Απάντηση: ΝΑSA. Συνέντευξη τύπου.
Θα μπορεσει δηλαδη να δικαιολογησει τα δις που παιρνει επιχορηγηση πρωτη απο οποιονδηποτε αλλο φορεα στην αμερικη καθε χρονο?
Μάλλον θα πουν για τη νικη του Αρη στο Βιθέντε Καλντερόν! :happy2:
Στις 9 θα ξέρουμε αν όλη αυτή η ιστορία είναι ενα κόλπο της Αμερικάνικης Κυβέρνησης να καλύψει τα ακάλυπτα δηλαδή τις διαρροές που βγήκαν στο WikiLeaks.
Παράλληλα εντύπωση προκαλούν και οι κατηγορίες προς τον ιδρυτή του WikiLeaks για απόπειρα βιασμού αλλά και το γεγονός οτι εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για αυτό!... Βγαλμένα όλα μέσα απο αμερικάνικη ταινία μοιάζουν.
Σε λίγο λοιπόν θα γνωρίζουμε εαν όντως ανακάλυψε κάτι σημαντικό η NASA ή όλα είναι ενα στημένο παιχνίδι για να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον.
http://lh3.ggpht.com/_z_PfCEQj_UE/TP...E%BB%CE%BF.jpg
Τρελή μούφα...
Ένα print screen Που πήρα δείχνει τον "εξωγήινο"...
Πρόκειται τελικά για ένα βακτήριο που αναπτύσσεται σε τοξικό περιβάλλον...
Έλεος..
Η ανακάλυψη ειναι σημαντικότατη, για την επιστήμη της βιολογίας όμως. Αλλάζει την μεχρι τώρα γνώση.
Αφορά έμμεσα την ΝΑΣΑ, και σίγουρα δεν πρόκειτε για εξωγήινους και άλλες επιστημονικές φαντασίες...
Η ΝΑΣΑ με την ανακάλυψη αυτή πιθανώς να δικαιολογήσει τα δις δολλαρια που θα χρειαστεί για νεες αποστολες πχ στον Αρη, και για νέα μηχανήματα "εξερευνητές" τα οποία θα ανιχνεύουν (πχ με φασματογράφους..) περισσότερα στοιχεία (συμπεριλαμβανομένου και του αρσενίου ή και άλλων συστατικών...)
Νομιζω ότι, οτιδήποτε ανακαλύπτουμε είναι θετικό για την ανθρωπότητα..
Θετικο για την ανθρωποτητα σε πρωτη φαση θα ηταν να σταματησει η μολυνση του πλανητη κ να ταιστει περιπου 1 δις υποσιτιζομενος πληθυσμος στις 3-κοσμικες χωρες..αφου τα καναμε σκατα σε αυτο τον πλανητη,ας τον συμμαζεψουμε πρωτα πριν ψαξουμε κ για αλλους πλανητες..
γνωμη μου παντα..
Οσο για τον Ανδρεα...τι να πω φιλε μου..με αυτον τον Αρη εχω αρρωστησει..απο κει που χτυπιεμαι με τον Πανσερραικο μου πεταει 3 στην Ατλετικο κ ζαλιζομαι ακομα..
Μάγγελαν, στον πλανήτη "Βόλο" να σε δώ σε 2 Κυριακές....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
στον πλανήτη "Βόλο" να σε δώ σε 2 Κυριακές....
Σας είδαμε και σας στον πλανήτη σας... ''S.F.A.O.K'' :p
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Μάγγελαν, στον πλανήτη "Βόλο" να σε δώ σε 2 Κυριακές....
Το παιζω απο τωρα σαν χαμενο για τον Αρη...δεν θα μου κανει εντυπωση αν χασουμε,ειλικρινα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Στις 9 θα ξέρουμε αν όλη αυτή η ιστορία είναι ενα κόλπο της Αμερικάνικης Κυβέρνησης να καλύψει τα ακάλυπτα δηλαδή τις διαρροές που βγήκαν στο WikiLeaks.
Παράλληλα εντύπωση προκαλούν και οι κατηγορίες προς τον ιδρυτή του WikiLeaks για απόπειρα βιασμού αλλά και το γεγονός οτι εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για αυτό!... Βγαλμένα όλα μέσα απο αμερικάνικη ταινία μοιάζουν.
Σε λίγο λοιπόν θα γνωρίζουμε εαν όντως ανακάλυψε κάτι σημαντικό η NASA ή όλα είναι ενα στημένο παιχνίδι για να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον.
Μάλλον δικαιώθηκες πλήρως !!
Η "συνταρακτική" αποκάλυψη είναι μιά τεράστια μπούρδα πού δέν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ στήν ανθρωπότητα , και σκοπό έχει τα όσα προανέφερες και κάμποσα ακόμα .
Τουλάχιστον υπάρχουν και κάποιοι σκεπτόμενοι άνθρωποι .
Jason
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
Μάλλον δικαιώθηκες πλήρως !!
Η "συνταρακτική" αποκάλυψη είναι μιά τεράστια μπούρδα πού δέν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ στήν ανθρωπότητα , και σκοπό έχει τα όσα προανέφερες και κάμποσα ακόμα .
Τουλάχιστον υπάρχουν και κάποιοι σκεπτόμενοι άνθρωποι .
Jason
Δηλαδη προσφερουν περισσοτερα στην ανθρωποτητα οι κατασκοπευτικοι δορυφόροι ας πουμε... και μερικά άλλα που απασχολουν τη NASA...
Εκτός βέβαια αν θεωρείς ότι και η ύπαρξη της NASA ειναι άχρηστη...
Τέλος πάντων, επαναλαμβάνω, για την ΒΙΟΛΟΓΙΑ η ανακάλυψη ειναι αρκετά σημαντική...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
mitsos
Δηλαδη προσφερουν περισσοτερα στην ανθρωποτητα οι κατασκοπευτικοι δορυφόροι ας πουμε... και μερικά άλλα που απασχολουν τη NASA...
Εκτός βέβαια αν θεωρείς ότι και η ύπαρξη της NASA ειναι άχρηστη...
Τέλος πάντων, επαναλαμβάνω, για την ΒΙΟΛΟΓΙΑ η ανακάλυψη ειναι αρκετά σημαντική...
Φίλε συνφορουμίτη , καλημέρα . Η κατάθεση μιας προσωπικής μου άποψης η οποία αφορούσε αποκλειστικά και μόνο στην « συνταρακτική » αποκάλυψη της NASA , ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι ποια σχέση μπορεί να έχει με κατασκοπευτικούς δορυφόρους και για το αν είναι η όχι χρήσιμη η NASA , όπως με ρωτάς. Αν δεν κάνω λάθος δεν αναφέρθηκα καθόλου στα συγκεκριμένα θέματα τα οποία εγώ προσωπικά ουδόλως συσχετίζω .
Τελειώνοντας εμμένω στην θέση μου ότι η ανακάλυψη ενός βακτηρίου που ζεί μέσα σε μια δηλητηριασμένη λίμνη , δεν είναι τίποτα το συνταρακτικό ούτε προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα . Χωρίς να είμαι βιολόγος , μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι στα απύθμενα των ωκεανών π.χ και σε συνθήκες πού θα διέλυαν τα πάντα σε κλάσμα χιλιοστών του δευτερολέπτου , υπάρχουν μορφές ζωής που ούτε να διανοηθούμε δεν μπορούμε. Δεν χρειάζονται λοιπόν φανφάρες και συνεντεύξεις τύπου και μάλιστα της ….NASA για να ανακοινωθεί στην ανθρωπότητα η ανακάλυψη ενός…..βακτηρίου , όταν άλλες πραγματικά συγκλονιστικές ανακαλύψεις πού προσφέρουν τα μέγιστα στον παγκόσμιο πληθυσμό , περνούν στα « ψιλά » . Δεν πείθομαι λοιπόν ότι η συγκεκριμένη αποκάλυψη δεν ήταν μια ακόμα σκόπιμη « αμερικανιά » με σκοπό τον αποπροσανατολισμό από κάτι που τους « καίει » πραγματικά και όλοι ξέρουμε τι είναι αυτό .
Ευτυχώς πού οι περισσότεροι δεν « τσίμπησαν » .
Πάντα με καλή διάθεση ,
Jason