Κατασκευή Fiat Stilo Εργοστάσιο
Απάντηση: Κατασκευή Fiat Stilo Εργοστάσιο
Τι λες τώρα... Τόσες φορές έχω πατήσει "Fiat Stilo" στο Youtube, αυτό δεν μου το έβγαλε ποτέ!
Φοβερό!
Το ειδα και θυμηθηκα την επισκεψη που ειχα και την ξεναγηση στο εργοστασιο της bmw στην Λειψια της Γερμανιας.
Μια παρατηρηση εχω ομως... Μα καλα, 5θυρο βρηκαν να βαλουν στο βιντεο; Χαθηκαν τα 3θυρα;;;
Το είχε αναρτήσει και κάποιος άλλος παλιότερα στο φόρουμ αλλα δεν το είχα δει όλο.Σήμερα έκατσα και το είδα...ενδιαφέρον....
Σοφοκλή ξίνεις πληγές.....ο jason (και όχι μόνο...) καραδοκεί ! :p
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Το ειδα και θυμηθηκα την επισκεψη που ειχα και την ξεναγηση στο εργοστασιο της bmw στην Λειψια της Γερμανιας.
Μια παρατηρηση εχω ομως... Μα καλα, 5θυρο βρηκαν να βαλουν στο βιντεο; Χαθηκαν τα 3θυρα;;;
...χέχέχέεεεεεε:hehe:... ,..ζηλιάρηδες 3dr δείτε και επισήμως πόσο "ανώτεροι" είμαστε εμείς οι 5dr !!!!!!....:jump1::clapping::bleh::yeah::bananarock 2::hehe:....
Ειναι επειδη τα τριθυρα ηταν σε αλλη γραμμη παραγωγης διπλα στις maseratti... :biggrin:
το ειχα δει και εγω αυτο πιο παλια.ριχτε και μια ματια σε αυτη την σελιδα(stilo amarello).ειναι stilo 5d και ο τυπας εχει βουλκανιζατερ δικο του και αλλαζει 200 ζαντες.δειτε το οσοι δεν το εχετε δει,εχει πολλες ζαντες.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
panos22
Αυτο που προσεξα ειναι οτι αλλου το ειχε σαν κατσικι και αλλου σαν σαυρα...
...τελικά το κίτρινο χρώμα του πάει πολύ του Stilo! :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
mitsos
...τελικά το κίτρινο χρώμα του πάει πολύ του Stilo! :)
Ναι, σαν TAXI το κανει..............
το 5πορτο ισως το 3πορτο λεει.