-
TEΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2010
Ανακοίνωσε η κυβερνησάρα μας τα τέλη κυκλοφορίας για το 2010.
Έχουμε & λέμε
1.για αυτοκίνητα από 1-1-1996 έως τέλος 1999 +100ευρώ
2.για αυτοκίνητα από 1-1-2000 έως τέλος 2004 +50 ευρώ
3.για αυτοκίνητα από 1-1-2005 και μετά -18 ευρώ.
Τα ονόμασε ο κουφός(Σουφλιάς)πράσινα τέλη.
Γιατί το δικό μου που είναι Οκτώβρη 2004 είναι πιο ρυπογόνο από το stilo του 2005!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
-
Απάντηση: TEΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2010
Αν αυτά είναι "πράσινα" τέλη εγώ είμαι μπλέ σαν στρουμφάκι.
-
24-3-2007 ειμαι εγω και αντι να πλιρωσω 240 θα δωσω 222?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sailo
24-3-2007 ειμαι εγω και αντι να πλιρωσω 240 θα δωσω 222?
Εσυ απ'ότι κατάλαβα 182
-
και αυτα που ειναι πριν το 1996? τα κανουν κατασχεση και τα καινε στο Συνταγμα προς παραδειγματισμο???
πρασινα τελη και πρασινα αλογα...
-
Αλλη μια χαζομαρα της κυβερνησης (για να μην πω τιποτα αλλο).
Οτι να'ναι ειμαστε!
Τουλαχιστον ας δωσουν κινητρα να μπορεσουν ολοι αυτοι που εχουν παλια αυτοκινητα να τα αλλαξουν!
-
Ρε παιδιά, θα τρελαθώ....Δηλαδή το C3 της Μαρίας 1100cc του 2003 είναι πιο ρυπογόνο από ένα τζιπ του 2007....Θα την κάνω ψώνιο με το τυρόγαλο (Σουφλιάς) ρε γμτο....
-
Για κατσε να παρω τηλ την Μαρια να της την πω γιατι μας την λεει καθε φορα οτι ειναι σαραβαλα τα αμαξια μας!!!Γεια σου ρε Σουφλια!Εισαι παλικαρι!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Για κατσε να παρω τηλ την Μαρια να της την πω γιατι μας την λεει καθε φορα οτι ειναι σαραβαλα τα αμαξια μας!!!Γεια σου ρε Σουφλια!Εισαι παλικαρι!!!!
Εσύ να ευχαριστείς τον Θεό που το δικό σου είναι 1,2 (και εμένα 1,6)...:D
-
Μου φτιάξατε την μέρα πρωί πρωί....κάθε μέρα που έρχομαι στη δουλειά και διαβάζω ειδήσεις διαβάζω και άλλον ένα τρόπο για να μου πέρνουν τα λεφτά... Έχω αγανακτήσει απο αυτό το πράγμα, το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να τα πάρει απο όλους και προφανώς πολύ περισσότερο απο αυτούς που δεν τα έχουν γιατί αυτά τα μέτρα αυτούς έχουν στόχο...
Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική της χρονολογίας με τίποτα. Απο την στιγμή που ένα μοντέλο είναι στην παραγωγή έστω απο το 2003 εως το 2007 και μετά αντικαθίσταται απο το νέο μοντέλο σίγουρα αυτό το αμάξι θα έχει τον ίδιο κινητήρα για τα μοντέλα του. Δεν νομίζω ο 1600αρης πχ του stilo να άλλαξε απο το 2000 μέχρι το 2008. 8 χρόνια τον ίδιο κινητήρα είχε αλλά ο ένας θα πάρει λεφτά πίσω και ο άλλος θα πληρώσει κανονικά την 50αρα του...
Αρα το μέτρο σε τι αποσκοπεί? Στο να τα πάρει και να τα πάρει χοντρά απο αυτούς που ίσα ίσα τα βγάζουν πέρα... Γιατί δεν είναι δυνατόν να ζητάς έτσι. Αυτός που έχει ένα αμάξι παλιό και με το ζόρι τα βγάζει πέρα τον ρωτάει ο κουφός και ο χοντρός αν έχει λεφτά να πάρει άλλο αμάξι? Σιγα μην τους νοιάξει... Αυτό το μέτρο ευνοεί μόνο τους πλούσιους γιατί είναι οι μόνοι που μπορούν να πάρουν αμάξι κάθε 2-3 χρόνια, ο οικογενειάρχης με τα 3 παιδιά που πήρε ένα αμάξι το 2003 και με το ζόρι το συντηρεί του ζητάει να πληρώσει τα κερατιάτικα...
Θα ψαχτώ πάντως για το θέμα και καλό είναι να ψαχτούν και άλλοι γιατί είναι κατάφορη αδικία αυτό το πράγμα...όχι να χρησιμοποιούν σαν πρόσχημα τα πράσινα τέλη και άλλες τέτοιες μπούρδες για να μας πέρνουν το χρήμα που βγάζουμε με ιδρώτα...
Δεν θα πληρώνουμε εμείς τις ατασθαλείες του Βουλγαράκη, τις Βίλες του Ρουσόπουλου, τις μίζες της Μιζενς και ένα σωρό άλλα...
-
Με ενοχλεί που μας περνάνε για ιθαγενείς Μαο Μαο, βαπτίζοντας το μέτρο "πράσινο"...Πράσινα τα βλέπεις εσύ βάζελε Σουφλιά..Γιατί αν πραγματικά ήθελαν να βάλουν "πράσινα" μέτρα θα έπρεπε να αποστέλονται τα τέλη βάσει ενός καταλόγου που θα αναγράφει τις εκμπομπές ρύπων ανά μοντέλο. Είναι ΚΑΤΑΦΟΡΗ αδικία...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Εσύ να ευχαριστείς τον Θεό που το δικό σου είναι 1,2 (και εμένα 1,6)...:D
Aαχα!!! ψέματα μας λέτε τόσο καιρό για abarth και τέτοια εε?
Αν σας πετύχω ποτέ στο δρόμο θα ''περάσω''από ΄''πάνω''σας!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
....
Δεν θα πληρώνουμε εμείς τις ατασθαλείες του Βουλγαράκη, τις Βίλες του Ρουσόπουλου, τις μίζες της Μιζενς και ένα σωρό άλλα...
Και ποιος νομίζεις ότι θα τα πληρώσει;;;
Ελλαδιστάν for ever....
Αι στο διάολο ρεμάλια... Για αυτό δεν ψηφίζω ρε! Μλκσμνα...
-
Όντως μεγάλη αδικία!
Η μείωση που κάνουνε είναι για γέλια (18Ευρώ) και η άυξηση απο την άλλη πολύ μεγάλη!!!
Και καλά μείωσαν τα τέλη ταξινίμησης κατά 50% μέχρι 7/7/2009 για να τονώσουν την αγορά.
Όλοι περιμέναμε πως θα τα πάρουν πάλι πίσω αλλά όχι και έτσι... Αυτοί θα βγάλουν τα "σπασμένα" εν μια νυκτί!
Εν τω μεταξύ απο 30/12/1995 και πριν η αύξηση είναι 150Ευρώ!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
canonis
Εν τω μεταξύ απο 30/12/1995 και πριν η αύξηση είναι 150Ευρώ!!!
Έτσι ακριβώς. Την ίδια επιβάρυνση (150€)βάζει στο sunny μου που είναι καταλυτικό με προδιαγραφές 94/12(euro 2) και σε ένα οποιοδήποτε μη καταλυτικό πρίν το 1985 που στην ουσία εκπέμπει καρκίνο! Και το stilo μου όμως θα επιβαρυνθεί με 50€ μιά και η πρώτη άδεια εκδόθηκε 23-04-04!!!
Άλλο ένα φοροεισπρακτικό μέτρο τελικά που το βάφτισαν "πράσινο".
-
Χαράτσι για τους ρυπαίνοντες
Επιστρέφει το μέτρο της απόσυρσης, μαζί με «πράσινα» τέλη κυκλοφορίας
Την επιστροφή του μέτρου της απόσυρσης από τον Αύγουστο, τη σύνδεση τελών κυκλοφορίας με τους ρύπους από το 2010 και την εφαρμογή «πράσινου» δακτυλίου στην Αθήνα από το 2011, ανακοίνωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γ.Σουφλιάς μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, η οποία εξέτασε μέτρα για τη μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων.
Παράλληλα, ο κ. Σουφλιάς απέκλεισε κατηγορηματικά προτάσεις για δημιουργία διοδίων στο κέντρο της πρωτεύουσας και για κυκλοφορία πετρελαιοκίνητων οχημάτων. Στόχος των μέτρων είναι, όπως είπε, «το 2012 να μειωθούν οι ρύποι κατά 25%-35% και το 2015 έως 60%» κατέληξε.
Τέλη κυκλοφορίας
Αναφορικά με το νέο τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας,αυτός τίθεται σε ισχύ το 2010. Δηλαδή τα τέλη κυκλοφορίας για το 2010, που ως γνωστό καταβάλλονται στο τέλος του 2009, θα υπολογιστούν με τον νέο τρόπο.
Βάσει αυτού, τα ΙΧ χωρίζονται πλέον σε τέσσερις κατηγορίες και τα τέλη θα υπολογίζονται με βάση τον κυβισμό και την περιβαλλοντική επιβάρυνση που προκαλεί ο κινητήρας των οχημάτων:
- Τα αυτοκίνητα που έχουν άδεια κυκλοφορίας μετά την 1/1/2005, εντάσσονται στην κατηγορία Α και θα πληρώνουν 18 ευρώ λιγότερα σε σχέση με τα σημερινά τέλη.
- Τα αυτοκίνητα κατηγορίας Β με άδεια κυκλοφορίας από 1/1/2000 έως 1/1/2004 θα πληρώνουν επιπλέον 50 ευρώ.
- Τα αυτοκίνητα κατηγορίας Γ με άδεια κυκλοφορίας από 1/1/1996 έως 31/12/1999, θα πληρώνουν 100 ευρώ επιπλέον.
- Τα αυτοκίνητα κατηγορίας Δ με άδεια κυκλοφορίας έως τις 31/12/1995, θα πληρώνουν 150 ευρώ περισσότερα.
Τα τέλη κυκλοφορίας για τα υβριδικά αυτοκίνητα κάτω των 1.929 κ.ε. παραμένουν μηδενικά, ενώ για εκείνα με παραπάνω κυβικά ισχύει το ήμισυ των τελών για τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Α.
Η απόσυρση
Σχετικά με το μέτρο της απόσυρσης και ανανέωσης του στόλου των οχημάτων, το οποίο θα εφαρμοστεί αμέσως μετά την έκδοση των σχετικών υπουργικών αποφάσεων τον Αύγουστο, θα κλιμακώνεται βάσει της κατηγορίας και του κυβισμού του οχήματος που αποσύρεται.
Ειδικότερα, τα κίνητρα απόσυρσης αυτοκινήτου, χωρίς αγορά νέου, ανά κατηγορία Ι.Χ., είναι τα εξής:
- 500 ευρώ για απόσυρση Ι.Χ. έως 900 κυβικά
- 1.000 ευρώ για Ι.Χ. από 900-1.400 κυβικά
- 1.500 ευρώ για Ι.Χ. από 1.400-2.000 κυβικά
- 1.800 ευρώ για Ι.Χ. από 2.000-2.400 κυβικά
- 2.200 ευρώ για Ι.Χ. από 2400 κυβικά και πάνω.
Παράλληλα, για αγορά αυτοκινήτου νέας τεχνολογίας (οχήματος Euro 4 ή Euro 5) μετά την απόσυρση του παλιού, δίδεται οικονομικό κίνητρο 1.000 ευρώ επιπλέον.
To ΥΠΕΧΩΔΕ υπολογίζει ότι μέσα στο 2009 θα αποσυρθούν 50.000 οχήματα, 250.000 το 2010, περίπου 230.000 Ι.Χ. το 2011 και 200.000 οχήματα το 2012.
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...1&lngDtrID=244
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
HighFidelity
Άλλο ένα φοροεισπρακτικό μέτρο τελικά που το βάφτισαν "πράσινο".
Κερατά καμπίσιε κουφέ που να κάνεις άλλα 10 χρόνια να δεις τον Βάζελο να παίρνει πρωτάθλημα και την ΑΕΛ στη Γ'.....
Εννοείτε ότι έριξε πάλι άκυρο στη πετρελαιοκίνηση καθώς εδώ είμαστε πολλοί "πράσινοι" λέμε και ξέρουμε πιο πολλά από όλη η Ευρώπη μαζί....Αει σιχτίρ πρωινιάτικα.
-
Παντως μεσα στην Θεσσαλονικη κυκλοφορουν πολλα diesel ειδικα τζιπ μεγαλου κυβισμου..δεν βλεπω ομως κ κανενας να τους σταματαει..
-
Ωπα ρε παιδια θα μας τρελλανουν αυτοι τελοιως!!!
Δλδ ενας παππους που εχει ενα Ford Targus 2000κυβικα απο το 1900 λεμε ο οποιος παιρνει συνταξη 500 ευρω και εχει να πληρωσει 580 τελη συν 150 ευρω επειδη του καβλωσε του καθε πουστη εκει περα?Βεβαια του λενε μεγαλε εαν θελεις εαν δεν θελεις κανε αποσυρση και παρε καινουριο με 2000 ευρω λιγοτερα απο την κανονικη του τιμη!Βεβαια κανεις δεν του ειπε οτι μολις παει να παρει καινουριο δεν θα του εγκρινουν το δανειο λογο ηλικιας και θα μηνει με το παλιο ο παππους!!!
Ενας υπευθυνος να τους τιναξει και τους 300 στον αερα γινεται?
-
Είστε όλοι σας αχάριστοι! Ξέρετε που πάνε τα λεφτά από τα τέλη κυκλοφορίας; Στους δήμους πάνε για τη βελτίωση του οδικού δικτύου. Πώς αλλιώς θα είχαμε αυτό το άριστο οδικό δίκτυο, χωρίς λακούβες, σαμαράκια και ανάποδες κλίσεις; Παντού φωτισμένο και επαρκώς σηματοδοτημένο; Αλλά τέτοιοι που είστε, τι να περιμένει κανείς;
Κομμένη η πλάκα, μόλις γύρισα από Βαρκελώνη και μου ήρθε να βάλω τα κλάματα. Τι δρόμοι υπάρχουν; 2 κατευθύνσεις από 4 λωρίδες, από 2 λωρίδες ανάγκης, 2 ποδηλατόδρομοι, τράμ και 2 πεζοδρόμια περίπου 12 μέτρα πλάτος έκαστο. Δηλαδή ρε Σουφλιά, οι Βαρκελωνέζοι πόσα πρέπει να σκάσουν για τέλη, σε σχέση με μας τους Μάο - Μάο που τολμάμε να πούμε την Αχαρνών Λεωφόρο; Ούστ!
-
ρε παιδιά να προτείνω κάτι? Επειδή είναι σκοτάδι και δεν βλέπω ποιος φούστης μου πιάνει πάλι τον κ@λο με αφορμή το αυτοκίνητο και τα πράσινα άλογα! δεν μαζευόμαστε λίγο να διαμαρτυρηθούμε γιατί το βαρέθηκα το ζήτημα?
Ας επικοινωνήσουμε μέσο διαδυκτίου με όλες της μηχανοκίνητες λέσχες να οργανώσουμε καμία διαμαρτυρία...που να κάνει θόρυβο, μπας και πάρουν τίποτα πίσω?
Ο καθένας μόνος του, μόνο να βρίζει την άδική του μοίρα μπορεί!
Γιατί (λέω εγώ τώρα) σε όλη την Ελλάδα μια συγκεκριμένη μέρα και ώρα να μην κανονίσουμε να κλείσουμε δρόμους πλατείες υπηρεσίες, Βουλή και ότι άλλο με τα αυτοκίνητα σβηστά και ακινητοποιημένα? Και παράλληλα να το στείλουμε και στο ευρωκοινοβούλιο με live ιντερνετικές κάμερες από όλη την χώρα?
Πνίγομαι γ@μωτο μου!:yikes::dildo1::dildo1::dildo1::dildo1::dildo1 ::dildo1::dildo1::dildo1:
-
Μπουρλότο!!!! Τα έχω πάρει με τον σκούφο τον πλατύποδα....Ά ρε κιαρατά κουφάλογο να μη ρίξει στάλα στο κάμπο και να σου καούνε τα μπαμπάκια..
Τα πιάνω ένα ένα και έχω πάρει τώρα.
Δηλαδή, πληρώνουμε (ξανά) ενώ μας κοροιδεύουν στα μούτρα μας και καταφανέστατα περί πράσινων (αλόγων), για ένα δίκτυο για να σπάμε τα αμάξια που πληρώνουμε!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Ενας υπευθυνος να τους τιναξει και τους 300 στον αερα γινεται?
Αμην και ποτε!!!
-
εγω πηρα ενα uno 1.0 με 45 αλογατακια με 100 ευρω για το χωριο τωρα απο οτι εμαθα θα πληρωνω 250 τελη οποτε το βλεπω χωρις πινακιδες
-
Μιλάω με alfisti να δω τι μπορούμε να κάνουμε...Δεν αντέχεται η κοροιδία...Να μας κλέβει και να μας δουλεύει ο βλάχος πάει πολύ! Πείτε καμία ιδέα!
-
Βρε παιδια εδω φαγωθηκαν δις ευρω απο τις φορολογιες που πληρωνουμε κ δεν εγινε κατι κ θα γινει για 100ευρω?
Ο ελληνας δεν εχει πολιτικη συνειδηση οποτε αδικα ψαχνουμε λυσεις..
-
η λυση ειναι βαση του κυβισμου σε συναρτιση με τους ρυπους που δινει ο κατασκευαστής ετσι υπολογιζεται και σε αρκετες ευρωπαϊκες χωρες
-
ηθελα ναξερα ποια μυαλα σκεφτοντε τετοια εισπρακτικα τερτιπια εμ κ ο σουφλιας τα ακουει που δεν ακουει καθολου αλλα ειπαμε αντε το ετακ αντε ο φορος 150 ευρω αντε τα τελη αντε οι ημιυπαιθριοι ελεος απο τους καναλαρχες που δεν ξερουν ποσα χρωστουν απο τους πετρελαιαδες που κλεβουν ασυστολα απο τους μεγαλοδημοσιογραφους που δεν τολμουν να ακουμπησουν κ πολλους αλλους ποτε θα τα παρουν ειπαμε κωστακη αλλα οχι κ ετσι για αυτο τον πουλ. δεν υπαρχει αλλη φορα
-
Kατσε και θα δείς μονιμα θα κάτσω Κορεα ετσι όπως το πανε....:mad::mad:
-
To ψευτοοικολογικό κράτος έχει μόνο αρπακτικά κίνητρα.
Γι'αυτό ότι και να κάνεις δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
Δεν μπορεί να περάσει ούτε από το τελωνείο.
Πρίν λίγα χρόνια ο Καβαθάς ο εκδότης των 4Τ στη Ελλάδα είχε οργανώσει την πρώτη έκθεση ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
Ελεγε μετά ότι του εβγαλαν την Παναγία δεν μπορούσε με τίποτα να περάσει τα εκθέματα απο το Τελωνείο.Αυτοκίνητο που δεν καίει καυσιμα είναι ανύπαρκτο είδος για το Ελληνικό κράτος.
Για να γίνει η έκθεση δόθηκε η λύση να περάσουν τα αυτοκίνητα από το Τελωνείο σαν ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ :yikes:
Συνεπώς τη φορολογία έχουν πάντα στο μυαλό τους και η οικολογία είναι απλά ο φερεντζές του π@ύστη...
-
Τι να πω.. είστε αχάριστοι για να μην τίποτα πιο βαρύ.Θα έπρεπε να πείτε ένα μπράβο στο π..στη που σκέφτηκε τέτοια μ..κια για να μας τσιμπήσουν πάλι λεφτά.Πόσες μέρες μπορεί να ψάχναν απο που θα μας τα πάρουν πάλι??Πρέπει να καταλάβουμε πόσο δύσκολη είναι η θέση τους ΤΑΠ,ΦΑΠ,ΜΑΠ τα έχουν βάλει όλα το τελευταίο τους χαρτί ήταν να φορολογίσουν το αέρα που αναπνέουμε..κι όμως φίλε ΟΧΙ ο Έλληνας πολιτικός την βρήκε την άκρη,βρήκε πως θα βάλει το χέρι του στην τσέπη μας κρατώντας το "καλό χαρτί" τον "Άσσο" στο μανίκι του για πιο δύσκολες μέρες.Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΡΕ......ΠΑΙΔΑΡΟΙ!!Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλα εγώ και μόνο για την μαλακία που σκέφτηκαν τους δίνω και 100 και 200 ευρώ το χρόνο έχω γαμ.. στο γέλιο.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DontMKsense
Τι να πω.. είστε αχάριστοι για να μην τίποτα πιο βαρύ.Θα έπρεπε να πείτε ένα μπράβο στο π..στη που σκέφτηκε τέτοια μ..κια για να μας τσιμπήσουν πάλι λεφτά.Πόσες μέρες μπορεί να ψάχναν απο που θα μας τα πάρουν πάλι??Πρέπει να καταλάβουμε πόσο δύσκολη είναι η θέση τους ΤΑΠ,ΦΑΠ,ΜΑΠ τα έχουν βάλει όλα το τελευταίο τους χαρτί ήταν να φορολογίσουν το αέρα που αναπνέουμε..κι όμως φίλε ΟΧΙ ο Έλληνας πολιτικός την βρήκε την άκρη,βρήκε πως θα βάλει το χέρι του στην τσέπη μας κρατώντας το "καλό χαρτί" τον "Άσσο" στο μανίκι του για πιο δύσκολες μέρες.Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΡΕ......ΠΑΙΔΑΡΟΙ!!Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλα εγώ και μόνο για την μαλακία που σκέφτηκαν τους δίνω και 100 και 200 ευρώ το χρόνο έχω γαμ.. στο γέλιο.
To κακό ειναι οτι το βάζουν στον **** μας!!!!!!
-
Το έχω ξαναγράψει σε άλλο topic,ένα πρωινό στην τηλεόραση ο γενικός του υπουργείου οικονομικών είπε την εξής μαλακεία ''Δεν πιστεύω ότι ο οικογενειακός προ'υ'πολογισμός θα πέσει έξω για 100 ευρώ παραπάνω στο τέλη κυκλοφορίας'' άκουσων-άκουσων θα με τρελάνουν αυτοί
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
TRIBAL7
Kατσε και θα δείς μονιμα θα κάτσω Κορεα ετσι όπως το πανε....:mad::mad:
Κώστα προετοίμασε το έδαφος να έρθω κι εγώ!!!
-
Σε περιμενω να κανουμε αποικια Ελληνων μεταναστών!!:):):):)
-
εγω το εχω σε ακηνισια και ανασφαλιστο τοσο καιρο...τωρα θα το αφησω και χωρις τελη κυκλοφοριας...μας ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΩΤΑ..ΠΑΛΙ.......
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
TRIBAL7
To κακό ειναι οτι το βάζουν στον **** μας!!!!!!
Στην τσέπη το βάζουν..εσύ 100ευρα χ..ζεις?
-
Γ. ΣΟΥΦΛΙΑΣ
Απάντηση για τα τσουχτερά τέλη
Απάντηση στα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στα τσουχτερά νέα τέλη κυκλοφορίας που ανακοίνωσε το ΥΠΕΧΩΔΕ και στα κίνητρα που δίδονται για απόσυρση παλαιών αυτοκινήτων εν όψει... προεκλογικής περιόδου, έδωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς.
«Τα μέτρα που ανακοινώσαμε δεν έχουν κανέναν άλλο χαρακτήρα εκτός από τον περιβαλλοντικό και αποβλέπουν στην αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από την οδική κυκλοφορία», δήλωσε ο υπουργός, επισημαίνοντας ότι η δέσμη μέτρων κατά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης αναφέρονται στα οχήματα επειδή «όλες οι μελέτες έχουν καταδείξει ότι το 70% των ρύπων στις αστικές περιοχές οφείλεται στην οδική κυκλοφορία».
Συμπέρασμα....στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα...
-
Παράθεση:
Συμπέρασμα....στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα...
Στου κουφού την πόρτα...πάρτην πόρτα και φύγε!
-
Ωραια τα λογια αλλα οι πραξεις μετράνε.
Πολίτης πήγε και κατέθεσε προσφυγή για να χαρακτηριστεί ο νόμος αντισυνταγματικός.
Μέχρι να εκδικαστεί στο εφετείο η υπόθεση το μέτρο μπαίνει στον πάγο.
Άρα κερδίζουμε κάποιο χρόνο.
Προτείνω οι admins να στείλουν κάλεσμα για συγκέντρωση όλων των admin και προέδρων των club για δημιουργία πορείας.
Αν το ανεβάσυμε στο facebook θα γίνει ΜΑΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ