City και σκασμένο λάστιχο
Παιδιά χθες το βράδυ, κατάλαβα ότι είχα σκασμένο λάστιχο μόνο από το θόρυβο της ζάντας και όχι από την άισθηση του τιμονιού. Παραλίγο να χάσω και το λάστιχο. Μέχρι να το ακούσω νόμιζα ότι το στίλο είχε χάσει τα μισά από τα λιγοστά του άλογα...:D:D:D
Με λίγα λόγια, το θέτω ως γεγονός, ώστε ο επόμενος να έχει το νου του...
Απάντηση: City και σκασμένο λάστιχο
Μαλλον απο καμια βιδα θα εχανε λιγο λιγο γιαυτο και δεν το καταλαβες αμεσα, αφου τα λαστιχα ειναι χωρις σαμπρέλα (tubeless).
Φανταζομαι μιλαμε για πισω λαστιχο ετσι?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Φανταζομαι μιλαμε για πισω λαστιχο ετσι?
Όχι φίλε μου. Μπροστά αριστερά, με ελάχιστο αέρα και το τιμόνι να στρίβει άνετα. Έκανα με μικρη ταχύτητα 40-50 μέτρα και στην αρχή νόμιζα ότι είχα χειρόφρενο, μετά άκουσα το λάστιχο και σταμάτησα. Το τιμόνι δεν είχε βαρύνει καθόλου.
Μου κανει εντυπωση αυτο γιατι συνηθως οταν χανεις αερα μπροστα ειτε κοσκινιζει το τιμονι ειτε σε τραβαει απο την πλευρα που κλαταρε..βεβαια το city ποτε δεν το λειτουργουσα γιατι ειχα πληρωσει ηδη μια φορα εκτος εγγυησης την αντλια του..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Μου κανει εντυπωση αυτο γιατι συνηθως οταν χανεις αερα μπροστα ειτε κοσκινιζει το τιμονι ειτε σε τραβαει απο την πλευρα που κλαταρε..βεβαια το city ποτε δεν το λειτουργουσα γιατι ειχα πληρωσει ηδη μια φορα εκτος εγγυησης την αντλια του..
Ντεν έχει αντλία καρντιά μου! Μοτόρι έκχει!
Μια τετραγωνη μ@λακιτσα ηταν..το εχει ακομα ο Μπαφρας στην AutoQuattro να το δειχνει στα αλλα Stilo.Απο τα αγραφα λεμε..
Προσπαθω να θυμηθω τι ΔΕΝ ειχα αλλαξει σε κεινο το αμαξι.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Προσπαθω να θυμηθω τι ΔΕΝ ειχα αλλαξει σε κεινο το αμαξι.
Ιδιοκτήτη όταν έπρεπε...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Ιδιοκτήτη όταν έπρεπε...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
στο panda της μητερας μου, ειχε κλασει μαλλον ο εγκεφαλος του τιμονιου, και οταν ηταν σταματημενη στο φαναρι και αφηνε το τιμονι, αυτο γυρνουσε μονο του προς τα αριστερα!!!! αν το επιανε σταματουσε χωρις να χρειαζεται δυναμη...ευτυχως ηταν στην εγγυηση ακομα
σημειωτεον στο panda το εχουμε ενεργοποιημενο το city συνεχεια, μιας και πανω απο τα 30χλμ βαραινει ξανα μονο του, οποτε δεν υπαρχει λογος να το κλεινουμε..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Ιδιοκτήτη όταν έπρεπε...
την ημερα που το παρεδωσα εκαψε τον εγκεφαλο του συναγερμου την πλακετα..με πηρε το απογευμα η κοπελα κ εμεινα καγκελο οταν μου το ειπε..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
dimos47ki7
στο panda της μητερας μου, ειχε κλασει μαλλον ο εγκεφαλος του τιμονιου, και οταν ηταν σταματημενη στο φαναρι και αφηνε το τιμονι, αυτο γυρνουσε μονο του προς τα αριστερα!!!! αν το επιανε σταματουσε χωρις να χρειαζεται δυναμη...ευτυχως ηταν στην εγγυηση ακομα
σημειωτεον στο panda το εχουμε ενεργοποιημενο το city συνεχεια, μιας και πανω απο τα 30χλμ βαραινει ξανα μονο του, οποτε δεν υπαρχει λογος να το κλεινουμε..
Έχω δει σε Rover (θεός σχωρέστην) 416 του 92 νομίζω με υδραυλική κρεμαργιέρα (υποβοηθούμενη) να δίνεις μια ελαφρά ροπή στο τιμόνι όπου ήθελες και αυτό να γυρνάει με στάνταρ ταχύτητα μέχρι τέρμα...
Τρελό γέλιο αλλά και πολύ επικίνδυνο.... Τελικά αν θυμάμαι καλά ήταν μια παπαροβαλβιδίτσα στο υδρ. κύκλωμα...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
την ημερα που το παρεδωσα εκαψε τον εγκεφαλο του συναγερμου την πλακετα..με πηρε το απογευμα η κοπελα κ εμεινα καγκελο οταν μου το ειπε..
Από την χαρά του το έκανε το αμάξι...
Υ.Γ: Καλά ρε; σε γυναίκα έδωσες το αμάξι; Δεν σου μάθανε να σέβεσαι τις γυναίκες; Την χαντάκωσες την κοπέλα!