Λακούβα - Stilo : Άσσος... :(
Κάπου πρέπει να το γράψω... δεν μπορώ.
Γ*μιέται ο μ*λάκας που έσκαψε το ****αυλάκι στην Θέρμης - Χαριλάου!
Μαλακισμένα!
Πάει η ευθυγράμμιση. Τραβά δεξιά το αμάξι. (και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμα)
Σκατομηχανικοί του ****υ! Σκατοδήμος Θέρμης!
Σιχτίρ... σταδιάλα!
Απάντηση: Λακούβα - Stilo : Άσσος... :(
α τελικα τα πατισες τα σκατα......
περαστικα μιχαλη......τι να πω
-Κρίμα φίλε....
Τι θα γίνει επιτέλους με όλους αυτούς τους επικίνδυνα ανεύθυνους μαλ@κες????
Θα σου έλεγα να το τραβήξεις το θέμα Μιχάλη, αλλά ΠΟΥ να βρεις το δίκιο σου...
Στην Ελλάδα έχουμε λακκούβες με δρόμους, και όχι το αντίστροφο...
man καλεσες τροχαια εστω να γραψουνε το συμβαν να ζητησεις απο τον δημο αποζημιωση? παντως εχω παλια μαμα ελατηρια και ισως μπροστα η πισω αναρτησεις μαμα αν θες.
αστα να πανε φιλε περαστικα αλλα πιστευω οτι και χαμερ να εχεις στην ελλαδα παλι λιγο ειναι κατι θα παθει και αυτο.
Ευχαριστω πολυ παιδια.
Με το που χτυπησα αμεσως το ελεγξα για ζαντες και λαστιχα και επειδη ο θορυβος και το σφιξιμο μου εκεινη την στιγμη ηταν εντονο, δεν καταλαβα αν χτυπησα και σασμαν (τα 3 δοντια στο καβουκι)
Με τον φακο ολα εδειχναν καλα. Τα νευρα μου ηταν τοσο πολλα που αν επερνα την τροχαια θα με κλειναν μεσα...
Το κακο ομως φανηκε στην εθνικη... εκει τραβαει πολυ το αμαξι.
Ακομα βριζω τα ζωα! Αχρηστοι ανθρωποι...
Ε **** την πουτανα τους ρε παιδια... το προσεχω περισσοτερο και απο μενα, κανω του κοσμου τα σλαλομ καθε φορα, και την τρωω σε πολυσυχναστο δρομο με οριο τα 70 ρε συ;...
Διχως μια σημανση της προκοπης διχως τιποτα...
φανταζεσε να ειχες γερμανικο αμαξι τι ανχως θα ειχες τωρα ?
θα ελεγες για να μου το κοιταξουνε 500 ευρω
για να μου αλαξουνε ψαλιδι και μπαλακι κρεμαγερας 500 ευρω
για να το παρω στο σπιτι αποδειξεις εκγησεις ψαλιδιου και κατι ακομη που θα επεφτε στην αντιληψη τους 500 ευρω
και ενω θα σκεφτωσουνε οτι μια ****τρυπα σου βγηκε 1500 ευρω και θα ειχες σκασει να την παλυ η ****τρυπα ξανα μεσα ο Μηχαλης φτου και απο την αρχη .( ενωητε φτου φτου μακρια απο μας)
ενω φιλε εχεις Stilo και επιδη δεν εχει πολλα τσατζαλα ματζαλα απο κατω το πολυ πολυ να αλλαξεις ενα ψαλιδακι με 50 - 60 ευρα αντε και μια ευθυγραμηση και καθως θα γυρνας στο σπιτι σου θα λες
-φτηνα την εβγαλα αντε να προσεχω ποιο πολυ .
και να στη στιγμη να σε προσπερναει ενα γερμανικο αμαξι με εξαλο τον οδηγο και να πεφτει στη ****τρυπα που επεσες εσυ .
χαχχχαχαχαχαχαχαχχα
μετα λενε -ερε συμπτωση -
Κοιτα... τρεμουλο μεχρι τα 130 δεν ενοιωσα...
αν στραβωσα ζαντες θα το δω οταν θα ειμαι ηρεμος...
Στανταρ καποιο μπρατσακι αντιστρεπτικης θα βιασα καθως και κανενα ψαλιδι... ευχομαι να ειναι τα αριστερα γιατι τα δεξια ειναι ολοκαινουρια!
Κανενα αμορτισερ φοβαμαι μηπως χαλασε.
Φιλε μου αρχικα περαστικα (και οσο το δυνατον ανεξοδα)!
Απο τη στιγμη που θα ξερεις τι επαθες,δεν μπορεις να το κανεις εικονικα; Να πας δηλαδη παλι εκει και να καλεσεις τροχαια κλπ, και καλα πως εγινε εκεινη την ωρα;;
Σιγά και θα τα πάρω τα λεφτά. Θα δω τι μπορώ να κάνω με την ασφαλιστική μου...
Σήμερα με το φως της ημέρας φανηκε ότι το ένα λάστιχο πέταξε και βυζούνι... καλά πάμε. Και ακόμα σε συνεργείο δεν μπήκε.
Παράθεση:
το ένα λάστιχο πέταξε και βυζούνι
Είσαι και σεξουαλικός τύπος τι ήθελες να πέταγε!
Πήγαινε στο σημείο κάνε αναπαράσταση (πριν προλάβουν και κλείσουν την τρύπα τσσσσσσσσσσ) φώναξε το περιπολικό, κάνε μια επιτόπια έκθεση να καταγραφεί στο δελτίο συμβάντων! Τα συνεργεία αναδουλειά έχουνε! Ζήτα μια εκτίμηση (με αρκετή ζημιά αυτή που θα πάθαινε ένα γερμανικό...λέμε τώρα), πήγαινε σε ένα φίλο δικηγόρο (και αυτοί μύγες βαράνε) και δωστου το 40 % να το κυνηγήσει με τα έξοδα δικά του! Έτσι κατορθωνεις 2 πράγματα Α) Νιώθεις ότι δε σε πήδηξαν ατιμώρητοι Β) Βγάζεις ένα ποσό εξτρά για την όποια βλάβη και ...παίρνεις ένα από αυτά τα διαολεμένα τα 1200 άρια!
Πέρα από την πλάκα μην το αφήσεις Μιχάλη, έχει καταντήσει μαμακία το ζήτημα με τις λακούβες! Και όσο φυλάγεσαι...τόσο χαλιέσαι ,,,και εσύ και το αμάξι!
Φιλιά!~
Δυστυχως το αφησα...
Εκανα και την πρωτη επισκεψη στο συνεργειο. Ζαντα και λαστιχο παθανε ζημια...
Ψαλιδια ακραξονια, μπαλακια σκατακια δειχνουν οκ.
Βαλαμε τα μπρος πισω (ηταν καιρος αλλωστε) αλλα τραβαει ακομα.
Θελει ευθυγραμμιση.
Αυτό το Σάββατο πάμε για επισκευή ζάντας. Για το λάστιχο σκούρα τα πράγματα.
Από βδομάδα και η ευθυγράμμιση.
Υπομονή και θα σιάξει το μωρό!!!!!
ρε συ, απο ποια μερια επεσες στην λακουβα ? Δοκιμασες να το ριξεις κ απο την αλλη να σιασει ?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
ρε συ, απο ποια μερια επεσες στην λακουβα ? Δοκιμασες να το ριξεις κ απο την αλλη να σιασει ?
:D:D:D:D
Μου λειψες ρε μλκ... μα το Θεό!
Ας επαναφέρω το θέμα του Μιχάλη μιας και μετά από αλλαγή δεξιού ακρόμπαρου, σήμερα έδωσα για επισκευή τη ζάντα που είχε γίνει σαν κουλούρι Θεσσαλονίκης...
Ο υπεύθυνος ήταν μια λακούβα στη λεωφόρο Νάτο στον Ασπρόπυργο (όσοι γνωρίζουν)... Για την ακρίβεια ήταν ο τάφος του Μεγαλέξανδρου καμουφλαρισμένος με άσφαλτο... Ευτυχώς για την ώρα, πίσω δεξιά δείχνει μια χαρά, οπότε ας ελπίσω πως τη γλιτώσαμε σχετικά φθηνα με ακρόμπαρο/ζάντα/ευθυγράμιση.
Τα πα και ησύχασα!! :rant2:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Ας επαναφέρω το θέμα του Μιχάλη μιας και μετά από αλλαγή δεξιού ακρόμπαρου, σήμερα έδωσα για επισκευή τη ζάντα που είχε γίνει σαν κουλούρι Θεσσαλονίκης...
Ο υπεύθυνος ήταν μια λακούβα στη λεωφόρο Νάτο στον Ασπρόπυργο (όσοι γνωρίζουν)... Για την ακρίβεια ήταν ο τάφος του Μεγαλέξανδρου καμουφλαρισμένος με άσφαλτο... Ευτυχώς για την ώρα, πίσω δεξιά δείχνει μια χαρά, οπότε ας ελπίσω πως τη γλιτώσαμε σχετικά φθηνα με ακρόμπαρο/ζάντα/ευθυγράμιση.
Τα πα και ησύχασα!! :rant2:
...ναι , αλλά δεν έριξες τα σχετικά γαλλικομπινελίκια που " δίδαξε " ο δάσκαλος που άνοιξε το πόστ . !!!!....οι κ@ργι@ληδες του κερατά .καταστρέφουν τις περιουσίες του κοσμάκη και τίποτα δεν τους ακουμπάει !!!!...είμαι άγρια παθών και ξέρω..έχουν περάσει πέντε χρόνια και ακόμα στα δικαστήρια είμαι /..Teo , περαστικά ρε φίλε ......
Άστα να πάνε, ευχαριστώ ρε φίλε... Τα μπινελίκια τα έριξα επιτόπου, καταλαβαίνεις τι έγινε! Η πλάκα είναι πάντως σε αυτές τις περιπτώσεις πως αν δεν σου σκάσει κανένα λάστιχο (το είχα πάθει με το seicento) νομίζεις ότι τη γλίτωσες, μέχρι να πας στο συνεργείο... :nervy: