-
Προετοιμασία 7ης Πανελλήνιας συνάντησης StiloClub
Πλησιάζει λοιπόν ο καιρός
Την διαδικασία την γνωρίζετε.
Ποστάρουμε μέρος που θέλουμε και προτείνουμε και ημερομηνία. Συνήθως Σαββατοκύριακο.
Στο τέλος, συγκεντρώνουμε όλες τις προτάσεις και κάνουμε 2 ψηφοφορίες. Μία για το που και μια για το πότε.
Ας οργανωθούμε φέτος νωρίτερα για να πετύχουμε και καλύτερες τιμές.
Για την ιστορία, τα μέρη που ήδη έχουν φιλοξενήσει τις συναντήσεις του club στο παρελθόν είναι:
Καρπενήσι
Μέτσοβο
Λ. Πλαστήρα
Περτούλι
Παρνασσός - Δελφοί
Το ένα που λείπει είναι νομίζω Βόλος... δεν είμαι σίγουρος
-
Απάντηση: Προετοιμασία 7ης Πανελλήνιας συνάντησης StiloClub
Ζαγοροχώρια (Νομός Ιωαννίνων)
Πωρωϊα (Νομός Σερρών)
Για ημερομηνία, μηπως ειναι προτιμότερο αρχές Δεκέμβρη? ή σας φαίνεται νωρίς?
-
Μου φαίνεται ότι ωρίμασε ο καιρός για τα Ζαγοροχώρια....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Μου φαίνεται ότι ωρίμασε ο καιρός για τα Ζαγοροχώρια....
:) nice!
Να πέσουν και ημερομηνίες όμως ε;
-
εκει εχει παντως απιστευτες διαδρομες μεσα στα δεντρα,απιστευτα ομορφα ολα τα χωρια με πολλους καλους μεζεδες και πολυ καλα τσιπουρα,ειδικα αν γουσταρεις πραγματικες γρηγορες διαδρομες χωρις ιδιαιτερη κινηση ειναι το καταλληλο μερος!
και το καλητερο απο ολα ειναι το μερος οπου φτανεις με το αμαξι,περπατς 5 λεπτα και βλεπεις ολη την κοιλαδα του βικου οπου πραγματικα αισθανεσαι ενα ριγος
-
Ζαγοροχώρια ειναι μια πολυ καλη επιλογη και πιστευω οτι με την Εγναντια μαλλων θα εχουμε ποιο ευκολη διαδρομη αν δε κανω λαθος.
-
Μια χαρα ακουγεται η προταση σου Πετραν, και δεν εχω παει ποτε! Αντε να δουμε...
-
Ζαγοροχωρια λέω να πάω την 25η με την μηχανή!Που ξέρεις μπορεί για μένα η πανελλήνια να είναι με μηχανη!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Ζαγοροχωρια λέω να πάω την 25η με την μηχανή!Που ξέρεις μπορεί για μένα η πανελλήνια να είναι με μηχανη!
Σιγά μην περιμένουμε την 25η Μαρτίου για να κάνουμε την συνάντηση.
Να κόψουμε και πίτα θέλουμε, όχι να φάμε μπακαλιάρους...
Επίσης είναι σχεδόν παράδοση όπου γίνεται, να είναι χιονισμένα όλα, οπότε...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Βαλε ενα αυτοκολλητο stiloclub στην μηχανη και ελα και στην Πανελληνια με την Στελλα, εσας θελουμε να δουμε οχι το αργο στιλακι σου :-b
-
Πάμε καμιά Ζάκυνθο, ρε παίδες.
-
Ω ναι... "Ωραία και μόνη Η Ζάκυνθος με κυριεύει".
Καλά θα ειναί να έρθει το Club στο νησί... Θα το οργανώσω καλά. Τα μόνα μείον που βλέπω είναι οι πολλές ώρες ταξιδιού για τους Μακεδόνες και το καράβι.
-
πολυ ωραια ιδεα.εγω ειμαι μεσα
-
τα Ζαγοροχωρια ακουγεται τελειο για μια εκδρομη!!!!!!!!!!!
-
Παιδιά εδώ συγκεντρώνουμε τις πιθανές τοποθεσίες...
Η δημοσκόπηση θα έρθει αργότερα...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
papor
Πάμε καμιά Ζάκυνθο, ρε παίδες.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Ω ναι... "Ωραία και μόνη Η Ζάκυνθος με κυριεύει".
Καλά θα ειναί να έρθει το Club στο νησί... Θα το οργανώσω καλά. Τα μόνα μείον που βλέπω είναι οι πολλές ώρες ταξιδιού για τους Μακεδόνες και το καράβι.
Μπραβο ρε Ορεστη!!! Ωραια ιδεα. Και εγω το προτεινω. Και με τη βοηθεια του Γιωργου, σιγουρα θα εχει επιτυχια!!
Και το καραβι??? Ελατε μωρε... μια ωριτσα ειναι! Ευκαιρια για καφε και κουβεντα :)
-
τι θα λεγατε για Καστορια?????
-
Πάμε πρώτα Ζάκυνθο και του χρόνου πάμε και Καστοριά, γιατί όχι!
-
ρε παιδια ωραια η ζακυνθοσ δεν λεω..αλλα τωρα ειναι χειμωνασ.καλυτερα σε μεροσ με κρυο κι χιονια...
-
Οντως πολυ καλη για νησι αλλα επειδη φετος τα οικονομικα των περισσοτερων θα ειναι καπως εκεινη την περιοδο το καλυτερο πλανο θα ηταν χωριο-χιονια-ταβερνα και φυσικα η πατροπαραδοτη πολυ καλη παρεα του κλαμπ,χαιρετισμους σε ολους ελπιζω να σας δω φετος.
-
εγω προτεινω ναουσα στην μακεδονια και στο αρκοχωρι εχω και μερος για να μεινουμε αν θελετε. ειναι και τα 3-5 πηγαδια το χιονοδρομικο ακριβως διπλα
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Vasilistilo
Οντως πολυ καλη για νησι αλλα επειδη φετος τα οικονομικα των περισσοτερων θα ειναι καπως εκεινη την περιοδο το καλυτερο πλανο θα ηταν χωριο-χιονια-ταβερνα και φυσικα η πατροπαραδοτη πολυ καλη παρεα του κλαμπ,χαιρετισμους σε ολους ελπιζω να σας δω φετος.
Γεια σου Bill.....
Και εγώ συμφωνώ, χωρίς να έχει να κάνει με τον Γιώργαρο, προτιμώ βουνό....Χειμώνας είναι και θέλω χειμωνιάτικο τοπίο...
-
και η ναουσα καλη ειναι......
κοντα για εμας τους βορειους
-
Μακρια για τουσ αθηναιουσ.αλλα οκ...θα ερθουμε ολοι μαζι κι θα εχει πλακα η διαδρομι...
-
οπως και να χει η παρεα μετραει και οσοι ερχονται η ερθουν θα αποζημιοθουν και με το παραπανω οπου και αν γινει το μονο σιγουρο ειναι οτι τα Stilo βγαζουν πολυ ωραιες φωτο στα χιονια Πετρο δεν σε εχω ξεχασει θα μιλησουμε στο τηλ.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Vasilistilo
οπως και να χει η παρεα μετραει και οσοι ερχονται η ερθουν θα αποζημιοθουν και με το παραπανω οπου και αν γινει το μονο σιγουρο ειναι οτι τα Stilo βγαζουν πολυ ωραιες φωτο στα χιονια Πετρο δεν σε εχω ξεχασει θα μιλησουμε στο τηλ.
Ρε είσαι χαζός?....Άντε από δω....
:hehe:
-
απο δω και ακομα παραπερα στο απειρο αυτος ηταν και ο λογος που δεν καταφερα να ερθω και περυσι αλλα φετος πρεπει να ειμαι εκει.
-
Εγω δεν θελω να ερθετε στην Ζακυνθο για τον Γιωργο η για τον οποιοδηποτε Γιωργο... Παμε οπου τραβαει η καρδια σας... Απλα το προτεινα γιατι....Απο θεμα οργανωσης θα ειναι ολα ετοιμα και στην τριχα... Απο θεμα Φαγητων (για τους καλογαφαδες) παλι αφηστε το επανω μου... Για το θεμα του υπνου ελεγα καπου εδω http://www.interdynamic.gr/hotels/hphotos.php?pid=4549& με πολυ κοντα θέα το φημισμένο "Ναυαγιο"... Διαλεξα επιπλεόν το συγκεκριμενο Ξενοδοχειο γιατι σε αποσταση ~10 ΚΜ μεσα σε Πευκο και βουνο ειναι η αυτοκινητιστικη πιστα του νησιου καρφωμενη σε ενα παλιο Νταμαρι... http://www.youtube.com/watch?v=4YFje...eature=related που θα την κλεισω αν συμφωνειτε για την παρτυ μας.
Τελος Μπαρακια κτλ υπαρχουν να φανε και οι κοτες...
Δεν ειναι τα μερη αλλα η παρεα... οπου και να αποφασισουμε να παμε εγω θα ειμαι εκει.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
...
Δεν ειναι τα μερη αλλα η παρεα...
Αυτά είναι!
Είπες το καλύτερο και το σημαντικότερο....
Υ.Γ: Τρώνε μπαράκια οι κότες; :slap:
-
Πάμε βρε Ζάκυνθο.
Όχι συνέχεια στα ίδια & τα ίδια.
-