Καλησπερα παιδια λογω πασχα πηρα και εγω την λαμπαδα μου .......οχι βεβαια απο την νονα/τον νονο μου μιας και ειμαι πια 21 αλλα απο την κοπελα μου για πλακα και ιδου τι ειχε πανω η λαμπαδα: :jump1:
http://img19.imageshack.us/img19/1295/22221q.jpg
Printable View
Καλησπερα παιδια λογω πασχα πηρα και εγω την λαμπαδα μου .......οχι βεβαια απο την νονα/τον νονο μου μιας και ειμαι πια 21 αλλα απο την κοπελα μου για πλακα και ιδου τι ειχε πανω η λαμπαδα: :jump1:
http://img19.imageshack.us/img19/1295/22221q.jpg
Χαχαχαχαχχααα!
Καλό καλό!
Μια ερώτηση όμως... το πρασινάκι τι είναι; Τουρμπίνα;
Καλή ανάσταση φίλε!
καλη ανασταση φιλε!!!!
οσο για το πρασινακι δεν ξερω...και εγω την ιδια απορια ειχα οταν το ειδα....εγω ειπα οτι μπορει να ειναι αεροτομη....(ακομα δεν την εχει βαψει....χαχαχαχα) :D
και εγω που νομιζα οτι ειμαι ο πιτσιρηκας του forum!!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο οχι βεβαια απο την νονα/τον νονο μου μιας και ειμαι πια 21 αλλα απο την κοπελα μου για πλακα και ιδου τι ειχε πανω η λαμπαδα: :jump1:
[IMG
ειμαι ο μικροτερος σε ηλικια στο forum αλλα και σε χιλιομετρα.....το στιλο μου εχει 13.100 Km :P
ελα τωρα και εγω 21 ειμαι :P
αυτα ειναι....ιδια ηλικια ιδιο στιλο (5D)......ιδιο χρωμα.... :P
καλα εσυ που το πηρες κατα πολυ πιο αργοτερα απο μας γτ δεν πηρες το novo???
μακαρι να επαιρνα το novo....αααααχ....αυτοι οι προφυλακτηρες που εχει..... :( το πηρα περσυ το φεβρουαριο μεταχειρισμενο απο εναν γνωστο της οικογενειας (87 χρονων)....το στιλο ειχε 5.250 χιλιομετρα και μου το πουλησε 5000 ευρω....!!!!!!!!! :) το στιλο ειναι 12/04..... ευκαιρια τρελη ;)
και εμενα το stilo τα ιδια χλμ εχει αλλα με ενα μηδενικο απο πισω!!!!!
Καλη ανασταση και καλο πασχα ευχομαι σε ολους σας! καλα να περασετε!
Η λαμπαδα τα σπαει Αγγελε!!!
Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα σε ολους παιδια!!!! Καλα να περασετε!!!!!
Καλο Πασχα και Καλη Ανασταση σε ολους....
Τελικα το stilo με τα λιγοτερα χιλιομετρα ειναι το δικο μου!εχει 4700χμ.Καλη ανασταση σε ολους.
Τι κάνετε ρε; Ακίνητα τα έχετε; 128000!
Χριστός Ανέστη!
...δώστε τα σε μένα να σας τα ξεμπουκώσω! 216000!!!
Αληθώς ο κύριος
Στη μπάντα να περάσουν τα 5πορτα με τα 223.000....
πως απο την λαμπαδα και τις ευχες του πασχα περασαμε στα ποσα χιλιομετρα εχουμε κανει ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ αυτο το πραγμα :P
αληθως ανεστη σε ολους!!!!!!!!!!!!!
134000κμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!