Απάντηση: fiat punto Gt turbo.
Με γεια Ηρακλή καλοτάξιδο!!!!
Eγώ αντίθετα μετά υη γέννηση του 3ου μου παιδιού θα πάρω ένα τέτοιο!
http://www.modifiedcars.com/pix/cars...16909_7301.jpg
Πές και τίποτα παραπάνω ..να ξέρω αν πετύχω κανένα gt στο δρόμο αν είσαι εσύ γιατί μένουμε και πολύ κοντά :) ....Φοράει κανα πρόγραμμα πάνω ή τελείως μαμά....Να παραθέσω μίας που το ανέφερα και της απόψεις μου για το άν είναι προβληματικά ή όχι ....Για εμένα πάντα δεν είναι αν το είχες μαμά 133 αλόγα ( πόσα στο διάολο έβγαζε) δεν έβγαζε προβλήματα αλλά άν άρχιζες ...Ας βάλω μια σκάστρα και ας βλάω και ένα προγραμματακι ε και μια εξατμισούλα τι ψυχή έχει μαι εξατμισούλα ...εκεί άρχιζε η κατηφόρα :)
Ρε Ηρακλή βάλε και καμιά φωτό να θυμηθούμε και μεις τα νιάτα μας!!!
παιδια το αμαξι δεν ειναι μαμα..δειχνει μαμα αλλα δεν ειναι..εχει 6ποντους χαμηλομα μπαρα θολων ειναι ασημι..ο ιδιοκτητης δεν μου ειπε ποσα ειναι μου λεει θα το δεις στο δρομο..παντως το κοβω γυρο στα 150-160 εκει..οπως παει...αμε θα βαλω φωτο!!
ωραιος αμα σε πετύχω δηλαδή να σε γνωρίσω :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
και μέτα απο αυτό σε transporter και θα κάνεις και παντέντα για να βάλεις καθίσματα και θα κλείσεις την καριέρα σου με ένα 50άρι λεοφορείο :)
Φιλικά πάντα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilo make style
και μέτα απο αυτό σε transporter και θα κάνεις και παντέντα για να βάλεις καθίσματα και θα κλείσεις την καριέρα σου με ένα 50άρι λεοφορείο :)
Φιλικά πάντα
Kάτσε να δείξω της Μαρίας τι γράφεις......να δεις χαρές που θα κάνει!!!!!!χιχιχιχιχι
Φίλε Stilo-hraklis , άμα αυτός ο " δαίμονας " είναι στά καλά του , δεν παίζεται , άντε πιάστο . Είναι όμως να μήν αρχίσει . Προσοχή στήν τουρμπίνα του !!! Καλές διαδρομές, να το φχαριστηθείς !!!
Όσο για τόν φίλο tzagarakis , να μήν ξεχάσει να πουσάρει το βανάκι άμα το αγοράσει , γιατί πρώτον , θα τα " βρεί " απο τα tzagarakia και δεύτερον , η " καψούρα " δέν φεύγει ρε φίλε , πώς να το κάνουμε .
Ξέρω από τον πατέρα μου , μου έδωσε το Stilo , και ξαναγύρισε στίς Alfa Romeo πού είχε μιά ζωή πρίν πάρει το Stilo επειδή " μεγάλωσε" όπως είπε . Πήρε την Brera τού αδελφού του .
Να σού ζήσουν τα tzagarakia σου και πάντα ασφαλείς διαδρομές .
Jason
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Kάτσε να δείξω της Μαρίας τι γράφεις......να δεις χαρές που θα κάνει!!!!!!χιχιχιχιχι
Να σου ζήσουν την καλύτερη δουλεία κάνεις :) ....τα παιδία είναι ευτυχία λένε .... μέχρι να μεγαλώσουν :p :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilo make style
....τα παιδία είναι ευτυχία λένε .... μέχρι να μεγαλώσουν :p :)
...και να γίνουν σαν και σένα;;;
:D:D:D:D
(θα 'σκαγα αν δεν το 'λεγα...)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
...και να γίνουν σαν και σένα;;;
:D:D:D:D
(θα 'σκαγα αν δεν το 'λεγα...)
Ναι και όταν γίνουν σαν εμένα ...τότε καποίος σαν εσένα μπορεί να αποκτίσει εγκόνια :D:D:D:D
( Ήθελες να το ακούσεις )
παιδια δεν το πλακωνω το παω νορμαλ αλλα χτες το ανοιξα δεν αντεξα...βεβαια για κανα 400 μετρα..ισα ισα να πω αντιο σε ενα saxo vts και ενα corsaki opc bebea to corsaki δεν το περασα απο πανω αλλα το περασα..χαχα μετα πηγαινα σαν την γυναικα που γυρναει απο σουπερ μαρκετ..χαχααχα τι ωραια αισθηση.!!!!!
Έτσι έτσι,αλλ'α χαλάρωσε λίγο μέχρι να το μάθεις,...δεν είναι και το πιο εύκολο αυτκίνητο,θέλει σεβασμό!!!
Και ακροβατικά για να στρίψει :)
Είπαμε.....τα βλέπει όλα σαν ευθείες!!
Αλλά είναι απο τα πιο όμορφα και σίγουρα θα γίνει κλασσικό!!!