Μεγια... Μεγια... Μπραβο ρε Θοδωρη και σε οποιον αλλο βοηθησε για την Αναβαθμηση του...
Ειναι φανταστικο... Μερικες πινελιες ακομα και θα γινει τελειο....
Μου αρεσουν τα χρωματα και το (ισως ειναι η ιδεα μου ) οτι ειναι πιο γρηγορο...
Συγχαρητηρια.
Printable View
Μεγια... Μεγια... Μπραβο ρε Θοδωρη και σε οποιον αλλο βοηθησε για την Αναβαθμηση του...
Ειναι φανταστικο... Μερικες πινελιες ακομα και θα γινει τελειο....
Μου αρεσουν τα χρωματα και το (ισως ειναι η ιδεα μου ) οτι ειναι πιο γρηγορο...
Συγχαρητηρια.
Μπραβο παιδια ωραια η αλλαγη.Καινουργια χρονια με καινουργια ανανεωση....
Συγχαρητήρια και καλά posts!
Τελικά το καλό πράγμα αργεί!
Καλήη χρονιά να έχουμε παιδάκια!
καλη χρονια αγορια.......αντε να μας παει καλα ο καινουργιος χρονος.....μεγιες και για το site!!!!!!
Χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας.
Λεπτομέρειες για το τι και το πώς θα γράψω αργότερα.
(Λες και το έφερε ο Άγιος Βασίλης...χαχαχα)
Καλή χρονιά με υγεία κι ευτυχία σε όλους. Καλορίζικο και το καινούριο site.
Me to kalo
Μεγιες και απο εμένα πραγαμτικά πολύ καλή δουλειά
αντε καλοριζικο κ απο φετος να γινει μια καλη οργανοση να γινουμε ποιο δεμενοι να κανουμε κ καμια συναντησουλααααα :)
Καλοριζικο παιδια κ ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε οσους ετρεξαν κ βοηθησαν.Νεος χρονος νεο σαιτ. :D
Πολυ ωραιο...πολυ γρηγορο σε σχεση με το παλιο και ενα ΜΕΓΑΛΟ μπραβο σε αυτον/αυτους που το ανελαβαν!
Αντε και παλι μαζι μου λειψατε βρε ...
Καλη χρονια σε ολους με αγαπη και ειρηνη σε ολο τον κοσμο!
:hello:
Fantastic!!
Καλή χρονιά σε όλους,με υγεία,ευτυχία και λεφτά!!!!
και πάλι μπράβο για το αποτέλεσμα!!!!
ΥΓ
Πρέπει να ομολογήσω,ότι μου λείψατε!
Καλορίζικο!! Μπραβο παιδια!!
μπραβω σε ολους μα ακομη ποιο πολλα μπραβω στο θοδωρη.
που για ακομη μια φορα εκανε θαυματα.
με γεια παιδια,πολυ καλη δουλεια! μπραβο σε οσους βοήθησαν και μπραβο για το αποτελεσμα!
με υγεια και ο νεος χρονος!
Καλη χρονια παιδια χρονια πολλα...
Συγχαρητηρια για το νεο site...
Καλη συνεχεια.
Ωραια το καινουργιο σπιτι του Club μας!
Καλη χρονια να εχουμε με υγεια πανω απο ολα!!!
Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους!!!
Μπραβο ρε Θοδωρη!!!!!
Άντε καλή μας χρονιά, Θοδωρή πολύ ωραίο, άξιζε η αναμονή.
Πολυ ωραια δουλεια, ενα μπραβο σε ολους οσους δημιουργησαν αυτο το αποτελεσμα, αντε και καλη χρονια σε ολους!
Καλή Χρονιά σε όλους παιδιά. Με υγεία και πολλά γρήγορα και ασφαλή χιλιόμετρα!!
Φοβερό το καινούριο site και πολύ λειτουργικό. Γίναμε πολύ κυριλάτοι!!
Συγχαριτηρια για το νεο site. Καλη χρονια σε ολους και χρονια πολλα.
Καλή χρονιά με υγεία και χαρά για όλους , ασφαλή χιλιόμετρα χωρίς καν γρατζουνιές..............
με υγεία το καινούργιο site
Καλή χρονιά με υγεία και stilata χλμ!
Α! το site τα σπάει!!!
Πολύ καλή δουλειά παιδιά και σ' ανώτερα! :)
Kαι μην ξεχνιόμαστε...θα κάνουμε ένα ρεφενε ρε fiatoμούρηδες να υπάρχει καμια κάβα για όλη αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια, ώστε και το site να έχει την υποστήριξη όλων, και οι λίγοι που ασχολούνται τεχνικά να μην νιώθουν μόνοι τις κρύες νύχτες της οικονομίας μας!
Περιμένουμε νέα από τους αξιότιμούς admin!!!!!!!!!!!
Kαλά και ασφαλή χλμ είπα ? εν είπα ε (που λένε και οι φίλοι μου οι Ροδίτες! :)xexexe )?
Αν νοιώθουν κρύο να πάρουν σόμπες...
Απο τις κρυάδες σου κρυώνουμε αλλά δεν το καταλαβαίνεις εσύ....απορώ τον κερατά που σου είπε ότι έχεις χιούμορ...
Καλά τα λέει ο Face....αλλά ποιός τον ακούει....
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και λιγότερα προβλήματα στη ζωή μας!!!! Συχαρητήρια για το νέο site και ένα μπράβο σε αυτούς που ασχολήθηκαν και ξόδεψαν τον χρόνο τους για να το φτιάξουν.
Μπράβο κι από ' μένα αλλά θέλει εξικοίωση ή είναι όντως πιο δυσκολο από το προηγούμενο? Σαν πιο κουραστικο κ βαρετο μου φαινεται...?
Ως προς το βαρετό και κουραστικό θα ήθελα να καταλάβω πως βγαίνει αυτό για να ξέρω τι να δούμε.
Συγχαρητηρια και αξιοι!!!!
λοιπον γνωμη μου οτι στο πανω μερος που υπαρχει η εικονα ενος 3d stilo(ειστε ρατσιστες απο παλια!:tongue1::tongue1:)θα μπορουσε να μπει και καμια αλλη μεγαλυτερη εικονα απο πισω ή ισως το ονομα του κλαμπ με μεγαλα γραμματα και μπροστα το στιλο....
επισεις αυτο το λευκο με το μπλε φαινεται πολυ απλο(δεν ξερω πως αλλιως να το πω)δηλαδη δεν σου κεντριζει το ματι....
εκφαζω καθαρα μια δικη μου αποψη(εσεις ξερετε περισσοτερα):tongue2:
Απλά μια ιδέα του πώς περίπου θα γίνει το πάνω μέρος...
http://www.stilo-club.gr/snap.jpg
Απλά όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Το θέμα θα είναι μια ευγενική χορηγία του Φώτη....(neuromancer)
:rofl::rofl::rofl:ειστε ωραιοι....μπραβο στον φωτη!!!!!!!!!!!!!!!να ρωτησω και κατι????οι μπαμιες ποιο πανω ηταν καλες???:innocent::innocent:
Οι μπάμιες ήταν με κοτόπουλο ελευθέρας.... άπαιχτες δηλαδή!