-
CARGLASS ΑΝΑΦΟΡΑ
Θέλω να αναφέρω την προσωπική μου εμπειρία στην συγκεκριμένη εταιρία η οποία πραγματικά λίαν επιεικώς είναι απαράδεκτη...
Σήμερα το πρωί το αυτοκίνητο μου πήγε για αντικατάσταση πίσω τζαμιού με εκείνο που παίρνει την αεροτομή..
Το αποτέλεσμα της όλης κατάστασης ήταν να μου καταστρέψουν τα κλιψάκια που πιάνει η εταζέρα και να μου πουν πως το έκανα εγώ και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά το πορτμπαγκάζ μου έβρισκε πάνω στην εταζέρα και μου είπαν πως και αυτό το είχε από πριν και το είχα κάνει εγώ....
Πραγματικά, έμεινα αποσβολωμένος και τους κοιτούσα να με κατηγορούν λες και ήμουν κανένα χαζό αγοράκι που το μαλώνει η μαμά!!!!
Το αποτέλεσμα ήταν να μου πουν πως χαριστικά θα το φτιάξουν και χωρίς χρέωση..
Χάρη μου κάνουν τα παιδιά...
Θέλω να πω στους κυρίους, πως δεν χρειάζομαι και πολύ να τα πάρω στο κρανίο και να στείλω μια αναφορά προς την ασφαλιστική μου εταιρία και να τους αναφέρω πως η δουλειά που έκαναν στην carglass ήταν άκρος ερασιτεχνική με αποτέλεσμα να μου χαλάσουν το αμάξι και να τούς ζητήσω την αντικατάσταση των κατεστραμμένων υλικών με καινούρια γνήσια...
Και να χάσουν την σύμβαση με την ασφαλιστική μου και να καθαρίζουν παρμπρίζ μετά στα φανάρια.
Αυτά... Γιατί νομίζουν πως είμαστε και μ@λ@κες μερικοί μερικοί...
Αλλά με ξέρετε πόσο καλόκαρδος είμαι!!!!
Αν δεν το φτιάξουν θα τα σπάσω όλα εδώ μέσα, καθώς είμαι ακόμα εδώ!!!
Τα υπόλοιπα, στην κρίση σας
-
Απάντηση: CARGLASS ΑΝΑΦΟΡΑ
Θα την ειχα στειλει ηδη την αναφορα στην εταιρια.
-
Σκοπός είναι μη μπλέξεις με γρ...υς.
Υπομονή!!!!
-
Κάνε την αναφορά εσύ... αν και δε νομιζω να κερδίσεις τίποτα!
-
Εγω αντιθετως πριν εναμιση χρονο που ραγισε το μπροστινο τζαμι με εξυπηρετησανε τελεια αναλαβανε και αυτοι να στειλουνε τα χαρτια στην ασφαλιστκη να καλυψουνε τα εξοδα και μεσα σε μιση ωρα μου τοποθετησανε το τζαμι. Πολυ ευχαριστημενος. Το θεμα ειναι το καθε μαγαζι ειναι διαφορετικο και δεν ειναι ολοι τα ιδια και αυτο πρεπει να διευκρινιστει. Εκει που πηγα ητανε αψογοι οι ανθρωποι. Θα προτιμουσα να εβαζες ποιο car glass και οχι γενικα.
-
Γιαννη σκιστους αν δεν το φτιαξουν.....θα το χαρουνε κιολας...εισαι και 2 μετρα παλικαρι....:D:D
να δεις χαρες που θα κανουνε......:D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
Εγω αντιθετως πριν εναμιση χρονο που ραγισε το μπροστινο τζαμι με εξυπηρετησανε τελεια αναλαβανε και αυτοι να στειλουνε τα χαρτια στην ασφαλιστκη να καλυψουνε τα εξοδα και μεσα σε μιση ωρα μου τοποθετησανε το τζαμι. Πολυ ευχαριστημενος. Το θεμα ειναι το καθε μαγαζι ειναι διαφορετικο και δεν ειναι ολοι τα ιδια και αυτο πρεπει να διευκρινιστει. Εκει που πηγα ητανε αψογοι οι ανθρωποι. Θα προτιμουσα να εβαζες ποιο car glass και οχι γενικα.
Τελικός το τοποθέτησαν χωρίς χρέωση και έφτιαξαν και το κλιψάκι που έσπασαν (κατηγορώντας με βέβαια πως εγώ το έκανα και επέμεναν γι'αυτό).
Βασικά, είχα ξανά πάει πριν από 4 μήνες για το ίδιο ακριβώς τζάμι.
Μου το είχαν φτιάξει χωρίς προβλήματα και μάλιστα με άψογη εξυπηρέτηση (Το πήρα μέσα σε 30 λεπτά).
Αυτή την φορά, το έφτιαξε ένας τυπάκος γύρω στα 18 ο οποίος ήταν και αυτός που μου είπε πως έσπασε το κλίψ που συγκρατεί την εταζέρα και έκανε και δύο ώρες.
Την αεροτομή την έβαλα εγώ καθώς δεν είχαν ροδέλες να την στηρίξουν!!
Πολύ ερασιτέχνες οι τύποι.... Τι να πω....
Πολύ πιτσιρικάδες μπήκαν στη δουλειά και το ζορίζουμε...
Όσο για το πιο κατάστημα είναι, με pm παιδιά όποιος θέλει...
Τώρα αν είστε πιο πονηροί, κοιτάξτε αριστερά του μηνύματος κάτω από το Stile και θα καταλάβετε!!!!
-
Εγώ πάντως απο την συγκεκριμένη εταιρεία μόνο καλά έχω ακούσει απο πελάτες μου με φορτηγά...δεν ξέρω τώρα γιατί έγινε αυτό σε εσένα...
Πάντως και ο αδελφός μου που την χρησιμοποιήσε 2-3 φορές έχει μείνει ευχαριστημένος....ίσως το συγκεκριμένο μαγαζί να τα θαλάσωσε...
-
Ρε Γιαννη μακαρι η δικη μου Ασφαλιστικη να συνεργαζοτανε μαζι τους!!!Μακαρι!Ειχα παει μια φορα με τον γαμπρο μου και πραγματικα οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες!!!Μαλλον εσυ εισαι ο Γκαντεμης!!!!
-
Μπορεί παιδιά να είναι οι καλύτεροι...
Την εμπειρία μου απλά σας αναφέρω και σίγουρα, τρελός δεν είμαι για να λέω κουφά πράγματα...
Αυτό που μου έκαναν σήμερα όμως ήταν άκρος απαράδεκτοι..
Αυτό που πρόσεξα ήταν πως πριν 4 μήνες που είχα πάει,
θυμόμουν πως μου το είχε φτιάξει ένας αρκετά μεγάλος σε ηλικία και πραγματικά είχε κάνει επαγγελματική δουλειά..
Σήμερα μου το έφτιαξε ο πιτσιρικάς και μου έσπασε και τα κλιψάκια που πιάνουν πάνω στην πλάτη που είναι το χερούλι της πόρτας..
Από πίσω έχει κάτι κλιπ που κουμπώνει αυτό το πλαστικό..
Έσπασαν δύο από αυτά...
Φυσικά και τα αντικατέστησαν απλά μου την σπάει η κοροϊδία....
Εσύ το έκανες....
Εγώ άνοιξα τα πλαστικά και έσπασα τα κλιπ.
Και έτσι για να ξέρετε.
Η συγκεκριμένη εταιρία καταγράφει όλες τις ζημιές που έχει το αμάξι γύρω γύρω για να είναι νομικά κατοχυρωμένη.
Όμως όταν ζήτησα αντίγραφο δεν μου έδωσαν!!!
Που σημαίνει πως αν κάνουν κάτι μέσα στο συνεργείο, απλά το σημειώνουν πως προϋπήρχε....
Έτσι απλά κύριοι λειτουργεί αυτή η εταιρία..
Για να τα λέμε όλα όμως, δεν μιλάω για την Carglass γενικά.
Μιλάω μόνο για αυτήν.
Είχα πάει πριν κάποια χρόνια στην Carglass στο ΤΕΙ Αθηνών από πίσω στην λεωφόρο καβάλας…
ΑΨΟΓΟΙ…
Απίθανοι τύποι με άμεση εξυπηρέτηση και επεξήγηση όλης της εργασίας και μάλιστα να είσαι μπροστά να βλέπεις όλη την εργασία..
Εδώ στον Πειραιά, ούτε καν σε αφήνουν να είσαι εκεί να παρακολουθείς την εξέλιξη των εργασιών..
Από εδώ και πέρα αν συμβεί κάτι άλλο πάω κατευθείαν Λεωφόρο Καβάλας… Εδώ πλέον έχει πιτσιρικάδες που τις ζημιές τις φορτώνουν σε εσένα…
-
Βαλε ονομα καταστηματος Γιαννη στο επιτοπου.Χρειαζεται.Και καμια μπατσα που κ που χρειαζεται..
-
Ωραια αφου σου κανανε τη δουλεια σου τι στεναχωριεσαι !
Δε καταλαβα τον λογο ομως να αλλαξεις τζαμι, αεροτομη ?
και πως κολαει δηλαδη βαλε καμια φωτογραφια οταν μπορεις.
(Σν7περ)
-
1. Νικόλα, ο σκοπός δεν είναι να χώσεις καμιά μπάτσα ή να εκθέσεις το μαγαζί ανεπανόρθωτα....
Απλά να ενημερώσεις τους υποψήφιους πελάτες πως αν πάνε εκεί θα ταλαιπωρηθούν χωρίς λόγο και αν μπορούν να το αποφύγουν γιατί να μην τους δώσεις την ευκαιρία??
Αυτός είναι και ο λόγος που αναφέρω αυτό το κατάστημα ως μη επαγγελματίες.
ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ και μόνο για σήμερα.
Πριν από 4 μήνες είχαν κάνει άψογη εργασία αλλά ήταν και πιο έμπειροι.
Νέο - ανειδίκευτο ανθρώπινο προσωπικό σημαίνει μερικές φορές και νέα προβλήματα, αλλά και χαμηλό κόστος την επιχείρισης σε θέμα λειτουργικών εξόδων...
Αυτό όμως που δεν έχουν καταλάβει όλοι είναι πως το χρήμα το φέρνει ο πελάτης και αν δεν μείνει ευχαριστημένος θα φύγει.
Και άμα φύγει δεν έχει μαμ...
2. ΤΕΟ το τζάμι έσπασε σήμερα το πρωί και πήγα να το αλλάξω μέσω ασφάλειας καθώς έχω θραύση κρυστάλλων.
Η αεροτομή είναι άσχετη με το παρών θέμα.
3. Απάντηση του Διευθυντή μόλις του είπα πως έχει τα πρόβληματα που σας είπα...
"Ξηλώστε το και φτιάξτε το παιδιά.. Άντε πια με ένα τζάμι θα ασχολούμαστε 15 ώρες να πούμε..(Ειρωνικά και νευριασμένα)"
Εντυπώσεις, δικές σας... Άλλη FIAT μας βρήκε!!!
ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Βαλε ονομα καταστηματος Γιαννη στο επιτοπου.Χρειαζεται.Και καμια μπατσα που κ που χρειαζεται..
και καμια μηνυση!
-
Η εταιρια εχω ακουσει οτι ειναι κορυφη κ επειδη ετυχε να φαω πετραδακι 1 1/2 πριν και να μου το φτιαξουν χωρις ν αλλαξω το τζαμι, εχω πολυ καλα λογια να λεω.
-
-
Βαζουνε ρητινη στο θρυμματισμένο τζάμι και απ οτι ρωτησα μου παν οτι αντεχει κ δευτερο χτυπημα στο ιδιο μερος.
Δες εδω που τα εξηγει ολα αναλυτικα.
http://www.carglass.gr/932.html
Κοστος : 30 Ε.
Αξια : ανεκτιμητη αν αναλογιστεις οτι δεν αλλαξα παρμπριζ (ασχετα αν με καλυπτε η ασφαλεια )
-
Α οκ τωρα το ειδα :P
Εγω θα το αλλαζα με την ασφαλεια, τι τους πληρωνουμε
-
Προσπαθω να κρατησω το Stilo οσο πιο εργοστασιακο γινεται κ ασε που δεν θα χα κ εμπιστοσυνη.
Εδω ενα βαψιμο πας να κανεις και που να πετυχουν την αποχρωση.Για τον πεοντ@ ειναι οι βαφεις, επισημοι κ μη. Μου φαινεται θα το παω στην Τουρκια που 'χει το εργοστασιο *LOL.
-
Τα τζαμια δεν ειναι της FIAT ειναι της PILKINGTON που κατασκευαζει για παρα πολλα μοντελα της αγορας.Οποτε κ να το αλλαζες παλι θα σου εβαζαν το εργοστασιακο.Δεν εχει να κανει με μαμα η οχι.Εκτος αμα ειναι καμια τσατσα εταιρια κ βαλει οτι ναναι.
Μπορεις ομως να ζητησεις το εργοστασιακο τζαμι ακριβως.
-
Δεν αλλαξες το τζαμι για να ειναι εργοστασιακο το Stilo σου δικε μου ?
χαχαχαχα!!!
Για βαφεα το εχω σκεφτει γιατι απο τοτε που το πηρα εχει περιμετρικα γρατζουνιες ας τα να πανε, και απο τα πλυσιματα εχει αρχισει και φευγει χρωμα απο τον προφυλακτηρα.
Αλλα να το αλλαξω χρωμα δε μου παει καρδια, αν το μετανειωσω θα ξενερωσω πολυ
-
Ναι το γνωριζω αλλα ενοουσα για την εργασια επειδη εχω ακουσει για κακη εφαρμογη, τριγμους κτλ.
-
φίλε μαζί σου είμαι...Άλλοι άλλαξαν τζάμι στην FIAT και έβαζε νερά και αέρα.
-
To παρμπριζ είναι πολύ δύσκολη δουλειά,γιατί αν η κόλλα που θα βάλει ο μάστορας είναι ληψή,κακοβαλμένη ή έστω και να έχεις την ατυχία να κάνει ένα πόρο στεγνώνοντας, θα δεις τα κολωνάκια σου κατουρημένα.
-
Παιδια... Αν η επισκευη κανει 30 ευρω, ποσο κανει καινουργιο τζαμι ξερουμε ?
-
-
250 ευρω ??????? :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
Ρε δε παμε καλα... Προτιμω να το αφησω ετσι ανοιχτο να παιρνω και αερα.
Στην εθνικη κρανος
-
Και όχι στη fiat. Στη fiat 250 κάνει η ερώτηση. Πάντως στο pundo ΄03 η αλλαγή κόστισε 207 euros.
Αν το σκεφτείς, συμφέρει η αλλαγή. Δυο καλά κράνη κάνουν πάνω από 200 ευρώ και θα γεμισεις και κουνούπι το σαλόνι...:)
-
Οχι ρε, τι να το κανω το καλο κρανος, απο το Lidl ενα φτινο ισα ισα να κοβει τον αερα, θα βγαλω και το πισω να φευγει το κουνουπι.
Ετσι και αλλιως δε σε προστατευει το τζαμι σε συγκρουση οποτε καλο κρανος δε χρειαζεται...
-
Νικο το θεμα με την Carglass ειναι οτι το παρπριζ που σου βαζει ειναι piglinkton αλλα δεν γραφει Fiat πανω!Αμα το πας στην Fiat απλα θα γραφει Fiat βεβαια εαν καποιος βαλει ενα παρπριζ στην Fiat Και καποιος κοιταξει κατω απο εκει εχει καποιες τελιτσες που σηματοδωτουν το ετος και τον μηνα κατασκευης του τζαμιου!Εαν κοιταξει καποιος που δεν εχει αλλαξει τζαμι το αμαξι του θα εχει ακριβως της ιδιες τελιτσες σε ολα τα τζαμια!Αρα και Fiati να βαλεις εαν ο αλλος το ξερει το βλεπει!!!
Παντος εγω ενα εχω να πω οτι το παρπριζ μια φορα το χρονο το αλλαζω σχεδον γιατι παντα μου το σπαει ενα πετραδακι!!!4 παρπριζ εχω αλλαξει!!
Βεβαια το θεμα μαστωρα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο που λενε!!!
Οταν πηγα μια φορα στην Fiat οταν το πηρα το αμαξι εμπαζε τοσο αερα που μου χαλαγε η χωριστρα στο μαλι λες και ειχα Cabrio οταν τους το πηγα η απαντηση τους ηταν ''δεν υπαρχει περιπτωση εχουμε αλλαξει πανω απο 200 παρπριζ σε Stilo δεν παιζει να εχουμε κανει λαθος''Του λεω να βαλει με το πιστολι αερα απο μπροστα και μεσα καθοτανε η Στελλα και οταν φυσηξε αερας τα μαλια της Στελλας εγειναν μπουκλες!!!
Του λεω 200 παρπριζ σε Stilo ε?Μαλιστα!
Τελος παντων το αλλαζουνε ξανα και οι θεοι οταν το πηρα τι ειχαν κανει?
Ειχαν μπερδεψει τους υαλοκαθαριστιρες και τους ειχαν αλλαξει θεση!!Τον μεγαλο στον συνοδηγο και τον μικρο στον οδηγο και οταν τους το διχνω τους λεω καλα και τα 200 Stilo αναποδα φορανε τους υαλοκαθαριστηρες πλεων?Και η απαντηση?Ε κανουμε και κανενα λαθος και εμεις!!!!
-
Να μη κολλας πισω απο φορτηγα αν σπαει καθε τοσο :P