θα γινει καμια συναντηση μεσα στο 2011 ???να μαζευτουμε ομως να πουμε τις μπουρδες κ οτι αλλο γινεται....χαχαχα
Printable View
θα γινει καμια συναντηση μεσα στο 2011 ???να μαζευτουμε ομως να πουμε τις μπουρδες κ οτι αλλο γινεται....χαχαχα
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.stiloclub.gr
εγω απο αθηνα μεσα ειμαι παιδια...
ετσι για το γαωτο ρε παιδι μου να ερθω πρωτη φορα ν δω πως ειναι....δε βλεπω πολλεσ απαντησεις ομως........
Κι εγώ από Αθήνα μέσα είμαι παιδιά!!
και εγω απο αθηνα μεσα ειμαι!
Και εγω μεσα!
Όλοι μέσα είστε αλλά μια γ**ωημερομηνία δεν λέτε να ορίσετε...
:)
κ εγω μεσα αν κ δεν εχω ποια το αγαπημενο μ stilo αλλα εχω alfaromeo μια οικογενια ειμαστε ομως μωρε ν δω κ τους παλιους μ φιλους!!
Θεσσαλονίκη θα κανονίσουμε τίποτα?? Και Βόλο για κανένα τσίπουρο δεν με χαλάει!
το προγραμα μπορει να διαμορφωθει ως εξης
κυριακη απο το πρωιστη θεικη παραλια Αγοι 40
μετα τσιπουρα στη παραλια στο Βολο μεχρι να σκασουμε απο το φα'ι' .
Οι συναντησεις καποτε ηταν πιο συχνες... Τωρα πια απλα δεν υπαρχουν... "Μα ήσουν άτυχος πολύ... Γιατί έπεσες και σ' εποχή... Που όλοι σφήγγαν το Λουρί..."
για που λέτε παιδιά περιοχές έχετε σκεφτεί η το κανονίζουμε και βλέπουμε ?
Λαθος μου... 23-24 Ιουνιου καλυτερα...
Θα κοιτάξω να έρθω κι εγώ άμα οργανωθεί κάτι και στην Θεσσαλονίκη!
αυτες κανονικα ειναι προγραμματισμενες συναντησεις φιλε μου ιωαννιδη ???δηλ ειναι σιγουρη ημερομηνια?
οχι ρε συ.. απλα λεει πχ αυτον τι τον βολευει συν οτι βαζει μια σχετικα μακρινη ημερομηνια για να μην εχουμε δουλειες... (αποτι νομιζω)
Όχι ρε... ούτε προγραμματισμένες είναι ούτε και σίγουρες ημερομηνίες είναι. Πετάμε ημερομηνίες και όποια πιάσει... (δεν κάνω πλάκα...)
Έτσι...
Ατζελίνο ωραία υπογραφή... αλλά έχεις 2 εικόνες ακόμα που χτυπάνε... δεν τις ξηλώνεις;
Επειδή γράψανε και κάποιοι για Θεσσαλονίκη, αν παίξει κανένας καφές, είμαι κι εγώ μέσα...
23-24 με βολευει πιστευω
Aμα κανονίσετε πείτε μου κι εμένα...
Ti θα λέγατε να συναντηθούμε την ερχόμενη Δευτέρα στο Ρίμπας? Κατα τις 9 με 10 το βράδυ?
Εγώ είμαι μέσα....
Θελετε μηπως να συναντηθουμε για κανενα κοψιδι η καφε καπου αντι να ειμαστε στο παρκινγκ του ριμπας?
Κανουμε διαιτα Παντεληηηηηηηηηη!!!!
Θυμισε μου το μαγαζι που ειχες παει προχθες?Εκει πρεπει να παμε!!!!!!!
lol τι να κανω επρεπε να στησω ιντερνετ στους γονεις μου και αφου γυρναγα και ητανε αργα ειπα να παρω takeaway κανενα κοψιδι ;)
τον μουρουζη λες στα καλυβια. εννοειται πρπεει να ξαναπαμε για παλιες δοξες θυμασε εσυ ;)
Ρε Παντελή! Πανω που είπε ναι ο Θοδωρής μας το γ@μησες... Για κοψιδια δεν θα έρθει κανείς! και αν γουστάρετε κανονίζουμε ψήσιμο στο μαγαζί μου...
man μου φαινεται δεν ξερεις καλα τον θοδωρη ειδικα αμα πουμε για κοψιδια θα ερθει. hehe
καλησπερα .ποτε θα κανουμε μια συναντησει στην αθηνα?
λοιπον παιδια θελετε μια συναντηση με γαμο μεσα???? να εμφανιστουν πολλα stilo????
παντρευομαιιιιιιι...γι αυτο εξαφανιστηκα κιολασ τοσο καιρο...τρεχω με τα του γαμου...
λοιπον οποιος θελει να παρεβρεθει ο γαμος μου ειναι στις 3 σεπτεμβριου 2011!!!!
θα γινει στον Αγιο Νικολαο Καλλιθεας στις 7.00μμ
οποιος θελει ας μου στειλει μηνυμα για πληροφοριες...για να ερθει απο το σπιτι και να φυγει πομπη με αρκετα stilo!!!!
Σας πεθύμησα πραγματικά έχω και καλά νέα που θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας
http://www.youtube.com/watch?v=7rs5d...eature=related
Ρε Μπαμπινο θα γινεις Μπαμπας?Αρε θηριο!!!!!!Μπραβο ρε!Με το καλοοοοοοο!!!!!!!