Αν κ τεχνολογικα αρτιο δε μπορω με τπτ να χωνεψω την φορμα του..
http://auto.in.gr/presentations/article/?aid=70432
Printable View
Αν κ τεχνολογικα αρτιο δε μπορω με τπτ να χωνεψω την φορμα του..
http://auto.in.gr/presentations/article/?aid=70432
Όχι και άσχημο...
Τούμπανο είναι!
Άσε τον Νίκο... Αν δεν έχει το σήμα του Ζορό σε κύκλο μέσα... δεν το θεωρεί ωραίο...
Δεν βλέπεται το κάρο!! Ούτε στρίβει ούτε πάει... Απορώ μ΄αυτούς εκεί στην ford γιατί το βγάλανε!! :wall::wall::metalo:
Δεχομαι οτι στο στριψιμο ειναι αλλου αλλα αν αυτο ειναι βελτιωμενο εμφανισιακα κ εξωτερικα τοτε μαλλον κατι χανω.. :S
Σίγουρα δεν είναι όμορφο με την "Ιταλική" έννοια του όμορφου...
Πιο πολύ φινέτσα έχει μία κατσαρόλα.
Αλλά το τούμπανο, τούμπανο!
Το ζουμί είναι στην τεχνολογία που κουβαλάει.
Για την Reventon θα συμπληρώσω....
"πιο πολύ φινέτσα έχει μία ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ κατσαρόλα"
Ωραία... Ξέρω τι δώρο θα σου κάνω τωρα...
Δεν μιλάω για το αμάξι...
Για αυτό που χάνεις μιλάω!
Απαξιω κιτρινε ταριφα..
παει το post!!!!
:P
Εντάξει σε τεχνολογία και κινητήρα το αμάξι δεν παίζεται. 350 άλογα είναι αυτά.....
Πάντως συμφωνώ με το Νίκο και θα ηθελα πιο <προσγειωμένη> εμφάνιση. Τι να κάνουμε εμείς με τα ιταλικά έχουμε λεπτό γούστο :D
Νομίζω όμως ότι έτσι όπως ειναι μαύρο θα του πήγαινε ένα carbon καπώ. Έτσι δεν είναι Νίκο? :D
τη τεχνολογια που κουβαλαει δε βλεπω
τι ενα μοτερ Volvo Τ5
ειναι ενα συστημα Renult Alpine μπροστα
καθησματα RECARO οτι περισεψε απο το περσινο προταθλημα .
και ενα αυτοκιλιτο στο καπο για να μην σπαει το χρωμα απο τα πετραδακια.
μια αεροτομη απο 206 WRC
και μασπιεδες απο Subaru
εεεεε μη λεμε οτι θελουμε .
εμενα μου θυμηζει οτ ολο αμαξι μια φτηνη επιλογη για να θεωρησε γρηγορος.
υπαρχουνε πολυ καλητερες επιλογες απο αυτο
αλλα σε καμια περιπτωση δε λεω οτι δεν ειναι καλο αμαξι ειναι καλο αλλα μεχρι εκει .
παντα προσωπικη μου γνωμη .
το σχολιο του Παντελη περημενα :P!!!!!!
τα παρατηρει ολα και μετα ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Η απάντηση είναι μία...
Και όμορφο και δυνατό (εξωΙταλικό)
http://www.techfresh.net/wp-content/...i-evo-x-01.jpg
αν σου πω οτι δεν μου αρεσει ο κολος του :P
η μουρι αρκετα αγρια και ψαροτικη αλλα απο πισω βραστα!
ενταξει ρε παιδια, υπαρχει και κατι που λεγεται "form follows functionality".
επρεπε να εχει τεραστιους αεραγωγους, τεραστια φτερα, τεραστια φτερουγα για καποιο λογο. ψυξη, μεγαλυτερα μεταξονια, αεροδυναμικη.
συμφωνω, δεν ειναι ομορφο με την κλασσικη εννοια του ορου, αλλα φτιαχτηκε για αλλον λογο...αληθεια, ηταν κανενα mitsubishi evo ομορφο? κι ομως κυριευε τα ονειρα πολλων (και τα δικα μου για ενα διαστημα).
παντελης δεν μπορεις να πεις οτι δεν κουβαλαει τεχνολογια. revo knuckle (οκ παρομοιο με του megane RS) κινητηρας βελτιωμενος οσο παει για να ειναι και αξιοπιστο, αναρτηση βγαλμενη απο τους αγωνες, διαφορικο quaife. και στο κατω κατω, αν δεν ειναι εξελιγμενο ενα προσθιοκινητο που μππορει και στριβει σαν evo, τοτε δεν ξερω τι σημαινει εξελιξη. για θυμισου τι λεγανε για την 147 GTA με τα "μολις" 250 αλογα που δεν μπορουσε να κρατησει την μουρη μεσα στις στροφες.
*μεγαλυτερα μετατροχια εννοουσα :redface1:
Παντελή αν σε πάει Βόλτα ο Καραλής με το "απλό RS" θα καταλάβεις. :)...
Χωρίς πλάκα τώρα, η revo knuckle διάταξη της ανάρτησης και το όλο στήσιμο μόνο για απαξίωση δεν είναι....
Βέβαια.....Μια άλλη μου συμπάθεια το Megane RS σε γύρο πίστας ρίχνει στα αυτιά στο Απλό Focus RS παρότι δεν το περίμενε κανένας.
Κυκλοφορεί video στο youtube.
Εμείς (οι Ιταλοί) προς το παρόν έχουμε την πανέμορφη Ιουλία με 230 και μπόλικη ροπή, αλλά περιμένουμε τις GTA. (ίσως και μάταια)
Τι Ιουλία ρε; Την κάνεις και ακούγεται σαν 60 χρονών θείτσα με μπανφλες και ρόλεϊ ρε!
το ''εμεις οι ιταλοι'' φιλε ωραια το ξεκινας αλλα καπως ετσι θα επρεπε να το τελιωσεις ''εμεις οι ιταλοι εχουμε (περαν του Abarth ) παρει τα αρ.........δια μας ''
εχει ο κεφαλας ο ιταλος ενα σωρο μοτερ ενα καρο σασι ενα κουβα σχεδιαστες που σχεδιαζουνε για ολο το κοσμο και για τη παρτη του τιποτα ελεος .
υστερα απο αυτα που ειδα στη ευρωπη για τετατρη φορα που πηγα υπαρχει μια κολοAUDI που εχει τα παντα και οταν λεμε τα παντα ολα τα παντα .
50 διαφορετικα προγραματα για καθε μοτερ
100000000 ζαντες σε ολες τις διαστασεις
1000 βελτιωτικες αναρτησεις
1000 διαφορετικες επιλογες για φρενα
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ xenon ΚΑΙ 100 FANARIA AYTERMARKET
εξατμησεις ολων των τυπων
και απο μοτερ οτι θελεις πετρελαιο ,βενζηνα οτι θελεις τα παντα λοα τα παντα.
τετρακυλινδρα τρουρμπο - τουρμπο κομπρεσορα - ατμοσφαιρα
5 κυλινδρο 2,5 20v τουρμπο κομπρεσορας τετρακινητο και με 100 εταιριες να το βελτιωνουνε απλα μεχρι να το τερατοποιουνε.
V6 με 2 τουρμπινες και οτι θελεις
V8 με οτι θελεις τουρμπο η' οχι
V10 τουρμπο η' ατμοσφαιρα οτι θελεις ολα τα παντα
V12 μη τα ξαναλεμε ολα τα παντα .
τωρα αμα χαλαει και απο κανενα δε βαριεσε αρκει που εχει απο'λα ο μπαξες
μπορει να βρωμανε λαδιλα απο πισω δε βαριεσε να πουλανε και κανα λαδακι .
αμ ο ατιμος ο ιταλος που εχει τα παντα γιατι δε βγαζει κατι καλο ετσι για να συκωνουμε κεφαλι και να μην καθε φορα προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι αυτοι ειναι οι ελεφαντες .
πηγα να παρω την 159 και το σαλονι ειναι επιηκος απαραδεκτο.
ελεος καθεσε πολυ ψυλα υποτηθετε για σπορ αμαξι και το τιμονι ειναι πολυ χαμιλοτερα απο οτι θα επρεπε αφηστε που το διθεν Ti καθησμα δε χωρουσανε η πλατη μου .
επιτρεπεται να φαινεται τοσο μεγαλο και να ειναι εσωτερικα τοσο μικρα τα καθησματα
ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ.
δεν θα παω στο στρατοπεδο των Γερμανων γιατι ποτε δεν προδηδω τις αρχες μου αλλα ρε ιταλε ελεος μας εχεις πηδηξει την ψυχολογια μας με ολες τις βλακιες που κανει και τις επιλογες που μπορεις να κανεις και δεν τις κανεις τελικα.
γιαυτο Abarth Stilo 2,4 20vT kai jero cvmi.
Ξέχασες τους W12 κινητήρες τους...:D
(χαριστική βολή είναι αυτό)
Παντελη πολυ καλα τα λες!εξαλου ειμαι follower σου!αλλα δεν ειπες και κατι ακομη!ολα τα γερμανικα αμαξακια φωρανε απανω ΙΤΑΛΙΚΑ ηλεκτρολογικα!!!που ειναι η bosch οεεοο?????ολα Magneti Marelli ειναι!
Που ζεις φιλε μου?Για ανοιξε το καπο σου να δεις τα bosch που φορας..ρε μη γραφετε οτι ναναι..
Οσο για την Audi μη συγκρινετε οτι ναναι.Ειναι μια premium εταιρια που στοχευει κ σε αλλο πορτοφολι.Οταν η Φιατ κ αρκετες ακομα εταιριες παλευαν με την κριση να σταθουν η Audi συνεχιζε τις πωλησεις.
Αλλα τα ματια του λαγου κ αλλα της κουκουβαγιας..
οσο για το δικο μου δεν παιζει φαση να εχει bosch επανω!το μονο που μπορει να εχει ειναι τα ρελε απο τα ηλεκτρικα παραθυρα!!!:P
ναι ε?ποια γερμανικα φορανε?εχω 4 στην οικογενεια για πες..να ξερω δηλαδη...
αν εσυ πιστευεις οτι δεν εχεις bosch μεσα στο stilo τοτε ενταξει η τυφλος εισαι η κατι αλλο..
ΟΛΑ τα ηλεκτρικα του Stilo ειναι bosch..πιασε λυσε καμια πλεξουδα κ μετα γραψε..
http://www.tav-autoverwertung.de/sho...JC7-31036PW006
http://www.theautochannel.com/news/2...09/486331.html
http://www.racepages.com/brand/magneti_marelli.html
ξεστραβοσου!!!!ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ!!!
οσο γ αυτο εγω ποτε δεν ειπε οτι δεν φοραμε bosch ισα ισα ειπα οτι τα ιταλικα φορανε γερμανικα ηλεκτρολογικα!
οσο για μενα στο ξανα λεω εγω δεν εχω τπτ τις bosh σε πλεξουδες και ecu!γτ απλα δεν ειμαι μαμα αλλα μετατροπη στην μετατροπη!και δεν εμεινε τπτ απηραχτω απο οταν το πηρα το αμαξι!
Θα με κανεις να κατεβω τωρα να σου φωτογραφησω μοτερ της Ε200 κ μιας 520..ειλικρινα..
Το ξερω το αμαξι σου μην ανησυχεις.Αλλο ομως να λες οτι τα ιταλικα δεν φορανε bosch κ αλλο ενα αμαξι σαν του Αρη που αμφιβαλλω ακομα κ αν εχει τις εργοστασιακες βιδες.
Με το ιδιο σκεπτικο το δικο σου τοτε κ τα RX7 πριν κατι χρονια που βολταρανε δεν φορουσαν τπτ μαμα κ ολα HKS..
Οσο για τα λινκ που παρεθεσες το ενα λεει οτι θα κανουν ενα συστημα "ψυχαγωγιας" για την BMW κ το αλλο μιλαει για περιφερειακα.
Βεβαια απο την αλλη ισως θα ηταν καλο να ρωτησουμε κ τους κατοχους 1.8 Στιλο που φορανε Hitachi αν δε κανω λαθος εγκεφαλο..ουτε καν υποψια γερμανικου..στην αντιπερα οχθη..
Τεσπα δε μπορω να ασχοληθω αλλο..καθενας οτι πιστευει.
sry αλλα εγω ειπα οτι τα ιταλικα φορανε bosch αλλα οχι το δικο μου!και δλδ τα ηελκτρολογικα ειναι μονο το ecu???δεν ειναι το καλοδιακι υπαρχει που περναει ρευμα??? απο τα βλας μεχρι και το mp3 player!
Πραγματικα μετα την παροτρυνση σου ξεστραβωθηκα..
Παμε ομως κ στα ομορφα.
Εγραψες οτι >>
Παράθεση:
οσο για το δικο μου δεν παιζει φαση να εχει bosch [/B]επανω!το μονο που μπορει να εχει ειναι τα ρελε απο τα ηλεκτρικα παραθυρα!!!:P
Παράθεση:
sry αλλα εγω ειπα οτι τα ιταλικα φορανε bosch αλλα οχι το δικο μου!και δλδ τα ηελκτρολογικα ειναι μονο το ecu???δεν ειναι το καλοδιακι υπαρχει που περναει ρευμα??? απο τα βλας μεχρι και το mp3 player!
ευτυχως που ξερεις τι καβαλας..Παράθεση:
οσο για μενα στο ξανα λεω εγω δεν εχω τπτ τις bosh σε πλεξουδες και ecu!γτ απλα δεν ειμαι μαμα αλλα μετατροπη στην μετατροπη!και δεν εμεινε τπτ απηραχτω απο οταν το πηρα το αμαξι!
Αφιερωμενο...
FIAT STILO 1.2 16V
Bosch Motronic ME7.3H4M EOBD Injection
Bosch ABS 5.7
Bosch ABS 5.7 ASR/TC
Bosch ABS 5.7 VDC
Bosch ABS 8
Bosch ABS 8 VDC
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-2L-2T-I-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-2L-2T-I-S-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-2L-I-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-I-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-I-S-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-4P-4L-2T-I-S-C)
TRW Electric Power Steering (1)
TRW Electric Power Steering (2)
FIAT STILO 1.4 16V
Bosch Motronic ME7.3H4M EOBD Injection
Bosch ABS 5.7
Bosch ABS 8
Bosch ABS 8 VDC
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-2L-2T-I-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-2L-2T-I-S-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-2L-I-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-I-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-2P-I-S-C)
SIEMENS MY 99 Airbag (2F-4P-4L-2T-I-S-C)
TRW Electric Power Steering (1)
TRW Electric Power Steering (2)
TRW Electric Power Steering (3)
Ευτυχως που το δικο σου στιλο δεν κουβαλαει τπτ γερμανικο εκτος απο τα ρελεδακια των παραθυρων οπως εγραψες σε παραπανω ποστ.
Εκτος κ αν βεβαια ξηλωσες αεροσακους,abs,εγκεφαλο,asr αφου το αγορασες απο τον Αρη...κ απο 12 εγινε 14αρι...τοτε ναι πραγματι δεν εχεις τπτ σε Bosch.
Περα απο ολα αυτα να σου θυμισω οτι ολα γινονται στο πλαισιο συζητησης.Δεν εχω κατι να μοιρασω μαζι σου στην τελικη.
Αλλα αυτο το "ξεστραβωσου" καπως μου χτυπησε..κ επειδη δε μου αρεσει να πλανωνται ασαφειες κ γενικολογιες.Εμπεριστατωμενα πραγματα απο το FiatECUScan κ οχι σκορπια λινκ για cdplayer k multimedia.
I rest my case...many credits to Ioannidis.
Direct Link http://www.fiatecuscan.net/SupportedVehiclesList.aspx
ΥΓ.Να χαιρεσαι που εχεις κατι απο bosch μεσα γιατι αν οδηγουσες καμια αλφα 75 η κανενα UNO με Marelli τωρα θα μιλουσαμε σε εντελως αλλο επιπεδο..