Fiat Stilo ελλατωματικο ή όχι??
Όλοι μας έχουμε ακούσει ότι το ταδε μοντελο ηταν ζημιαρικο, ειχε προβλημα εκει και τα λοιπα…αλήθεια ή μύθος γιατι όπως όλοι ξέρόυμε παντού υπάρχει ενας μύθος….Το αυτοκίνητο πού ολοι μας έχουμε επιλέξει ως μέσο μεταφοράς μας παρούσιαζει όντως πρόβληματα η όχι; Μήπως το γνωστο χαλασμένο τηλέφωνο ισχύει και στη δικιά μας περίπτωση….πίστευώ ότι οι περισσότεροι από εμας έχουν ακούσει¨ωραιο αυτοκινητο το stilo αλλα έχω ακούσει ότι έχει πρόβλημα με τα ηλεκτρονικα¨εχει ελλατωματικο εγκέφαλο και τετοια…Αποψή μου οποιός δείχνει τον δρόμο στους αλλούς και είναι τεχνολογικά πιο εξελιγμένος σάφως και αντιμετωπίζει πρώτος τα προβλήματα..Στην αντιπροσωπεια στην οποια πήγαινω τι αυτοκινητο μου εχω ακουσει τα εξης….μην το τσιπάρεις και χώρις τσιπ ο εγκέφαλος παρουσιάζει ζημίες………μην το τόυρμπίσεις για τον ίδιο λόγο το αυτοκίνητο θα βγάλει ζημιές μην του ρίξεις λεφτά. Περιμένω την αποψή σας για τα παραπάνω όπως και να αναφαίρετε τις ζημίες που σας εχει παρουσιασει..Οι δικές μου είναι:αλλαγή μοτέρ υαλοκαθαριστήρων επειδή κόλλαγε και αλλάγη εμπροσθιου φαναριου επειδή πήρε νερά….Συγνώμη αν σας κούρασα μα το μακρύσκελο αρθρο μου..by Stilovatis Viva Italia!!! :107
1.αλλαγή κάτι που δεν ξέρω πως λέγεται αλλά ήταν πάνω σε ένα ιμάντα σαν ρουλεμάν και ακουμπούσε και ακουγόταν
2.Επιδιόρθωση πίσω ένδειξης για το αν έχει κουμπώσει το πίσω κάθισμα (κόκκινο/μαύρο)
3.Αλλαγή ψυγείου λόγω διαρροής (θα γίνει από Δευτέρα)
4.Δεν δουλεύει το air condition (καινούριο πρόβλημα θα το πώ την Δευτέρα)
5.Κλασσικό abs , ebd failure όταν έχει παγωνιά ...(δεν το ΄λέω καν αφόύ εξαφανίζεται σε μερικά δευτερόλεπτα
6.Κλασσικό Air Bag Failure που εμφανίζεται όταν βάζω άτομα πίσω λόγο της κίνησης της καρέκλας και μετά από λίγο "τράνταγμα" φεύγει
αυτά είναι όλα...και έτσι όπως το πάω...λίγα είναι ....στο μέλλον θα δείξει....
παιδια νομιζω κανουμε διπλο τοπικ αν δεν κανω λαθος εχουμε ξανακανει τοπικ στο ιδιο θεμα
ήταν στο παλιό φόρουμ και νομίζω το είχε ανοόξει ο Ίόνιο...αλλά θα σε γελάσω....
MONO αλλαγή μπαταρίας γιατι το είχα αφήσει 2 βδομάδες χωρίς να το ξεκινήσω και ξελήγωσε...
φτου μην το ματιάσω το Στιλάκι μου
και στο δικο μου φαναρι μπαινει λιγο νερο μεσα (*μηπως ειναι στην εγγυηση αυτο?) κατα τα αλλα δεν εχω αλλο προβλημα και το εχω 3 μηνες το καλο μου
Δυστυχώς δεν γνωρίζω αν το τοπικ αυτό έχει ξαναγινεί γιατί το αυτοκίνητο το απέκτησα πρόσφατα και δεν συμμετείχα στο προηγούμενο site…