Άσχετα από το θέμα με το Visteon και mp3
παιδες το διαβασα ολο το θεμα αλλα δεν βρηκα τιποτα σχετικο με ανταπτορα... μονο μια αναφορα.... "βαλε ανταπτορα".....
ξερει κανεις που θα βρω ?????? θελω να το βαλω το εργαλειο.... δεν μπορω αλλα cd!!!!!!!! to ergaleio einai αυτο http://allegro.pl/jvc-kw-xr611-2din-...378219786.html και δευτερη επιλογη αυτο http://allegro.pl/radio-cd-sd-mp3-us...390096199.html..... τι προτεινετε????
Απάντηση: Βάλε mp3 player στο Visteon... ΜΠΟΡΕΙΣ
Κάτσε ρε αρχηγε. Διαβάσες όλο το θέμα μέχρι το τελος ( και τα 166 post ) και δεν κατάλαβες τίποτα??? δεν βρηκες δηλαδή καμία αναφορά πως θα παίξει mp3 το Stilo? απορώ ποια είναι η υπαρξη του εν λόγω θέματος τότε? Να το κλείσουμε το μαγαζί. Ακόμα και η επικεφαλήδα εσενα δεν σου λέει τίποτα?
Απο αυτά που μας δείχνεις βάλε οποίο θες. Την γνώμη μας τι την θες αραγε? Αφού δεν έκανες εσυ τον κόπο να καταλάβεις τι λέμε 20 νοματαιοι σε 166 ποστ πως περιμένεις κάποιοι απο εμάς να μπουν στον κοπο να κοιτάξουν και να σε συμβουλεψουν για αυτα τα οποία ζητάς την γνώμη μας?
Αλλά λόγια να αγαπιωμαστε.
ναι φιλε μου καταλαβα... αλλα αυτ που λες εσυ δεν λεγεται ανταπτορας.... στυλ loudlink και xcarlink!!!! αυτα λεγονται aux in interface, εκτοσ και αν δεν ξερεις αγγλικα η ιταλικα.. (πολυ πιθανο)!!! ξερεις τι σημαινει ανταπτορας?????? και στην τελικη δεν σου ζητησα βοηθεια!!!! μια γνωμη ζηταω..... ξερω 5 γλωσσες και εχω ψαξει σε οτι site μπορεις να φανταστεις.... αυτα τα τυπου xcarlink δεν μου κανουν, και ειναι και πανακριβα...... οκ??? εγω θελω να αλλαξω ολο το μαμα και ζηταω γνωμες......
υ.γ η βαλεριανα ηρεμει τα νευρα..
Αρχηγέ χαλάρωσε. Μια χαρά σου τα λέει ο Γιώργος. Προφανώς εσύ δεν έχεις ιδέα και τα χεις μπερδέψει... Πάρε το κινέζικο να κάνεις την δουλειά σου αφού όπως λες έχεις ψάξει σε τόσα sites...
ps Την είναι αντάπτορας δλδ? Και τι interface? Και τι aux?!?!?!?!?!?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
orbit21
ναι φιλε μου καταλαβα... αλλα αυτ που λες εσυ δεν λεγεται ανταπτορας.... στυλ loudlink και xcarlink!!!! αυτα λεγονται aux in interface, εκτοσ και αν δεν ξερεις αγγλικα η ιταλικα.. (πολυ πιθανο)!!! ξερεις τι σημαινει ανταπτορας?????? και στην τελικη δεν σου ζητησα βοηθεια!!!! μια γνωμη ζηταω..... ξερω 5 γλωσσες και εχω ψαξει σε οτι site μπορεις να φανταστεις.... αυτα τα τυπου xcarlink δεν μου κανουν, και ειναι και πανακριβα...... οκ??? εγω θελω να αλλαξω ολο το μαμα και ζηταω γνωμες......
υ.γ η βαλεριανα ηρεμει τα νευρα..
No comment... Οπως στα ειπε και ο Σωτηρης... Παρε το κινεζικο.
χμμ ενδιαφέρον φαίνεται αυτό το σετάκι, αν το πάρεις και το βάλεις δώσε κανα feedback και φωτογραφίες να δούμε πως κάθεται στο στίλο...
Για τα λεφτά του εφόσον δουλεύει σωστά δεν είναι και άσχημο, βέβαια αν είναι εντελώς κίνα τότε οι φωτογραφίες και η οθόνη του θα είναι λιγότερο εντυπωσιακά στην πραγματικότητα....
εχει η γερμανια, Κινα???????
http://xomax.de/deutschland/index.php
πρωτα ψαχνεις και μετα την αμολας.................... γερμανικα ξερεις να διαβαζεις?
το σαιτ το εχετε κανει για να ενημερωνομαστε και να συζηταμε ολοι οι κατοχοι stilo, η για να το παιζουν ξερολες καποιο εδω μεσΑ? για να καταλαβουμε δηλαδη....................
1) adapter= http://media.techtarget.com/digitalg...definition.gif - An adapter is a physical device that allows one hardware or electronic interface to be adapted (accommodated without loss of function) to another hardware or electronic interface. In a computer, an adapter is often built into a card that can be inserted into a slot on the computer's motherboard. The card adapts information that is exchanged between the computer's microprocessor and the devices that the card supports.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
orbit21
καλά ρε αγόρι μου ηρέμησε μη με φας κιολας.
Δε εννοώ την προέλευση του προϊόντως αλλά την χώρα κατασκευής του που πιθανότατα είναι made in china και όχι deutschland...
Απλά επειδή δεν την έχω ακουστά την xomax και στο ebay δεν έβγαλε τίποτα κρατάω κάποιες επιφυλάξεις ως προς την ποιότητα των υλικών τους...
Εγώ πάντως πήρα προσωρινά έναν usb αναμεταδότη ραδιοφωνικού σήματος που συνδέεται στον αναπτήρα μέχρι να δω τι θα κάνω και κάνει αρκετά καλή δουλειά χωρίς να αποτελεί και μόνιμη λύση βέβαια...
2) AUX IN= A socket for plugging in an audio source. Audio jacks are found on many types of audio equipment and musical instruments that accept external sound sources. In a car or truck, an audio jack, also called a "media jack" or "auxiliary (AUX) jack," is a mini-phone socket that connects any portable music player to the vehicle's amplifier and speakers. One end of a mini-phone cable plugs into the headphones socket of any CD, tape cassette or digital music player, and the other end plugs into the car's audio jack. An iPod can be hooked up in this manner as well, but there are also adapters designed strictly for the iPod (see MP3 car adapter and iPod car adapter). See jack and A/V ports.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
orbit21
2) AUX IN= A socket for plugging in an audio source. Audio jacks are found on many types of audio equipment and musical instruments that accept external sound sources. In a car or truck, an audio jack, also called a "media jack" or "auxiliary (AUX) jack," is a mini-phone socket that connects any portable music player to the vehicle's amplifier and speakers. One end of a mini-phone cable plugs into the headphones socket of any CD, tape cassette or digital music player, and the other end plugs into the car's audio jack. An iPod can be hooked up in this manner as well, but there are also adapters designed strictly for the iPod (see
MP3 car adapter and
iPod car adapter). See
jack and
A/V ports.
καταλαβε κανεις την διαφορα???????
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
orbit21
και αυτο ειναι το online shop της εταιριας........ για οποιον ενδιαφερεται.......
http://www.mikromakro.eu/
και καθηστε εσεις τωρα να μπλεκετε με ta loudlink kai ta tirlimpiklink που χαλανε στον χρονο επανω....
Λύσε μου μια απορία, γιατί έκανες 5 διαφορετικά ποστς ενώ μπορούσες να τα γράψεις όλα σε ένα?
και γω πηρα εναν απο εδω.... σε λιγο θα μπει και φωτο,,,
νομιζω δεν μπορω να γραψω τοσα πολλα σε ενα μυνημα..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Johnny91
καλά ρε αγόρι μου ηρέμησε μη με φας κιολας.
Δε εννοώ την προέλευση του προϊόντως αλλά την χώρα κατασκευής του που πιθανότατα είναι made in china και όχι deutschland...
Απλά επειδή δεν την έχω ακουστά την xomax και στο ebay δεν έβγαλε τίποτα κρατάω κάποιες επιφυλάξεις ως προς την ποιότητα των υλικών τους...
Εγώ πάντως πήρα προσωρινά έναν usb αναμεταδότη ραδιοφωνικού σήματος που συνδέεται στον αναπτήρα μέχρι να δω τι θα κάνω και κάνει αρκετά καλή δουλειά χωρίς να αποτελεί και μόνιμη λύση βέβαια...
ειναι made in germany. το επιβεβαιωσα με ανθρωπο που ειναι βερολινο και πηγε στην εκθεση τους.
Μπά, έχω δει και μεγαλύτερα ποστς...Έτσι κιαλλιώς δεν υπάρχει λόγος να έχουν όριο στα posts...
Ποιόν απ αυτούς που έχει στο site πήρες? Δεν βρήκα αυτό απο το alegro.
**εδιτ, άκυρο τώρα κατάλαβα ότι τα έχει σε κατηγορίες**
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Johnny91
Μπά, έχω δει και μεγαλύτερα ποστς...Έτσι κιαλλιώς δεν υπάρχει λόγος να έχουν όριο στα posts...
Ποιόν απ αυτούς που έχει στο site πήρες? Δεν βρήκα αυτό απο το alegro.
στο allegro εχει μονο το ενα μοντελο τ περσινο.. αν μπεισ στο http://www.mikromakro.eu/ τα εχει ολα. εγω πηρα αυτο που εχει 90 με blutooth μαζι... και εχει καλωδια iso apo πισω οποτε κανενα προβλημα.. οταν το βαλω επανω θα βαλω και φωτο.. το μονο που με χαλαει λιγο ειναι οτι ειναι μπλε η οθονη..
πλάκα πλάκα ωραία πραγματάκια έχει στο mikromakro ε,
http://www.mikromakro.eu/products/Ca...or-SD-USB.html
Αν και δε με χαλάει η μπλέ οθόνη.. Τέσπα βγάλε και φωτογραφίες όσο το περνάς αν μπορείς για να κάνεις ένα how-to να δω πόσο εύκολο-δύσκολο είναι..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Johnny91
αυτο που κοιταξες ειναι χωρις cd!!!! οποθ λεει αυτο "ohne CD Laufwerk" ειναι χωρις cd, μονο usb και καρτες!
Έχω να χρησιμοποιήσω CD τουλάχιστον 3 χρόνια... USB & SD FTW..
Έτσι κιαλλιώς έχω το πιστό μου νετμπουκ μαζί, γράφω/διαγράφω ότι θέλω :P
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Johnny91
Έχω να χρησιμοποιήσω CD τουλάχιστον 3 χρόνια... USB & SD FTW..
Έτσι κιαλλιώς έχω το πιστό μου νετμπουκ μαζί, γράφω/διαγράφω ότι θέλω :P
τοτε πασσο.... :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
orbit21
Το ότι η εταιρία είναι γερμανική δεν σημαίνει ότι δεν είναι made in china...
Παράθεση:
1) adapter=
http://media.techtarget.com/digitalg...definition.gif - An adapter is a physical device that allows one hardware or electronic interface to be adapted (accommodated without loss of function) to another hardware or electronic interface. In a computer, an adapter is often built into a
card that can be inserted into a slot on the computer's motherboard. The card adapts information that is exchanged between the computer's microprocessor and the devices that the card supports.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
orbit21
2) AUX IN= A socket for plugging in an audio source. Audio jacks are found on many types of audio equipment and musical instruments that accept external sound sources. In a car or truck, an audio jack, also called a "media jack" or "auxiliary (AUX) jack," is a mini-phone socket that connects any portable music player to the vehicle's amplifier and speakers. One end of a mini-phone cable plugs into the headphones socket of any CD, tape cassette or digital music player, and the other end plugs into the car's audio jack. An iPod can be hooked up in this manner as well, but there are also adapters designed strictly for the iPod (see
MP3 car adapter and
iPod car adapter). See
jack and
A/V ports.
Ωραία... Τώρα που έκανες copy paste ότι βρήκες στο νετ κάτσε και διάβασέ τα μπας και καταλάβεις τι λένε.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
orbit21
ειναι made in germany. το επιβεβαιωσα με ανθρωπο που ειναι βερολινο και πηγε στην εκθεση τους.
'Αμα είναι αυτό φτιαγμένο στην γερμανία εγώ την κόβω από την ρίζα!! (και μετά πέρνω xomax μπας και ξαναφυτρώσει!! :metalo:)
http://www.youtube.com/watch?v=37idWSfzWYM
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
orbit21
το σαιτ το εχετε κανει για να ενημερωνομαστε και να συζηταμε ολοι οι κατοχοι stilo, η για να το παιζουν ξερολες καποιο εδω μεσΑ? για να καταλαβουμε δηλαδη....................
Μεγάλε το βρήκες!! Αλλά να σε ρωτήσω. Εσύ γιατί έκανες την ερώτηση αφού το έχεις ήδη παραγγείλει? Για να σε συγχαρούμε για την μαλακία σου? εεε αγορά σου εννοώ. Για να καταλάβουμε δηλαδή......... Μέχρι να σου έρθει άρχισε να ψάχνεις για 2din πλαίσιο και ξέχνα κουμπιά και πληροφορίες στην οθόνη. Πάρε και μια ντισκομπάλα για να κρεμάσεις στον καθρέφτη, θα ταιριάζει με τα φωτάκια. Και άσε όλους εμάς να ασχολούμαστε με παπαρολινκ. Καληνύχτα...
[QUOTE=s6_sot;99237]Το ότι η εταιρία είναι γερμανική δεν σημαίνει ότι δεν είναι made in china... αν εχεις κανενα γνωστο στην γερμανια πες του να το τσεκαρει και να μην ορκιζεσα,μπορει να παει μια βολτα στο εργοστασιο................ παρεπιπτοντως σου στελνω και δωρο το μαχαιρι!!
φιλε μου, αν δεν το εχεις καταλαβει, ολα πλεον φτιαχνονται στην κινα! εχει καταντισει το εργοστασιο τυ πλανητη.... αυτο δεν σημαινει οτι ολα ειναι μαπα!! κοιτα τα ρουχα που φορας και τα παπουτσια τα nike poy σιγουρα εχεις και θα δεις τ λενε.....
παρε και την βαση που λες..... http://allegro.pl/ramka-radiowa-na-r...327883121.html
απλα πραγματα... εγω δεν θελω να το κανω το αμαξι disko santa barbara,...απλα να ακουω mp3!!! ευχαριστω.