το 8 αλλα η εκδοση που ειχα καταβασει δεν μου δουλευε καλα κ το παρατησα γυριζοντας στο 7.
45 βαθμοι κ για μενα σε κατασταση σχετικης ηρεμιας μονο με ενα antivirus να τρεχει..
Απο ψυκτρα εχουμε καμια καλη προταση?
εγω αυτη που χρησιμοποιω ειναι της XIGMATEK κ το μοντελο NEPARTAK s983 Direct Touch,στο πακετο εχει κ το cooler της.Ειναι λιγο μεγαλη κ 500 κατι γραμμαρια αλλα κανει καλη δουλεια.