6ος 2002 1.2 με 92000 και το αλλο 6ος 2006 1.4 με 56000χλμ!
Ακουω γνωμες
Printable View
6ος 2002 1.2 με 92000 και το αλλο 6ος 2006 1.4 με 56000χλμ!
Ακουω γνωμες
Το stilo ειναι ενα και μοναδικο... Τα Punta ειτε ειναι Grande ειτε ειναι πιο παλια ειναι μιλουνια...Χωραει ερωτηση εδω? Stilo φιλε μου... Συλλεκτικο Κομματι.
συμφωνω..... ασε που τα πουντο εχουν τη χαρη να βγαζουν τον ιδιοκτητη καγκουρα ειναι δεν ειναι.... στιλο..... δυνατο αμαξι....
Φιλε μου ένα θα σου πω! Έχω stilo 1,2 του 2001 με 249000 χλμ και ειλικρινά το έχω απολαύσει και συνεχίζω να το απολαμβάνω καθημερινά αφού κάνω το ελάχιστο 200 χλμ ημερησίως! Αν εξαιρέσεις μερικές παιδικές ασθένειες (αερόσακοι, ρελιεδάκια you now) δεν με έχει προδόσει ποτέ! Από κατανάλωση σε πολύ λογικά εως οικονομικά και πάνω απ' όλα αρχοντας στον δρόμο! δοκίμασα και ένα grande για δυο μέρες αλλά ειλικρινά απέχουν πολύ σε αυτό που νιώθεις! Είχα βάλει πωλητήριο αλλά το μετάνιωσα! θα σου έλεγα να βρεις ένα <καθαρό> με λίγα χλμ και να το χαρείς! Λίγα δίνεις πολλά παίρνεις!
Ασε που είναι πιο όμορφο +100000000000!
Τα γούστα βέβαια είναι υποκειμενικά!
Έλα ρε παιδιά... μακράν ομορφότερο το Stilo...
Το άλλο είναι σαν παπί.
Για το Grande δε μπορω να πω κατι αλλα για το Stilo μπορω να σου εγγυηθω οτι στην "κακια στιγμη" αν δεν καταφερεις να το ελεγξεις κ πας για στουκα τουλαχιστον θα βγεις αρτιμελης.Για το πουντο δεν ξερω κ δεν μπορω να πω.
Να εχεις υποψιν ομως οτι το Stilo σαν μεγαλυτερη κατηγορια - βλεπε μικρομεσαια - εχει αλλο πατημα,αλλη ασφαλεια,αλλη συμπεριφορα κ με 1-2 πραγματακια πανω μπορει ακομα να προκαλει γυρισμα κεφαλιων στο περασμα του κ ας εχει μια 10ετια φορτωμενη στην πλατη..
8,5 - 9 χρόνων αυτοκίνητο νομίζω αποτελεί απο μόνο του σοβαρό παραγόντα για να σε αποτρέψει να το αγοράσεις.
Το άλλο πιο "μοντέρνο", πιο καινούριο νομίζω είναι πιο λογική επιλογή.
Ωραίο το Stilo και αν και είναι μεγαλύτερη κατηγορία και το πάτημα του θα είναι μάλλον καλύτερο εγώ θα πήγαινα σε Grande.
canonis εχει το στιλο κ λεει να το αντικαταστησει με το Grande..αποσο καταλαβα δηλαδη..
Δεν μας είπες όμως τι απαιτήσεις έχεις....
Από εμένα για μοιρασμένη χρήση (Πόλη, ταξίδια) stilo.....
Για ομορφιά δεν το συζητάω....
Είμαι υποκειμενικός...
επι το πλειστον πολη, αλλα και ταξιδακια εχω κανει αρκετα με το στιλο!Θελω να αναφερω οτι το στιλο τωρα θελει καποια φραγκα για μαζεματα , οπως αναρτηση,λαστιχα,ελεγχο στο μπροστινο συστημα κλπ
Εγω το Stilo δεν θα το αλλαζα με κανενα αλλο κι ας ειχα την προθεση καποτε. Ισως παρω καποια στιγμη αλλο αμαξη αλλα το Stilo δεν φευγει απο κοντα μου, εχει καποιο ξεχωρηστο δεσιμο με τον κατοχο του.
de ειπα οτι εχω παραπονο απο το στιλακι!ισα ισα, απλα ειναι 8 ετων αρχιζει και θελει καποια πραγματακια και για αυτο σκεφτομαι για μεταχειρο γκραντε
Η ABARTHάρα έχει 570,000χλμ και συνεχίζει...αλλαγή μόνον όταν φτάσει στο αμήν...Πιστεύω πάντως ότι αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που εμφανίζονται σε ένα αυτοκίνητο, αυτό παίρνει αξία και ειδικά όταν τείνει να διατηρείτε καινούριο δεν θες να το αλλάξεις!Αυτό πάντως συμβαίνει μόνο εάν έχεις ΙΤΑΛΙΚΟ!!!Πόσο μάλλον FIAT Stilo...και φανταστείτε να μιλάμε για ABARTH!!!Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι,αλλά πιστεύω ότι ειδικά το Stilo είναι από τα πιο διαχρονικά αυτοκίνητα...
Σε περίπτωση αλλαγής όμως υπάρχουν πολλά ωραία ΙΤΑΛΙΚΑ...(Delta,159,punto evo,grande,bravo,giulietta,mito και έπεται και συνέχεια πολλή ωραία)!
εχω αναφερει κατα καιρους διαφορα συκρητικα επιδωσεων και οδικης υπεροχης του Stilo τοσο σε δημοσιο οδικο δυκτιο οσο και σε πιστα .
το συμπερασμα ειναι παντα το ιδιο .
η Φιατ βγαζει ενα πραγματικα καλο σασι εχει πολλες καινοτομες λυσεις και στο καθε καινουργιο μοντελο τις και πανο απο ολα
47.000. ΚΥΠΕΛΑ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ολο το Groupo μαζι θελει πανω απο 2km ντουλαπες για να τα στησουνε .
αυτο τα λεει ολα , τεραστια εμπηρια απο αγονες και ξερει να στινει αυτοκινητα τοσο για απλους οδηγους που βαριουντε να οδηγουνε αλλα οσο και για ανησιχους .
τετοια αυτοκινητα ειναι το
super mirafiri
top manager
128 berlineta
124
131
132 sport
tipo 2,0 16v
uno turbo 1,3
punto GT
coupe 2,0 20vt
stilo Abarth 2,4 20v GT & Selespeed
punto Abarth essesse
panta 100 Abarth
και τοσα ακομη
αλλα πιστεψεμε βλεπω ακομη punto GT και coupe 2,0 20vt στο δρομο που ειναι καλο στημενα και καλο συντηριμενα και πραγματικα ειναι πολυ ομορφοτερα απο αλλα καινουργια αυτοκινητα αλλα το κιριοτερο επιδη οι Ιταλοι σχεδιαστες κανουνε θαυματα με την πενα τους οταν σχεδιαζουνε ολα τα αυτοκινητα τους εχουνε κατι το διαχρονικο που σε καμια περιπτωση δε το λες παλιο .
και αυτο το λεω γιατι αν δεις ενα γκολφ 6 ΤΦυΣαει και εχει δυο φτερα μπροστινα χτυπημενα και μεσα στη μπηχλα απλητο και θαμπο χρωμα και σκησμενα καθησματα λερωμενο τιμονι και γεματο πετρες και χωματα μεσα η μοκετα το μονο συγουρο ειναι να πεις οτι προκιτε για ενα παρταλι και μισο,αν δεις ομως ενα stilo κιτρινο να καθρεπτιζεσε στο βερνικι με πανεμορφα φαναρακια μπροστα με 18αρες με τερατα φρενα
μπρος πισω με μοτερ πεντακαθαρο και ευτακτο μηχανοστασιο και ενα σαλονι πεντακαθαρο δερματικο σαν του Γιαννη (το μπορντο) τοτε φιλε συγουρα θα γυρηζουνε ολα τα κεφαλια σε καθε περασμα σου.
ποιος ειδε το αμαξι του Γιωργου απο ζακινθο και δεν χαζευε για ωρα.
του Νικου το κιτρινο τουρμπο
του Μπαμπη το λευκο
του πετρου το κιτρινο
του σουλαντικα το ταλασι μεταλο
η του thodori το 1,2 που δεν εχει ουτε μια γραστουνια.
και ενα σωρο ακομη που απλα εμφανιζοντε σε καθε εκδρομη και πραγματικα διατηρουντε αψογα με πολυ μερακι .
τα παιδια το γραψανε ποιο πανω δυο πραγματα μετρανε
πρωτον ειναι Fiat Stilo
και δυτερον ειναι Fiat Stilo .-
φιλε μου εγω θα σου το πω κατι αλλο μιας και δεν σε ξερω....
ολοι εμεις εδω και βαζω και τον εαυτο μου μεσα εχουμε το stilo γιατι απλα ειναι κατι διαφορετικο και ειναι δεμενο μαζι μας....
ποιο πανω μιλησαν ατομα που εχουν και punto και αλλα αυτοκινητα μπορει να ειναι καλυτερα μπορει οχι
σημασια εχει εσυ τι θελεις να κανεις αν εχεις αποφασισει πως το stilo δεν σε καλυπτει ειναι σιγουρο πως θα το δοσεις για κατι αλλο.....
γνωμη μου ειναι πως το stilo ειναι ενα ενω το punto εχει βγαλει ποσα μοντελα
Αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχεις ενα κιτρινο stilo με ενα καπελο απο πανω που γραφει κατι σαν...ταχι? :-b
Εγω εχω 130.000 και λεω οτι παει, τα εφαγε τα ψωμια του!!! Αλλα αν κρινω απο σενα, ειμαι ακομα στην πρωτη φετα, μπραβο, μου εδωσες κουραγιο με αυτο που διαβασα!
Οσο για τον φιλο που ρωταει για αντικατασταση, εγω θα επαιρνα το punto και επειδη μου αρεσει, και επειδη ειναι πιο καινουργιο και δεν θα βαραει το airbag failure...
Στις 550,000χλμ ο πατέρας μου πήγε και τα κατέβασε στις 50,000χλμ. Τώρα λέει πάει καλύτερα και από καινούριο!!! χιχιχιχιχι:) :)
Πάντως πέρασαν δύο μήνες και ήδη γράφει 75,000χλμ...και συνεχίζειιιιιι
-έχω ανεβάσει και φωτογραφίες στο forum για να καταλάβετε σε τι κατάσταση βρίσκεται(ενότητα ΓΕΝΙΚΑ και τίτλος ...η ABARTHάρα "μου"!!!)-