Τροχαίο με εγκατάλειψη (Fiat Stilo) - αναζήτηση πληροφοριών
Τροχαίο με εγκατάλειψη - αναζήτηση πληροφοριών
σημερα τα ξημερώματα(16/4/2012) και ωρα 5:20 στη Λ.Αθηνων 222 με κατευθηνση απο πλατεια καραισκακι προς τα κτελ του Κηφισού με χτυμησε απο πισω ενα αυτοκινητο μαρκας FIAT stιlo και χρωματος κιτρινο ΧΩΡιΣ πινακιδες κ εν συνεχεια με εγκατέλειψε!!!! με αποτελεσμα τωρα να εχω ενα διαλιμενο αμαξι κ χωρις να εχω την δυνατοτητα να το επιστευασω κ φυσικα η ασφαλεια μου δεν μου καλυπτει τπτ λογο του οτι δεν υπαρχει το αλλο αμαξι!
κανω έκλυση και αν μπορει απο στομα σε στομα να διαδωθει μπας κ το βρουμε το αλλο αμαξι σε κανενα συνερχειο!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΑΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝ ΜΟΥ 6972995150 ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΤΑΙ!!
FIAT STILO
ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ Κ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕΡΟΣ!
Ειναι αντιγραφη απο αλλο φορουμ:
Αν το εβαλα σε λαθος μερος αλλαχτε το...
(Εχω και καιρο να μπω)
Απάντηση: Τροχαίο με εγκατάλειψη (Fiat Stilo) - αναζήτηση πληροφοριών
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως αυτός που τον τρακαρε θα εμφανιστεί να πει εγώ ήμουν;Για να μην έχει πινακίδες δεν θα έχει ούτε ασφάλεια αλλα ούτε άδεια!Επισης θα ήταν λιωμα λογικά λόγο ημερών!
Βεβαια αυτός που το έκανε είναι μεγάλο καθικι και δεν θα πρέπει να οδηγεί!
Το έγραψαν και στο Vstrom Forum
Σαφως κ δεν το εγραψα για να βγει ο ενοχος κ να το πει, αλλα οσο να ναι.. τα stilo που κυκλοφορουν ειναι μετρημενα στα δαχτυλα, ποσο μαλλον αυτα που κυκλοφορουν χωρις πινακιδες, μηπως εθεαθη καπου.
(εγω προσωπικα αν το εβλεπα οπουδηποτε θα το θυμομουν & θα μου προκαλουσε εντυπωση.)
Μετρημενα δεν θα ελεγα καθολου οτι ειναι μην σου πω συνεχιζω να τα βλεπω γερα μιας και πουλιουνται σαν μεταχειρισμενα φτηνα και εχουνε πιο πολλη εξοπλισμο απο τα αλλα αμαξια. Τωρα αυτονοητα σιγα μην βγει ο αλλος και πει οτι το εκανε.
Ήθελα να 'ξερα, τι σκ@τ@ πληρώνουν την ασφάλεια.
ΕΛΕΟΣ.
υγ. Εγώ βλέπω stilo συνεχώς και με αυξανόμενο ρυθμό. Πώς έγινε αυτό δεν ξέρω αφού έχει σταματήσει εδώ και χρόνια η πώληση νέων, αλλά ξεπετάγονται συνέχεια. Ίσως τα είχαν μαντράδες παροπλισμένα και άρχισαν να τα δίνουν ακριβώς για αυτά που είπε ο Stilatos.
...όποιος είπε ότι τα Stilo που κυκλοφορούν είναι μετρημένα , μάλλον κάτι άλλο ήθελε να πεί γιατί όπου κοιτάξεις , πάντα βλέπεις και ένα Stilo !!!..μάλλον ήθελε να πεί ότι κυκλοφορούν λίγα κίτρινα χωρίς ...πινακίδες και χτυπημένα μπροστά !!!...όντως όποιος ξέρει κάποιο τέτοιο , πρέπει να βοηθήσει γιατί αυτός που το έκανε είναι επιεικώς απαράδεκτος και πάνω από όλα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ../..όποιος τον καλύψει , είναι και αυτός το ίδιο !!!!..
Ξεφτιλισμος και τραγικοτητα... Το βασικοτερο φιλε μου ειναι που εισαι εσυ καλα, γιατι θα μπορουσε να μην ειναι μονο λαμαρινες... Οσο για τον απαραδεκτο... Ολο και καπου θα βρεθει... Εγω γυριζω συνεχως τους δρομους αυτους με το ταξι οποτε θα εχω πλεον το νου μου (οπως και ολοι μας πιστευω)...
Ας ελπίσουμε με κάποιον τρόπο να βρεθεί σύντομα ο απαράδεκτος που λέει και ο φίλος teo!
ΥΓ: πράκτωρ teo...παρακολουθήσεις με τον πλέον έμπιστο τρόπο...χεχεχε :) :) :) ...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
ΥΓ: πράκτωρ teo...παρακολουθήσεις με τον πλέον έμπιστο τρόπο...χεχεχε :) :) :) ...
Άστο πάνω μου φίλε... χεχεχε :katana:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Άστο πάνω μου φίλε... χεχεχε :katana:
:spyed::spyed::spyed:...ΟΚ my samurai friend...:spyed::spyed::spyed:...χεχεχε...