Να γιατι ειναι ευτυχισμενα τα TSI...
http://www.zougla.gr/news.php?id=48844
Printable View
Να γιατι ειναι ευτυχισμενα τα TSI...
http://www.zougla.gr/news.php?id=48844
Δε πάμε καλάαααααααα!!!!!!!
Προβλεπω να ξεπουλανε τα σουπερμαρκετ απο βαζελινες..
Προβλέπω χάος
Επισης για κάθε φορά που αναπνέουμε θα ρίχνουμε ενα κέρμα στα ειδικά διαμορφωμένα μηχανήματα του δήμου....
Ελεος..
Εμείς φταίμε γιατί δεν κάνουμε ότι έκαναν στην Λήμνο!
Να δεις μετά για πότε τα παίρνουν πίσω!
http://www.zougla.gr/news.php?id=48829
Ευγε στην Λήμνο!
Δεν είμαι αντιξουσιαστής ούτε κατά της Δημοκρατίας, απλά με όλα αυτά που βλέπω τριγύρω μου (siemens, εξοπλισμοί, c41, Βατοπέδι κλπ) θεωρώ ότι όποιος κυβερνά τρώει επιδεικτικά και μετά στέλνει το λογαριασμό σε εμάς τους λαλακες!
Φούστης με ξένο κ*λο δλδ!
Καλημέρα σε όλους
Αν πλήρωναν όλοι αυτοί οι μ@λ@κες τους φόρους τους κανονικά δεν θα είχαμε τέτοια προβληματα... Το 50% της φοροδιαφυγής γίνεται στα νησιά, και αν σκεφτείς τι χρήμα πέφτει εκεί την καλοκαιρινή περίοδο καταλαβαίνεις πόσο χάνει το κράτος...Άρα αίσχος στην λήμνο...
xaaxaxaxaxa φοβεροι οι τυποι...
Σωτηρη σκεψου οτι οσο κ να φανε οι καταστηματαρχες στην Λημνο τα χοντρα λεφτα που δημιουργουν τρυπες ειναι αλλου.
Ειναι σε μιζες Siemens.
Ειναι σε βιλες-αναψυκτηρια.
Ειναι σε στρατιωτικους εξοπλισμους - ακομα να δουμε τα 4 νεα F16 απο το 2006
Ειναι στο αφορολογητο - γιατι εκει χαμηλα εχει πεσει ο συντελεστης για τους Βουλευτες.
Ειναι στους υπερογκους μισθους κ συνταξεις βουλευτων σε μη ενεργη πολιτικη δραση.
Ειναι στα ταμεια ασφαλισεων.
Ειναι στην Ολυμπιακη.
Ειναι στους Ολυμπιακους και τις μιζες του που θα πληρωνουν μεχρι κ τα εγγονια μας.
Αμα αθροισουμε ολα αυτα θα δουμε οτι ΟΣΟ φοροδιαφυγη και να εχουν τα νησια δεν στεκεται ικανη να μπορεσει να δημιουργησει τετοιο χαος.
Oχι δεν μπορώ να επιβραβεύσω κινήσεις σαν των κατοίκων της Λύμνου.
Θα συμφωνήσω με τον s6_sot στο γεγονός ότι ευθύνη για όλα αυτά τα μέτρα έχουν όλοι αυτοί που φοροδιαφεύγουν.
Από την άλλη όμως την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει το κράτος που με την ανικανότητά του δεν μπορεί να μαζεψει ούτε καν τα νόμιμα έσοδά, παρά προσπαθεί με μεθόδους που μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές (ψάχνει για ρουφιάνους κλπ) να εισπράξει τα αυτονόητα.
Αναρωτιέμαι ακόμα εαν τα μέτρα αυτά για την εκτακτη φορολογία αυτοκινήτων είναι αντισυνταγματικα ή όχι. Αραγε ένας που έχει lexus ιβρυδικό και έχει πληρώσει 70-100000 ευρώ για να το αγοράσει είναι σωστό να μην πληρώνει σε σχέση με έναν άλλο που έχει ένα αυτοκίνητο 2000- 2500 κ.ε. και το έχει αγοράσει 20000- 25000 ευρώ ????
παιδια ειναι απιστευτα ποσοι φοροδιαφευγουνε σε αυτην την χωρα 9 στα 10 ατομα φοροδιαφευγουνε. ΟΤαν το κρατος δεν παιρνει εσοδα να γινονται πραγματα εννοειται ξεσκιζουνε αλλου. Κανεις δεν φταιει μονο εμεις φταιμε αμα πληρωναμε κανονικα τους φορους ανετα θα τα χαμηλωνανε.
..οχι τωρα αληθεια..
πειτε μου.
΄..εγινε ποτε κατι σωστα σ αυτη την χωρα..?
..οσο ζω εδω ..σκ@$#α τα κανουνε μια ζωη..
ολα προς το χειροτερο πανε, και εμεις προσαρμοζομαστε στις καταστασεις..(σαν τις κατσαριδες ενα πραγμα)
Ο Καζατζακης (νομιζω) ειπε καποτε..Να μην μου δωσει ο Θεος οσα μπορω να αντεξω...
Δεν θα διαφωνήσω τουλάχιστον στα περισσότερα, μιας και όπως άκουσα χτες το συνολικό ποσο που υπολογίζουν να εισπράξουν απο αυτά τα μέτρα είναι λιγότερο από το περσινό έλλειμα μόνο του ΟΣΕ. ΑΛΛΑ δεν μπορεί σε αυτοί την χώρα οι λίγοι να είναι οι μαλάκες που πληρώνουν τους φόρους τους κανονικά και κάποιοι άλλοι με τσαμπουκά να αρνούνται τον έλεγχο, για τους προφανείς λόγους...
1929 - 2500 150 ευρώ
Και 580€ σήμα καλά πάμε!!!
Ασφάλεια δεν βάζω γιατί με τρομάζει το σύνολο.
Είναι καλή ώρα να κατεβείτε κάτω απο τα 1929 κυβικά!
600Ευρώ τέλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δε λέει καθόλου...
Οχι τώρα αλήθεια...
πες μας...
εσύ γιατί γύρισες ?
Θα ήθελα να γελάσω αλλά δεν μου βγαίνει...
Φόροι & σε γενικές γραμμές σε αυτούς που δεν αντέχουν. Νομίζω ότι αυτά που κάνουν τώρα είναι για να πουν ότι εμείς προσπαθούμε να βρούμε έσοδα από αυτούς που έχουν. Σε λίγο καιρό θα ξεχαστεί & η Λήμνος, θα ξεχαστούν & οι σκαφάτοι & θα πληρώσουν οι guess who...
Δεν είμαι πολύ μεγάλος αλλά ήδη έχω βαρεθεί να ακούω τις ίδιες δικαιολογίες. Ας μου βρούν ΕΝΑΝ που να έχει καταχραστεί δημόσιο χρήμα & ας τον χώσουν μέσα. ΕΝΑΝ για τα μάτια του κόσμου ντε. Αλλά αφού κάνουν τα στραβά μάτια για να φύγουν στο εξωτερικο (το αποκορύφωμα), τι να λέμε...
Stilate μην το πάρεις ως μομφή αλλά όλοι μας λέμε ότι πληρώνουμε κανονικά, τελικά ποιοι φοροδιαφεύγουν ? ...απαντάω μόνος μου οι 300. (όχι του Λεωνίδα)
...μήπως να το κατεβάσουμε καμιά 1000 κυβικά ? :D
Θα πλησιάσουν το 1000 σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.
Τα στραβά μάτια τα κάνουν όλοι,γιατί τρώνε όλοι.
Εγώ πάντως διαφωνώ με το ότι φταίμε όλοι μας.Δε δημιουργήσαμε εμείς τα ελλείματα,και τις μίζες και τα προβλήματα στο ασφαλιστικό.
Εγώ μεγάλωσα στην Ελλάδα τα παιδιά μου όμως τί φταίνε να μεγαλώσουν κι αυτά εδώ?
Ή ακόμα και για τα χάλια της παιδείας,των νοσοκομείων,των δρόμων και ότι άλλο βάλει ο νους σας φταίμε εμείς?
Εμείς πληρώνουμε μόνο τον λογαριασμό και τις συνέπειες των αρχηληστών που μας κυβερνούν.
Συγνώμη που τα παίρνω αλλά δε δέχομαι ότι φταίω ''εγώ'',τα παιδιά μου,η γυναίκα μου και η μικρή μου επιχείρηση
Οι ευθύνες μας (γνώμη μου) αρχίζουν την ώρα που πάμε στις κάλπες και τελειώνουν την ώρα που ξαναπάμε στις κάλπες (όπου φυσικά και αρχίζουν πάλι).
Ναι αλλά δε γίνεται να τις αποφύγεις
To πρωί σε δημοσιογραφική εκπομπή στην tv,ο γενικός γραμματέας του υπουργείου οικονομικών,είπε πως δεν επηρεάζεται ο οικογενειακός προ'υ'πολογισμός για 100 ευρώ παραπάνω στα τέλη κυκλοφορίας.
Φαίνεται πως ζει σε άλλο γαλαξία,είτε το πίστευε είτε νόμιζε πως μας κορο'ι'δεύει
Αν είχαμε και εμείς το δικό του μισθό μπορεί να λέγαμε τα ίδια.