-
Πρόταση για το φόρουμ...
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!
Μόλις με το καλό ξεμπερδέψουμε με το οικονομικό θεματάκι για τον server που έχει προκύψει,σκέφτηκα να κάνω μια πρόταση για να πάρει το stiloclub ξανά τα πάνω του...Δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει και αν συμφωνούν όλοι,αλλα και μερικοί να συμφωνούν η δουλειά γίνεται!
Το θέμα είναι οτι και στην Ξάνθη απο την οποία κατάγομαι αλλα και στην Θεσσαλονίκη που σπουδάζω και περνάω τον περισσότερο καιρό βλέπω πολλά Fiat stilo (αυτά που είναι σε άθλια κατάσταση δεν τα συμπεριλαμβάνω... :P) τα οποία είναι εξαιρετικά περιποιημένα και πολλές φορές τα οδηγάνε και νέοι!
Πολλοί ΔΕΝ γνωρίζουν οτι υπάρχει stiloclub...
Έτσι σκέφτηκα κάτι το οποίο απ'όσο έμαθα πρόσφατα τα μέλη του club το είχαν κάνει παλιότερα...
Να κάνουμε μια έρευνα αγοράς και να πάρουμε την καλύτερη τιμή για Χ τεμάχια κάρτες στις οποίες θα διαφημίζεται το StiloClub και να βάλουμε όλοι απο λίγα λεφτά και όποιοι θέλουν να έχουν μερικές κάρτες μαζί τους, ειδικά αυτοί που οδηγάνε αρκετές ώρες (όπως καλή ώρα εγώ) και όταν βλέπουμε της προκοπής Stilo στον δρόμο,το οποίο θα οδηγιέται απο προκοπής φάτσα να του δίνουμε την καρτούλα...
Το κόστος δεν νομίζω πως θα είναι μεγάλο...ίσα ίσα!Δεν μιλάω να κάνουμε άπειρες κάρτες...λίγες να έχουν όσα μέλη θέλουν και να τις μοιράζουν σε όποιο Stilo βρίσκουν...πχ σε φανάρι...δεν είναι δύσκολο...καλή διάθεση θέλει και όρεξη...
Ακούω τις γνώμες σας...
-
Απάντηση: Πρόταση για το φόρουμ...
Καλη ιδεα αλλα μια διορθωση. Καλυτερα να ειναι χαρτι και οχι καρτα. Ετσι με την ιδια τιμη βγαζεις πολλα περισσοτερα τεμαχια συν το οτι μπορεις να τα κοτσαρεις και σε εναν υαλοκαθαριστηρα πχ, ενω η καρτα ειναι μικροσκοπικη για κατι τετοιο.
Επισης αν χρειαστει, μπορω να κανω τη γραφιστικη δουλεια εγω,μιας και παλιοτερα εφτιαχνα διαφημιστικες αφισες για clubs, events, cafe κλπ.
-
παλια ειχαμε φτιαξει κατι μακετες που μπορουσε ο καθενας να τα εκτυπωσει και να μοιρασει σε αμαξια stilo που εβλεπε. Αμα θελετε να κανετε τετοια κινηση να τα ξεθαψω να τα ανεβασω. Πολλοι που μπαινουνε ομως να μαθουνε πραγματα με το stilo ερχονται κατευθειαν σε εμας λογω google αφου δεν υπαρχει αλλο μερος με τοσο πληθος πληροφοριων.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Καλη ιδεα αλλα μια διορθωση. Καλυτερα να ειναι χαρτι και οχι καρτα. Ετσι με την ιδια τιμη βγαζεις πολλα περισσοτερα τεμαχια συν το οτι μπορεις να τα κοτσαρεις και σε εναν υαλοκαθαριστηρα πχ, ενω η καρτα ειναι μικροσκοπικη για κατι τετοιο.
Επισης αν χρειαστει, μπορω να κανω τη γραφιστικη δουλεια εγω,μιας και παλιοτερα εφτιαχνα διαφημιστικες αφισες για clubs, events, cafe κλπ.
+1
Κανένα πρόβλημα...αρκεί να μαζευτούμε κάποια άτομα τουλάχιστον που να έχουμε όρεξη και να τρέξουμε λιγάκι για να γίνουν οι κάρτες/χαρτάκια ή ότι θα είναι τελος πάντων αλλα και να έχουμε την όρεξη όταν βλέπουμε Stilo να του δίνουμε το χαρτί ή αν έχουμε μαζί μας κτλ να του βάζουμε στον υαλοκαθαριστήρα!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
παλια ειχαμε φτιαξει κατι μακετες που μπορουσε ο καθενας να τα εκτυπωσει και να μοιρασει σε αμαξια stilo που εβλεπε. Αμα θελετε να κανετε τετοια κινηση να τα ξεθαψω να τα ανεβασω. Πολλοι που μπαινουνε ομως να μαθουνε πραγματα με το stilo ερχονται κατευθειαν σε εμας λογω google αφου δεν υπαρχει αλλο μερος με τοσο πληθος πληροφοριων.
Απλά στο google δεν εμφανίζει αποτελέσματα που να σε παραπέμπουν στο Stiloclub.gr
αν πχ κάποιος που έχει stilo γράψει στο google "πρόβλημα fiat stilo" τότε του βγάζει φόρα όπως οι 4 τροχοί κτλ.... πουθενά όμως stiloclub... (Πλάκα πλάκα δεν θα πρεπε να μας εμφανίζει στο google?)
-
Εγω λογω δουλειας ειμαι κυριολεκτικα ολη μερα στον δρομο, οποτε δεν μου ειναι τιποτα να κουβαλαω και μερικα χαρτακια μαζι μου.
Αυτο που ειπε ο Παντελης ειναι ακομα καλυτερο. Μακετα εδω,την κατεβαζει οποιος θελει, την τυπωνει και μοιραζει!
-
Θοδωρή γι'αυτό το λέω...όπως κι εγώ...είμαι αρκετές ώρες στον δρόμο και ξέρω 2-3 τύπους στην Ξάνθη οι οποίοι έχουν stilares (το δικό μου βέβαια ειναι το πιο ωραίο στην ξάνθη :P ) αλλα είμαι σίγουρος οτι δεν εχουν ιδεα για το stiloclub...
+το οτι πρέπει να γίνει κάτι για να μας εμφανίζει και το GOOGLE !
-Μακέτα τι είναι ρε παιδιά ? :P
-
Ωραία ιδέα στύλε την μακέτα ο καθένας την εκτυπώνει την φωτοτυπεί και αρχίζει δουλιά εγώ μέσα είμαι τα ρωτάνε αυτά χαχαχαχα άντε μπας και αρχίσει να δουλεύει το club δεν κρατιέμαι σου λεωωωωωω!!!!!!!!
-
ιδικά εκεί στην καβάλας που δουλεύω εγώ έχω σταμπάρει κάνα 2 stilo κούκλες που δεν έχουνε ιδέα μάλλον το αστείο θα είναι να δω κανα χαρτάκι πάνω στο δικό μου χαχαχαχα θα έχει πολύ πλάκα!!!!!!
-
Ωραία...χαίρομαι που πολλοί απο εσάς καταλαβαίνεται οτι πρέπει και οτι αξίζει να γίνει αυτό το απλούστατο πράγμα!!
Να μη καθόμαστε λοιπόν...να παίρνουμε μπροστά...άντε....
-ξανα ρωτάω,τι ακριβός είναι η μακέτα :P
-
Ουστ ψωναρα... Χαχαχα!
Μακετα ειναι αυτο που θα τυπωσεις... Αλλα σε ηλεκτρονικη μορφη! Χεχε...
-
η μακέτα είναι ένα πρωτότυπο !!!
-
α μάλιστα και δηλαδή απλά το εκτυπώνω όσες φορές θέλω και αρχίζει η δουλειά σωστά??
-Υπάρχει ένα λογότυπο StiloClub που το κάνανε παλιά αυτοκόλλητο και το κολλούσαν στο αμάξι...έχει και ο ammoulianiotis...το έχει κανείς να μου το στείλει?Γιατί θέλω επιτέλους να βάλω αυτοκολλητάκι stiloclub στο abarth μου (δεν θέλω σχόλια)
-θοδωρή δεν είμαι ψωνάρα...απλά είμαι ο μόνος με abarth σε όλη την ξάνθη... χαχαχαχαχα
-
Φαντάζομε και το ποιο γρήγορο χαχαχα τής κουκουβάγιας το παιδί!!!! Πάντως το έχεις ωραίο φίλε μου!!!
-
Εμας ειναι aba ρε φιλε... Το αλλο μισο λειπει (2.400 κυβικα δια 2 ισον 1.200)... Χαχαχα!
Αλλα δικαιουσαι να ψωνιστεις και λιγο...εδω την ψωνιζουν αλλοι κι αλλοι...αντε!
Εγω σου ειπα...πηγες που πηγες για αυτοκολλητα, δεν εβγαζες και ενα stiloclub.gr;;
-
-
α μπράβο!Αυτό έψαχνα...
αλλα Σοφοκλή στο αμάξι σου χωρίς το μπλε φόντο δεν είναι?
Και κάτι ακόμα, τι αυτοκόλλητο κάνεις?Απλο ή βινυλίου κτλ ?
-
Εκεί που θα το πας για εκτύπωση, ζήτα μόνο το λευκό σε αυτοκόλλητο. Είναι πανεύκολο για αυτούς, κάνουν αποκοπή το μπλε και το μετατρέπουν σε .png αρχείο με διάφανο φόντο (στα λέω αυτά σε περίπτωση που στο παίξουν πονηροί...χαχα).
Για μένα καλύτερα να το κάνεις ενισχυμένο (vinyl λογικά) γιατί έχει λεπτές γραμμές και με βροχές κλπ δεν θα αντέξει το απλό.
-
Μαλίστα...ωραία θα το κάνω,να σαι καλά Θοδωρή !
Λοιπόν, ας ανέβουν οι μακέτες να τις εκτυπώσουμε να ξυπνήσουμε λίγο!
-
Πολυ καλη προταση που ειχε δουλεψει στο παρελθον απο καποια μελοι αλλα και που ειχε ξανα-αναφερθει 5-6-7 φορες οταν το φορουμ εκανε διαφορες κοιλιες... (καλα εδω δεν μιλαμε για κοιλια αλλα για τσουναμι ολοκληρο....!!!) αλλα ποτε δεν προχωρησε....
Ελπιζω αυτη την φορα κατι να καταφερετε!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Για μένα καλύτερα να το κάνεις ενισχυμένο (vinyl λογικά) γιατί έχει λεπτές γραμμές και με βροχές κλπ δεν θα αντέξει το απλό.
Δεν ξερω απο τι υλικο τα ειχαμε φτιαξει τοτε αλλα μετα απο 6 χρονια που το εχω πανω στο αμαξι δεν εχει φυγει ουτε τελεια απο τα πιεστικα/βουρτσες που το πλενω!
-
Θα ανέβουν τελικά οι μακέτες να τις εκτυπώσουμε ή θα ξεχαστεί και αυτό το τόπικ?
Ενδιαφερθείτε λίγο ρε σεις !! ΌΛΟΙ !
-
ρελαξ μαν δουλευουνε μερικοι δεν εχουμε χρονο απλυτο πρεπει να κατσουμε να τα βρουμε που τα εχουμε βαλει. Αλλιως πρεπει να ερθω σε επαφη με ενα παλιο μελος να μου τα ξαναδωσει που μας τα εδωσε.
-
Πολύ καλή ιδέα παίδες , και εγώ είμαι πολλές ώρες έξω λόγο δουλείας και μπορώ να δίνω - βάζω ενημερωτικό.Όταν θα ανέβει πιστεύω να κινητοποιηθούμε και να παίξουμε μπάλα.:happy:
Να πω όμως και κάτι?Με αφορμή αυτό δεν θα ήταν καλή ιδέα να γνωριστούμε και μεταξύ μας ( όσοι δεν γνωριζόμαστε όπως εγώ που δεν είμαι τόσο πολύ του p/c και δεν ξέρω κανένα έστω φατσικά ) με μια συνάντηση , ανά πόλη για αρχή, για να ξέρουμε που να δίνουμε τα ενημερωτικά βρε αδερφέ, μην τα ανακυκλώνουμε μεταξύ μας.:confused2:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
ρελαξ μαν δουλευουνε μερικοι δεν εχουμε χρονο απλυτο πρεπει να κατσουμε να τα βρουμε που τα εχουμε βαλει. Αλλιως πρεπει να ερθω σε επαφη με ενα παλιο μελος να μου τα ξαναδωσει που μας τα εδωσε.
Για τον Verone μιλας; Και μη σκατε μπορει να φτιαχτει ξανα ενα εντυπο απο την αρχη, ετσι και αλλιως λιγα πραγματα πρεπει να γραφει και κυριως την διευθυνση του φορουμ.
-
οχι μιχαλης απο χαλκιδα μας τα εφτιαξε.
-
Αυτό το σκέφτηκα και εγώ ας φτιάξουμε μόνοι μας ένα φυλλάδιο σιγά την επιστήμη .(Δεν θέλω να βγάλω απέξω κάποιον απλά το λέω για ποιο γρήγορα γιατί όπως είπε και ο stilatos δεν έχουνε όλοι χρόνο και λογικό είναι
-
Ωραία...ας φτιάξουμε καινούργια τότε....ας γίνει "νεα αρχή" :P
Τι θα γράφουμε όμως?Εκτός απο το www.stilo-club.gr ?
teo,όποτε μπορείς δεν φτιάχνεις καμιά μακέτα πρόχειρα και να την ανεβάσεις να δούμε? :rolleyes2:
-
Όχι πολλά πράγματα λίγα και καλά εγώ πιστεύω και η σελίδα με τεράστια γράμματα και να κοτσάρουμε και ενα σκορπιό από πανό και θα μπούνε και αυτοί που δεν έχουνε stilo χαχαχα :-P
-
Παιδιά εύκολα φτιάχνω αν θέλετε, απλώς πείτε ιδέες, μέγεθος, κλπ... Το βασικότερο είναι το μέγεθος πάντως! Ένα τέταρτο της Α4 πιστεύω θα είναι καλό, έτσι?
-
Δίκιο έχεις Θοδωρή κάλο είναι το μέγεθος τώρα για τα υπόλοιπα χρώμα και το τι θα λέει πάνω πρέπει να πάρει κάποιος πρωτοβουλία (Θοδωρή ακούς χαχαχαχα :-P) γιατί όπου λαλούν πολύ κοκόρι αργεί να ξημερώσει.
-
Για μενα το 1/4 της σελιδας ειναι καλο και το φανταζομαι να εχει το σημα της Abarth και ενα stilo σαν φοντο και απο πανω να γραφει κατι του στυλ 'εχεις stilo; Ελα να γνωριστουμε! www.stiloclub.gr
Καπως εται το εχω στο μυαλο μου, δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να γινει...
-
Έκατσα 5 λεπτάκια και έφτιαξα μια γρήγορη μακέτα έτσι για δοκιμή:
https://imageshack.us/scaled/large/195/flyercy.jpg
Πιστεύετε πως πρέπει να είναι κάπως έτσι ή κάνουμε ριζική αλλαγή;;
-
εμένα μου αρέσει πολύ teo άλλα θα έλεγα καλύτερα στα ελληνικά για ευνόητους λόγους ( μερική δεν γνωρίζουνε και πολύ κάλα την αγγλική γλώσσα παντός εμένα με εξέπληξε ευχάριστα και με εντυπωσίασε πολύ )
-
Μπράβο παιδιά, καλά το πάτε....
:thumbsup:
Και εγώ πάντως λέω στα Ελληνικά.
-
Ναι κι εγώ Ελληνικά σκέφτηκα, αλλά πρώτον δεν μπόρεσα να βρω πιασάρικη ατάκα και δεύτερον... δεν είχα Ελληνικά fonts στο netbookάκι... :redface:
Για πείτε καμιά ατάκα καλή!
-
Εγώ μπορώ να βγάλω καμιά κατοστάρα φωτοτυπίες στο τσάμπα το λέω να το έχουμε υπόψιν αν και δεν νομίζω να χρειαστούνε μεγάλες ποσότητες πάντως αν είναι το κανονίζουμε χαχαχα έλα μωρηηηηηη clubΑΡΑ!!!!!!!!!
-
Αν ρολάρεις Ιταλιάνα μπες στο club μετά αλάνια χαχαχα!!!!!
-
Καλά ε...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ!!! Μια μέρα να μην μπούμε στο forum και φέρνεται τα πάνω κάτω :)
Δώστε γκάζι παίδες, δωωωώστε!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DHMHTRHS
θα έλεγα καλύτερα στα ελληνικά για ευνόητους λόγους ( μερική δεν γνωρίζουνε και πολύ κάλα την αγγλική γλώσσα )
+1 :thumbsup:
Μην ξεχνατε και την παυλα... (Stilo-Club)