-
να παει κανεις ή να μην παει??????
παιδια θελω την γνωμη σας για κατι που σκεφτομαι να κανω στην ζωη μου:confused::confused:....οποιος 8ελει μπορει να μου απαντηση ολες οι αποψεις δεκτες.....οπως γνωριζεται πολλοι απο εσας το απαγγελμα μου ειναι ψυκτικος(ή οπως λεει και ο sn7per ψυχιατρος)
αλλα σκεφτομαι τωρα που ειναι ακομη νωρις να αλλαξω πορεια και να μπω στον στρατο σαν ΕΠΟΠ(ή οπως αλλιως θελετε να το πειτε)
ξερω πως καποιοι απο εδω οπως ο μπαμπης ειναι στον στρατο αλλα σκεφτομαι αν αξιζει ο κοπος να παω η οχι....γενικα δεν ξερω ακομη τι να κανω:confused::confused::confused:....
ευχαριστω.......
-
Απάντηση: να παει κανεις ή να μην παει??????
Αυτό είναι απόφαση ζωής & πρέπει να τα ζυγίσεις πολύ καλά τα πράγματα.
1.Αν αντέχεις τις μεταθέσεις
2.Αν αντέχεις τα χούγια του στρατού
3.Σίγουρα έχεις τη σιγουριά & όχι την αβεβαιότητα του ελεύθερου επαγγέλματος
Κι άλλα πολλά θετικά & αρνητικά
Σκέψου το
-
Σαν ποιο εμπειρος πιστευω μετα απο 30χρονια στην αεροπορια πιστευω αυτα που θα γραψω να σε βοηθησουν .Ο θεσμος των ΕΠΟΠ ειναι καλος και τον προλαβα αλλα ισχυουν αλλα για τον στρατο(μεταθεσεις θα ακολουθησει η οικογενεια:)-πολλες σκοπιες-αλλη νοοτροπια ο υπξκος του στρατου σε συμπεριφορα αλλα για αεροπορια ποιο λιγες μτθ- λιγοτερες σκοπιες αλλη συμπεριφορα του υπξκου κ αλλα ναυτικο(ολο σε καραβι κ χαλια νοοτροπια υπαξκων)χρειαζεται πειθαρχια υπακοη κ καλη συμπεριφορα .Αν παρει η αεροπορια καλο ειναι να πας εκει.Αν εισε ευχαριστημενος με την δουλεια σου κ θες να εισε εσυ το αφεντικο κατσε εκει και προσπαθησε να γινεις ο καλυτερος .Απο εποπ μπορεισ καποια στιγμη να φυγεις κ να εχεις καποια μορια για το δημοσιο. Τα χρηματα ειναι καλα αλλα αν παρεις μετθ δεν θα σου φτανουν . Οτι αλλο θες εδω ειμαι. Μπορεις να μπεις κ στο σαιτ της αεροποριας (www.haf.gr)
-
Λοιπον κατσε καλα εσυ δεν ξερεις...αχ παρη...θα το μετανιωσεις πικρα!
Εχω θειο ταγματαρχη στην Α/Μ ΤΑΞ Ν.Σαντας...το ξερω καλα το παραμυθι!
ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν θες παμε για καφε να στα πω και απο κοντα...
-
Αν και δεν σε ξέρω καλά το μόνο που θα έλεγα σε κάποιον για το συγκεκριμένο είναι όχι. Το λέω το όχι γιατί δεν είναι εύκολο...
Έχω αρκετούς φίλους που πήγανε και μετά σηκωθήκανε και φύγανε...και οκ φεύγεις αλλά δεν είναι κρίμα να χάσεις κάποια χρόνια απο την ζωή σου?
(Μην ξεχνάς και τι λέγανε στο στρατό για τους ΕΠΟΠ...)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
mpoykovi
Σαν ποιο εμπειρος πιστευω μετα απο 30χρονια στην αεροπορια πιστευω αυτα που θα γραψω να σε βοηθησουν .Ο θεσμος των ΕΠΟΠ ειναι καλος και τον προλαβα αλλα ισχυουν αλλα για τον στρατο(μεταθεσεις θα ακολουθησει η οικογενεια:)-πολλες σκοπιες-αλλη νοοτροπια ο υπξκος του στρατου σε συμπεριφορα αλλα για αεροπορια ποιο λιγες μτθ- λιγοτερες σκοπιες αλλη συμπεριφορα του υπξκου κ αλλα ναυτικο(ολο σε καραβι κ χαλια νοοτροπια υπαξκων)χρειαζεται πειθαρχια υπακοη κ καλη συμπεριφορα .Αν παρει η αεροπορια καλο ειναι να πας εκει.Αν εισε ευχαριστημενος με την δουλεια σου κ θες να εισε εσυ το αφεντικο κατσε εκει και προσπαθησε να γινεις ο καλυτερος .Απο εποπ μπορεισ καποια στιγμη να φυγεις κ να εχεις καποια μορια για το δημοσιο. Τα χρηματα ειναι καλα αλλα αν παρεις μετθ δεν θα σου φτανουν . Οτι αλλο θες εδω ειμαι. Μπορεις να μπεις κ στο σαιτ της αεροποριας (
www.haf.gr)
ευχαριστω:)...δεν εχω αποφασισει ακομη σιγουρα αν και σημερα περασα συνεντευξη:confused::confused:...θα κοιταξω και για την αεροπορια σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα....αν και η ιδικοτητα που δηλωσα μου ειπαν πως ειναι πολυ καλη και οχι με πολλες αγκαριες και μεταθεσεις
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Λοιπον κατσε καλα εσυ δεν ξερεις...αχ παρη...θα το μετανιωσεις πικρα!
Εχω θειο ταγματαρχη στην Α/Μ ΤΑΞ Ν.Σαντας...το ξερω καλα το παραμυθι!
ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν θες παμε για καφε να στα πω και απο κοντα...
αντε σηκωσε το τηλ να παμε για καφε:mobile::mobile::mobile::mobile:....σημερα που ειμαι σαλονικη και εχω και ελευθερο χρονο
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Αν και δεν σε ξέρω καλά το μόνο που θα έλεγα σε κάποιον για το συγκεκριμένο είναι όχι. Το λέω το όχι γιατί δεν είναι εύκολο...
Έχω αρκετούς φίλους που πήγανε και μετά σηκωθήκανε και φύγανε...και οκ φεύγεις αλλά δεν είναι κρίμα να χάσεις κάποια χρόνια απο την ζωή σου?
(Μην ξεχνάς και τι λέγανε στο στρατό για τους ΕΠΟΠ...)
thodori εχεις δικαιο δεν γνωριζομαστε αλλα νομιζω πως αυτο που 8α πω το καταλαβαινεις γιατι και εσυ ελευθερος επαγγελματιας εισαι...βλεπω παρα πολλους δημοσιους υπαλληλους που δουλευουν 8 ωρες και πληρωνονται καθε 15 μερες και μου λεν οτι κουραζονται:mad::mad:...για να μην παρεξηγηθω οχι οτι εχω κατι με εσας απλα ειναι καποιοι που δεν λεν να καταλαβουν οτι παιρνουν λεφτα χωρις αγχος:yikes:.....αντιθετα εχω δουλευω 15 και 18 ωρες για να παρω τα λεφτα που παιρνουν αυτοι και χωρις να εχω σιγουρο μελλον....γιατι λοιπον να μην γινω σαν αυτους αν μπορω και αν θελω και αλλα λεφτα να βγαζω κατι εκστρα οταν μπορω..εχω αδικο???γιατι στην χωρα μας αυτο γινεται παρα πολλες δουλειες στην μαυρη
-
Σε αυτό που λές έχεις δίκιο...το 8ωρο του δημόσιου υπαλλήλου είναι πάντα ζηλευτό..και είναι γιατί μετά το 8ωρο δεν έχεις άγχος (το 95% των δημ.υπαλλήλων τουλάχιστον).
Απο κει και πέρα ο στρατός που λές δεν είναι σαν το δημόσιο ακριβώς...έχει σκοπιές, ασκήσεις, χειρωνακτική δουλειά, τιμωρίες, διαταγές, βλάκες και ενα σωρό άλλα.
Χίλιες φορές υπάλληλος στο δήμο στον τομέα καθαριότητας και να σκουπίζω με ενα καροτσάκι το δρόμο...
(Πάντως στεναχωριέμαι που βλέπω άτομα να φεύγουν απο ελευθ. επαγγελματίες και να αναζητούν απελπισμένοι λύσεις...αλλά εκεί μας σπρώχνουν...όταν εμένα η εφορία μου πέρνει 1500 το μήνα ποσο να αντέξεις...ας μην τα σκέφτομαι γιατι βλέπω να φεύγουμε μαζι για εποπ).
-
φιλε θοδωρη δεν ειναι ασχημο αυτοι που πηγαν κ τους πηραν μετα που εφυγαν κ ειχαν παρει τη θεση καποιον που ηθελαν να πανε κ δεν μπηκαν γιατι μη νομιζεις αν δεν εχεις καποιον να βοηθησει δεν σε παιρνουν κ λεω κ παλι εντελως διαφορετικη νοοτροπια στα τρια σωματα
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
mpoykovi
φιλε θοδωρη δεν ειναι ασχημο αυτοι που πηγαν κ τους πηραν μετα που εφυγαν κ ειχαν παρει τη θεση καποιον που ηθελαν να πανε κ δεν μπηκαν γιατι μη νομιζεις αν δεν εχεις καποιον να βοηθησει δεν σε παιρνουν κ λεω κ παλι εντελως διαφορετικη νοοτροπια στα τρια σωματα
θα συμφωνισω και παλι μαζι σου...εντελως διαφορετικα τα 3 σωματα μεταξυ τους....
thodori εμενα 3200 παρακαλω...γιαυτο θελω να την κανω γιατι βλεπω οτι δεν θα εχουμε μελλον
-
-
-
Για το πόσα δίνουμε στην εφορία το μήνα λέμε ρε συ....αλλά άμα δίνει 3200 ο Paris...
-
To καταλαβα και αυτο εννοω με 3200 θα πηγαινα και εγω χωρις σκεψη!
-
Όταν ήμουν στα 18 φώναζε ο πατέρας μου ''Πήγαινε στο δημόσιο να 'σαι σίγουρος''κι εγώ ήθελα να σπουδάσω φωτογραφία.Σήμερα έχω μια επιχείρηση πολλών χιλιάδων ευρώ και ζηλεύω τους δημόσιους υπαλλήλους.
Αυτό κατάφεραν αυτοί που μας ορίζουν δυστυχώς
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
3200 το μήνα?
oxi ρε..τωρα λογο δουλειας ηρθε εφορια 3200
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
TRIBAL7
Με 3200 παω και εγω!!!
που πας????να παω και εγω αν ειναι...εγω μιλαω για 1000Ε να παω
-
Αμα ειναι να πληρωνω εφορια 3200 λεω παω και εγω τωρα εγινα κατανοητος?
-
γιατο το σκεφτομαι και εγω
-
Nα σε ρωτήσω κάτι ρε Πάρη?
σε κανάνα βαπόρι έχεις σκεφτει να μπείς για ταξιδάκι?
-
-
Στο σώμα των Ταλιμπάν και να τους πυρπολήσεις....
-
Στο σώμα αναξιοπαθούντων Stiloκατόχων...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
A μπαγασάκο!!!
με τόση επιστροφή φόρου...όχι δεν θα πήγαινα!:D
-
Να δώ τέτοια επιστροφή και ας πεθάνω που λένε...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Να δώ τέτοια επιστροφή και ας πεθάνω που λένε...
Τα πάντα γίνονται...
http://i290.photobucket.com/albums/l...s/eforia_2.jpg
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Έχεις πρόβλημα με τον λογιστή σου,εκτός κι αν είσαι συνέταιρος με τον Βαρδηνογιάννη
που κι αυτός σιγά να μην πληρώνει τόσα
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
TRIBAL7
Nα σε ρωτήσω κάτι ρε Πάρη?
σε κανάνα βαπόρι έχεις σκεφτει να μπείς για ταξιδάκι?
ναι πριν μερικα χρονια το ειχα σκεφτει αλλα δεν μου αρεσε στο τελος και ετσι το παρατησα.....σκεφτομουν μαλιστα να παω εμπορικο ναυτικο αλλα μιλησα με καποιους και αλλαξα γνωμη.....εσυ αυτο κανεις????
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
εσυ δεν μπορεις να καταταγεις πουθενα εγω λεω να φυγεις να πας αλλου:D:D:D
-
Οταν υπήρχαν οι ΕΠΥ ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα γιατί όπως και να έχει ήσουν υπαξιωματικός. Τώρα το αιώνιος φαντάρος είναι κάπως ζόρικο...
Επειδή ο ξάδελφος μου είναι ΕΠΥ οι μεταθέσεις δύσκολα παλεύονται οικογένεια, φίλοι κτλ. ειδικά αν δεν υπάρχει βύσμα.
Πάντως τα λεφτά είναι καλά με τα ζόρια που υπάρχουν τελευταία...
ΕΣΥ αποφασίζεις... :unsure:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PARHS
ναι πριν μερικα χρονια το ειχα σκεφτει αλλα δεν μου αρεσε στο τελος και ετσι το παρατησα.....σκεφτομουν μαλιστα να παω εμπορικο ναυτικο αλλα μιλησα με καποιους και αλλαξα γνωμη.....εσυ αυτο κανεις????
εσυ δεν μπορεις να καταταγεις πουθενα εγω λεω να φυγεις να πας αλλου:D:D:D
Σε ναυτιλιακη είμαι junior manager και αν ηθελες θα μπορούσα να σε έβαζα πριν εφευγα!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Οταν υπήρχαν οι ΕΠΥ ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα γιατί όπως και να έχει ήσουν υπαξιωματικός. Τώρα το αιώνιος φαντάρος είναι κάπως ζόρικο...
Επειδή ο ξάδελφος μου είναι ΕΠΥ οι μεταθέσεις δύσκολα παλεύονται οικογένεια, φίλοι κτλ. ειδικά αν δεν υπάρχει βύσμα.
Πάντως τα λεφτά είναι καλά με τα ζόρια που υπάρχουν τελευταία...
ΕΣΥ αποφασίζεις... :unsure:
Σωστος ο φιλτατος!Αν ηταν ΕΠΥ θα πηγαινα κι εγω ανετα...ΕΠΟΠ οχι...
Αλλο ΕΠΥ...Αλλο ΕΠΟΠ...αλλο σχολη Ευελπιδων...κι αλλο φανταρος!
Παρη σορυ ρε φιλε την ειδα την κληση σου ειμαι βραδυνος στην δουλεια και λιγο δυσκολο.θα ηθελες πεμπτη που ρεπαρο κι ολας?αν δεν σου ειναι ευκολο για θεσσαλονικη ερχομαι εγω σερρες!
-
παιδια για ακομη μια φορα θελω τα φωτα σας......
επειδη ακομη ψαχνωμαι για αυτο το 8εμα αν καποιος εχει γνωση πανω σε αυτο που ρωταω ας μου απαντηση...κανω τα χαρτια μου για εποπ στην αεροπορια(ξερω τι σας λεω τωρα και εσας τι σας νοιαζει)....εχει κανεις γνωσεις για αυτεσ τισ ειδικοτητες????
· Οδηγός-Χειριστής
Οχημάτων -
Μηχανημάτων
(50)
· Πυροσβέστης (50)
· Άμυνας Αερο-
δρομίων
( 170)
· Αστυνομικός (45)
· Άμυνας Αερο-
δρομίων Ειδικών
Επιχειρήσεων
(10)
· Τεχνίτης
Υδραυλικών
Εγκαταστά-
σεων
(15)
· Μεταφορέας
Ασθενών - Τραυ-
ματιοφορέας
(30)
· Άμυνας Φρουρός
Μετά Σκύλου
(10)
· Στρατολόγος (30)
ευχαριστω εκ των προτερων....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Σωστος ο φιλτατος!Αν ηταν ΕΠΥ θα πηγαινα κι εγω ανετα...ΕΠΟΠ οχι...
Αλλο ΕΠΥ...Αλλο ΕΠΟΠ...αλλο σχολη Ευελπιδων...κι αλλο φανταρος!
Τι σχεση εχουν ρε Μιχαλάκη οι ΕΠΥ με την σχολή Ευελπίδων...
(θα μας κουφανεις ρε φιλε με αυτα που κατα καιρους γραφεις...)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
mitsos
Τι σχεση εχουν ρε Μιχαλάκη οι ΕΠΥ με την σχολή Ευελπίδων...
(θα μας κουφανεις ρε φιλε με αυτα που κατα καιρους γραφεις...)
χμμμ...:)
Απλα λεω οτι αλλο ειναι τα ΕΠΥ...
Αλλο η σχολη ευελπιδων...
Αλλο οι ΕΠΟΠ...
Κι αλλο ενα κοινος φανταρος...
Και επινοω οτι αυτα τα 4 ειναι εντελως διαφορετικα και δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους...αυτο λεω κι εγω...οτι κι εσυ...οτι δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους!
σορυ ρε φιλε πιο απλα δεν μπορω να το διατυποσω...
Και δεν ειναι αναγκαιο να διαβαζεις ποστ μου...οπου θα βλεπεις MiKe_KaVaLa κανε τα στραβα ματια PLZ :)
-
Xμμμμ, ωραίο θέμα... κ πολύ κοντινό μου, μιας κ θέλω ακόμα 39 ημέρες για να απολυθώ...
Είναι πολλά που πρέπει να ζυγίσεις Πάρη. Τα λεφτά είναι καλά(έως πολύ καλά), δεν κάνεις ΤΙΠΟΤΑ(!!!!), δεν έχεις άγχος κλπ κλπ κλπ...
Εαν μπορείς να αντέξεις τις μεταθέσεις, τότε θα σου πρότεινα να το κάνεις. Βέβαια πάντα υποθέτοντας ότι βγάζεις λιγότερα χρήματα το μήνα τώρα...
Η Π.Α δεν είναι αυτό που ήταν παλιότερα. Πλεον παίζει τρελή σκοπιά, αγγαρία, εμπλοκές κλπ. Έχε το κι αυτό στο νου σου...
Για περισσότερα θα σου απαντήσω το απόγευμα, γιατί μόλις βγήκα από τη μονάδα κ είναι λίγο κομμάτια...
-
Αρη ναι ρε φιλε για βοηθησε με λιγο....κοιτα τα λεφτα ειναι σχεδον τα ιδια που βγαζω και τωρα αλλα τωρα δουλευω 8 το πρωι με 9 το βραδυ καθε μερα και σαββατο μεχρι απογευμα....εισαι στον στρατο σαν εποπ????
-
Μιας και το αμάξι αργεί κατά πως δείχνει το πράμα, ένα από τα πρώτα μου ποστ θα είναι για αυτό που συζητάτε (για να περάσει η ώρα και να ηρεμήσω λιγάκι). Δε θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία αλλά από εμπειρία του βαφτισιμιού μου που είναι ΕΠΟΠ στην Αεροπορία με ειδικότητα πυροσβέστη. Άρτι μετατεθείς εκ Λήμνου λοιπόν ο νεανίας, πιστεύω πως έκανε ίσως την καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει. Και εξηγούμαι:
Η επαγγελματική του εμπειρία αναλύεται σε περιόδους εποχικού πυροσβέστη και οδηγού μηχανημάτων (από μπομπκατ μέχρι εκσκαφέα) σε τεχνική εταιρία και τολμώ να πω πως το τελευταίο το γούσταρε περισσότερο απ' όλα.
Η εκπαιδευτική του διαδρομή εξαντλείται σε κάτι εξάμηνα στο ΤΕΙ (όπου πέρασε από ΤΕΛ) χωρίς να ξέρει μάλλον και ο ίδιος πως το λένε το τμήμα που πέρασε.
Με δεδομένα αυτά το μέλλον του διαγραφόταν είτε βουτηγμένο στα σκ@τ@ του ιδιωτικού τομέα (έστω και σαν υπαλλήλου) και στα κ@τουρ@ του δημοσίου αν μπορούσε να κάνει κάτι με το εποχιλίκι ή αν τσιμπιόταν πουθενά αλλού. Ε μεταξύ των στερεών και των υγρών, πιστεύω πως τα υγρά ήταν προτιμότερα μιας και τα στερεά πειράζουν και την ψυχική υγεία και δεν ξέρεις ποτέ πότε θα σε εγκαταλείψουν κι αυτά. Τώρα μετά από 3μισι κοντά χρόνια έχει μισθό πάνω από χιλιάρικο (εγώ για να βγάλω καθαρό χιλιάρικο παίζει και να πηδιέμαι σε κανα πελατάκο για καμιά βδομάδα αλλά που τέτοιες βδομάδες πλέον), έχει τα απογεματάκια του για διάφορα (η ώρα είναι κοντά εφτά και ακόμα στο γραφείο είμαι και πιθανόν να παίξει ξενύχτι) και είναι εξασφαλισμένος. Τα αρνητικά τώρα: Ναι έχει μυστήριους τύπους από πάνω (νταξ ντεμέκ - στρατός η μοδίστρες αλλά στρατός) αλλά και γω μυστήριος είμαι και ακόμα πιο μυστήριος με τον εαυτό μου. Ναι σηκώνεται πριν λαλήσουν οι πετεινοί αλλά και γω σηκώνομαι βραδυάτικα για κανα αντιόξινο γιατί με τσάτισε ο τάδε πελάτης ή γιατί έσκασε η επιταγή του δείνα. Το μόνο στο οποίο χάνει είναι όταν περιμένουν κανα μεγάλο αεροπλάνο και βαράν κάτι επιφυλακές απίστευτες, στις ασκήσεις που τον είδα σε βίντεο 80 κιλά παιδί να παλεύει με μια στολή άλλα 50 να οδηγήσει ρεγκόβερ (ΤΟ γέλιο) και ότι ΝΑΙ είναι στρατός όπως και να το δεις.
Αδερφέ ζύγισε τα υπέρ και τα κατά. Βάλε στο ζύγι και τον εαυτό σου μέσα κατά πόσο τον εκτιμάς και τι είναι αυτό που εκτιμάς, βγάλε δεισιδαιμονίες και προλήψεις, η τύχη είναι παράγοντας και στα δύο ζύγια οπότε δεν προσμετράται στο τελικό και βουρ. Στο κάτω κάτω προσπαθείς για το καλύτερο για τον εαυτό σου πρώτα.
-
ευχαριστω φιλε μου για τιν απαντηση σου....σε μια παρομοια κατασταση με τον βαφτισιμιο σου ειμαι και εγω αφου μετα το λυκειο δεν υπαρχει μερα που να μην δουλευω απο το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ(και εγω υπαλληλος θεωρουμε και μισο αφεντικο μαζι)...περιμενω ηδη αποτελεσματα απο μια προκυριξη και εχω κανει τα χαρτια μου και για αλλες....θα δειξει ο καιρος
-
μετα απο πολυ καιρο σας ενημερωνω πως σε λιγες μερες θα με θρεφει η ΜΑΜΑ πατριδα....
την Τεταρτη 14 του μηνα μπαινω στην Θηβα...:devil::devil:
ελπιζω να μου πανε καλα τα πραγμματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:metalo::metalo:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PARHS
μετα απο πολυ καιρο σας ενημερωνω πως σε λιγες μερες θα με θρεφει η ΜΑΜΑ πατριδα....
την Τεταρτη 14 του μηνα μπαινω στην Θηβα...:devil::devil:
ελπιζω να μου πανε καλα τα πραγμματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:metalo::metalo:
ΟΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!! ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΗ!
ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ? ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ?
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΦΙΛΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...
"ΒΛΕΠΕ-ΑΚΟΥ-ΣΩΠΑΙΝΕ"...
p.s.: (Δεν προλάβαμε να κάνουμε και το air-condition που λέγαμε..!!!! :)
-
Φίλε PARHS , σου εύχομαι να σου πάνε όλα πολύ καλά και να επιτύχεις σε αυτό πού θέλεις .
Καλή Κατάταξη , Φίλε ,
Jason
-
καλη κατατακη παρη!!!!!!! καλη τυχη!!!!!!!!!