Γιατι ρε Μπαμπη;
Τι εγινε;
Printable View
Γιατι ρε Μπαμπη;
Τι εγινε;
ε,φανταζομαι καμια πλακα θα μας κανει!
μπαμπη γιατι ετσι ρε φιλε?
τι εγινε και το πουλας?
ολα καλα?συμβαινει τιποτα?
τοσο τρελα ειχες με το abarth τοσα σχεδια γιατι ετσι ρεσυ?κ θες να ξαναπαρεις stilo?
verone κι εγω όταν είδα το the fast and the furious 4 έτοιμος ήμουν.μετά ξύπνησα...
Όχι το R34 αυτό είναι πανάκριβο ακόμα το R32 1994 μοντέλο 2.6 twin turbo 280 εργοστασιακά αλογάκια.
http://img19.imageshack.us/img19/9555/89396838.jpg
http://img135.imageshack.us/img135/9154/80541450.jpg
Τιμή στην Ιαπωνία με μεταφορικά Ελλάδα 6000€ + 8500€ τελωνείο = 14500 βαλε σήμα και πινακίδες κανένα χιλιάρικο μας κάνει 15500€ στο δρόμο.
Αν αφαιρέσεις και το 50% από την ταξινόμηση -4250€
11250€ και ξεκινάει το νέο σενάριο verone skyline και τα μυαλά στα κάγκελα αλλά πρέπει να δώσω πρώτα το abarth που αγαπάω τρελά αλλά το αλλάζω σίγουρα για ένα skyline.
Mπαμπινο μην κανεις ασκοπες κινησεις αν παρεις για κυριο αμαξι το GT R θα εισαι ενα παλικαρι με ενα απλα καλο αμαξι γιατι με αυτο θα κινησε σχεδον παντα.
ΑΝ ΟΜΩΣ κρατησεις το Αbarth που ειναι βασικα και το σημα κατατεθεν του Verone και πισω απανω στο τρειλορ κουβαλας ενα Nissan SkylineGT-R με 600 αλογα και το μισο να ειναι απο ανθρακονιμα και Προτη μουρη θα εισαι και Πλεων το απολυτο ονομα ολων των event.
μην το δινεις το Abarth γιατι συμφωνα με το βιντεακι που εχεις φτιαξει το τραγουδι που χρησιμοποιεις ξερεις ποιο ειναι (μην κανς πως δε θυμασε).
Παντελης .
χαλια παντως η αεροτομη του!
Βασικά έλυσα και το πρόβλημα του αριστεροτιμονου!!!
http://www.adrianflux.co.uk/blog/upl...Car-727601.jpg
μπαμπη ουτε εγω μπορω να σε φανταστω χωρις το abarth ξερω οτι δεν εχεις τις καλητερες σχεσεις με καποιους αλλα εισαι απο τους ποιο τρελους που γουσταρουν το stilo εδω μεσα ειναι κομματι σου θα το μετανιωσεις...κρατατο κ παρε κ το skyline ουτοση αλλος το nissan δεν ειναι για την πολη μονο για παραωρες βολτες κ για πιστα...
Xωρανε 2 skyline στο ιδιο club;;;
το άλλο είναι από μεταμόσχευση ρε συ...
Τι τον φάγατε τον άνθρωπο ρε σεις...θέλει να το δώσει ας το δώσει...Τόσο το αγάπησε που θέλει να το δώσει...
(Μπάμπη, φάε τη καρφάρα τώρα :) )
Ολη αυτη η κουβεντα μου θυμιζει μια διαφημιση που παει ενας τυπος να αγορασει ενα αμαξι και πρεπει να διαλεξει αναμεσα σε ενα RX8 και ενα Zastava...
Εμεις προσπαθουμε να του πουμε οτι ειναι καλυτερο το δευτερο και οτι ολοι εχουμε δεσει το ονομα του με αυτο το αμαξι...
Τωρα θα το δεσουμε με το αλλο αμαξι, gt-r ρεεεεεε!!!
Πραγματικά είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου σε αυτό έχεις δίκιο!!!
Αυτό για τις βραδινές βόλτες μάλλον είναι πιο κοντά αν δεν μπορέσω να το πουλήσω.
Μητσάρα σε ευχαριστώ που με πριζωνεις!!!
Αν αυτοί που τα έχουν είναι καλά φιλαράκια κ άλλοι χωράνε άμα θες!!!
Πέτρο εδώ είσαι λάθος και θα σου πω γιατί…
Δεν αγάπησα ποτέ ένα άψυχο πράγμα για παράδειγμα το stilo αγάπησα όλους εσάς όπου εδώ και 5 χρόνια έχουμε γίνει μια μεγάλη καλή παρέα σε όλη την Ελλάδα!
Α σε ευχαριστώ για το καρφί καλό ήταν να μου θυμίσει τα παλιά όπως και του παντελή (μην κάνεις πως δεν θυμάσαι)
Ακριβός είσαι ο καλύτερος.
ρε γκάγκα πλάκα κάνω σε πειράζω....:)..
χωρανε 2 μεσα στο ιδιο club!
αλλα πως και δεν μπηκες στον πειρασμο να το πειραξεις το abarth?
με το καλο Μπαμπη οτι θες αμα ομως με το skyline τρως λιγο σκονη στη Σερρες δε θα σε πηραξει φιλε γιατι καλο το sky αλλα και το Abarth-line με 700 αλογα δε παιζεται .
αλλα αμα το παρεις το Datsun και το φτασεις πανω απο 500 αλογα Χαλαλη σου φιλε να σε χερομαστε αλλα πισω απο τα Abarth .
xaxaxaxaxaxaxaxa
νομιζω οτι πλεον δεν μπορεις να φερεις skyline στιν ελλαδα.....αλλα χλωμο...δυστηχως....
Εγώ άμα έχεις 15000€ στο έχω έξω από το σπίτι σου.
παντου δικτυωμενος ο μπαμπης!
Παιδία η τιμή που το δίνω πιστεύω ότι είναι τσάμπα 12000€ απλά πρέπει να το δώσω για το skyline μην περιμένετε μετά το τέλος της προθεσμίας της ταξινόμησης να το πάρετε σε αυτή την τιμή άσχετα που μετά δεν θα το δίνω.
Σε λίγες μέρες που θα το μαζέψω θα βάλω και φωτογραφίες να σας ενημερώσω ότι ο εμπρός προφυλακτήρας θα είναι της NOVITEC και θα έχει και τους γνήσιους μασπιεδες ABARTH επίσης θα εξοπλιστεί με άγκυρες της BREMBO με 330 δίσκους και θα φοράει ανάρτηση COIL OVER της FK και βαρελάκι το μεγάλο της BMC σε συνδυασμό με μόλις μερικών μηνών νέα εξάτμιση χειροποίητη από καταλύτη και πίσω και τις 18αρες αν τα βάλετε όλα αυτά κάτω θα καταλάβετε ότι πραγματικά είναι τσάμπα.
βαλτα παμε σερρες και μετα αμαθες να το πουλησεις ακομη τοτε το ξανακουβεντιαζουμε.
Κανε υπομονη και παρ το οταν ερθεις αθηνα και ΑΝ ολα πανε "δεξια".
Να σου μεινει και το Stilo.
Συνελθε γιατι οταν θα το μετανιωσεις θα ειναι αργα...
Τοσες ωρες, μερακι και χρημα μη τα πετας στα σκουπιδια.
Υγ. Ξερω δε σου αρεσουν αυτα που λεω... Αλλα αυτος ειναι ο ρολος μου εδω αλλωστε.
απο ποτε εσυ σοφοκλη εισαι κατα του stilo?
Δεν ειμαι κατα του Stilo Γιαννη, αλλα επειδη βλεπω τον Μπαμπη οτι εχει τρελα και με το Stilo δεν μπορει να βγαλει τα γουστα του.
Εδω που τα λεμε βασικα το Stilo δεν ειναι αμαξι για να γουσταρεις απιστευτα, να κανεις τις τρελες σου. Ενα αμαξι οπως και τα αλλα ειναι...
Και για να πω την αληθεια Γιαννη, αν οικονομικα ημουν ανετος θα το ειχα δωσει το αμαξι.
Δε λεω, ωραιο, ανετο, φαρδυ αλλα οσο περναν τα χρονια...
εγώ πάντως αν ήμουν παντρεμένος με πιθανότητες για παιδί, το τελευταίο που θα έπαιρνα ήταν skyline....
τι τον έχετε φάει ρε σεις όλοι...Μη κοιτάτε το Μήτσο..Ο Μήτσος αυτό που έκανε ξέρει να το υποστηρίξει...Ο Μπάμπης έτσι και πάρει το skyline τον έχασε η μάνα του, θα του φύγει το τσερβέλο, θα ανοίξει τρύπες η τσέπη από τα πράγματα που θα του χώσει πάνω....και γιαυτό το μοντέλο, η λίστα με τα επώνυμα πλέον aftermarket μπλιμπλικια είναι ατελείωτη...
Έξω από το χορό πολλά πράγματα λέμε....
Αν δεν ισχύουν μερικά από αυτά που λέω, Μπαμπίνο ζητάω προκαταβολικά συγνώμη...
Ωραιος ο Πετρος...
Σοφοκλακο ολα τα αυτοκινητα ειναι οπως τα υπολοιπα, το θεμα ειναι τι αξια εχει για εσενα ετσι...
Γουστο και καπελο του καθενος το τι αμαξι θα παρει ρε παιδια.
Τον Μητσο τον ξεχναμε γιατι ειναι μικρος ακομα και δεν εχει μυαλο.
Ας ερθουμε στον Μπαμπη τωρα...
Πηρε την αποφαση το παιδι να το δωσει και ευκαρια ειναι να παρει ενα αμαξι που γουσταρει πολυ και αποφασισε να μοιραστει μαζι μας την αποφαση του.
Για ποιο λογο πεταγομαστε ολοι μας και του λεμε ναι η οχι;
Γιατι να μην του δωσουμε θαρρος να το κανει;
Πετρο δεκτο αυτο που λες αλλα ο Μπαμπης δεν ειναι και κανενας χαζος και πιστευω οτι πριν παρει την αποφαση για το Skyline θα εκατσε και θα τα σκεφτηκε ολα.
Εξαλλου την αποφαση δεν θα την πηρε μονος του, μην ξεχναμε οτι εχει και την Λινα και σιγουρα θα το αποφασισαν μαζι.
Οσο για αυτο που λες στο τελος ειναι πραγματικα το γουστο του καθενος, μπορει το ωραιοτερο αμαξι για μενα να μην αρεσει σε καποιον αλλο και το αντιθετο.
Sn7per συμφωνω οτι παιζει ρολο τι αξια εχει ενα αμαξι για τον καθενα μας αλλα αν δεις οτι πλεον δεν σου προσφερει πολλα τοτε αν μπορεις το αλλαζεις. Ειπαμε γουσταρουμε κατι και αυτος ειναι ο λογος που ειμαστε στο StiloClub αλλα δεν θα ειμαστε και μια ζωη με το Stilo, αυτο μας ελειπε...
Πουληστε τα ολααααααααααα