-
Επιλογή Ξενοδοχείου για την 7η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Ζαγοροχώρια 2010
Ξεκινάμε εδώ καθώς ο καιρός περνάει...
Σε μία γρήγορη αναζήτηση εντόπισα το παρακάτω στο Μονοδένδρι και έχω στείλει e-mail. Περιμένω απάντηση...
http://www.ke-hotel.gr/
-
Απάντηση: Επιλογή Ξενοδοχείου για την 7η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Ζαγοροχώρια 2010
:hmmm:
Σκυλάκι να επιτρέπεται... ξέρεις εσύ...
-
Απάντηση: Επιλογή Ξενοδοχείου για την 7η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Ζαγοροχώρια 2010
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Σκυλάκι να επιτρέπεται... ξέρεις εσύ...
Και αλλού δεν επιτρεπότανε και το πήρες.....ξέρεις εσύ...
-
Καλά, ψάχνω για άλλο γιατί αυτούς τους έχω στείλει e-mail από την Παρασκευή καμία απάντηση.
Παίρνω στα τηλέφωνα που έχουν, καμία απάντηση...
-
Το Ξενοδοχείο βρέθηκε και είναι το παρακάτω.
http://www.machalas.gr/
http://www.machalas.gr/images/slideshow/1.jpg
http://www.machalas.gr/images/slideshow/5.jpg
http://www.machalas.gr/images/slideshow/2.jpg
Πιθανή ημερομηνία είναι 21-22-23 Ιανουαρίου 2011 και τα δωμάτια που επικαλέστηκα είναι 10-15.
Έχουμε κρατήσει τα δωμάτια αλλά έχουμε μέχρι την Κυριακή 28-11-10 να το κλείσουμε...
Μετά θα ζητήσω διορία να μαζέψουμε προκαταβολές.
Η ενδεικτική τιμές που μας έδωσαν είναι:
Δίκλινο: 70€
Τρίκλινο: 80€
Οι τιμές θα οριστικοποιηθούν μόλις κλείσει και ο αριθμός των συμμετοχών.
σημ. Είναι εκπληκτική τιμή για αυτό το ξενοδοχείο
-
/me drooling
:slap:
nice!!!!
-
-
Πέτρο θα χωρέσουμε? Γιατί στην σελίδα αναφέρει σύνολο 10 δωμάτιια.
-
ένα τρίκλινο για μένα.
αυτο το πετρινο τοπιο ειναι το κατι αλλο.
-
τελικα σε ποια ημερομηνια κλεινουμε??? ποτε τελειωνει η ψηφοφορια???
γαματο το ξενοδοχειο!!!!!!!!!!!!!!
-
Και εγω μεσα... Ενα δικλινο. Να μας δωσει λογαριασμο να βαλουμε την προκαταβολη... Κατα προτημηση Alpha Bank. Το συγκεκριμενο χωριο εχει και ενα πολυ ωραιο μνημιο... Μια Παλια τριτοξη πετρινη γεφυρα...
-
Υπάρχει ένα θέμα με τα δωμάτια.
Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι άψογο από ότι φαίνεται στις φώτο, και η τιμή που μας έχει δώσει είναι φοβερή, αλλά μπορεί να φιλοξενήσει τελικά μέχρι 10 ζευγάρια.
Το πρωί που μίλησα του ανέφερα ότι θα είμαστε από 10 έως 15 ζευγάρια και δεν μου είπε κάτι περί αυτού.
Ο s6-sot πρόσεξε κάτι που εγώ δεν είχα προσέξει, ότι δηλαδή έχει μόνο 10 δωμάτια.
Ύστερα από επικοινωνία μου πριν από λίγο, δεν κατάφερα να μιλήσω με τον υπεύθυνο αλλά με κάποια άλλη που μου το επιβεβαίωσε και μου είπε ότι ο υπεύθυνος διαχειρίζεται και κάποιο άλλο ξενοδοχείο.
Αύριο θα επικοινωνήσω με τον υπεύθυνο να με ενημερώσει.
Καταλαβαίνω ότι καλό θα είναι να βρούμε κάπου να είμαστε όλοι μαζί, αν και θα μπορούμε να βρισκόμαστε στο lobby.
Να αρχίσω να ψάχνω για κάτι άλλο (τόσο καλό και οικονομικό δεν θα είναι σας το λέω) ή να επικοινωνήσω αύριο να μου πει στοιχεία για το 2ο ξενοδοχείο και βλέπουμε..?
-
Επικοινώνησε μαζί του και δες τι θα σου πει για το 2ο και το συζητάμε...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Επικοινώνησε μαζί του και δες τι θα σου πει για το 2ο και το συζητάμε...
Συμφωνω με τον προλαλησαντα. +100
-
-
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΚΑΙΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! 70 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!! ΣΕ ΥΠΕΡΛΟΟΥ SEASON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O TYΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!!!!
-
ΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ ΡΕ!!!!!!!! ΕΔΩ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ!!! ΣΤΟΝ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΑΙΖΟΝΕΤΕΣ ΜΕ 80 ΕΥΡΩ!!!!!! ΣΤΟ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ!!!! ΠΟΤΕ ΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΖΑΓΟΡΑΡΑΧΩΒΑ!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ngtech
ΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ ΡΕ!!!!!!!! ΕΔΩ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ!!! ΣΤΟΝ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΑΙΖΟΝΕΤΕΣ ΜΕ 80 ΕΥΡΩ!!!!!! ΣΤΟ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ!!!! ΠΟΤΕ ΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΖΑΓΟΡΑΡΑΧΩΒΑ!!!!
Γιατί δεν το αναλαμβανεις εσυ ρε Νίκο τότε;
Αν σου φαίνονται πολλά απλά κανε μια αντιπρόταση...μην φωνάζεις απλά για να φωνάζεις.
-
ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΞΕΝΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΘΑ ΧΩΡΕΣΟΥΜΕ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ?ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ?ΠΟΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΙΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ...
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΛΕΩ ΓΩ ΚΑΤΑ ΠΗΛΙΟ ΜΕΡΙΑ? ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ!!!
-
Άσε μας ρε Νίκο, ότι θυμάσαι χαίρεσαι....
Να μην έρθεις αν δεν σ' αρέσει...
Θα γλυτώσουμε και την αλλαγή ελαστικού βραδιάτικα...
:)
Στο Πήλιο νομίζεις θα την βγάλεις με λιγότερα από 90€ το δωμάτιο?...
Εδώ μιλάμε ότι το ξενοδοχείο τα σπάει με boutique έπιπλα, διακόσμηση και αυτόνομα σπίτια και εσύ λες ότι είναι πολλά 70€ το δωμάτιο...
Μπορείς να βρεις και με 50 και να σου χρεώνουν xtra την πετσέτα..
Μην τρελαθούμε εντελώς..
Το μόνο πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι ότι έχει μόνο 10 δωμάτια...
Και αν δεν λυθεί αύριο αλλάζουμε γιατί με έναν γρήγορο υπολογισμό θα είμαι τουλάχιστον 15 δωμάτια.
-
Ειναι απιστευτη τιμη οντως και μαγευτικη η ολη τοποθεσια μεσα με χιλια ενα μεγαλο ευχαριστω για οσους ασχοληθηκαν με το θεμα μπραβο Πετρο ουτως η αλλος για κατι τετοια σκηνικα γινονται αξεχαστες οι πανελληνιες και παλι μπραβο.
-
Λοιπόν, μέσω ενός γνωστού μας προτάθηκε και το παρακάτω...
http://www.dovra.eu/index.php
Είναι πάρα πολύ και αυτό όπως θα δείτε και επειδή έπαιξε γνωστός οι τιμές είναι:
Δίκλινο 55€
Τρίκλινο 70€
http://www.dovra.eu/images/xenodoxeio/xenodoxeio8.jpg
ΚΑΙ εδώ υπάρχει το ίδιο θέμα, ότι δηλαδή μπορεί να φιλοξενήσει έως 10 δωμάτια, αλλά υποσχέθηκε ότι μπορεί να μας βρει εντός πεντακοσίων μέτρων εφάμιλης ποιότητας στην ίδια τιμή.
Αυτό το ξενοδοχείο φαίνεται να έχει πιο πολύ "άπλα" και καλύτερους χώρους (lobby, αίθουσα εκδηλώσεων κτλ) αλλά δεν φαίνεται να είναι το ίδιο γραφικό.
Σας παραθέτω το μήνυμα του που αναλύει πιο πολλά για την τοποθεσία.
"Προτείνεται να μείνετε στο Κεντρικό Ζαγόρι για να έχετε καλύτερη πρόσβαση και στο Δυτικό, αλλά και στο Ανατολικό το οποίο όμως τούτη την εποχή δεν λέει και πολλά παρά μόνο φύση και δάσος και το οποίο απέχει γύρω στην μιάμιση ώρα από το κέντρο του Κεντρικού Ζαγορίου.
Καλή πρόταση είναι να μείνετε στους Ασπραγγέλους που βρίσκονται στο κέντρο του Κεντρικού Ζαγορίου.
Από τα Γιάννενα είναι μισή ώρα απόσταση.
Τα καλά χωριά του Δυτικού Ζαγορίου απέχουν από τους Ασπραγγέλους από 10` έως και μία ώρα το πολύ.
Ελάτη 5` - Βίτσα / Κήποι / Μονοδέντρι 10` - Αρίστη 45` - Βίκος 50` - Πάπιγκο 1 ώρα.
Σε όλα τα χωριά έχει ύπνο και φαγητό.
Θα σου προτείνω όμως να μείνετε στους Ασπραγγέλους.
Υπάρχει κάποιος γνωστός ο οποίος έχει ξενοδοχείο. Μπορεί να τακτοποιήσει κάποια άτομα (14 δωμάτια αν δεν κάνω λάθος), αλλά μπορεί να μεριμνήσει και για πολύ περισσότερους, μέχρι εκατό μου είπε, μιας που επικοινώνησα μαζί του.
Και φαγητό έχει (ψητά κλπ)."
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ngtech
ΖΑΓΟΡΑΡΑΧΩΒΑ!!! χαχαχα!!Γεια σου ρε Νικο!!
Παντως εγω θα εδινα και 100 ευρω για το συγκεκριμμενο, η γνωμη μου ειναι οτι τα αξιζει.
Τωρα για το οτι δεν χωραμε θα βρουμε αλλο και ολα θα πανε μια χαρα, τα παιδια κανουν οτι μπορουν, μπαινουν και στον κοπο να ψαξουν.
Παντως καλο θα ειναι να ειμαστε ολοι μαζι σε ενα ξενοδοχειο.
ΥΓ-ελπιζω να καταφερω να ερθω και φετος στην εκδρομη.
-
Λοιπόν, τρίτη επιλογή.
Ξενοδοχείο Ζαρκάδας στο Μονοδέντρι.
http://www.monodendri.com/grpage3.html
http://www.monodendri.com/photo/pict11l.jpg
http://www.monodendri.com/photo/pict27l.jpg
Η απάντηση στο e-mail που έστειλα είναι η παρακάτω.
Δίκλινα: 45€
Τρίλινα: 65€
2 lobby
Δυνατότητα 22 δωματίων.
-
Ρεσουμέ.
Έχουμε το Μαχαλάς και το Ντορβά που έχουμε μέχρι 10 δωμάτια, αλλά μπορούν να μας βρουν και άλλα κοντά και το Ζαρκάδας.
Το Μαχαλάς είναι όλα τα λεφτά αλλά και το πιο ακριβό. Το Ντορβά είναι καλή περίπτωση και οικονομική (πιο κοντά στα Γιάννινα), το Ζαρκάδας μας χωράει όλους αλλά δεν φαίνεται να είναι τόσο καλό όσο τα άλλα. Επίσης είναι και το πιο οικονομικό από τα τρία.
To Ζαρκάδας το φοβάμαι αρκετά πάντως.
-
Το θέμα είναι να δούμε και τι εναλλακτική μας προσφέρουν τα δύο πρώτα... Η περίπτωση του Μαχαλά είναι πολύ καλή, και πιστεύω θα γίνει ακόμα καλύτερη αν μας βρούνε κοντά άλλο ξενοδοχείο, με χαμηλότερη τιμή για να έχουμε και δυνατότητα επιλογής.
-
Μηπως να σκεφτουμε ποιες ειναι οι απαιτησεις μας και οχι να κρινουμε απο την εξωτερικη εμφανιση...? Δηλαδη αν το θελουμε για ενα υπνο και μια νυχτερινη συγκεντρωση τοτε μας ειναι αρκετο ενα ξενοδοχειο το οποιο θα εχει καπου να μαζευτουμε και καλα δωματια, μιας και η εξωτερικη εμφανιση θα ειναι περριτη.
Εαν δεν μετακινηθουμε και την βγαλουμε στο ξενοδοχειο τοτε μονο το δωματιο δεν θα μας ειναι αρκετο.
Παντως τα μερη που υπαρχουν τα αναφερομενα καταλυματα ειναι μακρυα... ειναι πολυ κοντα στα Γιάννενα, αλλα πολυ μακρυα απο τα παραδοσιακα επισκεψιμα χωρια στα Ζαγοροχωρια (Μικρο-Μεγαλο Παπιγκο, Αριστη, Βικος κτλ).
Μηπως να παιρναμε και απο εδω καμια προσφορα? http://www.aristi.eu/&gclid=CKmT9_LRuaUCFchH4wodoGniWw ή απο καποια απο αυτα?
http://www.greekhotel.gr/gr/north_gr...els.asp?id=830
-
Δεν είναι μακριά βρε συ....
Το πιο μακρινό (το δεύτερο) είναι μία ώρα από Πάπιγκο..
Κανά μισάωρο αποστάσεις ειναι τα άλλα,...
-
Ναι βρε Πετρο... Δεν ειπα οτι ειναι τραγικα μακρυα... Ειπα οτι ειναι πιο μακρυα απο τα παραδοσιακα επισκεψιμα χωρια... Η Αριστη που αναφερα ειναι 20 λεπτα απο Παπιγκο, 5 λεπτα απο Βικο, 30 λεπτα απο Μονοδενδρι. Αλλωστε και πρωτο ξενοδοχειο που προτεινα ειναι ολα τα λεφτα... Αλλα αν μας κανει μια καλη προσφορα ισαξια με των αλλων γιατι μα μην το προτιμησουμε...?
-
Λοιπόν.... επειδή είστε παπαρούπες... χαχχαχα!!! Είπα να σας τσιτώσω λίγο για πλάκα... Όπου κλείσετε μέσα είμαι αλλά θέλω και τζάκι... Τα χρήματα δε με πολυενδιαφέρουν απλά το ανέφερα γιατί τέτοιες περιόδους σε γκρουπ νομίζω ότι πιο λογικό είναι να κάνουν κατι καλύτερο. Επίσης αυτή τη φορά θα έχω μαζί μου και καστάνια για τα μπουλόνια και πίτα σε περίπτωση που πάλι δεν με περιμένετε!!!
+ 1 δίκλινο για μένα....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ngtech
με Επίσης αυτή τη φορά θα έχω μαζί μου και καστάνια για τα μπουλόνια και πίτα σε περίπτωση που πάλι δεν με περιμένετε!!!
+ 1 δίκλινο για μένα....
Μαζι θα την κοψουμε Νικολα, μην μασας!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Ναι βρε Πετρο... Δεν ειπα οτι ειναι τραγικα μακρυα... Ειπα οτι ειναι πιο μακρυα απο τα παραδοσιακα επισκεψιμα χωρια... Η Αριστη που αναφερα ειναι 20 λεπτα απο Παπιγκο, 5 λεπτα απο Βικο, 30 λεπτα απο Μονοδενδρι. Αλλωστε και πρωτο ξενοδοχειο που προτεινα ειναι ολα τα λεφτα... Αλλα αν μας κανει μια καλη προσφορα ισαξια με των αλλων γιατι μα μην το προτιμησουμε...?
Εννοείτε....Θες τους πάρεις εσύ?......Άντε, βοηθάτε και λίγο.... :)
-
Παρα πολυ ωραια,κι η τιμη ειναι πιο καλη ακομη.
-
Παιδια εγω στο τελευταιο δεν παω να κοιμηθω!Κατι παιζει!ΕΙναι πολυ φθηνο και μαλλον θα ειναι λουμπα η δουλεια!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Παιδια εγω στο τελευταιο δεν παω να κοιμηθω!Κατι παιζει!ΕΙναι πολυ φθηνο και μαλλον θα ειναι λουμπα η δουλεια!
Μην νομιζεις οτι ειναι και τσαμπα, νομιζω λογικη η τιμη του αν σκεφτεις οτι ειναι εκτος σεζον και οτι θα κλεισουμε 15 δικλινα, ουτος η αλλως πανω κατω για εναν υπνο παμε.
Αν εχει και πρωινο στην τιμη θα ειναι μια χαρα.
-
Λοιπόν συμφορουμίτες καιρός να γίνουμε πιο πρακτικοί! :)
Συγχαρητήρια καταρχήν για τις μέχρι τώρα επαφές και διαδικασίες! Επειδή είμαι πολύ κοντά στον τόπο του εγκλήματος, προτείνω να πάω να κάνω μια αυτοψία μέσα στο επόμενο 15νθήμερο να παζαρέψω για τιμές, κοψίδια, διασκέδαση κλπ.! Μπορώ και να φωτογραφήσω τα πειστήρια ! Κάντε λοιπόν όλες τις διερευνητικές συζητήσεις τηλεφωνικώς και όπου καταλήξετε πάω για αυτοψία ή άμα δω καμιά καλή ευκαιρία live το μεταφέρω και πράττουμε ανάλογα! Μένω Ηγουμενίτσα αλλά είμαι κάθε μέρα Γιάννενα, όμως το Σ/Κ αυτό ή το επόμενο μπορώ να πεταχτώ (έχω και αυτό το διαολεμένο το 1,2 το γρήγορο!!!):) Α! Ξέχασα το σημαντικότερο!!! Είμαι μέσα με γυναίκα και κόρη! :) Άντε να γνωριστούμε επιτέλους! (Μιχάλη εσένα σε γνώρισα, τα σέβη μου!)
-
Και το πρώτο του Ιόνιο μου άρεσε...να κάνουμε μια κρούση και εκεί....και μας χωράει και όλους.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Και το πρώτο του Ιόνιο μου άρεσε...να κάνουμε μια κρούση και εκεί....και μας χωράει και όλους.
Οντως ειναι πολυ ωραιο, ελπιζω βεβαια αυτα που λεει στις τιμες να πεσουν κατα πολυ..
από 01/01/2010 ως 31/03/2011
Τύπος δωματίου
Δίκλινο από 120 € ως 180 €
Δίκλινο + από 160 € ως 240 €
Σουίτα από 220 € ως 330 €
Μονόκλινο από 120 € ως 150 €
Δίκλινο Superior από 130 € ως 190 €
Δίκλινο Superior + από 130 € ως 220 €
-
Εγώ μίλησα τηλεφωνικός με τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου στο Aristi Mountain Resort. Ένας πολύ ευγενικός κύριος μου ζήτησε τις ημερομηνίες της εκδρομής, πόσα δωμάτια σύνολο, εκ των οποίων πόσα δίκλινα, πόσα τρίκλινα και πόσα για ΣΚ η ΠΣΚ. Του ανάφερα τα δεδομένα που έχουμε ως τώρα, ότι έχουμε και άλλες πρόσφορες από άλλα ξενοδοχεία χωρίς να αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Προσφέρθηκε να μου στείλει πρόσφορα στο mail άλλα μου τόνισε ότι η προσφορά ίσως να μην είναι τόσο ανταγωνιστική όσο των άλλων ξενοδοχείων. Είδωμεν... Εν αναμονή για το mail και βλέπουμε.