-
Τέλος εποχής... Αρχή μιας νέας!!!
http://www.imageshack.gr/files/athdxg3jrubt0op38z8z.jpg
Σήμερα ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του αυτοκινήτου μου. Οι περισσότεροι το γνωρίζατε, είτε ιντερνετικά, ειτε από κοντά. Μετά από πολλή σκέψη κ προβληματισμούς αποφάσισα να το δώσω, κ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε ο καινούριος του ιδιοκτήτης. Το αμάξι το έδωσα όπως ακριβώς ήταν, δεν έβγαλα σχεδόν τίποτα από πάνω. Ελπίζω να χαρίσει τις ίδιες κ ακόμα περισσότερες χαρές στο παλικάρι που το πήρε...
Το καλό είναι ότι το αυτοκίνητο θα το βλέπω πού κ πού, κ ελπίζω το παλικάρι να μου το δίνει κ καμιά βόλτα!!!
Πλεον είμαι σε αναζήτηση του καινούριου μου --μεταχειρισμένου-- αυτοκινήτου. Ενώ αρχικά σκεφτόμουν για fiat coupe 16v turbo, τα μέτρα φορολογίας κ τα πολύ υψηλά τέλη κυκλοφορίας με έκαναν να το ξανασκεφτω. Έτσι κατέληξα στο εξής μοντέλο: BMW 318is χρονολογίας 96-98 (με το μοτέρ Μ44, 1900cc).
Εαν έχετε τίποτα υπόψιν σας, ρίχτε το. Υπόψιν, ψάχνω για αμάξι με το M-pack, δερμάτινα καθίσματα, ηλιοροφή κλπ...
-
Απάντηση: Τέλος εποχής...
Αν επιτρέπεται φίλε πόσα χρήματα το έδωσες?
Άντε με το καλό να βρείς καινούριο αυτοκίνητο και μακριά απο το Μήτσο μην σου αλλάξει μυαλά...
-
-
Το αυτοκίνητο πάει, εγώ θα συνεχίσω κανονικά εδώ μέσα (έχουμε κ τόσα χρόνια στην πλάτη άλλωστε :P ).
Θόδωρα ο Μήτσος κ ο Σάκης έχουν δεινοπαθήσει το τελευταίο διάστημα. Κάθε απόγευμα τους φορτώνω κ παίρνουμε σβάρνα τις μάντρες κ τους ιδιώτες, για να βρούμε το κατάλληλο αυτοκίνητο...
Η ατάκα της εβδομάδας είναι "Ναι ρε συ, αλλά θέλει ψάξιμο το αμάξι..."
-
Φιλε πραγματικα στεναχωρηθηκα που το εδωσες και δεν προλαβα να κανουμε εκεινη την κοντρα που σου ειχα υποσχεθει οταν εσυ το ειχες 1.4 και εγω 1.2 και ειχα μετρησεις χλμ!!!!Περιμενα την δικια μου ωρα αλλα δεν ηρθε!!!
Αντε με το καλο να παρεις το καινουριο αμαξι!
"Ναι ρε συ, αλλά θέλει ψάξιμο το αμάξι..."
-
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
,μμμμμμμμμμμμμμπμπμπμμπμπμπμπμπμπμπμπμπμμεεεεεεεεε εεεεεεεμπεεεεεεεε
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμββββββεεεεεεεεεεεεεεε
αυτο δε παει βημα που θες ασε που σπαει μοτερ για πλακα διλαδι τις Σερρες τις ξεχνας
κριμα αρη δε κνουνε για σενα τα μπεμβε.
και κατι ακομη με 2000 κιβικα δε μπορεις φορολογικα να το κρατησεις (ενα μοτερ που δε βγαζει προβληματα )και ενα 1900 κιβικα μπορεις ?(που θα σε σκησει στα προβληματα?)
εδω ειναι η παρημεια οποιος φοβατε μη χασει το καρφι δε χανει μονο το πεταλο αλλα χανει και το αλογο φιλε τι να πω εσυ μαλλων ξερεις καλητερα .
"Ναι ρε συ, αλλά θέλει ψάξιμο το αμάξι..."
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
Το αυτοκίνητο πάει, εγώ θα συνεχίσω κανονικά εδώ μέσα (έχουμε κ τόσα χρόνια στην πλάτη άλλωστε :P ).
Αυτό έλειπε!
Άντε ρε! Καλοτάξιδο να σου είναι το καινούργιο! Με το καλό!
Και για άλλη μια φορά: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ CC!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
http://www.imageshack.gr/files/athdxg3jrubt0op38z8z.jpg
Σήμερα ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του αυτοκινήτου μου. Οι περισσότεροι το γνωρίζατε, είτε ιντερνετικά, ειτε από κοντά. Μετά από πολλή σκέψη κ προβληματισμούς αποφάσισα να το δώσω, κ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε ο καινούριος του ιδιοκτήτης. Το αμάξι το έδωσα όπως ακριβώς ήταν, δεν έβγαλα σχεδόν τίποτα από πάνω. Ελπίζω να χαρίσει τις ίδιες κ ακόμα περισσότερες χαρές στο παλικάρι που το πήρε...
Το καλό είναι ότι το αυτοκίνητο θα το βλέπω πού κ πού, κ ελπίζω το παλικάρι να μου το δίνει κ καμιά βόλτα!!!
Πλεον είμαι σε αναζήτηση του καινούριου μου --μεταχειρισμένου-- αυτοκινήτου. Ενώ αρχικά σκεφτόμουν για fiat coupe 16v turbo, τα μέτρα φορολογίας κ τα πολύ υψηλά τέλη κυκλοφορίας με έκαναν να το ξανασκεφτω. Έτσι κατέληξα στο εξής μοντέλο:
BMW 318is χρονολογίας 96-98 (με το μοτέρ Μ44, 1900cc).
Εαν έχετε τίποτα υπόψιν σας, ρίχτε το. Υπόψιν, ψάχνω για αμάξι με το M-pack, δερμάτινα καθίσματα, ηλιοροφή κλπ...
Αρη ο αδερφος μου εχει ενα τετοιο και θελει να το δωσει αλλα ειναι Gabrio και οχι 318is το απλο 318 ... Μπρος πισω M-προφυλακτυρες, Κλιμα ( οχι Air-Condition) 17" Ζαντες, Δερματινα θερμαινομενα καθισματα, κτλ...
-
Εγω λυπηθηκα παντως που το εδωσε γιατι το αμαξι ειναι πανεμορφο και μεσα και εξω.Ενας θεος ξερει τι ιδρωτα και τι πευκακι εχει πεσει εκει πανω :P Ελπιζω το παιδι που το πηρε να το χαρει.
-
εγώ λυπήθηκα που το έδωσε και λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που θέλει να πάρει..
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
και λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που θέλει να πάρει..
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxa
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
εγώ λυπήθηκα που το έδωσε και λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που θέλει να πάρει..
+1.
Όσο για τα πευκάκια, φροντίζανε κατα καιρούς κάποιοι να τα "απαλλοτριώνουν"...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Athanasios
Ενας θεος ξερει τι ιδρωτα και τι πευκακι εχει πεσει εκει πανω :P
αααχχχχχ.... αυτό δεν ήταν αμάξι, το Σεϊχ σου ήταν απο τα πευκάκια.
Ντού για το BMW τώρα!!Φίλε Ιβάν Αλεξέι δεν θα το μετανιώσεις ένα μηνάκι που θα λείπεις στο "μέτωπο" θα στο κάνουμε τούμπανο.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DontMKsense
Φίλε Ιβάν Αλεξέι δεν θα το μετανιώσεις ένα μηνάκι που θα λείπεις στο "μέτωπο" θα στο κάνουμε τούμπανο.
Συντροφε Μητσο, συντροφε Ιβαν επρεπε να γραψεις!
Θελω και εγω να συμμετεχω στο προγραμμα BMW-Τουμπανο!
Ξερετε, σαγιοναρα φαση και ετσι!!!
(δεν θα ταιριαζει να σκαω μυτη με τετοιο αμαξι και να βγανω με σαγιοναρα στο ποδι:bleh: )
-
Σύντροφε Ντρούλη ας φύγει με το καλό ο Ιβάν για Σιβηρία και μη σε νοιάζει έχω σχέδια............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........................................
-
Κουφάλεςςςςς!!!!!! Όποιος το οδηγεί θα πρέπει απαραίτητα να έχει τρίχα στο αριστερό του χέρι, να φοράει χρυσή αλυσίδα στο λαιμό κ σαγιονάρα migato. Φυσικά το ηχοσύστημα θα παίζει τσιτα το καινούριο σουξέ της Βίσση "Μπορείς απόψε να πιείς, όλες τις πρέζες της Γης..."
Το συγκεκριμένο bmw πάει καλύτερα από το stilo μου, οπότε όσοι μη-abarth θέλετε, θα σας κεράσω (για ακόμη μια φορά) φρέσκο τσάι βουνού!!!!!
Soul η κόντρα θα γίνει, έστω κ χωρίς το δικό μου stilo (μόνο να προλάβω να βάλω τα νίτρα στη μπέμπα :) :) )
Ιόνιο με ενδιαφέρει μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο, πάντως σε ευχαριστώ...
Έχω βρει κ ένα στην Αθήνα, κ έχω βάλει ένα φίλο μου να το δει κ να το πάει σε συνεργείο, γιατί φυσικά "Θέλει ψάξιμο το αμάξι!!!!! :) :) :) "
-
"Μπορείς απόψε να πιείς, όλες τις πρέζες της Γης..."
Θεικο!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα:D:D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DontMKsense
Σύντροφε Ντρούλη ας φύγει με το καλό ο Ιβάν για Σιβηρία και μη σε νοιάζει έχω σχέδια...
Να φτιαξω καφε και να ερθω στη γιαφκα; :bleh:
-
Τελικά η αγορά αυτοκινήτου θα αναβληθεί για 1 μήνα κ κάτι, γιατί πάω απόσπαση στη Λήμνο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βιάζομαι... Η ψακτική θα συνεχιστεί (για να σπάω τα νεύρα μερικών-μερικών) μεχρι να βρεθεί ένα σωστό αμάξι....
PS. Κάποιος που είναι Αθήνα κ έχει λίγο χρόνο να δει ένα αμάξι που έχω βρει, ας μου κάνει ένα τηλέφωνο ή ας μου στείλει pm. Το αμάξι βρίσκεται στον Άλιμο. Θα το εκτιμούσα πολύ εαν το πήγαινε κ σε ένα δικό του μηχανικό-λαμαρινά για να το ψάξουν για τρακαρίσματα-κατάσταση μοτέρ....
-
Οχι ρε φιλε...μα γιατι...πως το εκανες αυτο τωρα...
Δηλαδη ειδα τον καινουργιο αγοραστη στο ικα του ευοσμου?
Να τον πεις να μην το σκιζει και να μπαινει στο club μας!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Οχι ρε φιλε...μα γιατι...πως το εκανες αυτο τωρα...
Δηλαδη ειδα τον καινουργιο αγοραστη στο ικα του ευοσμου?
Να τον πεις να μην το σκιζει και να μπαινει στο club μας!
Ναι, μάλλον αυτός ήταν... Να το σκίζει βρε το παιδί, για να το χαίρεται!!! Έτσι κι αλλιώς αλεξίσφαιρο είναι το μοτέρ... Θα του πω για το club, έτσι κι αλλιώς θα βρεθούμε κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα, για να του δώσω κ μια τετράδα 15άρες σιδερένιες ζάντες που έχω για τα track-days...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
PS. Κάποιος που είναι Αθήνα κ έχει λίγο χρόνο να δει ένα αμάξι που έχω βρει, ας μου κάνει ένα τηλέφωνο ή ας μου στείλει pm. Το αμάξι βρίσκεται στον Άλιμο. Θα το εκτιμούσα πολύ εαν το πήγαινε κ σε ένα δικό του μηχανικό-λαμαρινά για να το ψάξουν για τρακαρίσματα-κατάσταση μοτέρ....
Κανείς????? :confused::confused::confused:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
Κανείς????? :confused::confused::confused:
έτσι...κανένας συνένοχος στο έγκλημα!!!:D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
έτσι...κανένας συνένοχος στο έγκλημα!!!:D
Εσύ εκεί κάτω στην Αυστρία έψαξες καθόλου εσύ ή μόνο να σχολιάζεις ξέρεις?? :D:D
-
Αρη παρε τηλ!Δεν το ειχα διαβασει το μηνυμα.
-
Λόγω χρόνου δεν μπορώ να πάω στον Άλιμο και να είναι μέρα αλλά άμα το φέρει απο το συνεργείο κάτι θα κάνουμε...και το στέλνουμε και σε ενα φαναρτζή εδώ κοντα...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Αρη παρε τηλ!Δεν το ειχα διαβασει το μηνυμα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Λόγω χρόνου δεν μπορώ να πάω στον Άλιμο και να είναι μέρα αλλά άμα το φέρει απο το συνεργείο κάτι θα κάνουμε...και το στέλνουμε και σε ενα φαναρτζή εδώ κοντα...
Μιλάω με Soul κ συννενοείστε μεταξύ σας!!!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!!! ;);)
-
-
Να το χαιρεσαι Αρη!Αντε κ καλες μοντες τωρα.Εχει πολυ πραγμα για BMW :D
-
καλοταξιδο Αρη
καλα χιλιομετρα και να γινεις δασκαλος του Drift.
μεσα στη πιστα θα σε δουμε φιλε?
η' πλεων θα εισαι κυριλες θεατης?
χαχαχαχαχαχαχαχα
σε καλη κατασταση φαινεται και εχει πραγματακια πανω.
περα απο τη ιπποδυναμη τι διαφορες εχεις δει με τη πρωτη ματια?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
καλοταξιδο Αρη
καλα χιλιομετρα και να γινεις δασκαλος του Drift.
μεσα στη πιστα θα σε δουμε φιλε?
η' πλεων θα εισαι κυριλες θεατης?
χαχαχαχαχαχαχαχα
σε καλη κατασταση φαινεται και εχει πραγματακια πανω.
περα απο τη ιπποδυναμη τι διαφορες εχεις δει με τη πρωτη ματια?
Χμμμ, καλή ερώτηση... Για να δουμε:
1. Καλύτερη ποιότητα πλαστικών κ συναρμογή το BMW. Το αμάξι, αν κ χαμηλωμένο αρκετά, δεν κοπανάει καθόλου, ούτε τρίζει.
2. Πολύ καλύτερη αίσθηση λεβιέ ταχυτήτων.
3. Μοκέτα της πλάκας σε σχέση με το stilo.
4. Μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ.
5. Θέλει συνήθεια η πίσω κίνηση.
6. Ωραίος ήχος κινηρήτα. Είναι ίσως ο μόνος πολύστροφος κινητήρας που έβγαλε η BMW(εκτός φυσικά από τα Μ μοτέρ).
7. Είναι ταξιδιάρικο αυτοκίνητο, καταπίνει πολύ εύκολα τα χιλιόμετρα, αν κ δεν μου κάνει αίσθηση να το πηγαίνω τάπα σε ταξίδι, ίσως γιατί έχει κοντό σασμάν κ δεν μπορώ να βλέπω τις στροφές να φλερτάρουν διαρκώς με τις 5000σαλ. Το στίλο λόγω της 6ης έβγαζε μεγάλη μέση ωριαία χωρίς να έχει πολλές στροφές.
8. ΝΤΙΖΑ-ΝΤΙΖΑ-ΝΤΙΖΑ-ΝΤΙΖΑ-ΝΤΙΖΑ-ΝΤΙΖΑ :D:D:D:D
Το αμάξι είναι ακριβώς όπως το ήθελα. Είναι πάρα πολύ προσεγμένο, μηχανικά κ εσωτερικά, φοράει ρυθμιζόμενη σε ύψος FK ανάρτηση, 17άρια που του πάνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, clear φανάρια μπροστά, smoked πισω, έχει την αεροτομή του κλπ κλπ κλπ....
Το μόνο που θα του αλλάξω προς το παρόν, είναι ο μπροστά προφυλακτήρας. Είναι "πολύ" για τα γούστα μου. Θέλω να βρω τον μαμά M-technik. Είμαι σε αναζήτηση, οπότε αν κάποιος ξέρει κάτι, ας μου πει...
-
Όσο για την πίστα, εννοείται ότι θα είμαι εκεί...
-
Μεγια... Φαινετε πολυ καλο...
Τα σχολια ειναι ευπροσδεκτα " φανταζομαι " μιας και το εβαλες εδω...
Εχεις απολυτα δικιο για το μπροστα προφυλακτυρα...
Αυτος που εχει ... κατι σε χαλαει κοιταζοντας τον...
Για τα πισω φωτα θα διαφωνησω.. πιστευω οτι τα μαμα ειναι πολυ καλυτερα...
Προσωπικη γνωμη...
Ειναι με το air-conditiuon και οχι με κλιμα... σωστα?
( αν ναι θελει προσοχη...)
Βλεποντας το ταμπλο βλεπω οτι δεν εχει αεροσακο συνοδηγου... 97-98 μοντελο?
Μεγαλη προσοχη στο κουμπι του ( Alarm ) γιατι οσο και αν σου φαινετε απιστευτο χαλαει.. και αν χαλασει ζητω που καηκες...
Μεγια και παλι...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Μεγια... Φαινετε πολυ καλο...
Τα σχολια ειναι ευπροσδεκτα " φανταζομαι " μιας και το εβαλες εδω...
Εχεις απολυτα δικιο για το μπροστα προφυλακτυρα...
Αυτος που εχει ... κατι σε χαλαει κοιταζοντας τον...
Για τα πισω φωτα θα διαφωνησω.. πιστευω οτι τα μαμα ειναι πολυ καλυτερα...
Προσωπικη γνωμη...
Ειναι με το air-conditiuon και οχι με κλιμα... σωστα?
( αν ναι θελει προσοχη...)
Βλεποντας το ταμπλο βλεπω οτι δεν εχει αεροσακο συνοδηγου... 97-98 μοντελο?
Μεγαλη προσοχη στο κουμπι του ( Alarm ) γιατι οσο και αν σου φαινετε απιστευτο χαλαει.. και αν χαλασει ζητω που καηκες...
Μεγια και παλι...
Φυσικά κ είναι ευπρόσδεκτα τα σχόλια Γιώργο...
Είναι με κλιματισμό το αμάξι... Προσοχή, όχι τον αυτόματο, αλλά τον κλασσικό διζωνικό.
Έχει αερόσακο συνοδηγού, κοίταξέ το λίγο καλύτερα, θα δεις τις εγκοπές στο ταμπλό. Μάλιστα είναι από τα ελάχιστα από όσα είχα δει που είχαν αερ/κο συν/γου, μάλλον έχει να κάνει με το ότι είναι γερμανικό το αμάξι. Στην Ελλάδα πρέπει να το χρέωναν έξτρα...
Αυτό με το κουμπί του alarm δεν το ήξερα, θα το προσέχω από εδώ κ πέρα...
Ξέχασα να αναφέρω ότι το αμάξι φοράει εξάτμιση από καταλύτη κ πίσω, κ αυτή είναι η μόνη μηχανική βελτίωση που έχει... αααααα κ έχει φιμέ πολύ απαλό, angel eyes k xenon...
Μόλις αλλάξω τον προφυλακτήρα, θα το χαμηλώσω λίγο ακόμα...
Εχθές το πάτησα για να δω την τελική του. Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει κόφτη η 5η, περίπου στα 220km/h... :D:D
-
Κάτι ακόμη που διαπίστωσα, είναι ότι το πατάκι του οδηγού "κυλάει" μερικές φορές, κ πατάει ελαφρα το γκάζι. Πολύ σπαστικό, κ θέλει προσοχή...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
Κάτι ακόμη που διαπίστωσα, είναι ότι το πατάκι του οδηγού "κυλάει" μερικές φορές, κ πατάει ελαφρα το γκάζι. Πολύ σπαστικό, κ θέλει προσοχή...
Μπορεις να βαλεις ενα κομματακι ταινιας διπλης οψεως απο κατω στο πισω μερος απο το πατακι.
Ετσι ειχα στερεωσει κ τα δικα μου στο Stilo.
-
Καλοτάξιδο Άρη. Φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο μπροστά ο προφυλατκήρας δεν είναι πια και τόσο ακραίος, αλλά γούστα είναι αυτά. Τα μπροστά φανάρια του πάνε πολύ και μάλιστα του δινουν ύφος πιο σύγχρονο. Δική μου άποψη, άλλαξε τα πίσω φανάρια (κάτι σε LED ίσως, για να δείχνει επίσης σύγχρονο), ντύσε/άλλαξε πίσω προφυλακτήρα και βάλε 2 μπούκες inox με αρκετό πάχος, για να δειξει και λίγο πιο ποιοτική/κυριλέ η εξάτμιση. Το αμάξι αυτό, το σηκώνει το κυριλίκι... ;)
Καλές βόλτες! :)
-
Με γεια το 318,kai καλά χλμ
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nikos
Καλοτάξιδο Άρη. Φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο μπροστά ο προφυλατκήρας δεν είναι πια και τόσο ακραίος, αλλά γούστα είναι αυτά. Τα μπροστά φανάρια του πάνε πολύ και μάλιστα του δινουν ύφος πιο σύγχρονο. Δική μου άποψη, άλλαξε τα πίσω φανάρια (κάτι σε LED ίσως, για να δείχνει επίσης σύγχρονο), ντύσε/άλλαξε πίσω προφυλακτήρα και βάλε 2 μπούκες inox με αρκετό πάχος, για να δειξει και λίγο πιο ποιοτική/κυριλέ η εξάτμιση. Το αμάξι αυτό, το σηκώνει το κυριλίκι... ;)
Καλές βόλτες! :)
Νίκο σ'ευχαριστώ!!! Ο προφυλακτήρας αυτός θέλει κ πλαϊνά spoiler για να δείξει ωραίος, κάτι το οποίο δεν σκέφτομαι να βάλω στο αμάξι. Το look του θα είναι όσο το δυνατόν πιο εργοστασιακό(δλδ Μ-technik). Τώρα για τα πίσω φανάρια, η αλήθεια είναι ότι από κοντά δείχνουν πολύ πιο όμορφα. Ενδεχομένως εαν βρω κάποιο σετάκι με led που θα με ενθουσιάσει, μπορεί κ να το τσιμπίσω...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Με γεια το 318,kai καλά χλμ
Thanks tzagarakis, κ όχι απλό 318!!! IS παρακαλώ :):):)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
Thanks tzagarakis, κ όχι απλό 318!!! IS παρακαλώ :):):)
To γνωρίζω,θα σου φωτογραφίσω μια στη γειτονια μου & θα θέλεις να την κάνεις έτσι