Είμαι σίγουρος ότι πολύ θα το έχετε επισκεφθεί, αλλά ας το ανεβάσουμε εδώ να του ρίχνουμε μια ματια...
http://www.ypan.gr/flash_fuel/ath/ath.htm
είναι ο επίσημος πίνακας και μπορεί να μας βοηθήσει να επιλέξουμε εύκολα
Printable View
Είμαι σίγουρος ότι πολύ θα το έχετε επισκεφθεί, αλλά ας το ανεβάσουμε εδώ να του ρίχνουμε μια ματια...
http://www.ypan.gr/flash_fuel/ath/ath.htm
είναι ο επίσημος πίνακας και μπορεί να μας βοηθήσει να επιλέξουμε εύκολα
Να χ*σω την Αθήνα σας!
Εδώ ούτε να μας φτύσουν!
Θα δείτε ρε! 24 Απρίλη θα μάθετε να μας υπολογίζεται!
http://www.ypan.gr/flash_fuel/thessaloniki/skg.htm
θεσσαλονικη
http://www.ypan.gr/flash_fuel/other/other.htm
λοιπες πολεις
για τους παραπονιαρηδες-τεμπεληδες που τα θέλουν όλα στο πιατο...:fun::fun::fun:
Παρόλα αυτά, 24 Απριλίου θα δείτε τι θα πάθετε!
Το κύπελο στον ΛΠ ρε!
:p
τι λετε ρε παιδια εγω δεν ειδα πουθενα τετοιες τιμες.
αλλα δε πηραζει οταν θα φτασει στη ρεζερβα το punto ( διλαδι αν δε παω κανα ταξιδακι το τετραημερο ) κατα τις 15 απριλιου μπορει να πεσουνε οι τιμες
που τετοιες χαρες.
εγω ειδα Παντελη!!!εχει ακριβος την τιμη που εβαλα σημερα!!!ορισμενα ΕΚΟ τα εχει η ΕΚΟ και οχι ηδιοτες και χτιπανε 1.3 εδω πανω!!!!αλλα εχει και (βλακες)που την πουλανε και 1.5!!!!
ξερεις τι ειναι να βαζεις 30 ευρο και να γεμηζει 20 λιτρα!!!το ειδα και απογοιτευτικα:(
ρε θα παρω ενα οπλο και ενα μπητονι και θα παω να κανω ληστεια..θα του πω βαλε 30 λιτρα στο μπητονι και θα κραταω το οπλο για εκφοβισμο.....
πλεον δεν θα κανω δωρο στην γυναικα πραγματα ..δεν εχουν αξια...θα τις κανω δωρο 20 λιτρα βεζινη.χαχαχααχχαχα για την επετειο μας μωρο μου!!!
http://www.shell.com/home/content/gr...rive_2010.html
τουλάχιστον επωφεληθείτε από αυτή την μικρή προσφορά...φουλάρετε στην προνομιακη τιμή του 1,5!!!!!!!!
:jumpy::jumpy::jumpy: τι ναπω...ετσι για παρηγορια στο αρρωστο...
απο μια πηγη ξερω οτι η πρασινη αλυσιδα θα ριξει τις τιμες κατω απο 8 λεπτα το λιτρο.....αναμενεται....
Εμείς εδώ χτυπήσαμε το 1.64-1.66
Kαλα τα λες... http://www.newsit.gr/default.php?pna...=25478&catid=3
Κι ομως την βρησκω εγω στο 1.490 και βαζω. Εχω πετυχει και θεσσαλονικη κατι 1.60-1.69... που θα παει η δουλεια ομως, θα πεσει καθολου!!!
Τώρα είναι που χρειάζεται το υγραέριο όσο ποτέ...
Με σύντομους υπολογισμούς που έκανα...
Καίω περίπου 200 Ευρώ το μήνα για βενζίνη. Δηλαδή 133 λίτρα το λιγότερο με μέση τιμή 1,5 Ευρώ το λίτρο.
Με υγραέριο θα πλήρωνα για τα 133 λίτρα 90 Ευρώ (0,68Ε/λ τιμή στα πρατήρια 7/5/2010).
Δηλαδή 200 - 90 = 110 Ευρώ λιγότερα.
Όμως στοιχίζει και 1670 Ευρώ η εγκατάσταση.
24 άτοκες δόσεις μας κάνουν 69,5 Ευρώ το μήνα.
Βάλε τώρα 69,5 + 90 = 159,5
Μου μένουν και 40 Ευρώ το μήνα!
Δίλημμα όμως με την εγγύηση!!!
αν θελει κανεις υγραεριο να μου πει...εχω ακρες!!!!
Παιδιά , ξέρετε τι θα πάθουμε , έ ; Θα βάλουμε όλοι υγραέριο και οι εγκέφαλοι "σωτήρες" μας , ξέρετε ποιούς εννοώ , λόγω τού οτι θα χάσουν χρήμα από τούς φόρους τής βενζίνης θα περάσουν τούς φόρους στό υγραέριο , θα φτάσουν τήν τιμή του πιο ψηλά από τήν βενζίνη και τότε θα μείνουμε όλοι με τόν π.....λο στο χέρι !!! Αν αμφιβάλει κανείς ότι έτσι θα γίνει , να το ξανασκεφτεί .!!
Χαιρετώ τούς φίλους ,
Jason
Καλημερα εγω χθες εβαλα 1478 τπτ πλεον δεν μας σωζει
παιδιά μην σας πιάνει άγχος...η βενζίνη σύντομα θα κοστίζει 1.7-.1.8 μπορεί και 2.0!!!!
μην ξεχνάτε ότι ακόμη δεν μπηκέ το ΦΠΑ 23% ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:devil::devil::devil::devil:
όπότε όσο και να το ρίξει η πράσινη μαλ.... σορυ που βρίζω....πάλι θα ανέβει...
πάμε όλοι για ποδήλατα, θα κάνουμε και σώμα....:sick::sick::sick:
Άλλαξα βενζνάδικο,γιατί για το παλιό μου υπήρξαν ''σκιές''και στο stilo μου πιράκια,κι έτσι έβαλα την 100άρα ΕΚΟ με 1.76!!!με τις υγείες μας!!!!
Tzagarakis , αν το πειράκι δεν διορθωθεί με τήν " 100στάρα " βάλε ένα νούμερο πιο ψυχρά μπουζί , μη φοβηθείς , έτσι διορθώθηκε το δικό μου . Όσο γιά τίς τιμές , η απόλυτη ξεφτίλα !! Η πιό ακριβή βενζίνη τής Ευρώπης - και η χειρότερη λέω εγώ - . Φίλε ποστάρισε τίς εντυπώσεις σου από τήν 100στάρα . Δύο φορές που το φουλάρισα εγώ πιό παλιά με 100στάρα , δεν τήν ήθελε με τίποτα , δέν πήγαινε το αμάξι . Ένας φίλος μου μού είπε να συνεχίσω να βάζω 100στάρα μέχρι να " μάθει " ο εγκέφαλος . Θεωρώ όμως ήδη πολλά τα περίπου 800 χιλιόμετρα που έκανα με τα δύο γεμίσματα , και αν ήταν έτσι , έπρεπε να είχε " μάθει " .
Γειά χαρά φίλε ,
Jason
Μωρέ εγώ 100άρα του έβαζα μέχρι πριν 2-3 μήνες,αλλά τώρα μ'έχουν πιάσει οι φτώχιες μου!
1.48 πεντακαθαρη 95αρα απο AVIN στην Ανω Γλυφαδα. δοκιμασμενη σε nissan sunny, fiat bravo, yamaha fazer 600, και στον απολυτο κριτη mazda rx7. το 7αρι νιωθει την ποιοτητα της βενζινης καλυτερα και απο το χημειο του κρατους (πειρακια στον Θεο και μοτερ κραου).
σε κανενα δεν ειχα προβλημα εδω και 2,5 χρονια, και συνεχιζω σταθερα να βαζω μονο απο εκει
130 xlm=25ευρώ 100άρας!!!!
Το σβήνω τώρα.....
Μέσα στον Μά'ι'ο έχω ήδη βάλει 150 ευρώ!!!...169 ευρώ ήταν η δόση του όταν το ξεπλήρωνα!
Προσωπικά θα ήθελα πολύ να ξέρω τήν διεύθυνση αυτού τού βενζικάδικου , με δεδομένο ότι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα βρίσκομαι στήν περιοχή . Dimo , αν δεν μπορείς να τήν δημοσιεύσεις , αν δέν σου κάνει κόπο στείλε μου την με pm .
Ευχαριστώ και πάλι φίλε .
Jason
Γειά σου Dimos .
Θα σε παρακαλέσω αν δέν σου κάνει κόπο να μου γράψεις σε pm πού ακριβώς είναι το βενζινάδικο αυτό . Ακόμα καλύτερα αν έχεις οδό και αριθμό , θα με πάει τo Gps . Βρίσκομαι στήν περιοχή τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα , και ένα φουλάρισμα το κάνω σίγουρα .
Σε ευχαριστώ προκαταβολικά φίλε ,
Jason
210 euros μέχρι σήμερα από την 1η Μα'ί'ου με 850 χλμ!!!
Έχω χαζέψει!!!
Sorry 940 xlm,αλλά το 70-80% με μικρές αποστάσεις.
Όταν βγαίνω εθνική όλα στρώνουν ,αλλά δυστυχώς δε πολυβγαίνω!!!!!
Πάω κάθε πρωί τα δύδιμα στον παιδικό,μετά μαγαζί,μετά παιδικό,μετά πεθερά,μετά μαγαζί,μετά πεθερά και μετά σπίτι!!!!!Σας κούρασα εεε?
Και υπάρχουν και κάτι έξτρα που και που για το studio!!!είναι μάχημο το stilo μου και διψάει!!!
πολλα καις στην πεθερα :P
To πιάσε ο Μιχάλης!!χιχιχιχιχι
Ρε σεις,μη μου κατηγορείτε την πεθερά μου,τα παιδιά μου προσέχει όσο εγώ κι η Μαρία δουλεύουμε....γι'αυτό και τα σουρτα φερτα στο σπίτι της!!!!