...τώρα παίζει ο Ολυμπιακός στην Ιπανία και μέχρι στιγμής κάνει μεγάλες μ"λακίες !!!!...είναι σκέτο χώμα ...τρώει 1 ...παίζει με 10..τη γλύτωσε απο πέναλτυ../..χιέστα κιέ άστα....:tomato:
Printable View
...τώρα παίζει ο Ολυμπιακός στην Ιπανία και μέχρι στιγμής κάνει μεγάλες μ"λακίες !!!!...είναι σκέτο χώμα ...τρώει 1 ...παίζει με 10..τη γλύτωσε απο πέναλτυ../..χιέστα κιέ άστα....:tomato:
Αν θέλεις να δεις τον σωστό Ολυμπιακό, τον Ολυμπιακό που είναι η μοναδική αήττητη Ελληνική ομάδα στην Ευρώπη με 3 νικες και μία ισοπαλία, κοίτα στην υπογραφή μου και περίμενε ένα χρόνο...
:hehe:
κάπου εδώ πετάγεται και ο s6sot και μας πρήζει με την ΑΕΛ και τον Πηλαδάκη που είναι στη Ζάμπια.
Σοβαρά τώρα, ρε συ Jason μπορεί να κουράστηκε από τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια στην SL.....
:tomato:
υγ. το νήμα πάει για top, κάθισε και θα δεις. Η λέξη Ολυμπιακός ιντριγκάρει.
Όμορφε αν δεν έχεις παίξει Ευρώπη λογικό είναι να μην έχεις και ήττες! Εγώ μόνο να σου θυμίζω έναν αγώνα το 2007 μέσα στο Πανθεσσαλικό!! (πες μου, αλήθεια τώρα, ΠΟΣΟ ΕΤΣΟΥΞΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ!?!?!?!). Η προεδράρα μας κάνει επιχειρηματικές κινήσεις γιατί η ομάδα του χρόνου με την άνοδο θα έχει και αυξημένες υποχρεώσεις για μεταγραφές... Άλλα που να ξέρετε εσείς από αυτά! Που ο μόνος σοβαρός πρόεδρος που πέρασε από την ομάδα σας ήταν ο Μπέος!!
Ποιος δεν έχει παίξει ρε στας Ευρώπας....?
4 ματσάκια έχουμε.
Τσουζει όμως εεεε....
Για ποιο ματς λες...?
Για το ματς που κατεβήκατε με ντοπέ παίχτη?
Η ομάδα της ντόπας είστε με 2 κρούσματα μετά όλοι οι άλλοι....
α και του χρόνου θα έχει ωραίο ντέρμπυ με τον Άρη.
:P
χοχοχοχοχ
...συνιστώ ψυχραιμίαν συν-Έλληνες μου..ένα θριντάκι έβαλα για το χάλι της ομάδας μου που ξεφτιλίστηκε στην ΙΣΠΑΝΊΑ απο τούς άμπαλους της Levante...έτσι και τον " είχε " καμιά ομάδα , θα τον είχε ξεσκίσει με καμια δεκαριά ...και όσοι είδατε το παιχνίδι , καταλαβαίνεται τι εννοώ...εκτός απο τον απαράδεκτο διαιτητή υπήρχε στο γήπεδο και ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ολυμπιακός !!!!...και σας το λέω εγώ που είμαι fan αυτής της ομάδας/..τώρα απο την οπτική γωνία του φίλαθλου και όχι του οπαδού , γουστάρω αφάνταστα και τις δύο ομάδες για τις οποίες οι δυό σας γινόσαστε " βίδες " !!!! , με μιά μικρή αδυναμία στ... άστο καλύτερα γιατί μπορεί να βρώ και εγώ το διαολομπελά μου ...μαντέψτε εσείς σε ποιά απο τις δύο έχω ιδιαίτερη αδυναμία ...χέχεχε....:spell:
Παιδια μην τσακωνεστε, μια ειναι η ομαδα...
http://img38.imageshack.us/img38/2504/thisistoumpa.jpg
(να μην βαλω και εγω το φυτιλι μου; )
ΜΟΝΟ ΜΠΑΑΟΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ ΕΔΩ χεχεχε ετσι για να γελαμε.
Ποσο χαζος μπορει να ειναι;
Πηγε στην συναυλια του Χ, Ψ να πει οτι ειναι ΠΑΟΚ (η οποιαδηποτε αλλη ομαδα) και χαλασε τα παντα...
Δεν ξερω αν ειπαν κατι νωριτερα αλλα κατι τετοιοι τυποι δεν ειναι οπαδοι, μαλακες ειναι!
Ρε έβαλε τα λεφτά ο Σαβίδης και βγήκαν από τις τρύπες....
Κοίτα να δεις...
:)...
Jason, αν γουστάρεις την κόντρα, έλα προσκεκλημένος μου, σε 2 εβδομάδες έχουμε ματσάκιον στο Πανθεσσαλικό.
Δεν θα χάσεις...
:)...
Τώρα θα πεταχτεί πάλι ο γείτονας (που του είχα και συμπάθεια πριν ξεδιπλώσει όλες του τις αρετές) και θα μας πει για το πρωτάθλημα τα 2 κύπελλα και θα πεθάνουμε από βαρεμάρα...
:)
Τι να πω βρε Πέτρο τα λες και μόνος σου!!! Εμένα θα με καλέσεις σε έναν μήνα να δούμε τον αγώνα ή φοβάσαι για το αποτέλεσμα?
Έλα θα πάμε για τσίπουρα και μετά εσύ με την όπισθεν στο Πανθεσσαλικό.
:)
Έκλεισε! Δεν μου λες να φέρω και το κασκόλ η είστε κανιβαλοι και θα χουμε προβλήματα;; :p
Χαλαρά μωρέ...
Θα στο πάρω εγώ να στο φυλάξω μην φας πέσιμο...
:devil:
...η ομαδάρα μου ξαναπαίζει απόψε ( τώρα ) στο Καρα'ι'σκάκη...και συνεχίζει να την..."παίζει" ( την μπάλα , έτσι ??? )..όπως έκανε και στον πρώτο αγώνα που έφαγε τριάρα../..τώρα στο 11 λεπτό " ρούφηξε" το πρώτο ...άντε να δούμε...θα ξεφτιλιστούμε πάλι ρε γμτ...:crazy:
...μου απαντάω εγώ../..δυστυχώς όπως προέβλεψα , ...ξεφτίλα../..η ομάδα που προηγείται 15 η 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα απο τον δεύτερο , έγινε κόσκινο απο μια Σπανιόλικια ομάδα που σχεδόν δεν την ξέρει ούτε αυτός που την ...έχει !!!...γμτ την ομάδα που υποστηρίζω...ούτε καν ηρω'ι'κά δεν έπεσε..:puke: