Με αφορμη το track day που διωργανωσε η alfa romeo στα μεγαλα.παρατηρισα οτι οι περισσοτεροι φορουσαν μπουφαν κι μπλουζεσ του club,εμεισ γινεται να κανουμε κατι αναλωγο?
Printable View
Με αφορμη το track day που διωργανωσε η alfa romeo στα μεγαλα.παρατηρισα οτι οι περισσοτεροι φορουσαν μπουφαν κι μπλουζεσ του club,εμεισ γινεται να κανουμε κατι αναλωγο?
μεσα και εγω!!!!!!!!!!!!!!
και κανενα αυτοκολλιτο για το αμαξι
Τελευταία φορά μπλουζάκια (polo και απλά) μας είχε κάνει ο Mixalis. Δεν ξέρω αν ακόμα ασχολείται με το θέμα.
Για μπουφάν, παλιά είχαν γίνει κάποια κομμάτια και μάλιστα πολύ ωραία αλλά τώρα δεν ξέρω πως και τι...
αντε να δουμε τιποτα καμια κινηση...
ουτε για καφεδακι μαζευομαστε.........
mitso μαλλον τους βαρεσε και αυτους η οικομικη κριση.....:crazy::crazy:
Θύματα πίεσης.
Όπως και να έχει, αν θέλετε, κάνουμε μια λίστα με το πόσοι πραγματικά θέλουν να αγοράσουν μπλουζάκια ώστε να πάρουμε μια τιμή.
Δείτε εδώ τι είχαμε κάνει το 2008
Άσχετο...
Μιας και είναι χειμώνας, δεν κάνουμε καμιά κούπα να πίνουμε τον καφέ μας;
Λέω εγώ τώρα...
Χειμώνας....Για να μαζευόμαστε....
Μπουφάν είχαμε κάνει κάποτε, θα πρότεινα να κοιτούσαμε κάτι σε αντιανεμικά φέτος...
Τι λέτε?
Από μπλουζάκι είμαι κομπλέ οπότε για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο, είμαι μέσα!
ναι παιδια κανενα αντιανεμικο καλυτερα και τιποτα αυτοκολλιτα......
μεσα και γω
1.orbit21
2.?
ασχετο: τα αυτοκολλητα σε τι μαγαζι φτιαχνονται....??? θελω να κανω ενα αυτοκολλητο για τζαμι και δεν βρισκω πουθενα στην αθηνα που να το κανει... ελεος....
εγω θελω ενα αυτοκολλητο να φτιαξω που γραφει κατι μεσα....και οπου πηγαινω μου λενε οτι δεν γινεται να κανουν αυτοκολλητο μονο τα γραμματα αλλα πρεπει να κανουν και ενα τετραγωνακι γυρω γυρω.....και θα φαινεται ασχημο :(
Εδω ειμαι ρε εσεις... αμεσως να με φατε!! Λοιπον θα μου επιτρεψετε να μην ασχοληθω με αυτο το θεμα αυτη τη χρονια...
Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος? Θελεις αυτοκολλητο μονοχρωμο κομμενο σε καποιο σχημα (ή λεξη ή οτιδηποτε αλλο) ή εκτυπωμενο με χρωματα, σχεδια, κειμενα?
για να σε διευκολυνω.....το αυτοκολλητο που θελω ειναι το εξης: http://img171.imageshack.us/img171/9477/stiloclub1.jpg
Θελω να το βαλω στο πισω τζαμι (πισω απο τον οδηγο)... το μαυρο να μην υπαρχει να ειναι το τζαμι... δηλαδη θελω μονο το σχεδιο...... κανεις δεν μπορει να το κανει.... ολοι μου λενε οτι δεν μπορουν και γινεται μονο αν βγει και το μαυρο σε αυτοκολλητο... ελεος.... :rant2:
Προσθετο: Σας αρεσει εσας??? δεν θελω να ειναι καγκουρικο....
Το εχεις το σε vector (γραμμικο) CDR ή AI??
αυτο το εχω φτιαξει εγω απο το corel draw.... νομιζω πως ναι..... γιατι? γινεται κατι?
μιχαλη το εχω σε ασπρο φοντο...πρεπει να εχουν καποιο μηχανημα για να βγαλουν σε αυτοκολλητο μονο το σχεδιο και οχι το background???
Eχεις PM...
αντε ετοιμαστε την πανελινια εκδρομη να βρουμε προορισμο
να κλεισουμε καλητερη τιμη απο τωρα νωρις
για να φαμε καλα και να περασουμε τελεια καιεπι τις ευκαιριας να μοιρασουμε και κανα μπλουζακι.
πολυ καλεσ ολεσ οι προτασεισ.αν μπορει καποιοσ να κανει μια λιστα κι ο καθενασ να επιλεξει τη θελει.κι να παρουμε συνοληκη προσφορα
Μήπως να κάνουμε τα σουβλάκια μπλουζάκι?? SoublakoClub!!!!! :)