-
ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Πριν ενα μηνα πηρα το αμαξι και εκανα μεταβιβαση στα ΚΕΠ Νεου Ψυχικου και πληρωσα 100 ευρω οταν ρωτησα μα καλα δεν εχει καταργηθει το παραβολο?Μου απανταει ενας λακασμας εκει πως κατι τετοιο δεν ισχυει κυριε μου.Πληρωνω κανω μεταβιβαση και φευγω....
Παω σημερα παρεα με τον αδερφο μου στα ΚΕΠ Πειραια να κανει μεταβιβαση που πηρε ενα μεταχειρισμενο αμαξι απο ιδιωτη και αυτος και μας λεει η κοπελα δεν πληρωνετε παραβολο.
Και φυσικα την ρωταω γιατι δεν πληρωνουμε πριν ενα μηνα εγω πληρωσα κανονικα.
Απαντηση της κοπελιας.
Μετα την υπουργικη αποφαση της καταργησης τελους μεταβιβασης οποια Νομαρχια (υπευθυνη για τα ΚΕΠ) θελει το εφαρμοζει και η μοναδικη που το εφαρμοζει ειναι η Νομαρχια Πειραια.
Απλα οτι να ναι σε αυτη την χωρα...Υπουργικη αποφαση και οποιος θελει την εφαρμοζει..
Συμπερασμα οποιος εχει σκοπο να κανει μεταβιβαση να πηγαινει στα ΚΕΠ Πειραια που δεν θα πληρωσει παραβολο.
Ελπιζω να βοηθησω καποιους και να γλιτωσουν τα λεφτα οχι οπως εγω.....
-
Απάντηση: ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Απιστευτο και ομως ελληνικο...
Καλα θα ηταν να ρωτησεις και στη νομαρχια για διασταυρωση.
-
Ε ρε ποσο πισω ειναι ακομα η Ελλαδα...Ντροπη τους!
-
στην ελλαδα ολα γινονται!ελλαδισταν λεμε!
-
δλδ μια ερωτηση εγω ειναι να παρω μιχανι τωρα απο χερι οχι απο μαγαζι και ειναι να κανω μεταβιβαση ΠΡΕΠΕΙ να πληρωσω η οχι ?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sailo
δλδ μια ερωτηση εγω ειναι να παρω μιχανι τωρα απο χερι οχι απο μαγαζι και ειναι να κανω μεταβιβαση ΠΡΕΠΕΙ να πληρωσω η οχι ?
Δεν έχει σημασία αν θα την πάρεις από ιδιώτη ή από μαγαζί, αλλά σε ποιά ακριβώς νομαρχία θα γίνει η μεταβίβαση.
Υπόψιν τα χρήματα από τις μεταβιβάσεις οχημάτων μπαίνουν στην τσέπη της νομαρχίας και μόνο, και για αυτό αντιδρούν. Και δεν είναι λίγα αυτά τα λεφτά, πχ η νομαρχία ανατολικής Αττικής εισπράττει περίπου 6.000.000 € μηνιαίως από τις μεταβιβάσεις...
-
νομαρχια αλεξ/πολις :confused:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sailo
νομαρχια αλεξ/πολις :confused:
Παίρνεις τηλέφωνο στην διεύθυνση μεταφορών και επικοινωνιών(μηχανολογικό κοινώς) Αλεξανδρούπολης ή σε κάποιο τοπικό ΚΕΠ και ρωτάς.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
HighFidelity
Παίρνεις τηλέφωνο στην διεύθυνση μεταφορών και επικοινωνιών(μηχανολογικό κοινώς) Αλεξανδρούπολης ή σε κάποιο τοπικό ΚΕΠ και ρωτάς.
ευχαριστω:D:D
-
Ανακοινώθηκε πλέον απο όλες της νομαρχιες πως τέλος μεταβίβασης δεν καταβαλεται πλέον!!!
Κοινώς δεν πληρώνουμε πλέον παράβολο!!!:)
-
οτι να'ναι ειμαστε και εγω σκεφτομουν αν θα πληρωνα για την αρση παρακρατησης που θα παω να κανω αυριο...
-
Σοφο τίποτα δεν θα πληρώσεις...
-
Ωραια, ωραια! Thanks Κωστα!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
TRIBAL7
Ανακοινώθηκε πλέον απο όλες της νομαρχιες πως τέλος μεταβίβασης δεν καταβαλεται πλέον!!!
και ομως πιρα τηλ σημερα και ρωτησα εαν πληρωνω τπτ για μεταβηβαση σε μηχανη και η απαντιση τοθ ηταν βεβαιος πληρωνετε κυριε το ποσο τον 54.60 ευρο ..... δεν ξερω τη να πω
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sailo
και ομως πιρα τηλ σημερα και ρωτησα εαν πληρωνω τπτ για μεταβηβαση σε μηχανη και η απαντιση τοθ ηταν βεβαιος πληρωνετε κυριε το ποσο τον 54.60 ευρο ..... δεν ξερω τη να πω
Παρε κατευθείαν τηλέφωνο στην νομαρχια και ρωτα..
Ολες οι νομαρχιες πρεπει να θεσουνε σε ισχυ το νεο νόμο σύμφωνα με την υπουργικη απόφαση εως 18 Μαιου..
Οποτε πεστους να κόψουν τις #$%@^ και να μιν πληρώσεις το παραμικρό.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sailo
Για δωσε το τηλεφωνο που πηρες...
-
Ελλάδα...
Ότι και να πούμε είναι λίγο.
Ο καθένας πάντα θα κάνει ότι θέλει.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
Θα τους αφιερώσεις κανένα τραγουδάκι?:D:D:D:D:D:D:D
-
Oσο το επιτρέπουμε εμείς ναι...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
TRIBAL7
Oσο το επιτρέπουμε εμείς ναι...
Μα τι να κάνεις ρε φίλε?
Να ξεσπάσεις στον υπάλληλο?
Μπορεί να είναι βόδι μεν και να φταίει ο ίδιος αλλά πολλές φορές δεν έχουν και καθόλου ενημέρωση για το τι γίνετε.
Μάλλον πιο γρήγορα θα το μάθουνε απο το StiloClub ότι βγήκε απόφαση παρά απο την ίδια τη νομαρχια.
-
Θελω να βαλω τις φωνες σε καποιον χαχαχαχα.
Οι καραγκιοζηδες ΝΑ ΟΥΜ.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Θελω να βαλω τις φωνες σε καποιον χαχαχαχα.
Οι καραγκιοζηδες ΝΑ ΟΥΜ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
Πάρε και πες μας απάντηση!!!
-
Να ξεσπασεις στον υπαλληλο ναι...
Γιαυτο το λογο ειναι εκει για να πληροφορει, οχι να ξαει τα ρχιδιατ...
Ε αμα το δωσει το τηλεφωνο θα παρω, το θεμα ειναι να ξερουμε οτι οντως βγηκε αποφαση που να το λεει αυτο.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
canonis
Μα τι να κάνεις ρε φίλε?
Να ξεσπάσεις στον υπάλληλο?
Μπορεί να είναι βόδι μεν και να φταίει ο ίδιος αλλά πολλές φορές δεν έχουν και καθόλου ενημέρωση για το τι γίνετε.
Μάλλον πιο γρήγορα θα το μάθουνε απο το StiloClub ότι βγήκε απόφαση παρά απο την ίδια τη νομαρχια.
Να σου πω κάτι κανονικά ούτε εγω έπρεπε να πληρωσω που πήρα το αμάξι 4 μαιου σύμφωνα με την απόφαση αλλα πλήρωσα.Πηγα το πρωί απο την νομαρχια τους το ειπα και μου ελεγε κατι κινεζικα αυτος.Το έψαξε η αδερφη μου (δικηγόρος) και πριν κανενα διωρο έστειλε εξωδικο για τα λεφτα..Γιατι πρεπει να μου επιστραφουνε τα λεφτα οπως πρεπει και σε ολο τον υπολοιπο κοσμο που εκανε μεταβιβαση μετα την 1 μαιου.
Εγω θα τα παρω και θα το κυνηγήσω και δεν το κανω για τα χρήμματα δεν μου λείπουν 150 ευρο αλλα μαγκα δεν κανω κανεναν.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
TRIBAL7
Να σου πω κάτι κανονικά ούτε εγω έπρεπε να πληρωσω που πήρα το αμάξι 4 μαιου σύμφωνα με την απόφαση αλλα πλήρωσα.Πηγα το πρωί απο την νομαρχια τους το ειπα και μου ελεγε κατι κινεζικα αυτος.Το έψαξε η αδερφη μου (δικηγόρος) και πριν κανενα διωρο έστειλε εξωδικο για τα λεφτα..Γιατι πρεπει να μου επιστραφουνε τα λεφτα οπως πρεπει και σε ολο τον υπολοιπο κοσμο που εκανε μεταβιβαση μετα την 1 μαιου.
Εγω θα τα παρω και θα το κυνηγήσω και δεν το κανω για τα χρήμματα δεν μου λείπουν 150 ευρο αλλα μαγκα δεν κανω κανεναν.
Δεν είναι ότι τον κάνεις μάγκα ρε συ...
Είναι ότι είτε δεν ήξερε πραγματικά είτε είναι ότι να ναι ο υπάλληλος και το παίζει ανήξερος και γενικά ο γνωστος που κάθεται και τα ξύνει.
Τώρα εσύ έστειλες και εξώδικο αλλά έχω την εντύπωση ότι θα μείνεις με το ....... στο χέρι.
Μακάρι να τα πάρεις πίσω αλλά που χρόνος να δώσουν σημασία και σε εξώδικα ειδικά και για τόσο μικρό ποσό.
Κράτα μας ενήμερους όμως...
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
με χαρα να στο δοσω εαν μπωρεσεις και βοηθησεις 2551085160 :D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
TRIBAL7
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
TRIBAL7
Ολες οι νομαρχιες πρεπει να θεσουνε σε ισχυ το νεο νόμο σύμφωνα με την υπουργικη απόφαση εως 18 Μαιου..
Φίλε μου με αυτά τα 2 post πέφτεις σε αντίφαση! Στο πρώτο αφήνεις να εννοηθεί πως υπάρχουν 54 ανακοινώσεις από τις αντίστοιχες νομαρχίες για το θέμα, ενώ στο δεύτερο προβάλλεις σαν επιχείρημα απλά την υποχρέωση που έχουν οι νομαρχίες να συμμορφωθούν με την υπουργική απόφαση...
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί σε όλη την Ελλάδα περνάς ΚΤΕΟ το αυτοκινητό σου χωρίς να χρειάζεται να είναι ασφαλισμένο, ενώ στα κτεο που ανήκουν στη νομαρχία θεσσαλονίκης η ασφάλιση είναι προυπόθεση! Θυμάσαι που ο κάποιος νομάρχης πάντρεψε gay ζευγάρι ενώ αυτό το απαγόρευε ο νόμος? Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι στην πράξη οι νομαρχίες κάνουν ότι θέλουν!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
HighFidelity
Φίλε μου με αυτά τα 2 post πέφτεις σε αντίφαση! Στο πρώτο αφήνεις να εννοηθεί πως υπάρχουν 54 ανακοινώσεις από τις αντίστοιχες νομαρχίες για το θέμα, ενώ στο δεύτερο προβάλλεις σαν επιχείρημα απλά την υποχρέωση που έχουν οι νομαρχίες να συμμορφωθούν με την υπουργική απόφαση...
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί σε όλη την Ελλάδα περνάς ΚΤΕΟ το αυτοκινητό σου χωρίς να χρειάζεται να είναι ασφαλισμένο, ενώ στα κτεο που ανήκουν στη νομαρχία θεσσαλονίκης η ασφάλιση είναι προυπόθεση! Θυμάσαι που ο κάποιος νομάρχης πάντρεψε gay ζευγάρι ενώ αυτό το απαγόρευε ο νόμος? Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι στην πράξη οι νομαρχίες κάνουν ότι θέλουν!!
Αδερφε δεν υπάρχει καμία αντίφαση δεν ειναι επιχειρημα η υποχρέωση να ισχύσει ο νόμος.Νομοσχέδιο το οποίο εχει κατατεθεί στην βούλη και έχει ψηφιστεί ειναι υποχρέωση να τεθεί σε ισχυ αμεσα απο την μέρα ψήφισης του.Παράνομα λειτούργησαν όσες νομαρχίες δεν το έκαναν και οι οποίες υπέβαλαν μήνυση (θράσος) κιολας στην αρμόδια αρχη.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
TRIBAL7
Αδερφε δεν υπάρχει καμία αντίφαση δεν ειναι επιχειρημα η υποχρέωση να ισχύσει ο νόμος.Νομοσχέδιο το οποίο εχει κατατεθεί στην βούλη και έχει ψηφιστεί ειναι υποχρέωση να τεθεί σε ισχυ αμεσα απο την μέρα ψήφισης του.Παράνομα λειτούργησαν όσες νομαρχίες δεν το έκαναν και οι οποίες υπέβαλαν μήνυση (θράσος) κιολας στην αρμόδια αρχη.
Μάλλον σου διαφεύγει ο ορισμός του επιχειρήματος, αλλά θα παραμείνω στην ουσία. Και η ουσία είναι ότι εφόσον σου ζητηθεί να πληρώσεις τέλη μεταβίβασης και δεν τα πληρώσεις, απλά δεν θα γίνει μεταβίβαση. Οι νομαρχίες κάνουν ότι θέλουν, όχι μόνο αγνοώντας υπουργικές αποφάσεις, αλλά ακόμα και δικαστικές! Φυσικά και είναι παράνομο το ότι μερικές νομαρχίες συνεχίζουν να εισπράτουν τέλος μεταβίβασης, έλα όμως που το κάνουν! Παράνομο είναι επίσης να πληρώνουμε δασμούς για καινούργια και μεταχειρισμένα εισαγωγής αυτοκίνητα, έλα όμως που πληρώνουμε :)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
HighFidelity
Μάλλον σου διαφεύγει ο ορισμός του επιχειρήματος, αλλά θα παραμείνω στην ουσία. Και η ουσία είναι ότι εφόσον σου ζητηθεί να πληρώσεις τέλη μεταβίβασης και δεν τα πληρώσεις, απλά δεν θα γίνει μεταβίβαση. Οι νομαρχίες κάνουν ότι θέλουν, όχι μόνο αγνοώντας υπουργικές αποφάσεις, αλλά ακόμα και δικαστικές! Φυσικά και είναι παράνομο το ότι μερικές νομαρχίες συνεχίζουν να εισπράτουν τέλος μεταβίβασης, έλα όμως που το κάνουν! Παράνομο είναι επίσης να πληρώνουμε δασμούς για καινούργια και μεταχειρισμένα εισαγωγής αυτοκίνητα, έλα όμως που πληρώνουμε :)
Δεν εχεις αδικο αδερφε!!
Ελλαδα και παλι Ελλαδα!!!
-
Λίγο άσχετο αλλά για να μην ανοίγω καινούριο θέμα...
Γνωρίζει κανείς αν η έκπτωση της Fiat ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα?
Δηλαδή ακόμα και για παραγγελίες ή μόνο για τα ετοιμοπαράδοτα?
-
Σημερα με ενημέρωσανε πως μπορώ αν περάσω απο τα Κεπ να παρω το παράβολο και να παω να το εξαργυρώσω στην τράπεζα ωστε να παρω τα χρήματα που κατέβαλα πισω!!
Δεν τους χαλασε καθολου!!!!!!!!!!!!!!:):):)
-
Ειναι μονο για τα ετοιμοπαραδοτα οτι παραγγειλεις θα ερθει και θα υποστει οτι υπηρχε πριν το μετρο.
-
Παιδιά τελικά με αυτό το θέμα τι ισχύει τελικά?
-