Απάντηση: Αμάξι για έκθεση
Ionio-Zante,
Θα δεχτείς να βάλεις το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Stilo σου ανάμεσα σε αυτά τα κακάσχημα
" πράματα " πού προανέφερες και πού δέν έχουν ταυτότητα ; Ιεροσυλία ρε φίλε,
Φιλικά ,
Nickrenn
Απο ολα τα Stilo που εχω δει μεχρι σημερα του Ionio παραμενει 1ο στις προτιμησεις μου!Ειναι μια κουκλα...τοσες μετατροπες...τοσο μερακι!Το αμεσως επομενο ειναι του Παντελη...και μετα του Face...κτλ...Πολυ ωραια ολα αυτα!Περιμενουμε φωτος!
Ζητω συγνωμη αλλα οι φωτογραφιες ειναι απο κινητο....
Γεγονος ειναι οτι ο φιλος μου που εχει το καταστημα ειναι πολυ γνωστος στο νησι και τα εγκαινια αυτα ηταν ηταν κατι σαν τοπικη εκθεση. Ηρθε αρκετος κοσμος αλλα και καμερες του τοπικου καναλιου οπου με ρωτησαν για τα χαρακτηρικα του αυτοκινητου... (Πρωτη μουρη το Stilo λεμε...)
Και μεσα σε ολα αυτα τα αυτοκινητα το ταπεινο Stilaki μου εγραφε με γεωμετρικη διαφορα σταυρους προτίμησης απο ολα τα αλλα,
τοσο στο ενδιαφερον για τα χαρακτηριστικα,
οσο και στο ενδιαφερον για το χρωμα, τις ωραιες ζαντες, αλλα και τα φρενα.
Βεβαια δεν ελειψαν και τα πικροχολα σχολια του τυπου... "Τι να μας πει ενα Φιατακι..."
Αλλα ηταν ελαχιστα.
Τελος παντων... Ενθουσιαστικα δεν το κρυβω... Πειτε με ψωναρα... Αλλα το χαρηκα...
http://img17.imageshack.us/img17/2086/dsc00077q.jpg
http://img33.imageshack.us/img33/3657/dsc00076cq.jpg
http://img197.imageshack.us/img197/5372/dsc00070hr.jpg
http://img39.imageshack.us/img39/5060/dsc00068mo.jpg
Ionio πραγματικα μπραβο στην δουλεια που εχεις κανει πανω στο αμαξη!Τα σπαει μιλαμε μπροστα στις αλλες τις πατατες...Μπραβο και ειναι και πρωτη μουρη!
καλα γιωργο το αμαξι σου φυσαει φιλε μου!!!!!ελπιζω να μην στο ματιαξε κανενας εκει!!!!αντε και στο athens tuning show!!!!!
εισαι αρχοντας φιλε και ενας αρχοντας δεν θα μπορουσε να μην εχει ενα εργαλειο που να ειναι στη πενα .πολυ καλο πολυ καλο φιλε , μπραβω.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nickrenn
Ionio-Zante,
Θα δεχτείς να βάλεις το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Stilo σου ανάμεσα σε αυτά τα κακάσχημα
" πράματα " πού προανέφερες και πού δέν έχουν ταυτότητα ; Ιεροσυλία ρε φίλε,
Φιλικά ,
Nickrenn
Φίλε Ionio ,
Σού το είχα ποστάρει εδώ !!
Φίλε άσε τούς κομπλεξικούς να λένε . Το " φιατάκι " σου γ@μ@ει και δέρνει , χαλάλι στό φιλαράκι σου πού έκανε τα εγκαίνια στό μαγαζί του.
Διαφορετικά , το STILO σου δέν είχε καμία θέση ανάμεσα στούς κακάσχημους " δεινόσαυρους " . ( Όλοι το βλέπουν άλλωστε. )
Πάντα ομορφιές και καλές και ασφαλείς διαδρομές .
Nickrenn
φιλε ionio πραγματικα ειναι κουκλα.....ε ρε φιατ 10 χρονια σχεδον σχεδιαση και ποσο μπροστα ειναι ακομα!!!!! stilo για παντα!!!!
Ενα κουκλι για το κλαμπ.Μπραβο κ παλι Γιωργο!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Πάνω του χτενίζεσαι?χιχιχιχι
πολύ ωραίο και άψογο
Στη πένα το έχεις...
Πανέμορφο και με το γυάλισμα που του έχεις κάνει φυσάει.
πολυ νομιζουν οτι ειναι τοοοσο ομορφο κοκκινο επειδη ειναι καλογυαλισμενο εκτος αυτου ομως ειναι το πολυ μ@μ@το κοκκινο τις ferrari που το εχει μονο η εκδοση shumi τα αλλα κοκκινα stilo δεν ειναι ετσι...
Απο οτι θυμαμαι γιωργο εκανες ολικη βαφη εξωτερικη?
Ποσα σου πηρε αν επιτρεπεται?
(sorry για το off topic)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Απο οτι θυμαμαι γιωργο εκανες ολικη βαφη εξωτερικη?
Ποσα σου πηρε αν επιτρεπεται?
(sorry για το off topic)
Ειναι το παιδι που εκανε τα εγκαινια και που εχει και φανοποιειο...
Βεβαια το παλεψε μονος του σιγα-σιγα το ειχε στο φουρνο 2 μερες και το βερνικι περαστηκε σε 3 δοσεις για να μην μπιμπικιασει... φαντασου ( για οσους ξερουν ) δεν χρειαστηκε καθολου αλοιφη για μπιμπικιασμα βερνικιου γιατι πολυ απλα δεν υπηρχε λογος...
Εγινε φανταστικη δουλεια που αν δεν εχεις γνωστο που να ξερει δεν θα θα εχεις τετοιο αποτελεσμα... μου πηρε ~1200 μαζι με το χρωμα...
Ειναι φιλικη-αδελφικη τιμη και μην την εκλαβεις σαν στανταρ...
Ειναι φανταστικη δουλεια και φαινεται οτι το δουλευει καλα το επαγγελμα.Δεν ξερω αν διαβασες καπου κι εγω το εχω βαψει αλλα οχι σαν εσενα...700 με πηρε ο ταδε γνωστος αλλα σωστη δουλεια δεν εγινε...1ον δεν μπηκε στον φουρνο...2ον εχει σε πολλα σημεια μπιμπικιασματα...και 3ον αρχιζει να μου ξεφταει το χρωμα σε καποια σημεια,δεν φαινονται αλλα μονο που τα ειδα εφρηξα!Εχει κανει καταπλικτικη δουλεια πανω στο δικο σου αμαξη...Κριμα που ειναι μακρια!
Βεβαια να μην ξεχναμε ''οτι πληρωνεις - παιρνεις''...