Παντού υπάρχει ένας μύθος
Τελικά παντού υπάρχει ένας μύθος...
http://athens.indymedia.org/local/we...mg_0004ind.jpg
Η εικόνα είναι από τα σημερινά επεισόδια κάτω στην Αθήνα...
πηγή: indymedia Athens
Απάντηση: Παντού υπάρχει ένας μύθος
Κ ρωταω κ εδω μιας κ ρωτησα κ στο fb..τι παπαριες ειναι αυτες..
Τέρμα δεξιά δεν βλέπεις;
Ένα κόκκκινο;
:D :slap:
Υ.Γ: Άσχετο με το fb...
XAXAXAXAXAXAXAXAXA τωρα το προσεξα...κ λεω θα αρχισουμε κανενα πολιτικο flame...
12αρι πρεπει να ειναι παντως φιλε..αυτα δε μασανε ποτε..
Εννοείται πως δεν μασάνε τα 12κάρια.. Πρώτα από όλα δεν τους δίνουν σημασία!!! Και δεύτερον ποτέ δεν ξέρεις πως θα τα καταφέρει να σε εκπλήξει!!! Ας πούμε σήμερα καθώς σταμάτησα σε ένα φανάρι, είδα το ένα από τα τάσια μου να κινείται ανέμελο και να περνάει με κόκκινο το φανάρι όλο χάρη και φινέτσα με αποτέλεσμα να μην το δει κανένας από τους διερχόμενους οδηγούς και να το πάρουν μαζί τους.. Ηθικό δίδαγμα? ψάχνω ένα καινούριο τάσι... Όποιος έχει περίσσεμα να με ενημερώσει..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Εννοείται πως δεν μασάνε τα 12κάρια.. Πρώτα από όλα δεν τους δίνουν σημασία!!! Και δεύτερον ποτέ δεν ξέρεις πως θα τα καταφέρει να σε εκπλήξει!!! Ας πούμε σήμερα καθώς σταμάτησα σε ένα φανάρι, είδα το ένα από τα τάσια μου να κινείται ανέμελο και να περνάει με κόκκινο το φανάρι όλο χάρη και φινέτσα με αποτέλεσμα να μην το δει κανένας από τους διερχόμενους οδηγούς και να το πάρουν μαζί τους.. Ηθικό δίδαγμα? ψάχνω ένα καινούριο τάσι... Όποιος έχει περίσσεμα να με ενημερώσει..
τα τασια καλο ειναι να τα πιανεις με δεματικα καλωδιων
Αχ Μιτσάρα.. Είχα πολλά ηλεκτρολογικά κλιψ όπως τα λέμε εμείς οι ψυκτικοί αλλά τα χρησιμοποίησα όλα με την κυρά στο κρεβάτι και τώρα έχω ξεμείνει τελείως... Τώρα βέβαια και να πάρω, δεν έχω τάσι για να το δέσω.. Πάντως σε ευχαριστώ για την πληροφορία.. Την επόμενη φορά θα κρύψω μερικά για καμιά τέτοια δουλειά...
Έχω μια τετράδα για να έχεις να αλλάζεις και την δίνω στα 20€
20 ευρω τα 4 ηλεκτρολογικα κλιπσακια;
Φωτια εισαι φιλαρακι...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Αχ Μιτσάρα.. Είχα πολλά ηλεκτρολογικά κλιψ όπως τα λέμε εμείς οι ψυκτικοί...... αλλά τα χρησιμοποίησα όλα με την κυρά στο κρεβάτι ..... και τώρα έχω ξεμείνει τελείως... Τώρα βέβαια και να πάρω, δεν έχω τάσι για να το δέσω.. Πάντως σε ευχαριστώ για την πληροφορία.. Την επόμενη φορά θα κρύψω μερικά για καμιά τέτοια δουλειά...
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( με το συμπάθιο , μη παρεξηγηθώ !! )
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Αχ Μιτσάρα.. Είχα πολλά ηλεκτρολογικά κλιψ όπως τα λέμε εμείς οι ψυκτικοί αλλά τα χρησιμοποίησα όλα με την κυρά στο κρεβάτι και τώρα έχω ξεμείνει τελείως... Τώρα βέβαια και να πάρω, δεν έχω τάσι για να το δέσω.. Πάντως σε ευχαριστώ για την πληροφορία.. Την επόμενη φορά θα κρύψω μερικά για καμιά τέτοια δουλειά...
...κοιτα να δεις φίλε μου! Αυτα τα 1,2 τα άτιμα...σου βγάζουν αγριάδα!!!!! :):):):)
Δεν είχαμε λεφτά για χειροπέδες βρε αδέρφια και έτσι περιοριστήκαμε σε κάτι πιο οικονομικό και το ίδιο αποδοτικό και με περισσότερες ευκαιρίες... Η Οικονομική κρίση σε κάνει να είσαι εφευρετικός και πιο αποδοτικός... Γιατί μερικά πράγματα δεν μπορεί να μας τα κόψει καμία κυβέρνηση!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Δεν είχαμε λεφτά...
Kατι πηρε το ματι μου.. τι εκανες στο Stilo εσυ;;;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Kατι πηρε το ματι μου.. τι εκανες στο Stilo εσυ;;;
Το έδωσα στην πρώην και το ανανέωσα με άλλο..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Το έδωσα στην πρώην και το ανανέωσα με άλλο..
Η πρώην είναι ένας ψηλός χοντρός καράφλας;
Ένας τέτοιος το οδηγούσε τις τελευταίες φορές που το είδα...
Αυτός είναι ο αδερφός της.. Η πρώην είναι ένα ψηλό δίμετρο πρασινομάτικο καμπυλωτό μωρό έτοιμο για όλα!!! Την επόμενη φορά κοίταξε για κάτι τέτοιο...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Η πρώην είναι ένα ψηλό δίμετρο πρασινομάτικο καμπυλωτό μωρό έτοιμο για όλα!!!
Πληρες περιγραφη! χεχε .. :biggrin:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Πληρες περιγραφη! χεχε .. :biggrin:
...το τηλέφωνο λείπει μόνο...
Θα σας το έδινα παιδιά μα έχω δεσμευτεί από τον όρκο του Ιπποκράτη... Μπορώ αν θέλετε να σας δώσω τους 3 πρώτους αριθμούς!! Μετά εσείς ψάξτε για τους επόμενους.. 090!!!!